Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, Taj...sztem mi lenne, ha a végére PSbe odatenném, hogy csütörtökön este a kérdéses GM jöjjön nekem WLt blokkolni, hogy meglegyen a quest, mert Taj megígérte, de õt bannolta...kiv. lennék az arcára 😊)
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
bár a kutyát sem érdekelné, de csakazértis...
asszem visszább kell olvasnom....lemaradtam vmirõl 😞
Nem lustaságból de az utóbbi idõben nem nagyon követtem az eseményeket! De ma volt egy kis idõm és beléptem a játékba, ahol is felhívták a figyelmem a petícióra!
Én is elküldtem a levelet!
További minden jót mindenkinek... eccer csak re! 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
LOL 😄DMorath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
😊) Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
12:27 You lose 174 hitpoints due to an attack by a dragon lord.
12:27 You lose 164 hitpoints due to an attack by a dragon lord.
lent is, fönt is nem lehet máshova menni😞(( pedig elég szegényes a sima dragi respawn😞((
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
afenébe aszem eltévedtem😊))))))
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
10:58 Firilio: ani?
10:59 Woro-pila: anihilator
10:59 Firilio: lol
10:59 Woro-pila: xD
10:59 Firilio: i see it tibia cam it is wer hard😄
10:59 Woro-pila: good macro;p
menek thaisban..
09:37 Herlex The Knight: hi
09:37 Shiwo: hi
09:37 You see Herlex The Knight (Level 17). He is a knight.
09:37 Herlex The Knight: nice lvl
09:37 Shiwo: ty
09:37 Herlex The Knight: he
(várok ,hogy mit akar..)
09:38 Herlex The Knight: what do you want
(?!?)
09:38 Shiwo: i go back to ank
09:38 Herlex The Knight: ok
09:38 Shiwo: hi
09:38 Captain Bluebear: Welcome on board, Sir Shiwo.
09:38 Shiwo: venore
09:38 Shiwo: yes
09:38 Shiwo: hi
09:38 Captain Fearless: Welcome on board, Sir Shiwo.
09:38 Shiwo: ankrahmun
09:38 Shiwo: yes
(jön privi)
09:38 Herlex The Knight: are you in venore now
(nah mondom ez se normális..)
09:38 Shiwo: thais ->venore ->ank
09:39 Herlex The Knight: ok
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
viszont a válaszlevél akkor is érdekelne..
Most free-sek is tudnak szavazni...arról van szó fõleg, hogy hogyan fizetnél legszívesebben a tibiás prémes accountért..
Catti-bia
Thais
15 kristáy
[/spam]™
Thou art a very pleasant little rabbit.
Label:
Arcor Dael
Darashia
Köszi szépen a zsét.

Valaki itt részletezhetné, hogy kinek mennyivel tartozok...
Holnap leszek ingém.
Thx

Sztem el se fogják olvasni...
Azé a végén van 1-2 kegyes hazugság: None of use used macro or anything like this :-ppp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Elküldtem a levelet, csakhogy kiálljak melletted, de szerintem nem lesz pozitív reakció. A magyarok most szereztek egy feketepontot... SZVSZ
Meg akkor nem tudnék szólni az új képekrõl.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"


ez nem annyira a Catti féle értetlenkedés
[/spam]™
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
a levél, amit küldtem
és komolyan normális reakciót várok tõlük, szóval plz mindenki küldjön nekik egy mailt


címzett: [email protected]
tárgy:tajpan's petition
(levél szövege)
Signed.
Catti-bia
Király Sarolta (bocs,nem tudom a polgári neved :p)
Hungary