124119
-
#119390 Ja, én spellekkel gyaktam démonokat, 3 sqm távolságból kicsit nehezebb. De neked már az is menne szerintem. Olcsóbb, meg jobban megy a magic, de veszélyesebb. Yalaharon még nem öltem sokat, lehet hogy még jobb is mint edronon, mert ott nincs elég hely futtatni. -
olattila #119389 200 felett mar nincs gond a dmonokal :P ha csak nem jon egy lag "mint az utolso demonozasomnal megbotlotam a lecsobe es a demon letapodott" :) Mar probaltam yalaharon is a demonos respet ahol 5 respel es azzal sincs problema mar 200 felett siman lehet futni elotuk es km tavolsagbol az avalancet nyomod rajuk :P eleg hamar meghalnak csak el kell jutni odaig druidal is :P 2 eve hogy a taskot elkezdtem es csak 64 pontom van meg csak :P -
#119388 lol -
Xing #119387 Ebben egyetértek. Lehetne knightoknak mondjuk 6666 Fáraó :D -
#119386 Csak a démon task helyett nem lehet mást csinálni. Furcsa is, hogy ehhez nem nyúltak... Biztos túl kevés ember jutott el 50(100) pontig, hogy szembesüljön ezzel a problémával és panaszkodjon. Cipnek meg nincs esze ahhoz, hogy magától rájöjjön dolgokra, csak ha 2 évig anyáznak valamiért proposalson... -
Xing #119385 Nekem meg az a véleményem, hogy knight ne akarjon mindent gyakni...
Van, ami nem neki való.
"Kardnak itt már nem veszed hasznát!" -
#119384 Ja, iciclével lehet, hogy tudják gyakni, ha 200 km távolságból lövöldözik :D Csak akkor is, ha valamiért utolér, akkor lehet nyomkodni az exura vitát és imádkozni, hogy ne üssön nagyot. -
#119383 Normális embernek nincsenek olyan skilljei.
amúgy tibia-stats
1 Diigoo [T] Danera 132
2 Billy Paul [T] Calmera 130
3 Shin Eiji [T] Guardia 129
Most ő a legnormálatlanabb. :) -
A Joco #119382 Firivel ha szerencsénk van úgy 100 démont egy hunt alatt le tudunk tolni és néha profittal, habár már elég rég nem jártunk arra. daruiddal 150 felett már lehet egyedül nyomulni yalaharon az 5 ös reszpben és szerintem egy sorc is boldogulna persze míg be nem toppam egy 200+ akárni.
Én is elértem de 200+lvlt de nem hányódnak a k-k a bankban ha mindent eladok 1,5kkm ha kijön mit ha sikerül paccra költök.
-
#119381 Sokan veszik a gp-t... Mondjuk relatíve kevesen, mert eladóból még több lenne... A nagyobb átlag level, meg a sok botter, meg nemtom még mi miatt elég keveset ér a gp, lassan 1 hónap prémi áráért 1kk-t lehet venni. Szóval sok embernek, főleg a nagyobbak, függőbbek között nem téma wastelni egy kicsit. -
#119380 Ja és sea serpentek azok extra weakek physicalra, főleg a young. Ezekbe a lényekbe Firi is tol 450-eket naturál, axe-al. És akkor még nem volt semmi skillnövelő spell, semmi exori gran. -
taj #119379 'jóccak! -
taj #119378 de nem is veszek prémit, holnap már szállítják a spanyol könyveim, és elkezdek felsőfokra készülni, májusig-júniusig elleszek :|
a vitorlás jogosítványom meg elhagyta az NKH, illetve állítólag a vizsgaeredményeket, úgyhogy übereltem az utánfutós ámokfutásod Tygep :-p majd behívnak biztos újra, hogy akkor megint 6 elméleti vizsga + gyakorlat :| -
#119377 A dist növelő spellt senki nem használja, max screenshotokhoz meg videókhoz. Lerántja a fél manáját a palának, kb 2-3 körig tart a hatása, közbe mozogni nem lehet. És semmi garancia, hogy nem 50-et fog sebezni mind a 2-3 körben. Akit néztél a videón az gondolom Digoo vagy valami ilyesmi neve van... Kb 120-as distance fightingja lehetett már akkor is. Normális embernek nincsenek olyan skilljei. -
taj #119376 jó, köszi az infót :-)
nekem úgyis tárgytalan, mert egy fillérem se lenne rá, akkor se, ha vennék prémit, de gondolom lev 200 fölött már nem győzik hova tenni a milliókat, és akkor vállalható lovaggal is valahogy... -
#119375 Yalaharon szoktak démonozni, 4 respel asszem és elég gyorsan. Ritka hogy szabad, de azért viszonylag sokat le lehet gyakni pár óra alatt, nem 10-et. -
#119374 A mageknek van sok olyan ruhája ami csökkent adott típusú sebzéseket. De a paláknak és lovagoknak is össze lehet szedni pár darabot. Valamint az sb és a roh kombó is segít a gyógyulásban. -
#119373 Elég sok lovag megcsinálta már. Lassan olyan, mint a desert quest... Druiddal a legkönnyebb(strong, ultimate ice strike, stb), ha blokkerrel megy még szint se kell hozzá. Sorccal se vészes, de kell legalább level 220, vagy több, vagy fizetni a blokker marhadrága uhp-jét. Palának is kell szerintem legalább level 200 hogy ne legyen waste. Lovaggal meg szenvedés, akármilyen szinten. Ettől függetlenül akinek lovagja van, az nem mondta, hogy "akkor én nem taskolok", szal jópár lovagnak kész van. -
taj #119372 én is belegondoltam, de demon resp szerzés, demon resp várás, mindig druid hívás -> azért ez a quest jó sokáig húzódik szerintem + akkor is szívás :-p
nem értem, miért nem tudnak olyan lényt kitalálni, amit reális lovagnak gyakni, mintha mindig ignorálnák a tényt, hogy a lovag kaszt is létezik :-p
demont csak pala és spellcaster szokott gyakni :-p -
#119371 És mellé még sebez is iszonyatosan, pikk-pakk levakar rólam 4-5 hs-t :) De ma questeltünk banuta alatt és a medusákkal sem volt sok gondja :) -
#119370 Igen, egy jó druid csodákra képes, én kedvenc druidom is szokott 1000-1100 hp-kat gyógyítani belém :) -
#119369 Firinek druidja van és nem fél használni :) -
#119368 főleg, ha előtte kapok egy puszit a kés-van-a-hátamban lénytől :))) -
taj #119367 azért ez a demon task nagyon durván hangzik :-p
utolsó emlékeim szerint extra szívás demont gyakni lovaggal
ha például napi 10 demont lenyomnék, akkor 667 napig csinálnám a taskot, napi 20 demonnal egy év lenne, napi 20 demon szerintem napi 40+ bp uh + valamennyi mana az exorihoz/exori granhoz, aminek az árát ki se tudnám termelni naponta :|
izé, most jut eszembe, már nem uh van, hanem poti, de ugyanez a lényeg :-p
tekintve, hogy a gyógyító lötyi szinttől függetlenül ugyanannyit gyógyít, kb. ilyen frankón menne a demon nekem is, hiába sebzek nagyobbat a fickónál, csak ott vagyok vele, ahol számoltam :| -
#119366 Plusz még ha hozzávesszük, hogy az adott lény weak-e a fizikai sebzésre, akkor az is növeli a sebzés nagyságát. -
#119365 • AS atk 65
• ruha +5 dist
• spec kaja +10 dist
• spell increases ... approximately 50% for 10 seconds
• meg egy alap 127-es dist :P
• másik spell Raises ... by 3 for 2 minutes.
• +5 skills from the Bullseye Potion
valami ilyesmi.. :) -
#119364 Sajna nem vicc, tényleg 6666 demont kell lecsapni. Már jópáran megcsinálták, Firi is dolgozik már a demon taskon. Asszem lovag is csinálta már meg, de ebben nem vagyok biztos.
És igaz a dist növelő cucc is. Van rá spec poti is meg vmi spec kaja is. És egy spell is, de az csak pár másodpercig él. De vannak ilyenek a lovagoknak is, maheknek is. -
taj #119363 Analia (enforced pvp) :-p -
taj #119362 hehe, a youtube-on megszűnt a copyright probléma, megint van hangja az anni questnek :-p kár, hogy töröltem a camet, jó lenne most hd-ben újravágni -
#119361 "épp most láttam"
Te melyik szerveren tolod? :))) -
taj #119360 köszi a választ, de ez a 6666 demon remélem valami hülye vicc
létezik olyan lovag, bármelyik serveren, aki ezt meg tudta csinálni?
btw épp most láttam egy palát, aki 1100 fölöttieket sebzett sea serpentbe assassin starral és előtte vmi dist növelő spellel, remélem ez is vicc :-p -
#119359 Ez a belépő a demon oak questhez, először ebben kell elérni a max pontszámot, rangot, utána lecsapni lazán 6666 demont és mehetsz is a demon oakhoz a pajzsért / legsért :)
Nem részletezi hogy melyik fajták számítanak, vízalatti legyen az a lényeg csak, a leírás szerint legalábbis.
Most fél éves / éves prémhez adnak egy új mountot ;) -
taj #119358 itt vajon elfogadják a mantassint és a pinchert is? (ha így hívták a két könnyebb quarát, akiket lehetett a kemények nélkül gyakni az új jeges szigetek egyike alatt)
mert akkor veszek egy prémit és visszagyakom magam lev 129-re :D
(de lev 129-ig lenyomni 400 nightmaret vagy 500 gs-t kicsit durva lenne lovaggal :-p)
ez a quest a demon legsért/rainbow shieldért? -
#119357 Esetleg level 100 körül lehet próbálkozni hs-ezni a felszínen, a többi lényt elnézve egy kissé kilóg a sorból... Ja, blokkerrel lehet gyakni, de blokkerrel kb mindent lehet... -
#119356 Hellspawn druidnak jó, ha vvan blokkere, stampors is mageknek jó inkább, palámnak elég szenvedős volt, egyszer benéztem oda is. -
#119355 600 Underwater Quara
500 Giant Spiders
300 Werewolves
400 Nightmares
600 Hellspawns
800 High Class Lizards
600 Stampors
500 Brimstone Bugs
400 Mutated Bats
Ezek közül lehet válogatni 80-129 level között. Mutated bat pl elég noob lény, nem is értem hogy lehet egy kategóriába sorolni a hellspawnal. De a nightmare, vagy a stampor se lehet gond. Brimstone bug is gyorsan hal, csak ott nem kell túl sok lootra számítani. -
silbor #119354 lehet megvárom míg 130 leszek és akkor hátha beváltja az 1100/2000-et 900/900-ra :) -
silbor #119353 én a hydra közlébe nem megyek...nagyon gáz azokat nekem ölni... kb. 5db-ot ölhettem meg életemben. -
#119352 Ja és még az jó dolog, hogy hamarabb kész egy task és gyakrabban lehet váltogatni a lényeket annak aki megunta :) -
#119351 100 ponttal számoltam a régit 50 helyett, tehát nem 25-szor, csak 13-szor kellett felvenni a taskokat... Így nem 6-szor gyorsabb a pontgyűjtés, de 2-3szor biztos...