Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ

DFTBA ಠ_ಠ

DFTBA ಠ_ಠ

DFTBA ಠ_ಠ

20:30 Firilio: hogy lehet egy defender kamikaze?
20:30 Firilio: 20:30 You see yourself. You are an elite knight. You are Defender of the Pannon Guardians (Kamikaze).
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Zak!
Created: Dec 06 2005 19:30:40 CET
A tibiát má játszottam régebben magamtól kesztem megint el viszont mikor mondta öcsém hogy Magyarok is vannak egyböl ide jöttem ! azért lett Secura !
Nem jutott ezsembe a neve 😄D
Õ is jó fej volt!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

mikor elkesztem abbahgyta
egyedul játszotam, csak 2 éve mikor elöször volta PGben akkor voltam többiekel
Kler de Kler shaman a 2dik es az is a fö karim!😊
Vigyázz promó, jövök!!
16:22 You were downgraded from Level 19 to Level 18.
szemét scorpion...
DFTBA ಠ_ಠ
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Called by Huma
Sorc krétid around Febr~Márc 2005, xx:xx:xx CET
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Talán az oszt. társad volt...
Czdano paladinoval elmentünk DC-be tökjol elvagyunk nyirogatjuk az ellent, jhol megy az egész, mignem egyszercsak jött egy wild warrior( több is jött de õ a történet léényeges szereplöje) kinyirjuk megnézem mi van nála. Egy zsák. belekukkantok brass shield, WAR HAMMER üvöltöttem volna zednek h jöjjön, de elöbb arra gondoltam hogy vehetném fel, nézem 85 oz. nálam volt egy brass armor gondoltam ha azt eldobom akkor feltudom venni majd a war hammert. probálnám eldobni, és nem jelenik meg aza fehlér kijelölés brass armor körül nem tudtam mozgatni gondolom lagg majd minnyár kijavul, de nem egszerüen egy idöre besz***t az egerem mozogni tudtam, de egeremet nem tudtam használni. Jön egy emberke belenéz üvölt hogy whoa why don't you take it, felveszi és elmegy... abbana másodpercben megjavult az egerem.................
DFTBA ಠ_ಠ
Arcor meg Godem által 😛

és hogy ki álltal került "bele" a tibiába 😛
Arcor: Created: Sep 11 2004, 05:52:41 CET
