124119
  • CattiBrie
    És jut eszembe, Tibiával álmodtam. :)
    Méghozzá olyat, hogy POIn voltam, persze minden pont máshogy nézett ki. És egyedül voltam. Aztán jöttek lények, de már vagy 15 volt a képernyőn én meg a sarokban álltam, aztán csak kinyírtak. :)
    Aztán reload, naná, hogy ugyanott keltem.. kinyírtam valami lényt, aztán végre biztonságos helyen voltam. .. Aztán meg már nem is Tibia, de egy cave-ben voltam, onnan kellett kiszökni, vagy legalábbis elkolbászolni... volt ott egy kígyó, azt gyorsan bezártam, egy ajtó mögé, aztán elmentem mappolni.. végül sikerült kiérni a felszínre.. emberek mentek ott meg busz.. aztán kimentem. Utána meg olyan volt mintha börtönből szabadultam volna.. és persze férfi voltam. :)
  • CattiBrie
    Nekem van kedvem!
    Jövőhét péntek szerintem jó. :)
  • Xing
    Kinek van kedve összefutni egy bambira Bp-en?
    Tudok pár helyet ahol van wifi lehet kockulni is ha akartok.

Időpontok - kinek mikor jó
  • Noodlee
    Shaman megjósolta :(
  • Xing
    topikhalál
  • CattiBrie
    hűű, ilyet játszhatnánk :)

most Shiwo.. egy képet :)
  • A Joco
    :P
  • Shiwo
    ez egy jó hely :) a leúszunkavízesésenmajdmögöttemegtaláljukatitkosbejáratot hely fele van, tiquanda keleti részén :)
  • A Joco
    Nah ez hol készült ? :D

• A Joco
    boldog szülinapot
  • A Joco
    :D
  • Xing
    Boldog születésnapot!
  • Shiwo
    BSZ
  • CattiBrie
    és megjelent :):)

13:08 Jocoka has entered the channel.
  • CattiBrie
    Üres a pg channel.. mi van veletek, Tibioidok? :)
  • rroolli
    Köszönöm :)
  • olattila
    Boldog Szulinapot Sai :)
  • CattiBrie
    Boldog Szülinapot! :)
  • Gyudron
    Firi, elküldtem a sca-t Thaisba.
  • Xing
    neked is tygep.
    kis csuzsasban vagyok most az alvassal :D
  • Tygep
    Boldog új évet mindenkinek!
  • Catti
    Elnézését kérjük, Ön lekésett az ötórai teáról. :D
  • Xing
    fuuu jo reggelt :D
  • Catti
    Sikeres 2012-t mindenkinek! :)
  • rroolli
    Boldog új évet minden Tibiásnak!
  • olattila
    Akkor kezdem en ha senki nem meri :))

Ma befogsz rúgni, mint a szamár,
    holnap olyan leszel mint a lajhár,
    sarokba csak azért fogsz állni,
    hogy kapaszkodva tudjál hányni!
    B.U.É.K. mindenkinek!!!
  • rroolli
    Na, mindjárt boldog újév lesz.
  • CattiBrie
    :D
  • Noodlee
    Már megvan fejtve a dolog, több forrásból is.
  • rroolli
    Valaki azt mondta régen, hogy néha nem válaszolt privire, aztán kiderült hogy botter, így ki lett rakva pg-ből. Aztán fod-os lett, azzal az ígérettel, hogy többet nem cheatel.
    Nem játszottam 2005-ben, szal ez így csak pletyka tőlem, de hátha valakinek beindítja az emlékezetét.
  • Shiwo
    nem tom miért került ki, de amúgy igen, nekem is rémlik a neve...sőt, tán még a FoD-ban is benne volt
  • Noodlee
    Igen volt :P
  • Noodlee
    Összefutottam egy erdélyi játékossal, 29 éves, és elsőre normálisnak tűnt, így meghívtam a Guildbe.

Krapit, Cattit, és Tajt is ismeri régről.
    Maxmaci néven játszik, ami ismerős nekem, talán volt Guildtag régen?
    De akkor miért került ki?
  • CattiBrie
    fellógattad..
  • rroolli
    Ha a keresőbe beírsz valamit, akkor kb mindenre talál 5-10 eladó itemet.
  • Tygep
    Futólag jártam a bogaras területen, de nem nagyon tetszett. A felszínt nagyjából felmappeltem. Viszonylag erős lények vannak ott ls sokan és gyorsak és mérgeznek olyan 20 körülről indulva. A víz alatti deeplingses rész jobban tetszik. Ott is erős lények vannak, de azok kellemesebbek :)

Előzetesben lvl 130+ -ra írták ezeket a helyeket és az eddigi tapasztalatok alapján tényleg az.
  • Noodlee
    Az egész marketen kb 5 dolgot találtam buy/sell, szóval valamit biztos nem jól nézek :P
  • rroolli
    Freesen is lehet használni a marketet, de csak vásárlásra, eladni csak prémisen lehet. Ha valaki pl meghirdeti, hogy vesz 3500-ért dragon shieldet, akkor viszont freesen is el lehet adni neki.

Ha eladó itemeket hirdetnek meg, akkor van valami "fee" amit levesz a bevételből. Vásárláskor a vásárolt cucc értékét levonja a bankszámláról, a vásárolt cucc pedig a depoba kerül, asszem az "inboxba".

Figyelni kell a pontos árra, mert sokan arra utaznak, hogy átverjék a másikat, pl azzal, hogy 3000 gp per darab helyett 3000 darabot vesznek 1 gp-ért...

A market használata úgy indítható, hogy megnyitod a depot és ott van az a kakukkos óra, arra jobb gombbal kattintasz. Azon belül meg szerintem elég logikus a használata, de ha nem megy, akkor kifejthetem/kifejthetjük bővebben, leírás tudtommal még nincs.
  • rroolli
    Akkor majd mehetnénk... pl ma este :D Egyedül nem akarok szenvedni, elég durva lényeket ír wiki
  • Noodlee
    Van valakinek tapasztalata az új market opcióról?
    Esetleg valami link?