Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thou art a very pleasant little rabbit.
és nem is vártam el, hogy gyere, elég nekem Bobber hmm-mel + 2 pala bolttal + 2 fe
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem tom hogy jáccok-e még tovább, majd meglátom.😞😞
(Gõzzel voltam..8-12 SD volt 1 hydra...DL csak 5 )
hydránál alig voltam párszor, és mennyi lootot szedtem már ott...

2 serpent spawn 1300 hp-t leszedett 1 kör alatt arról, aki segített abban, hogy mit kell csinálni, és volt, hogy 3-at szívott be, mert a paralízis miatt nem tudott elfutni elõlük 😛
tegnap 4 fõs csapatunknak nem sikerült lejutni a serpent spawnokhoz, túl kevesen voltunk vagy csak túl lassúak, legalább olyan csapat kell majd, mint dark cathedralba, hogy minden ponton egyszerre törjük a vázákat, a fõbb respeket blokkoljuk, és befussunk együtt a teleportba
szal majdnem mindenki visszaadta, hogy vegyen helyett egy használható valamit, azaz a mai aolt
amikor berakták a gamebe az aolt, akkor így vonták ki az amulet of life-ot, hogy visszaveszi Eremo 50k-ért, és vehetsz helyette natúr aolt
Broken Amulet
Sell to: Eremo (50000gps)
NPC Eremo
Items traded: Buys:
Amulets
Broken Amulet 50,000 gp
[/spam]™
DFTBA ಠ_ಠ