Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Ilyennek láttam a képet:

[/spam]™

17:27 Congratulations! You earned the achievement "Potion Addict".

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

map map map map

<#wave>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Én nem látom, hogy születésnapja lenne.

Shiwo
Vackornak meg BSZ 😊 (tán ránéz néha esgére..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
"mert a szomorú igazság"

Nem olyan nagy baj az. 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Amik eddig voltak hackelések, azok inkább tibián belül küldözgetett átverõs linkek... Meg lehet letölteni itt-ott tibiás "cheatet", ami valójában keylogger. De ezek a "hackek" szerintem csak kisded játékok azokhoz a globális trójaikhoz, vírusokhoz képest, amik egy hétköznapi, nem tibiázós ember számítógépére is eljuthatnak. Azok a vírusok meg nem fognak tudni mit csinálni a tibiával, mert a szomorú igazság, hogy egy szûk társaságon kívül senki nem tudja mi az a tibia. De amúgy fogalmam sincs, csak valahogy így tudom elképzelni a helyzetet...

Shiwo
azért gondoltam, hogy a szerverükön tárolják, mert különben nem lenne értelme a flash azon elõnyének, hogy bárhonnan beléphetsz, ahol van net ...más kérdés, hogy mennyire biztonságos belépni tibiába mondjuk egy netkávézóból vagy suliból, ahol tele van vírussal a gép...asszem növekedni fog a hackelések száma...

Bobber
bár ugye ennek az lenne a lényege hogy bárhonnan tudd nyomni böngészõböl szóval az lenne a logikus ha a chip tárolná ezentúl ezeket az adatokat. aztán néha meg beszólna hogy bocsi de a szerverparkban tûz ütött ki és nem volt arhíválásunk 😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
én kinézem Chipbõl hogy teljesen alapból újra kell mappolni mindent ami elég bosszantó de mégse annyira ha mondjuk nem egy szépen elkülönített helyen tárolja a térképet majd hanem berakja mondjuk temp vagy hasonló könyvtárba😊
és amikor azt mondod a böngészõnek hogy elõzmények stb törlés megy minden a levesbe😊)
de szép is lenne😊

CattiBrie
Szerintem ez még majd kiderül.. de alapból feketével indultunk...

[/spam]&#8482;

Shiwo
amúgy a flash-es tibiában hogy volt megoldva a térkép? ugyanúgy a gépen tárolta? vagy beimportálta magának? vagy totál új térkép van rajta, és akik eddig felfedeztek egy csomó dolgot a régi kliensbe, azok bachatják mert megy majd a levesbe?

ja tényleg csalnak most látom... el kell takarni a szemed oldalról ha te vagy a hunyó és számolsz 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

nem biztos hogy csalnak...csak így szeretnek tibiázni 😊 hunyóznak 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

CattiBrie
Így is lehet "játszani", azaz csalók falhoz állítva 😄

[/spam]&#8482;

rroolli
ha kétszer akarok elküldeni valamit, akkor kiírja, hogy várni kell nemtom már mennyi percet... sõt, talán akkor is ezt csinálja, amikor 2 üzenet nagyon hasonlít egymásra. Ami bénaság, hogy ha valaki tud törölni üzenetet és ír valamit, kitörli, aztán módosít valamit és újra elküldi, akkor sg azt hiszi, hogy duplán akarja elküldeni és várni kell...

CattiBrie
Ezt a bágot már lehet, hogy kezeli. Legalábbis valamit javítottak rajta az elmúlt 5 év alatt. 😊

[/spam]&#8482;

én már csak egy ilyen kis semmi vagyok...el is tûnök a fórumról 😊

Eh. Sry Silbor.
Kigolyóztál, és 2 egyforma kommentet írt, szokásos bug.
Gondoltam az egyiket kitörlöm, minek a duplikált, erre ugrott mindkettõ.

Szóval azt írta Silbor, hogy igaz, hogy õ nem PG-s, de szívesen átvenné 😊
Én meg azt írtam, hogy lehet mapolni? 😊

Márpedig ez házikó!
Ráadásul elég való-házikó 😊

Van benne titokszoba is, azon a szinten vannak az ágyak.
Az a szint nem látható se lentrõl, se fentrõl, sehonnan máshonnan, csak ha épp ott vagy 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

GH-ra ne mondd azt, hogy házikó 😊

Keresek olyat akinek van lehetõsége egy házikót átvenni 😊
4 szintes, két ágyas, free területen van Thaishoz közel.
Többi infót priviben adok.

Jelentkezõt pedig 6-7 napon belül keresek.
Köszi 😊

CattiBrie
disztányér 😄

[/spam]&#8482;

Bobber
diszkréció kérem diszkréció😊

CattiBrie
disszertáció 😊

[/spam]&#8482;

Bobber
Hát szidtalak én titeket???
ilyen csunya szavakat használni ebben a topikban, Hát ezt gyerekek is olvashatják. Felelõtlen banda.😊

CattiBrie
nem tudom, csak ha már.. akkor jegyezzük meg, hogy az sincs messze és, vizsgáltassuk ki arra is 😄

[/spam]&#8482;

disznóság

Shiwo
számolni sem tud ? 😊

CattiBrie
ne hagyjuk ki a diszkalkuliát sem 😊

[/spam]&#8482;

Shiwo
a diszgráfiától nem áll messze a diszlexia, így elnézzük neked <#eplus2>

Bobber
õõõ lehet hogy nem csak olvasnom kéne hanem értelmeznem is?😊
Visszamegyek ált is 1 osztályba szövegértelmezést gyakorolni😊

CattiBrie
2010.02.13. - Husosfagyi 112
2011.04.05. - Husosfagyi 123

😊

[/spam]&#8482;

Bobber
keményen belehúztál akkor😊

rroolli
durva 😊

CattiBrie
Egy év alatt 10 szint.. hümm.. akkor kábé havonta egy.. hmm

[/spam]&#8482;

Shiwo
<#taps>

2011.04.05. Distance fightong top 10 - Secura

Egy kis ilyen is legyen 😊
Hmm, az egy évvel korábbihoz képest eléggé át van rendezõdve a mezõny 😊

1 Catti-bia 126
2 Husosfagyi 123
3 Lezaxogi 121
4 Euroty Hyypes 120
5 Eldeus 116
6 Alredrion 116
7 Xydoran 116
8 Maniek Paladinio 116
9 Sosyak 116
10 Dark Majar 114

CattiBrie
Továbbiakban évszakonta egyszer 'régen látott játékosok betekintenek sg-re' napot fogunk tartani. 😊
Minden évszak középsõ hónapjának elsõ hétfõjén! 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Meg, hogy mennyire vagy tele kajával. 😊

[/spam]&#8482;

Son Ice
QQCS...
Sziasztok, csak benéztem... Jöttem, láttam, ledöbbentem. Azért az kicsit furcsa, hogy a WebKliensen jobban lehet látni a HP és a Mana mennyiségét.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
Hai Legend! <#wave>

[/spam]&#8482;

rroolli
Próbálkoztak itt is mounttal, enchanttal, csak komolytalanul állnak hozzá. Gyakorlati haszna nincs se a mountnak, se az enchantnak. Lásd, enchantolt fegyvert nem használ senki, mountot pedig csak a kinézet miatt veszik fel.

Ami jót tenne a játéknak, ott "nem mernek" belenyúlni... Amit nem kéne piszkálni, ott meg...

Nekem is jobban tetszett a játék level 1 és 60 között... manapság, az új helyekkel talán 90-100ig is érdekes. Aztán már csak daráló... Mondjuk az is egy külön tészta, hogy mennyire unalmas egy 30-as lovaggal és egy 30-as palával, de ebbe már nem mennék bele, más téma...

sziasztok,

az a helyzet, hogy teljesen más irányba fejlesztik a játékot már hosszú évek óta, mint ami kezdetben megfogta benne az embereket

egy darálót csináltak a titkokkal teli nehéz játékból, amit ma már a legidiótább is könnyen abszolvál, és ezzel megindították a polákok térhódítását, akik egyébként kihullottak max. lev 50 környékén (vissza kellene hozni, hogy tilos minden quest spoil pl.: tibiawiki, ennél jobb szûrõ sose volt, mert az idiótáknak nem segített senki, aki pedig normális volt, annak segítettek)

azzal, hogy ilyen zuhanó árak mellett is évekig lehetett - könnyen hozzáférhetõ helyeken - szólóban nagy lényeket gyakni bizonyos kasztokkal, majd megadták ugyanezt minden kasztnak, gyakorlatilag tönkretették a játékot

az egyetlen lehetõségnek ezek után azt látták, hogy akkor fentebb kell tenni a lécet, és rajzoltak néhány új lényt hosszabb hp barral, amiken még gyorsabban lehetett fejlõdni, erre mindig újabb és újabb update kellett, hogy a játékban tartsák a fejlõdni vágyókat is, így egy egyre gyorsuló spirálba került a fejlesztés, amit még a botolással összehozott exp és gold tovább gyorsított (amit persze szintén évekig tétlenül néztek)

a wowban évekig volt szerintem lev 60 a max, mégsem pártolt el a játéktól emiatt mindenki, szóval lehetett volna más megoldást is keresni, csak a cip fantáziátlan

úgyis mindent máshonnan lopnak, lehetett volna enchantolással, gyógynövényesdivel, mountokkal, arénákkal, battle groundokkal és hasonlókkal húzni az idõt itt is, és még tetszett is volna a népnek

gm excessus szerintem már 2003-ban megnyitotta a proposal boardon a szerverek közti háborús javaslatát, és máig nem jutottak el odáig, hogy ezt megvalósítsák, pedig ez is lassított volna a top playerek fejlõdésén, mert biztos élvezni akarták volna a karijaikat (én pl. Ram WoW-os karijával szinte csak arénáztam, mert olyan adrenalinfröccs volt, mint egy fps, de mégis teljesen új élmény) - helyette lett ez a kihívlak csatázni és elbukod két heti munkád (ami valljuk be, egy non-pvp szerveren nem arathat nagy sikert)

nem is érdemes a cipsofttal foglalkozni, komolytalanul állnak az egészhez, de a kezdeti varázsát is elveszíti majd a játék, mert mégis "túl komoly" minden, amit csinálnak, és azt is mindig úgy csinálják, hogy a saját fejük után mennek, elõbb-utóbb bele kell bukniuk

ceterum censeo Tibiam esse delendam :-p

ti meg legyetek jók, remélem mindenkivel minden oké :-p

@Cz: részvétem a hackelt kari miatt, a sült monkokat sose felejtem el :-)

Thou art a very pleasant little rabbit.

CattiBrie
😄 😄 😄

[/spam]&#8482;

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

rroolli
nekem is így rémlett. piszok botterek... 😞

CattiBrie
De nemsokára megint top5-ben.. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Talán a negyedik, de inkább ötödik.. azóta meg még többen is lettek 25-ösek..

[/spam]&#8482;

rroolli
Régebben nem voltál elõrébb a listában?