Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet én nem vagyok képben, de speciel nem ismerem vihar-t, vagy legalább is fingom nincs róla, hogy ki is õ, azt tudom, hogy valami magas szintû... nem feltétlen sorolnám a "régiek" közé...és gondolom talin se volt még... és számomra tuti furcsa lenne,ha egyszer visszatérnék, és olyan van a pg élén, akirõl azt sem tudom, hogy kicsoda...de persze a ti dolgotok, ti vagytok aktívak, ha 100%-ig megbíztok benne, akkor legyen õ...
de ott van pl Gyudron, õ nagyon régi 😊
Firi is eléggé annak számít most már, kérdés, mennyire hajlandó bevállalni a líderséget...
ahogy elnézem, Fagyi elég passzív mostanában...
vagy például mi van Tygep-pel ? benne van valami guildban valamelyik karijával ?
de ott van pl Gyudron, õ nagyon régi 😊
Firi is eléggé annak számít most már, kérdés, mennyire hajlandó bevállalni a líderséget...
ahogy elnézem, Fagyi elég passzív mostanában...
vagy például mi van Tygep-pel ? benne van valami guildban valamelyik karijával ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nekem nincs ellene semmi kifogas azert is irtam h a regi jatekosok kozul valaki mert azok tapasztaltabbak mint pl egy uj jatekos vagy pl Joco 😛 nem azt mondom h nem tudna megcsinalni mindent de azert megis ti jobban ertitek mit hogy kell csinalni.
Amugy is Catti eldonti majd a vegen mert az o szava a Szent 😛 es ra kell halgatni 😛
Amugy is Catti eldonti majd a vegen mert az o szava a Szent 😛 es ra kell halgatni 😛
Ha nincs már rá semmilyen mód, hogy Catti maradjon a leader akkor elvállalhatom én is. De csak akkor, ha senkinek nincs kifogása.
Nagy változás nem lenne, mert eddig is hozzám jöttek az újak meghívóért és eddig is tudtam meghívni, meg rangokat/title-t módosítani... A döntés meg mindig közös volt és ezután is az lesz.
Ha meg valaki privizget, hogy valamelyik guildtag rosszat csinált, azzal angolul szót tudok érteni, szóval ezzel se lenne gond.
De ahogy gondoljátok... ha megszavaztok szívesen bevállalom, de ha kifogás van, akkor inkább legyen más.
Nagy változás nem lenne, mert eddig is hozzám jöttek az újak meghívóért és eddig is tudtam meghívni, meg rangokat/title-t módosítani... A döntés meg mindig közös volt és ezután is az lesz.
Ha meg valaki privizget, hogy valamelyik guildtag rosszat csinált, azzal angolul szót tudok érteni, szóval ezzel se lenne gond.
De ahogy gondoljátok... ha megszavaztok szívesen bevállalom, de ha kifogás van, akkor inkább legyen más.
Vihar nekem jo lessz de akar ki lehet a guidlbol aki regi jatekos (Firi, Gyud, Vihar, Zak, stb) en is elvalalnam de inkabb a tapasztaltabbakra hagyom ezt a dolgot viszont a vice leaderhez 1 helyet elfogadok ha kell oda is ember 2 honapig be tudom tolteni azt a szerepet
zapdet 😄DDD
13:48 The channel has been closed. You need to re-join the channel if you get invited.
[/spam]™
50 perc kesessel elinditottak az update-ot
vagy Pici Krapekk, o is jo lenne!
Viharra szavazok
Én a Kopaszra szavazok 😊
Jövõhét péntekig sorsoljátok ki, hogy ki legyen a PG új leadere.
Egy prémis leader és négy prémis vice szükséges a guild fennmaradásához.
Egy prémis leader és négy prémis vice szükséges a guild fennmaradásához.
[/spam]™
Mert te azt gondoltad, hogy eddig loptak csaltak, pkztak, most meg hirtelen mindenféle saját érdek figyelembevétele nélkül, jóságtól és szeretettõl vezérelve megszórják a népet egy kis loottal?
vannak akik úgy gondolják, hogy nem lehet tisztára mosni több évnyi csalást és lopást egy kis aprópénzzel...
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3430210
On the entire area for facc will stay hidden 10 documents, every document has a number and will be written by me.
Everyone who brings document will receive the reward.
Documents won't be hidden under trees.
You can find documents in crates, in dead body etc.
Ilyesmi rewardok:
• nightmare blade
• 20 demonic essences
• crown armor
• glacier kilt
...
On the entire area for facc will stay hidden 10 documents, every document has a number and will be written by me.
Everyone who brings document will receive the reward.
Documents won't be hidden under trees.
You can find documents in crates, in dead body etc.
Ilyesmi rewardok:
• nightmare blade
• 20 demonic essences
• crown armor
• glacier kilt
...
[/spam]™
ilyen lvl 100+ osok voltak es ugy oltem meg h thaisba a kocsmaban voltam es meg volt vagy 40 ember ott s lodoztek ossze vissza s gondoltam en is elnyomok egy par eternal wintert es hat nem eppen akkor volt keves eletuk? 😛
Egyedül kb egy level 50-eset lehet kinyírni, feltételezve, hogy az "ellenségnél" van potion, tudja hogy kell gyógyítani magát és nincs nála lag/kick. Ha valakit nem lehet kiütni 1 lövésbõl, akkor be lehet trappelni valami sarokba és addig lõni amíg elfogy a supply-ja, vagy hívni kell erõsítést... De az is lehet, hogy közbe õ hív erõsítést...
Nekem addig volt érdekes a pvp, amíg level 10-20 voltam és csupa hasonló szintû egyénekkel akadtam össze. Egyikõnknél se volt potion. Ha jobb eq-m, skillem volt, meg egy kis szerencsém, akkor lecsaptam 😊 És elfutni se tudtunk messzire egymás elõl...
Nekem addig volt érdekes a pvp, amíg level 10-20 voltam és csupa hasonló szintû egyénekkel akadtam össze. Egyikõnknél se volt potion. Ha jobb eq-m, skillem volt, meg egy kis szerencsém, akkor lecsaptam 😊 És elfutni se tudtunk messzire egymás elõl...
En ts-en 10 szintet leptem kb 😊 de lefele 😛 sajnos megtamadtam egy par embert mert felmergesitettek es meg is oltem oket s fekete koponyas lettem 😛
Ez vicces volt:
Beléptem ts-re, látom magamat, mint egy hullát, de a nevem azért ott van a hulla fölött, meg zöld az életcsíkom... Aztán kiírja fehér üzenettel:
"16:09 Oops - you fell off the horse and it ran away."
Persze, 1 napra szól a bérelt ló... De nekem úgy rémlik, hogy csigán ültem amikor kiléptem és ez a hullás sprite is elég fura ebben a szituációban 😊
Beléptem ts-re, látom magamat, mint egy hullát, de a nevem azért ott van a hulla fölött, meg zöld az életcsíkom... Aztán kiírja fehér üzenettel:
"16:09 Oops - you fell off the horse and it ran away."
Persze, 1 napra szól a bérelt ló... De nekem úgy rémlik, hogy csigán ültem amikor kiléptem és ez a hullás sprite is elég fura ebben a szituációban 😊
13:59: You lose 198 hitpoints due to an attack by Adepo.
Maradt 100 HP-m.
Én leléptem és megtámadtam a csókát.. de valamit kiírt rá, hogy ha meg akarod támadni, akkor...
Viszont a csóka azonnal rám lõtt.. most akkor vette, hogy megtámadtam? Bár annyira nem izgat a PVP, csak megijedtem.. mert az nagyon nem nekem való. :/
Pedig most kedvem lett volna TS-ezni. :/
Maradt 100 HP-m.
Én leléptem és megtámadtam a csókát.. de valamit kiírt rá, hogy ha meg akarod támadni, akkor...
Viszont a csóka azonnal rám lõtt.. most akkor vette, hogy megtámadtam? Bár annyira nem izgat a PVP, csak megijedtem.. mert az nagyon nem nekem való. :/
Pedig most kedvem lett volna TS-ezni. :/
[/spam]™
Annyira keves a staminam, muszaj volt uj karaktert kezdenem. 😊)
Asszem hogy a toronyba egy portálnak kéne lennie, aminek a túloldalán gyakni kéne lila pókokat és ha elég pók halt meg, akkor respel a mad mage. Ha megölik akkor egy darabig se mage, se portál. Én még nem láttam egyiket se...
Benéztem a játékba, azt sehol senki...
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
nekem se tetszik a mostani kép... mindig azt hiszem, hogy az elöl álló lovag feka... persze nem vagyok rasszista, csak mégis az elõzõ kép szebb volt szerintem 😄
hátán rezegve mozog a rozoga kúp alakú púp.
Helyzete nem szerencsék.
Apró-szemcsés homokkal telve a füle, a nyelve.
szeretem 😊
Helyzete nem szerencsék.
Apró-szemcsés homokkal telve a füle, a nyelve.
szeretem 😊
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Valószínûleg a patch.exe-vel volt gond... Pl letöltötte a frissítést a kliens, aztán a tûzfal nem engedte a patch.exe-nek, hogy felülírja a fájlokat. Ez csak tipp... De biztos van valami értelmes magyarázat 😄 Lényeg, hogy már mûködik.
Köszi! Így már jó 😊
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.