124119
-
#119470 tibia931.exe
:) -
#119469 Letöltöttem a klienst és egyszerűen feltelepítettem.. most megy..
persze ugyanúgy lassú, de most már az állandó download volt a probléma..
Meg van nyitva a Tutor channel.. akkor még tutor volnék? Mert a karakterlapomon nem.. -
#119468 Kiöregszik az ember.. az iskolások a nyerők, amellett van idő játszani. A munkások meg annyira nem. Amúgy meg ha idetéved valaki és véletlenül nem neveti ki a grafikát, akkor is azt látja, hogy valaki valamiért éppen nem szereti a játékot. :)
Bár nem tudom, hogy létezik-e olyan, hogy WoW-ban valaki a game-ről negatívat ír. // nem azt mondom, hogy milyen már, ha valaki lehúzza.. ha az a véleménye, akkor az..
Azt meg én sem érzem, hogy nekünk kéne CIP-et etetni azzal, hogy reklámozzuk a játékát. :) Holott mi csak a guildünket szeretnénk megmenteni. -
#119467 Én úgy vettem észre, hogy javarészt 1 adott baráti társaságból állnak a magyar játékosok. Ha visszanézem, hogy 2007-ben kik játszottak 2009-ben kik játszottak, akkor azt látni, hogy fluktuáció elenyésző... Tehát mindig ugyanazok az emberek játszanak, néha lelécel valaki, néha visszajön. Az új emberek száma pedig minimális(Jocó óta 0 új ember, aki maradt).
Tehát ha egy emberünk kiöregszik, vagy végleg megunja, akkor 1-el kevesebb lesz a "rendszerben". Ez pedig előbb-utóbb ahhoz vezet, hogy elfogyunk.
Sajnos nem tudom mit lehetne tenni ez ellen, mivel nem tudom mi volt 2004-2007 között. Nem tudom hogyan sikerült akkor összeszedni annyi és olyan(lelkes, becsületes) játékost, akik ennyi éven keresztül kitartottak.
Volt egy gamestar netes cikk is tibiáról. Nem hozott egy árva új arcot se. Akkor nekünk mi esélyünk van reklámozni? Vagy legyünk pofátlanok és csináljunk ilyen agresszív kampányt, hogy mindenhova másolgatjuk hogy "gyere tibiázni securára"? A szomorú az, hogy cip nem érdemelné meg... -
#119466 Nekem például nem megy a kliens. :)
Meg lusta vagyok újratelepíteni a gépet. :) -
Xing #119465 Btw miért nincs olyan sok játékos mostanában?
Régen sem volt egy nagy szám a játék, mi változott? Ennyire el lehet venni az updatekkel az emberek kedvét? -
Xing #119464 flame on :D -
Noodlee #119463 "már nem játszanak a tolvaj és csíter guildtagok" -
Xing #119462 Elég öreg guild, kár lenne érte ha feloszlana.
Most, hogy visszajöttem illetve már nem játszanak a tolvaj és csíter guildtagok akár még akkor is vettem volna prémit ha inaktív vagyok. Pár ezer forint a guildért nem egy megterhelő összeg hogy fennmaradjon :) -
Gyudron #119461 Érdekes kérdés, szerintem az lesz, hogy a lelkes aktívok próbálnak közös csetablakot nyitni, és összeszedni a lézengő magyarokat, aztán csak lesz valahogy :) -
#119460 Lehet kezdeni
Én meglibbentettem már pár helyen a Tibiát, de mindenki xarja le... Kényszeríteni nem fogok senkit :( -
Noodlee #119459 Moszukét a Guuildbe! -
#119458 // ez nem választás, csak plusz lehetőség hozzáadása volt -
#119457 7. új magyarok toborzása, tibia hirdetése.. -
#119456 jó, mondjuk már netem sem mindig van.. :) -
taj #119455 6. egyéb lehetőség: pl. külföldiek meghívása vice leadernek, vagy bármi egyéb -
taj #119454 Annyira pang a topic, hogy rossz nézni :-p
Szóval megpróbálom picit felpörgetni egy kérdéssel, ami egy ideje foglalkoztat:
Bár tudom, hogy most éppen elhárult a guild feloszlásának veszélye a guild fölül, de a tendencia a felé mutat, hogy akár a legrosszabb is bekövetkezhet, mert nem biztos, hogy mindig lesz elég prémis. Ha eljön a pillanat, hogy már nem tudunk kit odaállítani vice-leadernek, akkor:
1. aki aktív, ő keres magának másik guildot, a többiek meg guild nélküliek lesznek?
2. akit még elérünk, azzal egységesen megpróbálunk "bekéredzkedni" egy működő, nekünk szimpatikus guildba általuk választott rangba?
3. akit még elérünk, azzal egységesen megpróbálunk "bekéredzkedni" egy működő, nekünk szimpatikus guildba Pannon Guardian rangba?
4. aki aktív, ő keres magának másik guildot, a többiek bekéredzkednek random guildokba?
5. aki aktív, ő keres magának másik guildot, a többiek bekéredzkednek egy működő, szimpatikus guildba?
6. egyéb lehetőség?
-
Gyudron #119453 Régi kliens, nem szaggat, nem dob ki, és stabilan tudok vadászni kevésbé forgalmas helyen.
Az nem lehet, hogy nálad a totál zsúfolt város miatt szaggat nagyon ? -
Xing #119452 Nálam megy mind a kettő mondjuk a flash csak 20 fps. -
#119451 Ha nálam lenne ez, akkor megpróbálnék videokártya drivert frissíteni, újratelepíteni. Win7-et gondolom úgyse fogsz telepíteni, ha csak tibia nem megy... -
#119450 Régi kliens, mert nincs kedvem minden update után fél óráig állítgatni a hotkeyeket. Nálam nincs gond a régi klienssel és másnak is jó, szóval nálad lehet a gáz. -
#119449 szerintem akkor még "játszottál", le is fordítottam nagyjából a teasereket, talán még el is olvastad, meg írtál hozzá valamit... csak elfelejtetted -
#119448 A nagy frissítés közben
1. tálcára nem tudom letenni..
2. nem tudom bezárni
ha végig ment a csík (egyszer), akkor Connecting failed
és gém óver :D -
#119447 Az enyém lagol, ciripel.. és most megint újra letölti...
kapja be :D -
#119446 Régi natív klienssel játszok. Megy rendesen, tegnap töltött le new versiont, egyből, minden gond nélkül fel is tette. -
A Joco #119445 nekem is kétszer töltött le frissítést -
#119444 Nekem augusztus óta nem...
Most harmadszorra kezdte letölteni a nyú program verzsönt.. -.- -
A Joco #119443 nem vettem észre semmit eddig, minden müködik rendesen :D:P -
#119442 És semmi fagyás vagy rendellenesség? :) -
A Joco #119441 régi -
#119440 Szeretném azt megkérdezni, hogy ki játszik flash kliensről és ki a régiről?
Csak mert én továbbra is a régi kliensről lépek be, amikor belépek és továbbra is nagyon lassú, sokszor befagy már az indításnál, illetve ciripel a gépem (nem tudom, melyik alkatrésze), ha a bejelentkező képernyő megnyílik.
o Flash kliens
o Régi kliens -
#119439 Tök jó! :)
Gratula! :)) -
#119438 http://tibia.wikia.com/wiki/Coal
Coal (Nuggets)
Dropped by:(Load %) Firestarter, Stone Golem, Jagged Earth Elemental, Earth Elemental, Muddy Earth Elemental, Fire Overlord, Blistering Fire Elemental, Blazing Fire Elemental, Carrion Worm, Dwarf Guard, Hellfire Fighter, Eternal Guardian.
Mennem kell gyakni :)))) -
#119437 Thais alatt Steamship? Atyaég, már ez sincs meg. :))) -
Xing #119436 Köszi :) -
#119435 Thx, be vagy engedve, ha akarsz aludni használhatod nyugodtan. -
Xing #119434 Grat a házhoz! -
#119433 -
#119432 Úgy látom, hogy ez már így volt nyári update óta, csak nem vettem észre... Meg ezek szerint más se. Wiki nem ír túl bőbeszédűen erről, még azt se találtam, hogy mennyibe kerül. De emlékezetem szerint 125 gp-ért vitt el venoreból thaisba.
Meg találtam még egy "új" frees szigetet, amin csomó érdekes lény van. Nem értem még pontosan hogy lehet odajutni, az biztos, hogy 200 coalt kell adni valamelyik steamboat-os npc-nek, de elég szegényesen fogalmaz wiki... a thaisi steamboat randomba le tud rakni erre a szigetre, de hogy lehet-e direkt odamenni, vagy csak a sunken mines-ban levő steamboat-tól lehet olyat, azt nem tudom... Manapság mindent nekem kell kideríteni, tiszta elhanyagolt a tibia.wiki... elegem is lett belőle :/ -
#119431 Képet! :)