Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
csak a Chopmp pl más színû..
és világos van a föld alatt 😊
[/spam]™
szóval éppen nem találok semmit.. de hozzá kell szokni..
amúgy apróságok vannak.. azok megszokhatók..
[/spam]™
:16: A target dummy was healed for 35 hitpoints by a target dummy.
19:16: A target dummy was healed for 37 hitpoints by a target dummy.
19:16: A target dummy looses 30 hitpoints due to an attack by Husosfagyi.
19:16: A target dummy looses 17 hitpoints due to your attack.
19:16: A target dummy looses 112 hitpoints due to an attack by Delixu.
19:16: A target dummy was healed for 112 hitpoints by a target dummy.
19:16: A target dummy was healed for 47 hitpoints by a target dummy.
19:16: A target dummy looses 12 hitpoints due to your attack.
19:16: A target dummy looses 95 hitpoints due to an attack by Delixu.
[/spam]™
Nem nyertem.
[/spam]™

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
http://hu.tibia.hu/news/751/lil-_flashy_keeps_track_of_friends_and_foes
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
[/spam]™
Egy dragon ham 60%-osra tölt.
Egy banán 8%-osra tölt.
Ha mindkettõbõl annyit eszel, hogy You are full, akkor a banán (12 darab) tovább tart, hiszen ha teleetted magad, akkor 96%-on vagy, míg dragon hamból (1 darab) csak 60%-on.
[/spam]™
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
banán 10 órához: 375 darab, 675 oz
dham 10 órához: 50 darab, 1500 oz
Igen, kevesebb dham-kell... Mégis több mint kétszer olyan nehéz....
Érted már?
egy menetben 13 darab dhamot viszek, ami 13*30 oz
de azt nem tudom, hogy 13*30 oz banán elég-e 3 órára
[/spam]™
15 gp-s dragon hammal 10 óra kajálás 750gp.
npc árú banánnal 10 óra kajálás 750 gp.
Csak hogy a banán sokkal kevesebb oz-t nyom, többet el lehet bírni belõle.
Szóval én úgy hiszem, hogy indokolatlan ez a nagy "dragon ham kultusz". Mármint, hogy szinte bárki, ha kaját akar vásárolni, akkor egybõl dragon hamon gondolkozik, mert csak az a jó. Közbe npc áron lehet kapni ugyanolyan, vagy olcsóbb áron kaját, aminek még jobb is az oz/regeneration aránya. És nem kell trédelgetni, nem kell nagy mennyiségû kaját tartani házban/depoban... Boltban bármikor, bármennyi vásárolható, azonnal...
Kaja... Számolok npc árakon:
-Banán: 375 darab kell 10 órához, 750 gp, 675 oz.
-Dragon ham: 50 darab kell, 1250 gp, 1500 oz.
-Brown mushroom: 136 darab kell, 1364 gp, 27,2 oz.
10 óra alatt tréneléssel elmegy 5780 gp-nyi spear. Ez idõ alatt enchantolással kerestél 7548 gp-t. Ha a legolcsóbb npc-nél kapható kaját(banánt) eszel, akkor a kaja kijön 750 gp-bõl. így a nap végén 1050 gp-s pozitív mérleggel zársz 😊
Szal nem olyan vészes a helyzet... Ha 1 évig így afkolnál, év végén 360k plusz lenne a bankodban 😄 És bazi durva lenne distance skilled 😄
[/spam]™
egy nap 10 órát online vagyok (vagy átlagosan)
akkor
egy nap 5 760 gp
egy hónap 172 800 gp
kaját nem számoltam 😊
[/spam]™
Szerintem ilyesmit, hogy: "mennyibe kerül a plate armor", "milyen helmetet vegyek level 10-esen", "hol van a szõnyeg darashián", "mit kell rakni desert questen a druid oltárára?", stb.
Ezzel szemben csak olyat lehet kérdezni, hogy "hogy kell prémit vásárolni", meg "reportolhatom-e ezt a nevet". Nagy vonalakban... Ezért nem is akartam tutor lenni, mert én inkább játszani szerettem, meg játékkal kapcsolatos kérdésekre válaszolni, nem ilyen baromságokra, hogy melyik rule-t hogy kell értelmezni, meg mi van a privacy policy-ban.
Szerintem valami iszonyatosan eltúlzott, bürokratikus baromság ez a help rendszer. A tutorok mint ha jogászok lennének, csak kicsiben. Rágd át magad 1000 oldal szövegen, aztán vigyázz mit beszélsz helpen, mert minden szarba beleköt a többi tutor + néhány játékos, ha nem jól mondtad, vagy rosszul fogalmaztál.
Mellesleg, hiába ír levelet cipnek, egyrészt emailben nem lehet semmit bizonyítani, másrészt nincs is mit bizonyítani. Reportolni lehetett volna 1 sort, ami nem tetszik neki. De azt is leszarta volna mindenki, mert nincs semmi szabályszegés...
Gondolom ezt õ is tudja. De nem az számít, csak a figyelemfelkeltés, bármi áron. Angry Kid abból táplálkozik, hogy beszélnek róla az emberek és nem számít, hogy azt beszélik róla, hogy mekkora elcseszett selejt hulladék, vagy hogy milyen jó fej. Csak beszéljenek róla...
Ez a gyerek olyan mint régen Moszuke volt. Csak ez nem magyar, hanem nemzetközi Moszuke. 😊
Bocs Moszuke, de te már fogalom vagy. 😊
[/spam]™
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
meg már nem is lesz annyi idõ... nem éri meg.
13:33 You deal 380 damage to a dragon hatchling.
bele is halt instant 😊