Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát gyanús, hogy a spellcasterek summonjai csak jópofa dísznek lesznek jók...
A lovag summonja viszont egész hasznos lehet, távolról besegít a sebzésbe (közbe az emberé a teljes xp) és lehet rá vigyázni is, mert nem feltétlen van kontaktban a lényekkel.
A paladin summonja is tetszik, különösen, hogy területre ható sebzéseket is csinál.
Az egész dologgal összességében 1 nagy baj van, hogy 15 percenként eltűnik a summon és azon kívül még 15 percet várni kell, hogy lejárjon az össz. 30 perc cooldown. Tehát 15 perc hunt summonnal, 15 perc hunt summon nélkül.
A nagy poén az lehet, ha mondjuk team-be megyünk és mindenki megidézi a saját summonját és mindegyik durrogtatja a lövéseit.
Az előbb elfelejtettem írni, hogy az új spellek arra hivatottak, hogy a "promotion" után vehető kasztspecifikus extrákat kiváltsák.
Tehát az elite knight ranggal megszerezhető exeta res spell annyiban fejlődik, hogy nem random váltanak célpontot a lények, hanem ha egyszer exeta reselve lettek, akkor 6 másodpercig biztos maradnak a lovagon. (Utána pedig random válthatnak, mint régen.)
A royal paladin ranggal megszerezhető conjure power bolt spell már nem lesz promós spell, hanem helyette lesz 2 új, a conjure diamond arrow és a conjure spectral bolt.
Ezek a lőszerek a következők:
Spectral Bolt: (1000 manáért 100-at lehet csinálni, nem vonja a soul pointot) ATK: 78, minimum level: 150. 60 perc múlva eltűnik!
Diamon Arrow: (1000 manáért 100-at lehet csinálni, nem vonja a soul pointot) ATK: 56, Hit chance: 100%, 2 sqm sugarú területre ható sebzést csinál. Minimum level: 150. 60 perc múlva eltűnik!
A master sorcerer régi promó spellje, az "enchant staff" eltűnik és helyette lesz "conjure death wand".
Ez a spell 41-es szinttől használható, 250 manáért készít egy wandot, ami 15 percig használható. A sebzése 80-100 death és +2 mlvl bónuszt ad. Soul pointot nem vonja.
És most jönnek a summonok...
Mindegyik summon level 200-tól használható!
15 perc múlva eltűnnek (a spell cooldownja 30 perc).
A megölt lény XP-jének 100%-át a gazda kapja! (végre nincs az a baromkodás, hogy levonja a lény által leölt HP-t, arányosítja az xp-vel és annak csak a felét kapja a gazda.)
Knight summonja: shooter, ice és death sebzéssel. 1000 mana
Paladin summonja: shooter, területre ható holy és fire sebzéssel. 2000 mana
Druid summonja: tank, earth és bleeding sebzéssel. 3000 mana
Sorcerer summonja: tank, energy és bleeding sebzéssel. 3000 mana
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Update teaser:
Lovagoknak: újratervezett "challenge" spell (exeta res), ami hosszabb ideig köti le a lényeket
Paladinoknak: 2 új lőszer (vagy spell?), az egyik 2 sqm sugárban területre sebez, a másik pedig 1 pontba erősebben
Sorerereknek: idézhetnek "death wand"-ot, aminek magasabb sebzése van és magic level bónuszt is ad
+ most jön a lényeg:
minden kaszt kap valami különleges summont:
Lovagoknak: Skullfrost
Paladinoknak: Emberwing
Druidoknak: Growebeast
Sorcerereknek: Thundergiant
Úgy néz ki, hogy a paladinok és lovagok summonjai inkább shooterek, a varázslók summonjai pedig blockerek.
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
De tényleg őrület van, 3 hónapnyi prémibe kerülnek némely outfitek...
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Tiszta kaoutikus az egész. Nekem az tetszett régen, hogy egyszerű az egész, könnyen észben tarthatók voltak a különböző elemek (fegyverek, lények, outfitek, stb.), de mégis volt mire "hajtani". Na most már nem valami egyszerű észben tartani ezt a rengeteg itemet és még a munkának, türelemnek sincs jelentősége, csak ki kell nyitni a pénztárcát...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Esetleg valaki?
"Have you already tamed your very own frozen ursagrodon? Cross the icy bridge west of Svarground to access the island Chyllfroest! Better hurry, since the bridge will disappear on May 03 and you'll have to wait another year for it to come back."
https://www.facebook.com/tibia/photos/a.382722087363.158913.79099572363/10154234232622364/?type=3&theater
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!

Pedig régen de sokat szerepelt a topik dobogós helyen 😊
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Az event január végéig tart.
(amugy elkezdödött a 20. évfordulós event, akinek van kedve nézzen vissza a nosztalgia szigetre, holnap kezdődik, régi gs, bug, troll,egy két replika, pár "játék", rohadt jó 😄)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.01.06. 17:17:41
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Eszembe jutott a Tibia egy valós élmény alapján: talán aranysakálok elől menekültünk Rammal éjszaka a téli erdőben...nem tudtuk, mi a fene követ minket és ad fura hangokat. :-p Mondtam Ramnak, hogy álljunk meg, mert nem láttam turista jelzést egy ideje, és megpróbálnám kideríteni, hol vagyunk. Addig körbevilágított, majd felkiáltott: vazze, mennyi szempár! :-p Előtte meg arról győzködött, amikor kérdeztem, hogy szerinte milyen állat hangját halljuk, hogy biztosan valami madár, de nem akartam vitázni, hogy az miért venne körbe minket és követne rendületlenül. :-p Nem voltam túl nyugodt, amikor kiderült, hogy letértünk a jó útról, és vissza kellett menni a lények felé, mert láttam anno az Alien 2-ben, hogy az ilyet kevesen élik túl lángszóró és géppuska nélkül. Azért Ram szedett valahol egy husángot, az majdnem ugyanolyan erős, ha jó az ember club fightingja. :-p
Majd boldog új évet kívánok, Tibioidok!
[/spam]™