Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor taj mér adott dsmet? én mér ajánlottam fel eqt?shiwo mér ajánlott fel eqt?
DFTBA ಠ_ಠ
meg nem ugy néz ki mintha lennének barátai. akkor sztem benne lenne egy guildba
DFTBA ಠ_ಠ
mindenki hacker akinek kicsit jobb eqja van? nekem dsmem lett volna lvl 8on ha nem adom vissza Tajnak, akkor most én is az vagyok? <#idiota>#idiota>
de sztem hekker. lvl 15ön: Boh, c helm, knight armor,knight legs, wamp shield
DFTBA ಠ_ಠ
18:18 Master Druid of the Dark: can i join guild?
18:18 Kicsikiraly: i dont think so
18:18 Master Druid of the Dark: y
18:18 Kicsikiraly: only if u speak hungarian
18:18 Master Druid of the Dark: 😞
18:18 Kicsikiraly: its a hungarian guild
18:18 Master Druid of the Dark: maybe i can be the student
18:18 Kicsikiraly: hmm i will ask the others
nemhiszem hogy felvennétek 😄
18:18 Kicsikiraly: i dont think so
18:18 Master Druid of the Dark: y
18:18 Kicsikiraly: only if u speak hungarian
18:18 Master Druid of the Dark: 😞
18:18 Kicsikiraly: its a hungarian guild
18:18 Master Druid of the Dark: maybe i can be the student
18:18 Kicsikiraly: hmm i will ask the others
nemhiszem hogy felvennétek 😄
DFTBA ಠ_ಠ
De legalább ott leszünk mi is, no meg a lengyelek is 😄
Catti: most vagyok túl egy alaplapcserés-winyóformázós windózrakáson. Megvan hamar, nálam most szereléssel együtt lassan 1 nap 😄DD
Amúgy úgy néz ki, most már fogok tudni játszani, de most 1 hétre irány Erdély, bye all!
Catti: most vagyok túl egy alaplapcserés-winyóformázós windózrakáson. Megvan hamar, nálam most szereléssel együtt lassan 1 nap 😄DD
Amúgy úgy néz ki, most már fogok tudni játszani, de most 1 hétre irány Erdély, bye all!
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
ha át is jössz securára, 1 dolog nem változik...itt is sok a brazil..de svéd is akad jópár...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
hali, melyik szerveren szoktatok mászkálni? Én Infernán vagyok, de ott annyi brazíl van, és még a buy-t a bye-al is keverik.
Viszont el lett mondva ezerszer, hogy meg sem nyitunk semmilyen linket amit ingame kapunk, nemhogy "be is jelentkezünk" az oldalon. Láma voltál...

hi
eszembe se volt irni de ha ennyirte akarod most irok
mosjó?
amugy nekem már hétfõtõl szünet van 😛
eszembe se volt irni de ha ennyirte akarod most irok
mosjó?
amugy nekem már hétfõtõl szünet van 😛
sziasztok mostantol tavaszi szünetem van, ugyhogy most gyakrabban leszek
DFTBA ಠ_ಠ
szia, semmi különös, sokan nem játszanak már azokk özül, akiket ismertél 😞
Thou art a very pleasant little rabbit.
helló mizu a tibiában ?<#lama>#lama><#conf>#conf>
Egyébként éppen azon filóztam, hogy lehetne olcsón demon huntolni, és arra jutottam, hogy vagy 3 prémis pala elférne még az sd-zõk mellett, mert a bolt olcsó...
Csak Lost Prince és Krog után a következõ pala talán csak Crewin palája, õ meg csak lev 33 :/ Esetleg Anico, ha õ nem lépett ki Soniccal együtt...
Csak Lost Prince és Krog után a következõ pala talán csak Crewin palája, õ meg csak lev 33 :/ Esetleg Anico, ha õ nem lépett ki Soniccal együtt...
szia! miért? mi történt?
Na, ezt is végigolvastam, végigszpemmeltem.
Még nem tudom, hogy mi lesz a game-mel.
Még nem tudom, hogy mi lesz a game-mel.
[/spam]™
Tök mindegy, hogy mi csapott le. Az a lényeg, hogy valami miatt lagol a gépem, szerintem vírus. ÉS egyelõre még nem tudtam kiírtani. Addig meg nem akarok játszani. Illetve jelen pillanatban nagyon jól megvagyok a game nélkül.
[/spam]™
nem... tudni tudnak tenni csak épp nem tesznek semmit... megvan ki csinálta a lapot de még csak fel se jelentik azért mert megsértette a szerzõijogokat...
Egyébként akkor gondolom csak az ilyenek miatt tiltott az OT, mert alapból nem volna hülyeség.
[/spam]™
Csak az elejét olvastam el...
Az a baj, hogy te voltál a "figyelmetlen" és ezért a GM-mek és a többiek pont semmit nem tudnak tenni.
Az a baj, hogy te voltál a "figyelmetlen" és ezért a GM-mek és a többiek pont semmit nem tudnak tenni.
[/spam]™
Nem tudja valaki, hol található az sg.hu fórumozás szabályai, valamilyen netikett? Tejes mértékben biztos vagyok abban, hogy a "flém" tilos.
[/spam]™
Hány éves?
Nomeg, akinek elsõ karaktere, az nem fogja a név után írni, hogy "The Mage".
Nomeg, akinek elsõ karaktere, az nem fogja a név után írni, hogy "The Mage".
[/spam]™
Mien Kanadai az ilyen?
Igaz Nood, minden Kanadai kiváló angolból.
Noodnak mindenki gyanús, aki mozog.. és még be is jön.
Igaz Nood, minden Kanadai kiváló angolból.
Noodnak mindenki gyanús, aki mozog.. és még be is jön.
[/spam]™
Egyébként már nem is hiányzik a game. Csak Ti.
Nem gondoltam volna, hogy számítok is nagy doglokban valamit.
Viszont a kedves kis lagolós vírusaim megvannak és addig nem igazán tudok game. Pedig itthon vagyok egész héten.
Nem gondoltam volna, hogy számítok is nagy doglokban valamit.
Viszont a kedves kis lagolós vírusaim megvannak és addig nem igazán tudok game. Pedig itthon vagyok egész héten.
[/spam]™