Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Diigoo (botter)
2. Billy Paul
3. Leo Nid'as (botter)
4. Saibim (botter)
5. Shin Eiji (botter gyanús)
6. Galiazzi
7. Catti-bia
8. Elon Arrowhead
9. Mirkaan (botter gyanús)
10. Rodion Palladyn
Férgesek nélkül (TOP 5)
2. Billy Paul (127)
6. Galiazzi (125)
7. Catti-bia (125)
8. Elon Arrowhead (125)
10. Rodion Palladyn (125)
😊
[/spam]™
[/spam]™
Persze akkor már nem az elsõ napodon. 😊
[/spam]™
Nem is értettem, miért vagyok bent már körülbelül egy órája úgy, hogy eddig csak egyszer néztem rá (mármint a Tibiára, hogy ki ne dobjon). És, de.. észre sem veszem úgy kajálok / gyártom a speart.
Durva..
[/spam]™
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Lehet az lesz a vége, hogy ideiglenesen be kell zárni az egész fórumot, meg a facebook oldalukat, mert nem gyõzik majd törölgetni a sok anyázós kommentet 😄
It weighs 0.80 oz.
hehe csak úgy rákattintottam egy kagylóra...nem is tudtam 😊
és látom naponta csak 1x és akkor sem biztos 😊 jó hely ez a sea serpent tanya 😊
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Elsõ kör általában arról szól hogy kihord 2k oz üveget és plate armort 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
max a gp-t hagyom ott néha <#banplz>#banplz>

Nekem a holy rúna volt meg, ez viszont kimaradt 😄
[/spam]™
mármint ezt hogy érted? ha mozogsz akkor nem próbál visszarohanni a kari csak ha már nem mozogsz akkor indul a mob felé?
Ezekkel az "újdonságokkal" próbálják eladni, mint
- auto chase nem kapcsol ki, ha megmozdulsz billentyûzettel
- "éhes vagyok" viszajelzõ
stb.
A flash kliens olyan bugokkal küzd, hogy ha egy mezõn kari áll egy stack itemen, és egy másik kari átmegy rajta, akkor duplikálja a stack itemeit az új kockára lépéskor... Szerintetek mennyire kell beletúrni hogy ez a f*s mûködjön? 😄
Ja, a vasárnapom természetesen duplikáló bug kereséssel töltöttem - még nincs meg 😄
Kezdetben még nem tudom, mit fogok csinálni vele.. meg még az is lehet, hogy csak egy item mozdul...
[/spam]™
Ebbõl érzem, hogy én elõszeretettel alkalmaztam, hogy csak az átmozgatás megkezdése utána nyomom le a shiftet, ctrl-t.
Nem szeretem, hogy ezt elvették. <#shakehead>#shakehead>
[/spam]™
- Minden böngészõnél más van elcseszve, nem egyenlõk az esélyek, ezentúl a kaszt mellé külön toplista kell az ie/ff/chrome játékosoknak is kb...
- 3 draginál laggol a 3 gigás core2 gép 4 giga rammal és rendes videokarival
- Ha kijelölök battle ablakban egy lényt akkor az 2 kör mire rájövök, hogy sikerült-e, kb 50/50% hogy megy/nem megy.
- A böngészõ alap hotkeyei néha átjönnek a játékba. Volt hogy a gyógyulás (f3) mellett nyitogatta a keresõablakokat...
- A ctrl/shift is másképp mûködik. Eddig elég volt stack húzásakor a felengedésre lenyomni a módosító billentyût. Most ilyen nincs, az számít, mi volt lenyomva a kattintás kezdésekor...
Most ennyi, késõbb hõbörgök tovább 😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Az tuti hogy a komolyabb játékosokat el is vesztik vele, mert ha valóban ennyi összeomlás lesz még a sima hagyományos kihalási statisztika mellet akkor szinte lehetetlen lesz nagyobb szinten gyakni. Szóval ezzel csak azt tudják majd elérni hogy rengeteg új játékost szereznek akik nagyon hamar abba is hagyják mert nem lesz értelme kinlódni nagyobb szinten. Az igazi még akkor lenne ha meg tudnák oldani hogy az okostelefonokon is elfusson a kliens . Na akkor tudnának nagyot kaszálni, mert a sok kis nyubi tuti arról nyomná. Szóval nem tudom hogy mi lesz a vége de szerintem nagy bevételeket akarnak csinálni azzal hogy sok új embert toboroznak a flash kliensel és a végén olyan lesz mint a runascape hogy csak egy vicc az egész.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Amúgy a böngészõbõl játszhatóság nekem is tetszene, de tényleg inkább csak trénelni, vagy csetelni.