Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Félreértések elkerülése végett: Cip határozottan megmondta, hogy SEMMILYEN változtatás nem lesz a halál és a halállal járó veszteségek körül. Tehát, ha összeomlik a böngészõd, vagy laggol a flashed, vagy valamiért nem mûködik valami funkció, akkor ugyanúgy meghalsz és ugyanúgy elveszted a 100k-s blessingedet és az xp-t, skilleket, mint eddig.
//Hotkey beállításánál még lehetõség sincs, hogy varázsszó alapján állítsuk be a spelleket? Ezzel akkor teljesen meg is szûnt a varázsszavak jelentõsége(kivéve, ha valaki kézzel akarja begépelni). Szerintem innen már csak egy lépés, hogy teljesen eltöröljék a varázsszavakat és csak szó nélkül csillogjon a karakter, amikor gyógyul. De nekem az exura akkor is exura marad és nem "Light healing".
de szinte bármilyen hotkey-t átállíthatsz, hogy mást csináljon
[/spam]™
[/spam]™
Apróbb, egyszerûbb netes dolgokra, játékokra jó, de ilyen komolyabb kaliberû játékhoz életveszélyes. Így is halunk elégszer laggok, kickek miatt. Ehhez jönne még akkor a flash és/vagy böngészõ összeomlása, akadása, hülyesége is.
13:08 You deal 30 damage to a bat.
13:08 Loot of a bat: a party trumpet
😊
[/spam]™
Peace, cz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ahhoz meg nem kell semmi teljesítmény. 😊
És nem igen lényeges, hogy van-e vagy sincs, ha mellette van a jelenlegi kliens. 😊
[/spam]™
😊
[/spam]™
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
say text és cast spell
és a spelleket kiválaszthatod listából, amit a hotkey-re teszel.. úgy lehet, hogy nem a szöveg jelenik meg pl "exura", hanem valami ikon...
[/spam]™
tehetsz hotkey-t
left 12 látszik, de 30
right 12 látszik, de 30
top 25 látszik, de 30
bottom 25 látszik, de 30
[/spam]™
vagy nem tudom, de nagyon furcsa.. :/
[/spam]™
toltam mellé egy kis groovesharkot meg youtubot... lagolt betöltésnél rendesen
[/spam]™
én most belõttem gyorsba 14-et balra
(persze a poti ivást még nem)
rendeltem hozzájuk f1, f2 ... gombokat..
állíthatom h látsszon vagy sem ez a baloldali függõleges sáv
bár ugye pontosan tudom fejbõl, hogy melyik funkcióbillentyû mit csinál.. 😉
rá is kattinthatok, úgy is mûködnek..
[/spam]™
de most kipróbáltam, most meg ment elsõre..
tök változó lehet, hogy nem tûnik nehézkesnek tízszer, de utána meg lehet, hogy zsinórban
és nem csak ez a támadás, hanem mondjuk user egy tárgyat magadon.. tehát use poti.. és nem mindig jelenik meg a kereszt, hogy na most használd valahol..
[/spam]™
20:52: You were healed for 20 hitpoints.
20:52: You were healed for 20 hitpoints.
[/spam]™
van, hogy 7-bõl nem találom el (én egy helyben állok, õ meg mozog - de nem amiatt, hogy mozgásban van)
[/spam]™
és van hozzá negyedelõpont is 😊
[/spam]™
- player
- npc
- monsta
- nem koponyás
- party memberz
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
1,8 as 2 magos proci 94-98%-os használat
2 giga ram 70-80% között mozgott
chrome alatt futot a tibia, igaz ment a normál kliens is mellette de semmi más...
remélem kicsit optimalizálják vagy valami, ha lehet... annyira nem értek hozzá :/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Videl frissitse a firefoxat, mar joideje kulon szalban fut a flash, plugin-container.exe neven, es igy nem a FF eszi a ramot (meg valamivel stabilabb is)
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
a jelenlegiben mindegy hova húzod, belemegy.. nem kell kockára célozni..
de talán ezt javítják
[/spam]™
ettõl függetlenül éppen most nem tudtam ide írni, amíg az töltött be...
[/spam]™
most ezt folytattam azzal, hogy elmentem gyakni és lent jutott eszembe, hogy azóta nem vettem blesst.. aztán meghaltam 😊
és hogy a két halállal összesen már majdnem 10 szintet buktam
aztán álmodtam egy olyat is, hogy az új fless klienst teszteltem
volt egy olyan gomb, amit nem tudtam mire való.. elmentem gyakni és valahogy megnyomtam azt a gombot és hirtelen a deponál találtam magam 😄
szóval ilyen escape funkciót tettek bele.. de úgy, hogy te állítod be, hogy mi legyen az a pont ahova teleportálódsz.. aztán ha szükség van rá, akkor odateleportálódsz 😊
[/spam]™
Videl panaszkodik hogy azóta a firefox-a 1.3 gigát eszik.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Kezelhetetlen káosz ez az én begyöpösödött agyamnak.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Kinek mi a véleménye? Egy teljesen új játékos számára melyik kliens használatát lesz nehezebb megtanulni? A régiét, vagy az új, flash kliensét?