Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
08:09 You lose 234 hitpoints due to an attack by a hydra.
ezt a méreggel
a másik kettõt azt asszem vízzel
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyelõre úgy megy, hogy regisztrálsz, aztán én, mint siteadmin, kézzel aktiválom a felhasználód. Utána tudsz írni.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Created: Nov 14 2005, 23:00:14 CET
A felbujtó pedig a www.nyuuz.hu oldal.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Thou art a very pleasant little rabbit.
és huma szót hogy van valam egyik este mikor ott töltöttem félig az éjszakát. Mert lkéstem az utcsó vonatot, me ittunk.
Created: Dec 07 2005, 11:37:28 CET
õt pedig én😊
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Created: Sep 20 2004, 13:57:37 CET
Darel Minas, will be deleted at Apr 30 2006, 02:05:30 CET
Created: Mar 18 2004, 23:28:43 CET
meghívta a gamebe: Deavgar <-- õ vmi thrillion kincseis volt, ott Reaper néven futott, én ennyit tudok, mert egyébként mindig utáltam thrilliont 😛
Reapernek volt 2 haverja, 2 testvér, vmi Mallendorf és nem tom ki... és asszem Miskolci Egyetemen tanult, szal õ is borsodi volt...
olyankor általában zongorázom egyet a winfos gombokon a billentyüzeten és utána megjhavul
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Firilio:
Teccikerteni:
Bobber:
Matias con Toth:
Huma Guardiani:
Taj:
Ram:
Darel:
Sarkanyolo:
Luciusz:
Doa:
Meg aki még úgy gondolja 😄
Shiwo kényszerített 😛
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.