Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy pillanat a rövid útról😄

rroolli
Na most már ott is békák vannak, akkor tévedtem...

rroolli
Eredeti linkeket tettem be, tehát "gyárilag" imageshack-en voltak.

Itt vannak a képek: http://dev.tibiacity.org/p/404/summer_update_2011_your_actions_will_matter/

Itt is imageshack-ról nyílnak, de itt érdekesmód megnyitja õket... Szerintem SG-vel van a gond, mert azt se tölti be, amit tibia.com-ról raktam be.

Oh, én nem latom a képeket, megosztod valahol máshol? Imageshack egy nagyon ótvar képmegosztó hely 😞
CattiBrie
Döglött bogár:

😄 😄 D:

[/spam]™

rroolli
A teaser tartalma, nagyjából:

Lesz néhány "world quest", ami folyamatosan fut. Tehát nem is igazán world quest, csak nem tudok neki jobb nevet adni.

Például, ha elég szenet gyûjt secura(valami új helyen lesz erre lehetõség), akkor megnyílik egy új hunt hely, ahol ilyen quara szerû lényeket lehet gyakni, illetve lehet közlekedni steamboat-al thais és kazordoon között. De aztán se lehet lazsálni, mert ha a playerek nem gyaknak elég ilyen "deepling scout"-ot, akkor bezár a hunt hely és a steamboat járat és megint szenet kell gyûjteni.

Thornfire:
Venore-i elfeknél feltámadt valami Bog God akinek behódoltak az elfek, de néhány elf fellázadt ellene. A lázadó elfeket bezárták és nekünk kell kiszabadítani õket. Ha kiszabadítjuk õket, akkor felgyújtják a várost, mert tûzzel lehet kiírtani a Bog God-ot. Ha szerencsénk van, akkor idéznek egy Flaming Wolf-ot is, amit ha beterelünk valami speciális helyre, akkor Crystal Wolf lesz belõle és lehet mountolni. Aztán át lehet állni a másik oldalra és segíteni a Bog Godnak bezárni a tûzgyújtogató elfeket. Majd megint kiszabadítani õket, stb, stb... Elvileg ez a dolog is folyamatosan megy, nincs dátumhoz kötve.

The Mummy's Curse:
Van egy tomb, ahol egy fáraó sírja van, mindenféle egzotikus lénnyel körülvéve, többek között Sandstone Scorpionokkal, amiket be lehet fogni mountnak. De a bejutáshoz össze kell törni valami kancsókat, amivel felébred a fáraó. A fáraót meg kell ölni, de ahogy meghal, az Ankrahmuntól északra levõ sivatagban megjelenik egy csomó gonosz lény. Az átok idõvel eltûnik és újra le lehet menni ébreszteni a fáraót.

rroolli
További infók az update-rõl:

"There will be more than 30 new monsters including some new boss and quest monsters. Also, there will be 10 new mounts in total. "

Magyarul: több mint 30 új lény, 10 új mount

rroolli
Csak nálam nem jelennek meg a képek? Elõször jó volt, aztán pár óra múlva frissítettem a fórumot és egyik kép se jelenik meg, se az imageshack-esek, se a tibia.com-os.
Persze ha rányomok, hogy "megnyitás új lapon", akkor a legkisebb gond nélkül betöltõdik mind.
Ez most SG-nek a szegénysége?

CattiBrie
Ma már 5 percet bírtál online. 😊))

[/spam]™

ajj ajj tegnap kicsit megmozgattátok bennem a játszhatnékot 😄D
lehet h lehet róla szó 😉

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

CattiBrie
😊

[/spam]™

rroolli

rroolli

Eggyaltalan nem gond a pontok betartasa sot kimondottan egyetertek veluk
rroolli
Eddig jó 😄
Azt hiszem, hogy olyan nagy guild szabályzatunk nincsen, de ez van írva tibia.com-on a Pannon Guardians adatlapjához:

"Pannon Guardians is the first Hungarian guild. Most of our members know each other in real life. We don't tolerate player killing, thieving, scamming, cheating. Be polite and have fun in Tibia!"

A lényeg ebbõl most az, hogy a guildtagjaink nem ölnek/trappelnek másokat, nem lopnak, nem csalnak. És, ha lehet, akkor igyekszünk másokkal udvariasan viselkedni.

Ja, és még van pár íratlan szabály, ami szokássá vált. Például jó pont, ha valaki nem beszél csúnyán 😄

Ha ezek betartása nem gond, akkor lehet szó meghívásról 😊

5 eve jatszok , komolyabban most fogtam neki, ezelott jatszodtam 4-5 szerveren , a legnagyobb karakterem 27 volt de meguntam s visszaestem , ki nem allhatom a bottereket mert elveszik a jatekosoktol az elvezetet, nem botolok s nem is fogok botolni😄
rroolli
Szia!
Mióta játszol? Játszottál ezelõtt más szerveren? Ha igen, mekkora volt a legnagyobb karaktered?
Botolásról, botterekrõl mi a véleményed?

Sziasztok!
Szeretnek jelentkezni a guildba.18 eves erdelyi diak vagyok aki szeret jatszani es szeretne vegre magyarul is beszelni a tibian belul ,
A guildbol ismerem Attikkaa-t es Szechenyi -t.
Varom valaszotok .

rroolli
"First teaser is planned for tomorrow."

😊

CattiBrie
low dist skill :/

😊

[/spam]™

CattiBrie
2011. július 9. szombat?

Összegyûlhetnénk, akit érdekel. Beülhetnénk valahova. Aztán attól függõen, hogy kit érdekel, lehet tippeket adni, hogy hova.. stb.

[/spam]™

Shiwo
kábé 2 perces photoshop munka odébb vinni a "keretet", szerintem nem fognak nyomorgatni, egyszerûen nagyobb térkép lesz...max annyi a kérdés, hogy a mostaniakhoz képest északi, déli, keleti vagy nyugati irányba...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rroolli
Ott sincs sokkal több hely, mint máshol 😄
Lehetne akár föld alatt is, akkor nem kell új mapot rajzolniuk 😄

Shiwo
a térkép széle nem szentírás, szóval elvileg bármely irányba tehetik

CattiBrie
Tippelek, hogy balra középre 😊
Rook mellé valahova. 😊

[/spam]™

CattiBrie

Na, de hova? 😊

[/spam]™

rroolli
Kivéve amikor felújítanak valami régi területet(kaz, thais, carlin, edron, darashia, outlaw camp, hellgate, amazon camp, stb), vagy csak belepiszkálnak a játékmenetbe néhány változtatással(cooldown, potion/rúna stack, target dummy, skillt adó ruhák, stb).

Szerintem kb fele-fele arányban van "leszarom update" és "de jó, fedezzük fel" update.

Shiwo
minden nyári meg téli up errõl szólt, nem ? 😊

rroolli
Amúgy ez nem "update teaser", semmi ilyen funkciója nem volt a képnek.
Lehet cinikusnak lenni, hogy ilyen meg olyan "semmitmondó", de szerintem attól még lehet olyan ember, akinek ez is érdekes infó.

rroolli
-új outfit
-új terület

ezek biztosan lesznek a mostani update-ben, hivatalosan is megerõsítették

rroolli
igen

CattiBrie
Remélem az egy botterlista elõtte a billentyûzet alatt.. annak az elsõ oldala.. a 300 oldalból. 😛

[/spam]™

Shiwo
a rajzra gondolsz, mint egy új outfit semmitmondó részlete ?

rroolli
Az asztal tulajdonosa nõ 😊
Amúgy a monitor tartalma tényleg nem látszódik annyira, de egy új tibiás helyszínt sejtet.

A második spoilert még nem találtátok meg. Hajrá 😊

CattiBrie

[/spam]™

CattiBrie
És hosszúkás, színes postit-ekre írnak.

[/spam]™

CattiBrie
De nekem az tetszik. 😄

[/spam]™

CattiBrie
Meg kezd gyûlni a mosatlan. 😄

[/spam]™

Shiwo
az a másik asztal 😛

Shiwo
ja és az Assassin's Creed-et is..

CattiBrie
R2D2 😄DD

[/spam]™

Shiwo
ami elsõre feltûnik, hogy a csávó szereti a Mass Effect 2-õt, a Dragon Age-t meg valami pikácsú-szerûséget 😊

mi a két spoiler ? 😊 mert a monitorokon nem sok minden látszik...vízpart meg valami város

rroolli
Két spoilert találtok a képen a nyári update-el kapcsolatban:

CattiBrie
mondjuk július 9.? 😊

[/spam]™

CattiBrie
az is jó lehet 😊

figyu, nem hirdetnéd meg valami oldalon a tibiát, mint játékot.. tudod, ahonnan utána sok player jön 😊)

[/spam]™

maerlyn
júli eleje nekem jobban feküdne

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Engem nagyon erdekel!
CattiBrie
Amúgy kit nem érdekelne június végén egy tali? 😊

[/spam]™

CattiBrie
Aki abbahagyja, csak úgy teheti, hogy beszerez maga helyett két aktív, normális, magyarul beszélõ játékost. 😊

[/spam]™