124119
-
-
#119109 08:08 Naji: Very well. You have transferred 5500 gold to Jocoka.
Köszönöm! :) -
A Joco #119108 küldöm, thais -
#119107 na mindegy, akkor kérek szépen valakitől 100 rusty removert -
#119106 Worlds Successful (70)
Secura
akkor asszem lemaradtam.. -
#119105 14:58 An unknown evil is dwelling deep under Vengoth and strange portals have appeared all over the world...
14:58 The power of Devovorga has risen again.
Be kell lépni legalább egy portálba és akkor az event végén lesz jó reward :D Aki teheti, ne szalassza el a lehetőséget. Több karival is lehet, freesen is :) -
olattila #119104 vannak helyek ahol nagyon nem jarnak ay emberek en mindig nyugodtan tudtam olni :) vagy csak megvaltozott a jatk felfogasom hogy nyugodtan olok :P
Apropo megegysyer syolok hogy rakjatok be valakit hejetem vice leadernek mert nem hiszem tudok hosszabitani premit es kb 5-6 nap es lejar. Foleg most nem tudok hosszabitani mert ma este mar utazom Daniaba es csak 11-dike utan jovok haza.
Ja es lehet hogy Buda Pesten megszalunk egy ejszakat holnap :P vagy hazafele is lehet csak azt nem tudom miikor erunk oda szal ha ugy van jo lenne egy tali mar vegre :P
Na jo jatekot sziasztok -
#119103 Szar, unfair, mert level 90 alatt pár napos túra az 50 pont, 90 fölött meg az ember fél élete rámegy... :/
60-as druidommal már 22 pontom van, pedig csak pár napot játszottam vele és azt is csak "másodkari" szinten... -
#119102 Goromát ajánlom, ha épp nincs lag és van időm akkor oda megyek. Jó xp, sok loot, task :)
Engem achievement most abszolút nem érdekel, esetleg annyi, hogy elteszek 1-2 itemet, amit amúgy kidobnék. Mountot se használok, addig izgatott amíg azt hittem hogy praktikus, de dísznek nem kell egyik se :) -
Noodlee #119101 Szar, unfair a killing task?
Ezt ugye nem a pala karakterrel mondtad? :P -
#119100 Egyelőre maradok retired. Bár mostanában elfogott a kísértés egy kis huntolásra, lehet benézek majd megint :) Mennyire foglaltak a serpent respek mostanában? :)
De továbbra is fenntartom, hogy ezzel a sok achievementtel, world eventtel nagyon elrontották a játékot nálam. A flash kliens helyett meg írhattak volna natív klienst inkább. És továbbra is szar, unfair a killing task :) Meg a mountok is nagoyn nehezen szerezhetőek be, legalábbis a többsége, ahhoz képest meg nem nyújtanak semmi pluszt. -
#119099 Ez nagyon gáz :D
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150254271757364.311095.79099572363 -
#119098 Ha nagyon komolyan vennénk a rangok beállítgatását, akkor 5-6 ember kivételével mindenki "Aged"-ben lenne. Az az 5-6 pedig kb mind leader.
Ez mondjuk nem újdonság, már legalább 1 éve ez a helyzet. Azóta csak annyi változott, hogy Cattinak lejárt a prémije, illetve a korábbi vice-leaderek többségének a prémijére se lehetett alapozni a guildet. Így a megmarad prémis és megbízható tagjaink közül szinte mindenki feljött a ranglétra tetejére, hogy stabilabban álljon a guild.
Tygep rangját beállítottam a régire, bár neki is inkább az Aged járna. Sajnos legutóbb azt mondta, hogy továbbra is csalódott a játékban és nincs kedve visszatértni...
Azért remélem fognak még megjelenni régi, megbízható emberek. Még mielőtt az utolsó prémis tagunk is letenné a lantot és feloszlana a guild... Nekem is változó a szabadidőm, ha vége a nyári programoknak, albérletkeresésnek és a kurzusfelvételnek, akkor talán beáll valami rendszer az életemben és jut majd idő ide is. -
#119097 thx -
#119096 freeii itanz plix :D -
#119095 - 18 000 bruttó forint az alábbi időszakra: 2009.12.17 - 2011.06.17
Az utóbbi időszakban összesen 9000 forint érkezett. Köszönöm mindenkinek!
Így jelen pillanatban 9000 forinttal tartozunk a 2009.12.17 - 2011.06.17 időszakra.
Továbbra is él, ha valaki szeretne utalni pénzt a tibia.hu tárhely költségeire, akkor tudok adni privát üzenetben nevet és számlaszámot, amire megteheti.
Köszönöm!
A tárhely ára havi 1000 forint, ami az összes Tibiás között oszlik szét.. azaz kevesebb mint 100 forint havonta egy-egy emberkétől.
Ez csak a tárhely költsége, a domaint nem számolom, azt én lerendeztem áprilisban (1900 HUF). -
#119094 kinek hova mennyit kell adakozni? -
Xing #119093 Boldog születésnapot Shiwo! -
Xing #119092 Úgy emlékszem nem volt cuccod a yalahari házamban. -
olattila #119091 Bsz Shiwo -
#119090 boldog szülit :) -
taj #119089 ez az a kupac, amiben az én dekorációm egy része is volt, és mondtad, hogy valaki nyomtalanul kipucolta a házból? :D
(holnap vizsgázok, fosok, ilyenkor relaxáció gyanánt átváltok néha sg-re, azért ugrik meg a hozzászólásaim száma :D) -
Noodlee #119088 De hülye vagy, emlékszem :D
-
#119087 lol -
Xing #119086 Varázslatos egy hely ez a Thais depo.
Rászántam magam, hogy feltegyek egy Wint a gépemre ezzel együtt járt hogy benéztem Tibiába.
Meglepődve tapasztaltam, hogy 2008-ból visszaküldtem magamnak a yalahari házamból eltűnt cuccokat -
taj #119085 ráadásul a member rang duplán szerepel :-p -
taj #119084 és a rookie karik member rangja pl. sehogy sem árulkodik arról, hogy ők Rookgardon vannak -
taj #119083 @PG vezetés: ha valaki ráér, egyszer jó lenne átnézni a guildot, hogy ki milyen rangban van, mert Tygep például a legalacsonyabb rangban van a maga lev 220-as szintjével, ha jól emlékszem, de lehet, hogy mellette még retired (Aged) is igazából, és talán a fél FOD is oda került, meg hát ott is nőnek az új emberek... -
Noodlee #119082 "karakterjeim" -
taj #119081 akkor kérem az aktuális neveidet listázni, mert így nem tudom hozzád küldeni az összes polák noobot free itanzért :-p -
Noodlee #119080 Nem csak ezek a karakterjeim vannak :P
Amúgy volt online mindegyik, ha a magyar oldalon nem is látod :) -
taj #119079 azért arra kíváncsi lennék, mivel ácsorogtál a depoban, mert se Zak, se Magyar the mage, se Lagzi Lajcsi, se Szotyika nem volt online a hónapban
hacker!!!!4
:-p -
taj #119078 köszi Shiwo, de egyelőre nem tervezem, csak azért írtam, hogyha egyszer véletlenül úgy alakul, akkor tudjak aprítani egy Zak által valószínűleg úgy sem használt settel :-p
köszi Zak, majd szólok, ha véletlenül kell :-p
(Máténak végül is igaza volt abban, hogyha kidob a nőd, és magad alatt vagy, akkor fél év tibia még mindig kevésbé ártalmas, mint egy fél éves önpusztítás, úgyhogy ezzel az indokkal le is beszélt a karim törléséről, amit egyébként tuti legyalultam volna, hogy kísértésbe se eshessek) -
Noodlee #119077 Thaisban egy olyan arc volt tegnap, aki az 5. kasztot reklámozta, asszem death knight néven xD -
#119076 ebből meg kihagytam a fontos infót...mivel kértem Zak-ot, hogy törölje a másikat, beírom újra, hogy Taj ne maradjon le róla
szval d-shield, d-helmet, steel boots, dsm -
#119075 hopp..bocsi, az első több helyen is beírta..láccik hogy reggel van, meg ne nézzétek !!!!!! Zak, majd töröld plz, beírom újra (:
08:48 Zagpil Nastandiril [8]: AMAZING!!!!!!!!!! REALLY CHEAP GOLD!! 10K= 0,6 EUR! --------- >> WWW.XXXXX.COM <<-------- FAST WT PVP USA › NON PVP EUR 1:1 CHECK OUR DISCOUNT SYSTEM //// WE ARE ONE YEAR WITH YOU --------- >> WWW.XXXXX.COM <<--------
08:48 Anney Mitalia [8]: POTRZEBUJESZ ZLOTA? ZAPLAC SMSEM, TELEFONEM STACJONARNYM, KARTA, PRZELEWEM ONLINE, NA POCZCIE, W ZABCE. SERWIS TIBIAN.EU DOSTARCZA W 5 MINUT, WIELE PROMOCJI, SYSTEM BONUSOW, KONKURSY. WEJDZ: HTTP://XXXXX.EU -
#119073 újra jáccol Taj? kölcsönadjam a lovagom eq-ját? az enyémen csak porosodik :)
(bár most fejből nem tom, hogy mi is van rajta, de nem olyan rossz cucc, még ha nem is a legjobb) -
Noodlee #119072 Mivel minden szart gyűjtök, és ezekből még nem volt raktáron, így megtartanám, de szívesen kölcsönadom, ha jössz játszani :P -
taj #119071 esetleg ha van crown legsnél jobb új legs, és olyan is esett... :-p -
taj #119070 nekem most elég gagyi eq-m van, mert anno elosztogattam, ha nincs nagy terved a sov-val és az avengerrel, akkor megköszönném :-p
(demon helmetet csak azért nem kunyizom el, mert jó könnyű, és biztos elfér valamelyik spellcastereden :-p)
új armorokat és helmeteket nem ismerem, de ha kaptál dsm-nél vagy rh-nál jobbat, és többet is, akkor azért is hálás lennék :-p
de ha meg akarod tartani dísznek őket, vagy használatra (soulozni pl. a kardot), akkor se lesz egy szavam se, mert lehet, hogy én se fogom az életben használni már, a nyavalya tudja, hogy mit hoz a sors :-p