Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gépen vannak eltárolva, mert írták a rendszerkövetelményben, hogy kell hely a mapfájloknak és még az elsõ indításnál rákérdezett nálam a flash, hogy engedélyezem-e, hogy használja a merevlemezes tárterületet, vagy valami ilyesmit írt...
írni csak a baloldali channelbe lehet, a jobboldalit csak nézni lehet...
A zöld nevek pedig nem a viplistám, hanem a channel résztvevõinek a listája.
A zöld nevek pedig nem a viplistám, hanem a channel résztvevõinek a listája.
Teszteltük a "kidobódást".
Ha fight van, meg tûz, meg poison, meg minden és le x-eli valaki az ablakot, akkor 60 másodperc múlva kidobja a karakterét. Szóval ez változatlan és mûködik flash alatt is.
Más: lehet nézni egyszerre 2 channelt is

Ha fight van, meg tûz, meg poison, meg minden és le x-eli valaki az ablakot, akkor 60 másodperc múlva kidobja a karakterét. Szóval ez változatlan és mûködik flash alatt is.
Más: lehet nézni egyszerre 2 channelt is

ha channelt akarsz menteni, akkor kijön egy ablak, hogy hova szeretnéd, hogy elmentse a fájlt.. ez nagyon gáz
[/spam]™
hát engem mint várható volt sajna nem enged be😞
pedig megnéztem volna😊
pedig megnéztem volna😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ilyen amikor mellékattint az ember... A szövegre kell kattintani, hogy újra reagáljon a kliens.
És látszik az új trade ablak is 😊
És látszik az új trade ablak is 😊
10:21 Ebenizer: Your account balance is 62070 gold.
10:23 Ebenizer: You certainly have made a pretty penny. Your account balance is 100000 gold.
10:24 Ebenizer: Wow, you have reached the magic number of a million gp!!! Your account balance is 1000000 gold!
10:26 Ebenizer: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 10000000 gold.
10:31 Ebenizer: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 100000000 gold.
Asszem ennyit tud mondani 😊
10:23 Ebenizer: You certainly have made a pretty penny. Your account balance is 100000 gold.
10:24 Ebenizer: Wow, you have reached the magic number of a million gp!!! Your account balance is 1000000 gold!
10:26 Ebenizer: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 10000000 gold.
10:31 Ebenizer: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 100000000 gold.
Asszem ennyit tud mondani 😊
Akkor gondolom nem tudsz belépni, de próbáld meg. 😊
Nem kell telepíteni, szóval mehet melóhelyrõl is. 😄
Nem kell telepíteni, szóval mehet melóhelyrõl is. 😄
[/spam]™
hát ez az hogy nem😊
még valamikor januárban lejárt a premim
még valamikor januárban lejárt a premim
Hát.. www.test.tibia.com, belépsz és bent vagy.. bár ma nem is néztem, hogy be tudok-e menni. De voltál Te május 24-én prémis?
[/spam]™
Hát nagyon kíváncsi fáncsi leszek erre a flash kliensre:Ö)
szóljatok ha bárki megnézheti mert akkor meglesem én is. Nagyon kíváncsi leszek hogy a gépemen hogy fog elfutni😊
bár mostanában nekem megint a chello vacakol😊
szóljatok ha bárki megnézheti mert akkor meglesem én is. Nagyon kíváncsi leszek hogy a gépemen hogy fog elfutni😊
bár mostanában nekem megint a chello vacakol😊
azt gondoltam, de semmi nem látszik belõle 😊)
szóval most már "casts" lesz..
egy ügyes mozdulattal megszabadultál a kívánatlan kísérõdtõl 😊
szóval most már "casts" lesz..
egy ügyes mozdulattal megszabadultál a kívánatlan kísérõdtõl 😊
[/spam]™
szerintem egyikben sem lehet...vagy én vagyok béna
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
de hát most tényleg... nem lehetne a quest ablak méretét manuálisan állítani? nagyobbra.. mert akkor nem kellene a csúszkát használni. mindenki a maga céljára változtathatná a méretét
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Megint TS:
-Vip lista nem mûködik
-Testserver assistants will be availible at tomorrows serversave
-Vip lista nem mûködik
-Testserver assistants will be availible at tomorrows serversave
Mások is panaszkodtak, hogy 40-50 fps-el megy a kliens és lag van náluk... Akkor az elvileg nem a gép teljesítményének a hibája.
Hát ameddig ki nem veszik a régi klienset addig azt fogom használni. Késõbb hátha tudok venni jobb procit mert szerintem azért lagolok.
Teljesítményrõl annyit, hogy nálam nem fut rosszabbul mint a hagyományos kliens. Legalábbis fps-t tekintve nem, viszont mégis lag van nálam ts-en. De inkább úgy néz ki, mint ha cipnél lenne a lag...
Ja és a flash biztonságáról, meg a chrome külön szálakon való futtatásáról annyit, hogy bezártam másik ablakban a youtube-ot, aztán kb 20 másodpercig "Nem válaszol" állapotban nyekergett a chrome összes ablaka. De utána szerencsére nem az volt, hogy "Egy plugin összeomlott..", hanem ment tovább a játék. De ennyi idõ alatt simán legyakhattak volna, ha épp nem depoba történik ez.
Na de hunt helyen mellékattintani amúgy se érdemes, mert utána megjelenik elsötétül az egész kép és addig nem hajlandó újra reagálni a kliens, amíg nem kattintunk a narancssárga "Click here to activate" feliratra. Nem elég simán az ablak területére kattintani, hanem szépen be kell célozni a narancssárga feliratot. Szal ha valaki hunt közben véletlen mellékattint, aztán bepánikol, akkor végignézheti 200-as pulzussal, ahogy kinyírják a karakterét.
Ja és a flash biztonságáról, meg a chrome külön szálakon való futtatásáról annyit, hogy bezártam másik ablakban a youtube-ot, aztán kb 20 másodpercig "Nem válaszol" állapotban nyekergett a chrome összes ablaka. De utána szerencsére nem az volt, hogy "Egy plugin összeomlott..", hanem ment tovább a játék. De ennyi idõ alatt simán legyakhattak volna, ha épp nem depoba történik ez.
Na de hunt helyen mellékattintani amúgy se érdemes, mert utána megjelenik elsötétül az egész kép és addig nem hajlandó újra reagálni a kliens, amíg nem kattintunk a narancssárga "Click here to activate" feliratra. Nem elég simán az ablak területére kattintani, hanem szépen be kell célozni a narancssárga feliratot. Szal ha valaki hunt közben véletlen mellékattint, aztán bepánikol, akkor végignézheti 200-as pulzussal, ahogy kinyírják a karakterét.
Szerintem annyira nem bonyolult, mint ahogy a tutorjaink riogattak az elõzõ ts-nél 😊 Most látom elõször a flash klienst és fél óra alatt átnéztem az összes beállítást, belõttem mindent ahogy elsõre kényelmesnek tûnik és már ment a hunt tesztelése.
Most valahogy így néz ki nálam a kliens:
Viszont azt nem tudom, hogy a kezdõk hogy fognak boldogulni, mert a hotkeyek beállítása az eddigiekhez képest 10x bonyolultabb. Listából kell kiválasztani a spelleket, de az összes kaszt összes spellje ott van a listában, attól függetlenül, hogy a játékos használhatja-e, vagy nem. Szal ömlesztve minden, aztán jó bogarászást...
Ami eddig nagyon idegesítõ, az az, hogy már nem csak poti iváskor lesz "stop", hanem varázsláskor is. Azaz, ha kattintasz valahova a térképen és menet közben nyomsz egy utani hurt, akkor "stop" -.- Lehet kattintani megint a térképen....
Most valahogy így néz ki nálam a kliens:
Viszont azt nem tudom, hogy a kezdõk hogy fognak boldogulni, mert a hotkeyek beállítása az eddigiekhez képest 10x bonyolultabb. Listából kell kiválasztani a spelleket, de az összes kaszt összes spellje ott van a listában, attól függetlenül, hogy a játékos használhatja-e, vagy nem. Szal ömlesztve minden, aztán jó bogarászást...
Ami eddig nagyon idegesítõ, az az, hogy már nem csak poti iváskor lesz "stop", hanem varázsláskor is. Azaz, ha kattintasz valahova a térképen és menet közben nyomsz egy utani hurt, akkor "stop" -.- Lehet kattintani megint a térképen....
Én már voltam bent, a hotkeyek beállitása kicsit idõigényes. Csak a 2 Ghz es gépemmel kicsit képregény volt, szépen akadt...
Lehet próbálgatni a flash klienst:
www.test.tibia.com
Követelmény, hogy Május 24-én 10:00 CEST -kor prémisnek kellett lennie az accountnak.
www.test.tibia.com
Követelmény, hogy Május 24-én 10:00 CEST -kor prémisnek kellett lennie az accountnak.
10:56 Szotyika has left the channel.
11:24 Jocoka has left the channel.
11:54 Szechenyi Istvan has left the channel.
12:22 Firilio has left the channel.
12:44 Andris the druida has left the channel.
13:09 Hokuszpok has left the channel.
13:13 Magic Joco has left the channel.

11:24 Jocoka has left the channel.
11:54 Szechenyi Istvan has left the channel.
12:22 Firilio has left the channel.
12:44 Andris the druida has left the channel.
13:09 Hokuszpok has left the channel.
13:13 Magic Joco has left the channel.

[/spam]™
Nem hiszem, hogy mostanában fogok játszani, bár ki tudja, rengeteg idõm van már,mert kihalt a cégünk.
Kéne egy vice a guildbe, mert lejárt a prémem.
A flash, mint olyan, platformfüggetlen, mert egy virtuális gépen fut (valahogy úgy, mint a java). A késõbbi komment alapján úgy sejtem, csak basznak tesztelni más oprendszereken.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Igen, de mati nincs sehol, lol.
De tényleg, bocs, de nem kedvellek titeket eggyáltalán sem.
kül megadom a kezdõ 300k-t a "Mammoth Belly"-re, na legye egy plusz 10k, 310k start
kül megadom a kezdõ 300k-t a "Mammoth Belly"-re, na legye egy plusz 10k, 310k start
hahaha 😄