124119
  • rroolli
    Én is úgy tudtam... Kijöttem venore-ból a lépcső mellett ott volt egy lovarda. Beszéltem az npc-vel, azt mondta, hogy bérelhetek lovat, vagy lóval elvihet Thaisba. A másodikat választottam kíváncsiságból és átteleportált a thaisi lovardához :D
  • Tygep
    Arcornak meg nekem lett.
  • CattiBrie
    Van azaz lett valakinek prémiért mountja?
  • CattiBrie
    o.0
  • Tygep
    Nem tudom, eddig úgy tudtam csak a régi jeges szigetekre utazhattak freesek. De bérelhetnek lovat ők is, azt tudom :)
  • rroolli
    mióta lehet freesen is utazni venore és thais között?
  • Shiwo
    még sor kerülhet arra, hogy cip azt mondja, aki fizet X összeget, az tutor lesz...
  • rroolli
    talán még mindig nem rosszabb, mint sms-ben tutorteszt megoldást venni
  • Shiwo
    sőt, a sok hülye l. is, akik oda-vissza lájkolják majd egymást
  • rroolli
    Szal lehet lájkolgatni a segítségeket(thank you) és ha elég összegyűlik akkor automatikusan tutor lesz az emberből. Aztán meg csillagocskákat lehet gyűjteni, amik megjelennek a fórum hozzászólások mellett.

Akkor most már az is lehet tutor, akinek van valami fingja a játékról, de nem tudja szóról szóra az "Extended Tibia Service Agreementet", vagy a többi ilyen faxságot :D
    Sőt, talán az ilyeneknek több csillagjuk is lesz, mint azoknak, akik level 12-esen beseggelték a sok hülyeséget a teszthez :)
    A "please ask it on english-chat" beszólásokért ugyebár nem jár sok lájk...
  • rroolli
    Ez a "thank you" feature elég "like" szagúnak hangzik...
  • CattiBrie
    Megszűnik a senior tutor rank.
    Készítek print screent a karakterlapomról. :)
  • CattiBrie
    új, tutoros peccs lesz holnap (20-án)

Forrás: tibia.com - New Tutor System
  • Xing
    Köszi!
  • CattiBrie
    Minden nap írni kell Neked itt fórumon valamit, hogy minden nap idenézz = ideszokj :D
  • Gyudron
    Rendkívül gyors reagálással beállítottam :)
  • Xing
    Gyud, titlenek kérhetem a Quara bait-et?
    Már ha engedi beállítani.
  • Gyudron
    /OFF a bannerből ki lehetne venni a Silent Hunters-t, ahogy nézem megszűnt ? /ON
  • Gyudron
    Majd szóljatok nyugodtan, ha valakinek lesz prémije és pakolászni kell a guilden belül.
  • A Joco
    van még 50 napom és ha minden összejön akkor ma v holnap kapok 270 et.
  • olattila
    20-dikan lehet veszek premit habar ez a gyerektol fugg aki adja el de ugygondoltam hogy 6 honapot veszek szoval egy darabig marad meg a guild ha osszejon :P
  • Tygep
    Cipit tegnap este betettük vice-nak, de tény, hogy nagyon megfogyatkoztak az aktív játékosok. Ha jól látom, most pont 5 prémes guild tag van. De nem tudom kinek hány napja van még.
  • Xing
    Nincs 5 prémi acc a guildben?
  • Tygep
    PG

It will be disbanded on Oct 27 2011 if there are still less than four vice leaders then.

Megint nincs elég prémesünk?
  • CattiBrie
  • taj
    óóó, nekem egyfolytában eszembe jut valami :-p
    tibiázni azért volt jó, mert a loginolástól kezdve a logoutolásig egyfolytában volt min röhögni, még akkor is, ha csak rúnagyár volt :-p
  • Xing
    Off:

Gameloft leárazás van, többek közt a N.O.V.A. 2 is 0,79€!
  • Xing
    Miután elküldtem a kommentet nekem is ez jutott eszembe :D
    Épp a minap beszéltem a jó öreg demon intruder outfitről
  • A Joco
    ha jól tudom 2500 körűl lehet de majd ha online lesz megkérdem és úgy 3kk ból indult de ez sem biztos :D
  • taj
    pedig ez még szóba sem került...

vagy te a démonokra gondoltál?
  • taj
    csak óvatosan az ilyen idézetekkel, mert aki a Snoopy-t ennyire ismeri, az biztosan nem 18 éves :-p lebuktál! :-p
  • taj
    jó-jó, de a mézesmadzag előttem történő elhúzása után kérek egy pontos számot: hány db demont ölt meg FIRI a 6666-ból? mert én is nagyon tudtam ám demonokat ölni, csak hol hárman álltak mögöttem, hol nem :-p

egyébként Firinek azonos szinten mindig több pénze volt picit, ami a játékstílusunkból adódott: ő ugye a munkájából adódóan főleg munkaidőben volt online, állt egy dl resp mellett, lecsapott egy dl-t, afk-olt, lecsapott egy dl-t, afkolt stb. <-> ezzel szemben én gyaktam vmi szotyi lényeket, hogy aznap ne bukjak sokat, ettem valamit, majd elmentem nagy lényeket gyakni valakivel/valakikkel, és általában mégis buktam :D a legjobban a loot eladását utáltam, mert lovagként chain/scale armor eladásból szedtük a pénzt, hozzá voltunk szokva, hogy mindent összeszedünk, lootbagezünk, majd fél napig lootot adunk el időnként, ha már megtelt a depónk, erre végre kaptunk vmi jó drága cuccot, és az istennek nem tudtuk normális áron eladni, mert a sok kis pl köcsög sajnálta a pénzt egy olyan cuccra, amit mi még tripla áron vettünk -.-
  • CattiBrie
    Mi írva áll, az itt szabály. :)
  • Gyudron
    Jé, ilyen is van :)

02:44 Loot of The Many: 3 gold ingots, a sacred tree amulet, a small sapphire, 3 strong mana potions, a stone skin amulet, a royal helmet
  • Xing
    Telhetetlenek vagytok
  • Noodlee
    Amúgy egyet értek :P
  • Noodlee
  • olattila
    Szep kivansag :))
  • taj
    Nekem meg az a véleményem, hogy ezzel a "Snoopy gyere haza!" című meséből üzented nekem a "nincs itt helyed, távozz te eb!" beszólást, de azért szeretlek :-p

kívánok neked sok priestesst, és remélem valamelyik felcsatolhatóval úgy lerendez, hogy a proktológusnál ébredsz fel :-p
  • olattila
    Mar akkora vagyok hogy 1 utesbol sehogy sem tud megolni a demon mar probaltam oda altam blokolni es megoltem. Ha 1-et olok akkor jo az exori frigo de ha mar 2 jon akkor avalance es akkor mar kell futni is legalabb az egyik demon korul :P