Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 50 Holy Orchid mar megvan, úgyhogy az a másik 2 elem kell, ami összesen 74k-ba kerül. ARGH!
Kéne pár dolog, ha valakinek van kérem szóljon.

Dragon Scale Mail - NPC Price 30k - 32-t adok érte
Ring of the SKy - NPC Price 40k - 42-t adok érte
34 Holy Orchid - 1k egy darab - 34-t adok érte
rroolli
Paladin, szóval valszeg speart akart venni a botja.

CattiBrie
az 😊

[/spam]™

Bobber
darabosan nevet😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
Ennek vajon mi baja van?

Csak hízik.. 😊

[/spam]™

Zsir! Megaldott a Tibia isten. 😄
CattiBrie
😊)))))

[/spam]™

rroolli
Még pontosabb infó a CM-ektõl; ezek a pókok, meg daemonok, meg varázslók ilyen level 50-80 emberkéknek lettek szánva.

Szóval Catti jönnöd kell velem mappolni, nincs kifogás, hogy túl veszélyes, vagy túl durva 😊

jaj ne!
<#gun>
rroolli
...mióta eltûntek az adatok tibia.hu -ról

CattiBrie
Legrégebben látott karakter: Nagy Bolha (2010. március 6. 12:00:05 CET)

http://hu.tibia.hu/guild/pannon_guardians

[/spam]&#8482;

18:38 You see 100 avalanche runes ("adori mas frigo"). They can only be used with level 30 and magic level 4 or higher.
They weigh 52.00 oz.
18:38 You see 100 avalanche runes ("adori mas frigo"). They can only be used with level 30 and magic level 4 or higher.
They weigh 52.00 oz.
They weigh 52.00 oz.
They weigh 52.00 oz.
They weigh 52.00 oz.

Krapekk!!!
<#crazya>
CattiBrie
17:36 You advanced to fist fighting level 43.

Hmmm, valamit elrontottam... 😄

[/spam]&#8482;

gyere mar jatszani bakker nincs kivel oljunk... kene menni a drakenekhez 😊 s mondtam mar a multkor ne torodj a lvl-el vissza szedjuk nem sajnalom en a manat siozom jocot s te olod a szornyeket

CattiBrie
Én? Te akarod kinyomni a szemem. 😄

[/spam]&#8482;

Ugyan már, hisz utál engem...
Amúgy level 51 vagyok és összeszedtem egy kicsi magic level-t is! <#unalmas>
rroolli
Hm, most látom, hogy Széchényi az új sztár(Catti aláírása).
Úgyhogy én már nem is kellek ide, uninstall... <#sir>

Jó játékot mindenkinek!

rroolli
Nem tudom még én se.. nem merek játszani a történtek után. Esetleg partizni jó lenne, de mivel sorc vagyok, legalább 2 ember kell rajtam kívül, hogy mehessen a party. De még akkor is 10 óra partyhunt kéne egy szinthez.

CattiBrie
tibia-stats.com poll

Which Tibia client are you going to use? (1899)

• c++ (old one) (1694)

• flash client (205)

[/spam]&#8482;

Sai mi van nálad belog kilog 😞

CattiBrie
Hajrá! 😊

[/spam]&#8482;

Ez az update tényleg jól néz ki, de én tuti nem most fogok ezekkel kísérletezni. Ideje lenne mar felmenni 200-ra mert uncsi level 100 alatt lenni!
CattiBrie
😊))

azért veszélyesek* 😊

[/spam]&#8482;

sokan vanak sok lootal 😛

CattiBrie
lizardokban az a gáz, hogy sokan vannak

[/spam]&#8482;

szerintem azok a mad magek nem lesznek erosebbek mint a warlock vagy az infernalist s a demonok is kb egy lizard high guard szintuek lesznek

CattiBrie
Mad Mage jó gonosznak néz ki 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Ezek a Daemonok gyengébbek lesznek mint a démonok. A Mad Mage is jócskán elmarad Ferumbrastól 😊

rroolli
Szerintem senki nem lesz nagyobb elõnyben, nem tûnnek ezek a helyek túlságosan mérvadónak fejlõdés szempontjából. Azt is simán kinézem, hogy 1 emberes helyek lesznek, mint a stampor cave. Ráadásul eventhez kötöttek, tehát hol be lehet menni, hol nem.

Eddig úgy néz ki ez az up, hogy csili-vili, de nagy port nem kavar. Vocation balancing nem lesz, ezt már mondták.

Flashen meg elvileg dolgoznak, de amúgy se vagyunk arra rászorulva, mert itt a régi kliens. Úgy is van kiírva, hogy "beta flash client". Akinek gondja van vele, nem tetszik, az használja a régit 😊 Majd ha hónapok/évek múlva azt mondják, hogy most már nincsen telepítõs kliens, csak a flash és továbbra is ilyen xar lesz a teljesítménye, akkor lehet majd panaszkodni, sõt akkor én is fogok 😊

A palyerek visszajelzéseit tényleg lexarják. De fõleg inkább a "soha vissza csak elõre" hozzáállást lehet érezni, tehát ha valamit elrontottak, soha nem fogják visszacsinálni, hanem egy másik intézkedéssel(újabb hibával?) próbálják javítani.

CattiBrie
<#eljen>

[/spam]&#8482;

Bobber
szép meg jó ez a sok újítás amit be akarnak hozni de szerintem inkább tényleg azon kéne dolgozniuk hogy stabilan menjen a kliens és az eddig jelzett hibákat orvosolni. Ezzel szemben szerintem meg se hallják a játékosok panaszait hanem mennek a saját fejük után. Ill kíváncsi lennék hogy ezeket az újításokat melyik rétegnek szánják kinek fognak kedvezni? A highlvl kariknak, a középosztálynak? Valamelyik kaszt speckó elõnyben lesz a többihez képest? Szóval erre nagyon kíváncsi leszek😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

rroolli
Edron alatti démonok:

Egymás ellen harcol 2 féle démon horda, ha az egyik fajt elkezdik gyakni a playerek akkor a másik faj gyõzelmet arat és a fõnök feljön a felszínre. Ha legyakjuk a fõnököt akkor megint minden visszaáll normálba.

Port hope, tó:

Ha elég hullát dobálnak bele a vízbe, átváltozik ilyen mocsarassá és lehet benne fogni valami speckó halat. A halat valahogy át lehet változtatni ilyen eq-vá:

Ha sok halat fogtak ki, akkor a tó visszaváltozik.

Varázsló torony, Zao:

Valahol Zao délnyugati részén van egy varázslótorony...

...amiben tanyázik egy gonosz varázsló:

A gonosz varázsló portált nyitott egy másik dimenzióba, ahol ilyen fura gonosz lények vannak:

Ha öljük ezeket a lényeket, akkor gyengül a gonosz varázsló, sõt, ha eléggé legyengül, le lehet gyakni mindenféle rare lootért. A varázsló legyõzésével megszûnik a dimenziókapu is, de egy idõ múlva újra felerõsödik a varázsló és megint kezdõdik elölrõl az egész.

Rookgard újítások:

A tutorial folytatódik egészen addig amíg a player eléri island of destiny-t, azaz level 8-ig. Természetesen nem kötelezõ, csak egy quest, amit maximum level 6-ig fel lehet venni és mindenféle mókás küldetéseken keresztül(pl tölts meg egy katapultot, hozz mintát a pókkirálynõ hálójából, ments meg egy könyvet az orc nyelvrõl az égõ könyvtárbólt és pusztíts el egy orc alagutat) a játékos hasznos dolgokat tanul meg tibiával kapcsolatban, például potionhasználat, láthatatlanság.

Néhány terület fel lett újítva és van pár új dolog is, például rookgaard orc fortress:

<#eljen><#taps>

azért jó hogy vannak botterek 😛
Pl: ma lent voltam goromán a serpenteknél és szokás szerint ott volt Yaao a DI-ból és botolt egész nap de kitaláltam hogy nem akarok wastezni hanem egy kicsit profitot csinálni és elkezdtem utána menni és helyette lootolni és sikerült is 50K lootot össze szedtem mert druid és meszirõl lövi a szörnyeket s amig oda fut addig rádobok 1 gp-t és fut is tovább 😛
Ezért jó ha vannak botok másra nem alkalmasak 😛

rroolli
hotkey cheat még csak nem is illegal, arra várni kell még 10-20 évet :/

CattiBrie
Hát nem tudom..
06:59 You see Archereek Hunter (Level 190). He is a royal paladin.

06:59 You see Er xikitin (Level 156). He is a royal paladin. He is One of the Mighty Midgets.

06:59 You see Zippora (Level 148). She is an elite knight. She is Angelos of the Dies Irae.

06:59 You see Lasaruz (Level 208). He is a royal paladin. He is Phalangites of the Phalanx Eroica (Hedgehog).

06:59 You see Somine (Level 183). He is an elite knight. He is Shadow at Darkness of the Hell Patrol.

Ezeket biztos nem.

[/spam]&#8482;

rroolli
Csak úgy mondom, hogy bekukkantottam neobot fórumra ahol van egy topik a mass ban-nak és úgy néz ki, hogy most már a neobot usereket is sikerül lekapcsolniuk. Ez az egér/billentyûzet emulálós bot, ami tavaly került "piacra" mint "láthatatlan" bot. Eddig nem is panaszkodhattak, mert cip egész idáig nem bannolt egy neobotot se, csak a régi, kliensbe turkálósakat(elfbot, ng, magebot, blackd, stb). Na jó, néhány neobotos is beszívta alkalomadtán, de csak azok, akik mellette használtak mc-t.

A visszajelzések azt mutatják, hogy nincs final warning. Akit elkaptak, azt törölték azonnal. És ezúttal nem válogattak, hogy prémis, frees, highlevel, vagy low level!

Nice <#eljen>

p.s.: sajnos még mindig sok olyat olvastam, hogy "5/5 account clean", "10 accounts here, 0 banned", stb... :/

rroolli
Jun 20 2011 -
Today, 3208 Tibia accounts have been deleted for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these deletions are in vain.

Lehet ide írni, hogy konkrétan hány botter tûnt el azok közül, akiket mi ismerünk 😉

vagy huntolsz jó keményen s rá szál egy légys elszalad a karid 😊)

szerintem az a légy egy kémkészülék volt s éppem geghackelte a rendszert,
tibiázni jó dolog, nem kell félj h kidob 😄

rroolli
ez nagyon rossz 😊

CattiBrie
lol, ha touchscrenem van és http://www.youtube.com/watch?v=rJrLTsmPDd4

akkor ez account sharing? 😄DDDDD

[/spam]&#8482;

nem rajtam múlik de nem mindenhol van ennyi, és erõsen átálósak s ha sok van akkor nagyobb az esélye h valakit legyaknak 😛 de én is gy jobban szeretem

jártam 1szer arra 1 druiddal.. megérte 😉

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

rroolli
Így kéne menni végig, szerintem megérné lootban, meg xp-ben is 😊

jaja de nem volt több 😄

rroolli
Az elsõ.
Aki nem botter...

CattiBrie
rroolli
még 1 elfért volna 😊