124119
-
taj #119710 uh, erre nem kellett volna emlékeztetned :D -
taj #119709 kivétel erősíti a szabályt! (de beszoptam :D) -
olattila #119708 benezhetek egy mapolasra csak hogy ne unatkozzak es hogy egyet dumaljunk is :P nekem barmikor jo 11:30-14:30 kozott es este 5-tol :P van penzem egy rakatal kb 1,5kk szal barmit megtudok venni ami csak kell nem akadaj :P mond hogy mikor ersz ra es egyet terhetunk ugyse voltam mar reg online hosszab ideig s legalabb megmozgatom kicsit a karimat is nehogy berozsdasodjek :P de ez nem jelent semmit h egyet mapolunk mert tuti nem fogom ujrakezdeni mar a jatekot -
#119707 Érdekelne valakit egy FREES mappolós túra?
Jöhetnek freesek és prémisek egyaránt, level 8-tól felfele.
Helyszín: Sunken Mines, Robson's Isle
Csupa egzotikus lény várható: Deepling Scout a bányában, a szigeten pedig Bog Raider, Bonebeast, Mutated Rat, Earth Elemental, Nightstalker, Giant Spider és Nightmare Scion.
Javasolt felszerelés:
-Paláknak: royal spear/enchanted spear a nagyobbaknak, crossbow a kicsiknek, mana potion
-Lovagoknak: fegyver, valamilyen health potion
-Sorcerereknek, druidoknak: wandokon/rodokon kívül HMM, GFB rúnák, a szorgalmasabbaknak IH/UH rúnák a többiek gyógyítására
Nem megyünk túl brutál helyre, nem kell sok supply, szóval pár k bőven elég a felkészüléshez. A kisebbeknek, vagy akiknek nincs pénze azoknak segítünk.
Gyülekezési helyszínnek javaslom Thaist. Aki szeretne, indulás előtt bérelhet lovat 500 gp-ért :) Aki venore-ban van, az kb 200 gp-ért utazhat a nyugati kijárattól, a lovas npc segítségével Thaisba. Mellesleg kazból is le lehet menni Sunken Mines-ba, ha valakinek nincs kedve thaisban gyülekezni.
Ha rajtam kívül van, akinek tetszik az ötlet, akkor ki lehetne tűzni egy időpontot. Kb 1 órás dologra lehet számítani, nem szükséges egy egész délutánt/estét szabaddá tenni.
-
#119706 :D :D :D -
A Joco #119705 miért puffoktatsz, a nyugdíjamból visszagyűjtögetem :P -
#119704 milyen népszerű ez a topik :)
sok-sok emberke szpemmel rajta
nagyon helyes :) -
#119703 pff -
#119702 update -
Noodlee #119701 -
Xing #119700 Tényleg elkurvultam, mostanában pendulumot hallgatok -
Noodlee #119699 Pár éve még Iron Maiden, most meg ez? -
Noodlee #119698 Ha nincs a linkben a "lemonparty" szó, akkor meg sem nyitom! :P -
Xing #119697 http://www.youtube.com/watch?v=XZ5TajZYW6Y -
taj #119696 hacsak* -
taj #119695 azért a youtube szabályzat garancia arra, hogy semmi extrém nem fog szembejönni, ha csak nem a magical msytery tourt nézed rajta a beatlestől
de kösz, hogy beszólsz te ROZMÁR!
jó éjt :~ -
Xing #119694 szerinted tőled ki nyit meg linket? :p -
taj #119693 szerintem nem ugyanarra a személyre gondoltok, de ezzel a néven óvatosan, mert...már késő -
A Joco #119692 de sajnos lefoglal a pénzgyüjtés Cattinak mert az 1kk ját elittam :D -
A Joco #119691 én is szivesen szét néznék arrafele :P
-
#119690 Nem kifejezetten örülök neki, hogy így üdvözölnek, de ettől függetlenül még meg akarnám nézni az új frees helyeket :) -
A Joco #119689 hát ez elég idegesítő lehet, gondolom ettől még kevesebbet fogsz játszani... -
#119688 afkoltam thaisban a dl-ek alatt 5 percet, közbe valaki szerintem felhúzhatott kötéllel -
A Joco #119687 Sai mi lett? h nyírt ki a tűz? amugy én játszom csak a multhéten itt volt a tesóm igy nem ment a játék s amugy is 17 óráig melózom :d de általában azután vagyok -
Noodlee #119686 "Kata" pff... -
Noodlee #119685 "Nagypapa" én lennék -
#119684 Huha az nagyon érdekes lenne ha megint midnenki elkezdene játszani:)
Azt tudom hogy gyakran azért kellet bezárni vagy átlépni másik chat ablakba mert a pg-n olyan pörgés volt hogy nem győzte az ember olvasni:)
-
olattila #119683 Igy jartal :P latszik mar hogy a jol megszokott tarsasagbol mar nem jatszik senki legalabbis a tobbseguk (Fagyi, Catti, Ram, Saiax, Laci, Kata, Tele, Cipi es meg sokan masok a regi jo ismerosok kozul :P) Azok a szep idok mikor meg ment a nagy team hunt meg a nagy beszelgetesek PG-n :) Mindig elgondolkozok hogy milyen jo is volt akkor... es milyen jo lenne ha most is aktivak lennenek egy jo paran a regiek kozul, en is neha napjan belepek megnezem mi a hejzet de vagy csak Tygep van bent vagy Heu vagy senki. Hatha egyszer vissza hoznak azt a regi tibiat mikor meg mind jatszodtunk :P -
#119682 amugy tegnap benéztem 3 percre:)
beköszöntem PG-re de senki nem válaszolt ugyhogy léptem is. És a vicc kedvéért mikor mkimentem Thais depó mellé pont Széchenyi mellé áltam meg. De ő se ismeri a nagy öregeket:) -
#119681 jaja arra emléxem hogy mindig olyan 2-3 között vittük a scale armorokat:)
Sőt nekem te vitted mingig mert az a mocsok női karakterrel nem is állt szóba:) -
taj #119680 belegondolva, még a scale armorokat is lehordtuk outlaw campbe
még nagypapa csomagját is hajnalban szoktuk átfocizni kazordoon összes románján :-p -
taj #119679 nekünk valahogy minden nagyon drága volt, lassan lehetett pénzt gyűjteni, szóval sokat lootbageztünk :-p még Ram is :-p -
#119678 Nekem akkor ment el a kedvem a lootbagtől, amikor másodjára is a mocsárba dobtam :D -
taj #119677 értem miről beszélsz, mert én is élveztem kicsit az "új" tibia egy korábbi verzióját (még nem voltak exp bonusok és party bonus/spellek)
amikor már kitomboltam magam a knighttal, akkor általában azt csináltam, hogy odamentem előre a lovaggal a hunt színhelyére, gyaktam a druiddal 0 capig, majd relog, loot felkap, vissza a druidra, és gyakás tovább :-p volt, ahol x loggal ment csak, volt ahol találtam olyan félreeső helyet, hogy elmúlt a kard és ki tudtam lépni
az biztos, hogy a soft boots nagyon sokat segít egy low level spellcasternek, azt utólag sajnálom, hogy eladtam :| -
#119676 Nálam most 16 tab van megnyitva a böngészőben, mellette 2 power point, torrent, képnézegető, és még 7 másik program a tálcán... 3 napja nem indítottam újra a gépet. Így 1,1 gb fizikai memória foglalt a 2-ből. Ha közbe tibiát elindítom és mászkálok thais depoban, akkor 35 megával kevesebb lesz a szabad memória. CPU használat 33%. Nemtom neked mi baj van/volt tibiával, sokkal jobb géped van mint nekem.
A flash tibia meg legutóbb még megevett kb 1 gigát firefox alatt, szóval nem biztos hogy tetszeni fog. -
#119675 2GB-ról 3GB lett a gépemben.. így ha fut a FF marad még 1 giga, amivel azt kezd a vindóz, amit akar.. ebből következik, hogy a Tibia sem annyira lagol.. bár még csak mostani az update, de lehet, hogy újra élvezhető lesz. :)
Meg majd kipróbálom a böngészős verziót, hogy milyen. :) -
#119674 Három monitoron :)))
-
#119673 ha majd egyszer úgy hozza a sors, hogy belépsz játszani ebbe az "új tibiába", akkor megérted mire céloztam :)
Most ha fogadni kéne, akkor 2 hét alatt csinálnék egy 60-as druidot és mennék vele dl-ezni. Az más tészta, hogy régen a level 60 nagy szám volt, most meg level 100-alatt már szinte csak másodkarakterek vannak.
De ettől még nem lenne szar a játék, csak mások az arányok. Ha most 5 évet játszanál aktívan, akkor level 400 lennél és legalább ugyanannyira kemény lennél, mint régen a level 100-addal. -
taj #119672 fura ez a felét felmappolják, és mehetnek dl-ezni :-p
szerintem régen lev 100 alatt senki nem járt dl-ezni, és a lev 100-at 5 év alatt érték el :-p
persze most tényleg elég egy hónap az elszántaknak, illetve nem tudom, hogy a stamina mennyire szól újonnan közbe
de biztos kemény hely lesz ez az új sziget, ha a poi is csak lev 80 -
#119671 Azt írja a fórumban a részleteknél, hogy a bogaras hunt helyre minimum 130 leveltől lehet belépni. Ezt már szeretem :D
Előző update-nél volt vita belőle, hogy miért csinálnak ilyen level 20-50eseknak szóló hunt helyeket, mikor low level helyből már annyi van, hogy mire csak a felét felmappolják, már "felnőnek" és lehet menni dl-ezni, wyrmezni, meg stb...