124119
  • A Joco
    Tygep meglátogatta, én is tervbe vettem csak időm nem akad elég :))
  • rroolli
    Volt már valaki az újabb bogaras területen?
  • Bobber
    Saját fáról angyalka:)
  • CattiBrie
    de szép :>
  • rroolli
    Boldog karácsonyt!

//egy darabig megint prémis leszek
  • Bobber
  • CattiBrie

Boldog Karácsonyt! :)

• Czdano
    Boldog Karit minden kedves tibioidnak! :)
  • Son Ice
    ...kezdő :)
  • Son Ice
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
  • Son Ice
  • Tygep
    Kellemes karácsonyt mindenkinek!
  • rroolli
    Szerintem egy minot nehezebben gyaktam le mint ezt, legalábbis jobb fegyverrel is lassabban fogyott az élete, de lehet, hogy az orc többet sebez. Mondjuk nem kerültem ki a wave-jeit. Mérgez, van néhány 1-10 sebzésű wave, meg valami 0-8 sebzésű sd lövedék. Meg summonol olyan démont ami a képen van, de az nem sebez semmit.
    Ha viszel 2-3 health potiont, akkor nagy baj biztos nem lehet, aztán max nem használod el őket. A méreg miatt is lehet hogy megéri vinni potiont, nehogy az szivasson meg a végén.
  • Noodlee
    Nem nyom valami spelleket?
    Ha kb olyan, mint egy mino, akkor poti sem kéne.
  • Noodlee
    Neked is, és mindenkinek!
  • rroolli
    Jaja, nem veszélyes. Szerintem egy minonál nem sokkal erősebb.
  • olattila
    Boldog Karacsonyt mindenkinek
  • Noodlee
    Akkor 2 poti nekem is elég lesz, pláne, hogy egy picit jobb cuccokkal fogok nekiesni.
  • rroolli
    Meg itt egy kép is:

• rroolli
    Én megcsináltam a questet level 1-től. Teszt gyanánt csak azt gyaktam amit a quest során feltétlen muszáj volt és csak olyan cuccokat használtam, amit az npc-től kaptam quset közben(semmi lootolt/vásárolt item).

Amikor nekimentem a bossnak level 7 voltam és így nézett ki a felszerelésem:

Volt összesen 5 small health potionom, ebből kettőt használtam el a bossra.

De itt van a régi quest tapasztalatom, bár ez inkább arról szól, hogy 0-ról indulva, ha csak a quest vonalát követjük, akkor milyen hamar és mennyi lóvéval a zsebben lehet elhagyni rookot. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083145784&no=118809]#118809[/URL]
  • taj
    a jobboldali az biztos kakukkol

kellemes ünnepeket mindenkinek és buék!
  • Noodlee
    Úgy emlékszem, hogy te megcsináltad rookon az orc shamanos quest sorozatot.
    A final boss fightra vagyok kíváncsi... mennyi poti kell oda, stb...
  • Noodlee
    Ha raidre gondolsz, akkor van. :)
  • CattiBrie
    olyan grincs-es cucc van/volt?
  • Noodlee
    16:45 You see Kakin Knight (Level 6). He has no vocation.
  • rroolli
    Régebben mint ha 40 gp körül vettem volna :D
  • Noodlee
    15:58 Maximus Satos [14]: SELL MACE 1000GP
    16:03 Maximus Satos [14]: SELL MACE 900 GP

Hogy mennek lefelé az árak!
  • rroolli
    Érdekes ez a HMM-el dragonozás, de jobb megoldást még nem találtam freesen. Nagyon jó hely ez a venore dragon lair, igaz sok a 100+ frees botter. Az a fura, hogy így freesen egész "balancednek" tűnik a játék. A spellcasterek drágán lőnek, a pala meg nehezen szerzi be a lőszert és nincs exori san.
    Lehet, hogy az elkövetkezendő időben azzal fogok tüntetni, hogy csak azért is belépek terhelni a szervereket, de csak azért se fogok fizetni egy vasat se, amíg el vannak cseszve a kasztok :D
  • rroolli
    "mindenki elolvasott mindent mindennel kapcsolatban"

vagy nem :D
  • Tygep
    Nem egészen. Az a market, itt lehet adni venni cuccokat. Prémesekk tudnak ajánlatot felvinni, ajánlatokat elfogadni meg mindnenki tud. A levelek és a marketen vett cuccok az inboxba kerülnek. Az adásvételnél pedig nem kell mindig online lenned. Ha van futó ajánlatod, akkor azt el tudják fogadni akkor is amikor offline vagy. Dióhéjban ennyi.
  • Shiwo
    az mi az? első a depó, okés.. a másodikba gyűjti gondolom a leveleket... a harmadik az micsoda? átlehet küldeni másik depoba a cumókat anélkül, hogy postaládára kellene dobni?
  • CattiBrie
    Tudom, hogy már lejárt lemez, mer mindenki elolvasott mindent mindennel kapcsolatban... meg valami up is volt vagy mi...

Találtam a depomban ilyet :)

• rroolli
    A mappolással kapcsolatban... Már vagyunk eddig 5-en. Bár nem durva hely, csak mégis régen volt együtt a társaság :)

Tegnap már lecsekkoltam a helyeket, ha nem baj, csak hogy ne legyen az, hogy nem tudjuk merre kell menni, vagy nem is elérhető, vagy ilyesmi... Az a helyzet, hogy a szigetre bármikor lehet menni, az "elárasztott bánya" viszont nem mindig elérhető. Pl ma nem tudtam oda menni. Úgy néz ki, hogy a securások nem öltek elég Deepling Scoutot és megint elárasztotta a víz a bányát, úgyhogy megint kéne vinni 200 coalt(szenet), ami ritkább loot mint az iron ore.
  • CattiBrie
    Mármint felfedezni freesen... :)
  • CattiBrie
    Nekem van kedvem!! :)
    De még nem tudom, mikor :)

Most kaptam
    20:51 You see 10 candy canes.
    They weigh 5.00 oz.

^^
  • Xing
    market az megy de a flash még mindig nem ;(
    ez is béta lesz 10 évig mint a gmail :D
  • Xing
    mapolásban én is benne vagyok, majd nézem milyen időpontban mentek ha jó nekem is megyek
  • Xing
    :D

én végighallgattam
  • rroolli
    A nap felfedezése: csak prémisek tudnak eladni a marketen, freesek csak vásárolni tudnak.
  • taj
    jah, el is felejtettem, de tényleg nem csípte az npc a kis bögyös karidat :-p