Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
tudod, nekem a mana+hp összegem kevesebb, mint a tiéd

[/spam]™

CattiBrie
hát te vagy a blokker, nem én

[/spam]™

Bobber
hehe te nem is kaptál akkor sokat😊
én sokkal többet kaptam😊))

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
Jó reggelt!

[/spam]™

Czdano
looool

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

maerlyn
😄

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
fiam .. 😊

[/spam]™

CattiBrie
ij

[/spam]™

maerlyn
You are 9 years 50 days 2 hours 33 minutes old!

kis p*cs 😄

maerlyn
Vidar elvbõl nem olvas SG-t.

CattiBrie
22:26 You lose 73 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 133 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 47 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 83 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 135 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 23 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 15 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 20 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 61 mana blocking an attack by a dragon.
22:26 You lose 67 mana blocking an attack by a dragon.

[/spam]™

Kicsikiraly
Az egész updates izé április elsején lett elküldve... minden cimát áthuztak és mellé: April Fools 😄 ugyhogy csak pojén volt az egész 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
jaja 😄 te hanyas lvl vagy?

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
"Running a monster more than 20 squares will trigger an automatic banishment for luring on non-PvP and rearranging furniture and objects will banish you for trapping. ha 20 kockányira elcsalsz 1 lényt, akkor is bann ! o.O ill vmi a bútorokkal kapcsolatban is lesz.."

De hát én a legtöbb nálam erösebb szörny, ami nem tudna kinyirni, de azér nem akarom h megsebezzen(Slime,ghoul pl.)az elõl rendszerint futni szoktam!

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
You are 18 years 253 days 2 hours 18 minutes old!

😄

DFTBA ಠ_ಠ

Son Ice
Csak az a baj, hogy ezek tényleg képesek megcsinálni mindezt! Kinézném belõlük.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Godem: You are 58 years 140 days 18 hours 55 minutes old!
Arcor: You are 37 years 133 days 11 hours 14 minutes old!



CattiBrie
öregem ..

[/spam]™

Bobber
bebbye = 44 years 133 days 19 hours 23 minutes old!
Hehe õ se mai csirke már😊))

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
<#wave> <#wave> <#wave>

Hiányzol(i)! 😊

[/spam]&#8482;

Szia Drága!
<#puszi>

nf1
fude öreg vagy <#wilting>

CattiBrie
Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

<#puszi>

[/spam]&#8482;

You are 54 years 131 days 18 hours 45 minutes old!

Köszönöm

&#63743;

nf1
<#whatever>

CattiBrie
engem

[/spam]&#8482;

nf1
vkit asszem kiütöttem ^^
sorry

nf1
Nem tudná valaki belinkelni az age calculatort? Nem találom az erigneten 😞

&#63743;

CattiBrie
Vidar!

Itt le van írva, hogy ebben a tombban melyik szinten, milyen enemi van.

Peninsula Tomb

katt a képre

[/spam]&#8482;

Czdano
hát reméljük hogy csak poén 😄D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Shiwo
hogy kiprócáljam..még nem tettem abba 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
végigolvastad Catti ?

Czdano
nembaj..go runescape 😄DD

Czdano
kb ha összes spell premis lesz :S

CattiBrie
hát akkor end of Tibia nyáron

[/spam]&#8482;

Ezt miért kellet soilerbe? <#fejvakaras><#lama>

&#63743;

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször én is beszoptam majdnem, és csak a legvégén esett le enné a részné : "any player online for more than 15 minutes will be banished for use of macros.", hogy vmi marhaság lehet.. itt már annyira elszálltak, higy ihaj..

Shiwo
az hát..a tibianews fórumon is írták 😊

<#mf2>

&#63743;

Elolvastam. Szerintem ekkora faszságokaz nem csinálnának szal biztos csak poén.

&#63743;

nf1
ezt nagyon bebuktad ^^

Shiwo
olvasd végig..

Ha a knightok SD-t fognak lövöldözni abbahagyom a tibiát...

&#63743;

Shiwo
tibianews..

nyári-update tesztszerver (ezek jórésze változhat, nem szentírás..)

ebbõl anyázás lesz.. : As Paladins are still overpowered, they will have their mana and life regeneration and capacity reduced. Crossbows will use soulpoints at a rate of one point per shot.
tehát palákat gyengítik 1000L.. lassabb lesz a mana és élet reg-jük, valamint a crossbow lövés soul-t használ...

Knights will have improved healing with Exura Gran.Exori will become stronger with magic level and mana spent per magic level will be reduced.
Knights with magic level 8 today should be able to shoot SDs in the next public test server. Knights will put soulpoints to use, as the new Ultimate Blocker spell will consume soulpoints. This new spell will raise the defense and magic resistance of a knight with half of that knight’s level for 2 minutes and will be available at level 40.

nájtok többett gyógyulnak exura grannal... exori erõsödik a magic lvl-lel és kevesebb manába kerül; 8-as magic levellel a lovagok tudnak majd SD-t lõdözni; lesz 1 új vari, amivel 2 percig növelhetik a védelmüket, lvl 40-en tudják ellõni és soul pontot használ fel

Hoppá!!
Armor will have level and vocation requirements (a páncéloknak lesz szint és kaszt-követelményük) and all spells will be premium. (?!?) minden vari prémiumos lesz ?!?

In Rookgaard, characters that can’t find the Oracle on their own will be automatically sent to main at level 10. !! ergo lvl 10 fölötti karakterek nem lesznek rookon...

A new party hunt mode will be introduced and party members will share experience based on damage/healing done and taken. lesz vmi új party-mód..

WAZZE o.O
Limit of level x 4000 experience will the maximum per day, with an upper limit of 200 000 experience per day. Any kills beyond this limit does not yield loot, soulpoints or experience.
meglesz határozva, hogy mennyi XP-t lehet maximum szerezni naponta !!!

Most jön a dúrva rész !!!!
Rule enforcement will be strengthened with a new statement control system and GMs will be able to log into a character in view mode and monitor private conversations, see the same screen as that character and examine items.

GM-ek megtudják csinálni majd, hogy tök ugyanazt lássák, mint te ...ergo megtudják nézni pl a cuccaid, skilljeid, stb...

The spam control will be extended and posting the same line twice in 30 seconds will earn you a banishment, the same will posting a link or using more than 2 ascii symbols in row, as well as posting with sMaLl AnD lArGe ChArAcTeRs.

ha 30 secen bellül 2szer ugyanazt a sort nyomod be, ha linket teszel be, ha 2-nél több speciális ascii-kari lesz a szövegedben vagy felváltva használsz kicsi és nagy betüket, automanát bannolva leszel.. (nem tom mennyi idõre..)

Running a monster more than 20 squares will trigger an automatic banishment for luring on non-PvP and rearranging furniture and objects will banish you for trapping. ha 20 kockányira elcsalsz 1 lényt, akkor is bann ! o.O ill vmi a bútorokkal kapcsolatban is lesz..

Staying more than 60 seconds in a spawn will get you banished for blocking it and any player online for more than 15 minutes will be banished for use of macros.

ha 1 szpawn-helyen 60 secig vagy, akkor bann (?!?) és ha 15 percig onlány vagy, akkor is bann makró-használatért...

összegezve.. elég dúrva lenne a nyári update ezekkel a dolgokkal... így végigolvasva 1 dolog nyugtat meg.. hogy április 1. van 😛

CattiBrie
+ paladinok további szivatása

[/spam]&#8482;

Czdano
- take 12 new islands with unique flavours
- add cities, dungeons, mountains and vegetation
- mix some water in and whisk until smooth
- throw in several pounds of new monsters and raids
- pour in a bowl of new quests and items
- roast everything until golden and tasty
- spread a good fistful of great new outfits on top
- spice it all up with a spoon of chayenne pepper 😉
- decorate with peg legs and eye patches
- serve with a cup of self-made rum!

amik lesznek a nyári updatekor ^^

Czdano
<#wilting> jona

Shiwo
Kicsi, Cz, NF!

ha lehet a másik fórumba szpemmeljetek, a chat-be..azé van