Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huma
semmi gond, azért kösz, elõbb utóbb meglesz úgyis, pár napot kibírok 😊)

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Én boldogan vennék neked Humedli, de jelenleg minuszban vagyok anyagilag ;(

Csak Ram, és Jack van bent VIP-mben, a többi nem fért be, és még a nevüket sem tom 😊)

Majd te MSG 😛

Huma
az enyémet is odaadhatod neki, de elvileg vasárnapig sztem bõven ráér, akkortájt akarok g-leget venni 😊
ha vki lát egy golden legs-et 160-165k értékig, és van rá pénze, megveheti, odaadom a pénzt utólag 😊)

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Zak, kéne majd a pénzem a házamba, beengedni nem tudlak, de Ram valamelyik kariján megtalálsz 😊

Thou art a very pleasant little rabbit.

Huma
remélem lesznek új feltörekvõk is, akik a köv. csapatot alkotjok majd 1 év múlva 😊

Huma
Na, akkor nekilátok gyúrni...napi 1 Orsi, és mehetünk fáraózni ,)

a dupla ue jobban hangzik :p

Shiwo
csak a végén nehogy egy nem-aktív leírt sorc is ottlegyen veletek, mert akkor ellopja az xp-t az sd-ivel 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

és akkor még nem lehet tudni, hogy a FoD-ból ki lesz tömeggyilkos addigra, mert pl. Doa most majd nem lesz újévtõl egy darabig, de ha lesz otthon nete, akkor jajj a fáraóknak :-)

Shaman
elõször is kikérem magamnak,másodszor milyen spellre is gondolsz? :-ppp amivel területet gyógyítok?
ha igen az nincs meg sõt az se amivel név alapján gyógyítok. Anno csóró voltam,s nem vettem meg az általam "feleslegesnek" ítélt spelleket. Ilyen példul a create food is,ami keményen kerül,vagy 300 gp-be :-pppp
Most már,hogy van egy kis pénzem (olyan 300K lehet,tudom ezzel még csóró vagyok) majd megveszem ne aggódj:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

pont azóta vagyok bannolva, hogy õ van 😄

bázz, 5 lovag, Firit kihagytam

20-30 percenként új rubint kell belerakni, azt veheted boltban naponta, sztem nem éri meg...majd mondjuk anihillorra lehet abban megyek, nem mintha az a kevés plusz armor mentene meg 😄
viszont úgy gondolom, hogy most lenne egy elég ütõképes csapat, ha maradunk lev 100 fölöttig, szóval megnézem, hogy zajlik a quest, aztán ha eljön az idõ, leaprítjuk az összes fáraót :p
4 lovag van: huma,zak,máté,én
2 aktív pala:krog,sarkanyolo
1 aktív sorc:arcor
1 aktív druid: na az nem tudom ki, valami szedett-vedett alak, asszem az utcán találtuk 😄
szóval 1 valaki tud ue-zni, ha baj van, 1 valaki tud villámgyógyítani, ha baj van (mert ugye megvette a spellt???!!!), ha pedig nincs baj, akkor 4-en tudnak sd-zni meg minden egyéb vackot lõni, és 4-en blokkolni/gyógyítani a többi blokkert/elszedni szummonált lényeket a blokkerrõl a challenge varival (ha Zak is prémi lesz :p)

Shiwo
de, csak még nem találták meg..

Shaman
lál

Shaman
"rubin nélkül" mért a rubint nem lehet megszerezni?

Huma
nemtom, ami tuti, lvl 80on már mehetsz, 68on még nem..😊
kicsit még gyúrunk rája, aztán el lesz verve Rahemos szája, csakhogy rímeljen 😊

na el kell mennem, majd este még kicsit idespammelek

õõõ, nem lev 75 a limit? azt írták, akik 200k-ért hirdetik a questet
sztem lev 120-ig ne álljunk oda blokkolni, mert elég keménynek tûntek azért a fáraók
pl ott van Rahemos, akinek a tornyai, a demonja és a warlockja mindent megtesz, hogy megvédjék a gazdájukat 😄

hát nem tudom, régen elköltöztünk, én még kicsi voltam :p
csak arra emlékszem, hogy a házuk falai fullra voltak pakolva kardokkal és tõrökkel

Huma
mikor is megyünk?
meg mennyi lvl kell oda? 80 elég a régi tibiacamok alapján, szal kicsit még hajráznom kell 😊
aztán 100+ után nekiesünk, és letoljuk...dekorációnak, ha mást nem xD

Huma
és gyártja még az ürge? 😊)
amúgy egyedi megrendeléseket is elfogad sztem 😊

egyedi megrendeléseket is elfogad, sovot olcsón megszámítja 😄
nekem volt egyszer egy volánbusz szerelõ szomszédom, és az elég keményen gyártotta az ilyesmiket a buszok anyagából 😄

oksa, nem is örülnék, ha elkeveredne :p
lehet elmegyek helmet of the ancients questre a pénzbõl, bár a sisak gyakorlatilag egy deco, mert csak 8-at véd rubint nélkül, de legalább lesz teljes videóm a questrõl, még ha én csak nézõ is leszek
késõbb remélem szerepelni is fogok, cirka 50 szint múlva 😄

Huma
Ha valakit érdekelnek kovácsoltvas kardok, akkor sasoljon oda, árlistát már kértem, annyira nem drága, 20-70k egy kard, sajna SoV nemvolt 😞
Uganott tõrök, vértek, vadászkések, egyéb kiegészítõk akadnak, sõt, még ad is el belõle 😉

Bexter
Thx

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Shiwo
sztem karácsony elött pár nappal..olyan 20-a kürölre saccolom..

Bexter
Dec 6 án várjam az updatet vagy karácsonykor?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
meg hát

[/spam]™

Huma
pénzben, vagy természetben? 😛
én a pénzt kérem 😛
esetleg lehet szó sörrõl is 😊)

Szia Taj!

Figy.
Nem fogom postázni a pénzeket, majd személyessen magkapjátok.
Catti már megkapta a magáét 😛

😄DD

CattiBrie
persze mert neked bátyjád van 😛PP

[/spam]™

CattiBrie
és este? 😛

[/spam]™

Huma
igen, pár kivétel akad, de mint tudjuk, a kivétel erõsíti a szabályt...amúgy azon gondolkodtam, hogy a gyõztes nyereménye az lenne, hogy automatikusan indulna a következõ ilyen versenyen 😊

Azért van egy BR, és pár SWE kivétel.

Jól hangzik...

Huma
<#nyes>

Huma
hihi...IRL tibia...nem lehetne olyat, hogy az összes Bra és Swe usert beterelni egy nagy karámba, és akkor PvP neforced, csak egy maradhat? 😊

Aquir
én hugom te hugod mindenki hugja =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Huma
de nem is az én hugom, igaz Hugi?
ezt a címet ki kell érdemelni, szal õ nem lehet az...

Badogember
19:08 Uniquee: SELLING STONECUTTER AXE! SERIOUS OFFERS.

hm... sikerült összeszednem e kis pízt a djines cuccokkal együtt meg ugy mindenestül megvan kb a demon sityak fele. Megvan a következõ beruházásom😊))

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

18:31 You see Hugom (Level 9). He is a knight. <-nekem nincs is hugom!!

CattiBrie
ez jó

[/spam]&#8482;

CattiBrie
dexar 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

nf1
végre elment! ^^

nf1
jah

Huma
Primpostán van az emiled? 😛