124119
-
#119430 Én is úgy tudtam... Kijöttem venore-ból a lépcső mellett ott volt egy lovarda. Beszéltem az npc-vel, azt mondta, hogy bérelhetek lovat, vagy lóval elvihet Thaisba. A másodikat választottam kíváncsiságból és átteleportált a thaisi lovardához :D -
#119429 Arcornak meg nekem lett. -
#119428 Van azaz lett valakinek prémiért mountja? -
#119427 o.0 -
#119426 Nem tudom, eddig úgy tudtam csak a régi jeges szigetekre utazhattak freesek. De bérelhetnek lovat ők is, azt tudom :) -
#119425 mióta lehet freesen is utazni venore és thais között? -
#119424 még sor kerülhet arra, hogy cip azt mondja, aki fizet X összeget, az tutor lesz... -
#119423 talán még mindig nem rosszabb, mint sms-ben tutorteszt megoldást venni -
#119422 sőt, a sok hülye l. is, akik oda-vissza lájkolják majd egymást -
#119421 Szal lehet lájkolgatni a segítségeket(thank you) és ha elég összegyűlik akkor automatikusan tutor lesz az emberből. Aztán meg csillagocskákat lehet gyűjteni, amik megjelennek a fórum hozzászólások mellett.
Akkor most már az is lehet tutor, akinek van valami fingja a játékról, de nem tudja szóról szóra az "Extended Tibia Service Agreementet", vagy a többi ilyen faxságot :D
Sőt, talán az ilyeneknek több csillagjuk is lesz, mint azoknak, akik level 12-esen beseggelték a sok hülyeséget a teszthez :)
A "please ask it on english-chat" beszólásokért ugyebár nem jár sok lájk... -
#119420 Ez a "thank you" feature elég "like" szagúnak hangzik... -
#119419 Megszűnik a senior tutor rank.
Készítek print screent a karakterlapomról. :) -
#119418 új, tutoros peccs lesz holnap (20-án)
Forrás: tibia.com - New Tutor System -
Xing #119417 Köszi! -
#119416 Minden nap írni kell Neked itt fórumon valamit, hogy minden nap idenézz = ideszokj :D -
Gyudron #119415 Rendkívül gyors reagálással beállítottam :) -
Xing #119414 Gyud, titlenek kérhetem a Quara bait-et?
Már ha engedi beállítani. -
Gyudron #119413 /OFF a bannerből ki lehetne venni a Silent Hunters-t, ahogy nézem megszűnt ? /ON -
Gyudron #119412 Majd szóljatok nyugodtan, ha valakinek lesz prémije és pakolászni kell a guilden belül. -
A Joco #119411 van még 50 napom és ha minden összejön akkor ma v holnap kapok 270 et. -
olattila #119410 20-dikan lehet veszek premit habar ez a gyerektol fugg aki adja el de ugygondoltam hogy 6 honapot veszek szoval egy darabig marad meg a guild ha osszejon :P -
#119409 Cipit tegnap este betettük vice-nak, de tény, hogy nagyon megfogyatkoztak az aktív játékosok. Ha jól látom, most pont 5 prémes guild tag van. De nem tudom kinek hány napja van még. -
Xing #119408 Nincs 5 prémi acc a guildben? -
#119407 PG
It will be disbanded on Oct 27 2011 if there are still less than four vice leaders then.
Megint nincs elég prémesünk? -
#119406 -
taj #119405 óóó, nekem egyfolytában eszembe jut valami :-p
tibiázni azért volt jó, mert a loginolástól kezdve a logoutolásig egyfolytában volt min röhögni, még akkor is, ha csak rúnagyár volt :-p -
Xing #119404 Off:
Gameloft leárazás van, többek közt a N.O.V.A. 2 is 0,79€! -
Xing #119403 Miután elküldtem a kommentet nekem is ez jutott eszembe :D
Épp a minap beszéltem a jó öreg demon intruder outfitről -
A Joco #119402 ha jól tudom 2500 körűl lehet de majd ha online lesz megkérdem és úgy 3kk ból indult de ez sem biztos :D -
taj #119401 pedig ez még szóba sem került...
vagy te a démonokra gondoltál?
-
taj #119400 csak óvatosan az ilyen idézetekkel, mert aki a Snoopy-t ennyire ismeri, az biztosan nem 18 éves :-p lebuktál! :-p -
taj #119399 jó-jó, de a mézesmadzag előttem történő elhúzása után kérek egy pontos számot: hány db demont ölt meg FIRI a 6666-ból? mert én is nagyon tudtam ám demonokat ölni, csak hol hárman álltak mögöttem, hol nem :-p
egyébként Firinek azonos szinten mindig több pénze volt picit, ami a játékstílusunkból adódott: ő ugye a munkájából adódóan főleg munkaidőben volt online, állt egy dl resp mellett, lecsapott egy dl-t, afk-olt, lecsapott egy dl-t, afkolt stb. <-> ezzel szemben én gyaktam vmi szotyi lényeket, hogy aznap ne bukjak sokat, ettem valamit, majd elmentem nagy lényeket gyakni valakivel/valakikkel, és általában mégis buktam :D a legjobban a loot eladását utáltam, mert lovagként chain/scale armor eladásból szedtük a pénzt, hozzá voltunk szokva, hogy mindent összeszedünk, lootbagezünk, majd fél napig lootot adunk el időnként, ha már megtelt a depónk, erre végre kaptunk vmi jó drága cuccot, és az istennek nem tudtuk normális áron eladni, mert a sok kis pl köcsög sajnálta a pénzt egy olyan cuccra, amit mi még tripla áron vettünk -.- -
#119398 Mi írva áll, az itt szabály. :) -
Gyudron #119397 Jé, ilyen is van :)
02:44 Loot of The Many: 3 gold ingots, a sacred tree amulet, a small sapphire, 3 strong mana potions, a stone skin amulet, a royal helmet -
Xing #119396 Telhetetlenek vagytok -
Noodlee #119395 Amúgy egyet értek :P -
Noodlee #119394 -
olattila #119393 Szep kivansag :)) -
taj #119392 Nekem meg az a véleményem, hogy ezzel a "Snoopy gyere haza!" című meséből üzented nekem a "nincs itt helyed, távozz te eb!" beszólást, de azért szeretlek :-p
kívánok neked sok priestesst, és remélem valamelyik felcsatolhatóval úgy lerendez, hogy a proktológusnál ébredsz fel :-p -
olattila #119391 Mar akkora vagyok hogy 1 utesbol sehogy sem tud megolni a demon mar probaltam oda altam blokolni es megoltem. Ha 1-et olok akkor jo az exori frigo de ha mar 2 jon akkor avalance es akkor mar kell futni is legalabb az egyik demon korul :P