Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17:27 Congratulations! You earned the achievement "Potion Addict".
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
<#wave>#wave>
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
és amikor azt mondod a böngészõnek hogy elõzmények stb törlés megy minden a levesbe😊)
de szép is lenne😊
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
[/spam]™
Kigolyóztál, és 2 egyforma kommentet írt, szokásos bug.
Gondoltam az egyiket kitörlöm, minek a duplikált, erre ugrott mindkettõ.
Szóval azt írta Silbor, hogy igaz, hogy õ nem PG-s, de szívesen átvenné 😊
Én meg azt írtam, hogy lehet mapolni? 😊
Ráadásul elég való-házikó 😊
Van benne titokszoba is, azon a szinten vannak az ágyak.
Az a szint nem látható se lentrõl, se fentrõl, sehonnan máshonnan, csak ha épp ott vagy 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
4 szintes, két ágyas, free területen van Thaishoz közel.
Többi infót priviben adok.
Jelentkezõt pedig 6-7 napon belül keresek.
Köszi 😊
ilyen csunya szavakat használni ebben a topikban, Hát ezt gyerekek is olvashatják. Felelõtlen banda.😊
[/spam]™
Visszamegyek ált is 1 osztályba szövegértelmezést gyakorolni😊
Egy kis ilyen is legyen 😊
Hmm, az egy évvel korábbihoz képest eléggé át van rendezõdve a mezõny 😊
1 Catti-bia 126
2 Husosfagyi 123
3 Lezaxogi 121
4 Euroty Hyypes 120
5 Eldeus 116
6 Alredrion 116
7 Xydoran 116
8 Maniek Paladinio 116
9 Sosyak 116
10 Dark Majar 114
Minden évszak középsõ hónapjának elsõ hétfõjén! 😄
[/spam]™
Sziasztok, csak benéztem... Jöttem, láttam, ledöbbentem. Azért az kicsit furcsa, hogy a WebKliensen jobban lehet látni a HP és a Mana mennyiségét.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Ami jót tenne a játéknak, ott "nem mernek" belenyúlni... Amit nem kéne piszkálni, ott meg...
Nekem is jobban tetszett a játék level 1 és 60 között... manapság, az új helyekkel talán 90-100ig is érdekes. Aztán már csak daráló... Mondjuk az is egy külön tészta, hogy mennyire unalmas egy 30-as lovaggal és egy 30-as palával, de ebbe már nem mennék bele, más téma...
az a helyzet, hogy teljesen más irányba fejlesztik a játékot már hosszú évek óta, mint ami kezdetben megfogta benne az embereket
egy darálót csináltak a titkokkal teli nehéz játékból, amit ma már a legidiótább is könnyen abszolvál, és ezzel megindították a polákok térhódítását, akik egyébként kihullottak max. lev 50 környékén (vissza kellene hozni, hogy tilos minden quest spoil pl.: tibiawiki, ennél jobb szûrõ sose volt, mert az idiótáknak nem segített senki, aki pedig normális volt, annak segítettek)
azzal, hogy ilyen zuhanó árak mellett is évekig lehetett - könnyen hozzáférhetõ helyeken - szólóban nagy lényeket gyakni bizonyos kasztokkal, majd megadták ugyanezt minden kasztnak, gyakorlatilag tönkretették a játékot
az egyetlen lehetõségnek ezek után azt látták, hogy akkor fentebb kell tenni a lécet, és rajzoltak néhány új lényt hosszabb hp barral, amiken még gyorsabban lehetett fejlõdni, erre mindig újabb és újabb update kellett, hogy a játékban tartsák a fejlõdni vágyókat is, így egy egyre gyorsuló spirálba került a fejlesztés, amit még a botolással összehozott exp és gold tovább gyorsított (amit persze szintén évekig tétlenül néztek)
a wowban évekig volt szerintem lev 60 a max, mégsem pártolt el a játéktól emiatt mindenki, szóval lehetett volna más megoldást is keresni, csak a cip fantáziátlan
úgyis mindent máshonnan lopnak, lehetett volna enchantolással, gyógynövényesdivel, mountokkal, arénákkal, battle groundokkal és hasonlókkal húzni az idõt itt is, és még tetszett is volna a népnek
gm excessus szerintem már 2003-ban megnyitotta a proposal boardon a szerverek közti háborús javaslatát, és máig nem jutottak el odáig, hogy ezt megvalósítsák, pedig ez is lassított volna a top playerek fejlõdésén, mert biztos élvezni akarták volna a karijaikat (én pl. Ram WoW-os karijával szinte csak arénáztam, mert olyan adrenalinfröccs volt, mint egy fps, de mégis teljesen új élmény) - helyette lett ez a kihívlak csatázni és elbukod két heti munkád (ami valljuk be, egy non-pvp szerveren nem arathat nagy sikert)
nem is érdemes a cipsofttal foglalkozni, komolytalanul állnak az egészhez, de a kezdeti varázsát is elveszíti majd a játék, mert mégis "túl komoly" minden, amit csinálnak, és azt is mindig úgy csinálják, hogy a saját fejük után mennek, elõbb-utóbb bele kell bukniuk
ceterum censeo Tibiam esse delendam :-p
ti meg legyetek jók, remélem mindenkivel minden oké :-p
@Cz: részvétem a hackelt kari miatt, a sült monkokat sose felejtem el :-)
Thou art a very pleasant little rabbit.