Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
én csak hmm et vettem mostanában de azt elég nagy tételben😊
amugy nekem sikerült 900 gp ért is venni már ih-t is szl ki lehet fogni
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Amugy aszem
hmm 2k
gfb 3k
sd 5k-5.5k
uh 3-3,2k
na de majd javitanak a nagyok😊
és hogy lásd milyen rendes vagyok ideirom bónusznak hogy
ih 1k
explo 4k
😊))
(pl, h valami olyan jó áron van, hogy szinte ingyé...)
[/spam]™
Szinvonal...

A játék alapból nem fizetõs. Teljesen ingyen ki tudod próbálni. Ám, ha nagyon megtetszik van arra mód, hogy elõfizess a játékra, ami természetesen plusz szolgáltatásokat von maga után. Ha regisztálsz, a Secura szerveren vagyunk mi. A tibia.hu Bevezetõ menüpontját ajánlom tanulmányozásra. Ha segítség kell, fordulj ide, mindig akad, aki segít.
Egyébként ki ajánlotta a játékot?
Üdv!
Catti
[/spam]™
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Beedo üzenete:
hi honey! 😄DDDDDDDDD


DFTBA ಠ_ಠ
mej és nyomd a nagytesót😊
én azt is soloztam tegnap😊))

érdemes elõször free-sként kipróbálni, ha nem tetszik meg, ugyis abbahagyod..
ajánlott elolvasni a tibia.hu -n a régi web-sitehoz írt dolgokat, fõleg az alapokat és a bevezetõt
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
DFTBA ಠ_ಠ
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

hgy én blokokltam😊
de nem szeretek egyszere két süsüt blokkolni😊
ha lehet akkor inkább csak egyesével jöjjenek😊))
ugy nem sok gond van velük😊
a vége a dlanak-ot meg arra irtam hogy ugye akár én is megtehetem azt hogy nem mana sheldel megyek fel és csak exura vitázom magam de ha 2 süsüt bekapok fulba akkor ahoz keves a hp és egy kör alatt meg is halok ugyhogy azzal inkább nem kisérletezem😊
szal ha csak egy jön azt lazán blokkolm😊
de a 2 az azért gáz😊
már csak azért is mert ritka az hogy ugy tudj állni hogy mind a 2 süsü átloba legyen neke😊
igy általában az egyik szembe van veled és ha nyom wavet az gáz😊
12:36 Shiwo: join me to the dark side, luke...
12:41 Master Krille: No way, daddy
12:41 Master Krille: 😊
12:42 Shiwo: 😊
Jó is lenne 😄
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
The daring adventurers in Tibia fall into four different vocations. Each of these vocations has its unique strengths and weaknesses, but is there one which you feel is more powerful than the others? According to your opinion, which is the most powerful vocation in Tibia?