Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanolyan erõs, mint a fabunkó, de így legalább nem kell megint 10-es skillrõl indulnia annak, aki késõbb kardozni akar 😊
Átsétáltam a hídon rook felé, aztán már át is teleportálódtam erre a helyre 😮
Rendesen veszett xp meg skill a halállal... De aztán a templomnál visszakaptam az xp-t az npc-tõl, meg még adott egy ingyen backpack-et és egy fakardot.
Szerintem sehogy 😊 Mindig voltak ilyen quest zsákutcák, amiknek majd "talán" lesz folytatása a jövõben, addig is lehet fejtegetni feleslegesen... Amit már évek óta nem sikerül megfejteni, az gyanús, hogy zsákutca és eredendõen úgy lett csinálva, hogy ne lehessen tovább jutni...
De nekik jó, mert röhöghetnek rajtunk 😊 Meg ezzel is hozzáadnak egy kicsit a tartalomhoz, hogy van néhány megfejtetlen(megfejthetetlen) rejtély.
De nekik jó, mert röhöghetnek rajtunk 😊 Meg ezzel is hozzáadnak egy kicsit a tartalomhoz, hogy van néhány megfejtetlen(megfejthetetlen) rejtély.
én úgy tudom, it's a part of a quest.. you must die.. és nem vesztesz semmit.. teleport lesz a templomba.. valahogy így rémlik..
BÁR
éppen ennek a csókának az adatlapjáról van az infó
Gonzo the Great
Jul 11 2011, 11:00:44 CEST Died at Level 2 by Kraknaknork's demon.
Tehát megjelenik az adatlapon.. na jó, akkor nem emlékszem. 😊)
BÁR
éppen ennek a csókának az adatlapjáról van az infó
Gonzo the Great
Jul 11 2011, 11:00:44 CEST Died at Level 2 by Kraknaknork's demon.
Tehát megjelenik az adatlapon.. na jó, akkor nem emlékszem. 😊)
[/spam]™
inkább arról kéne valami infót kiszivárogtatniuk hogy a sof-ot hogy lehet megszerezni😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Tisztára elcsépelik ezt a demon boss sprite-ot... Manapság már nem is ritka látvány, egy csomó npc így néz ki és most már rookon is van egy ilyen noob lény, lol...
Inkább egy GS-t kellett volna berakni oda, az ijesztõbb és nem is lehetne nagyon futkározni elõle 😛
Inkább egy GS-t kellett volna berakni oda, az ijesztõbb és nem is lehetne nagyon futkározni elõle 😛
és õ mire is jó?😊
szerintem elég kemény rooki csapat kell hozzá hogy agyonvágják😊
bár gondolom premi területen van igy én most nem nevezek be az agyoncsapására😊
szerintem elég kemény rooki csapat kell hozzá hogy agyonvágják😊
bár gondolom premi területen van igy én most nem nevezek be az agyoncsapására😊
en futtam elole kb 2 percet kibirtam mert volt potim 😛
http://tibia.wikia.com/wiki/Kraknaknork%27s_Demon
Behavior: Kills you. will retreat at ?
Location: Alternate dimension near Rookgaard (during a quest).
Strategy: Dying is your destiny. Do not give in. It is possible to die by Kraknaknork's Demon or by Kraknaknork himself in the north-east corner, but you must die.
😊))
Behavior: Kills you. will retreat at ?
Location: Alternate dimension near Rookgaard (during a quest).
Strategy: Dying is your destiny. Do not give in. It is possible to die by Kraknaknork's Demon or by Kraknaknork himself in the north-east corner, but you must die.
😊))
[/spam]™
Igen, tudok szallast intezni. Megkell kerdeznem, de tuti biztos mert most 1 hetig egyedul leszek itt, felugyelnem kell a munkasokat.
Na helo, nincs sok idom irni meg jatszani mert full program van mindennap. Ki jon balatonra? Balatonszemesen vagyunk de ha siofok vagy valahova mashova josztok tan eltudok menni. Catti, te fogsz jonni? Ha igen, mikor? Tudjak valamit azert. Meg kesobb jelentkezek, puszi kicsi krapek. 😊))
az elsõn a kõszobor kicsit olyan, mintha épp az erdõben próbálná elvégezni a nagydolgát <#idiota>#idiota>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nyugodtan mondd meg neki, hogy szégyenemre a való életben pala lettem :|
Megyek is aludni, mert reggel íjászkodom a helyi sport egyesületben :-p
Megyek is aludni, mert reggel íjászkodom a helyi sport egyesületben :-p
Thou art a very pleasant little rabbit.
Ha megkérdezem, hogy az ünneplésre vigyek-e síkosítót, akkor még mindig "meg hát" a válasz? :-p
Gratulálok!
Gratulálok!
Bár inkább passzív online.. de online.. úgy értve, hogy sokat online.. még belegabalyodom.. 😊)
[/spam]™
Múltkor hiányoztál valakinek, kérdezte mi van veled. 😊
Ja és aktív online élettel is lehet diplomát szerezni. 😉
Ja és aktív online élettel is lehet diplomát szerezni. 😉
[/spam]™
Legyen olyan a leader aki kellõképpen figyel arra, hogy legyen elég prémis vice. Más szóval ne oszoljon fel a guild a keze alatt figyelmetlenség, inaktivitás miatt.
Legyen eléggé online ahhoz, hogy el tudják érni az új emberek, ha tagfelvételrõl van szó, illetve tudjon velük értelmesen beszélni és józan következtetéseket levonni.
Tudjon eléggé angolul ahhoz, hogy ne nézzék noobnak miatta az egész guildet. Képes legyen megfontoltan tárgyalni kényes eseteket, amikor guildtagokkal kapcsolatos konfrontáció miatt megkeresik.
Legyen annyira képben, ha már leader, hogy válaszolni tudjon a legtöbb securai eseményekkel, vagy tibiával kapcsolatos kérdésekre amit az újak, vagy régiek tesznek fel.
Legalábbis én ezt várnám el a pg leaderétõl. Nem csak azt, hogy trónoljon. Amíg ezeket a feladatokat nem látja el, addig felõlem lehet akármilyen régi account, meg akármennyire nem buyolt account, attól nem lesz jobb leader.
Az biztos, hogy én nem fogok Catti helyett választani egy olyan leadert, aki helyett mindent nekem kell csinálni(mert más nem csinálja meg), közbe meg õ trónol a leaderi székben, mert én annyira szar alak vagyok, hogy leszavaztak azok akik nem játszanak és nem ismernek. Fõleg ha az illetõ 1-2 hónap múlva teljesen inaktív lenne, lejárna a prémije és kezdõdne megint elölrõl az egész választási procedúra...
Másrészrõl viszont Firire szívesen szavaznék, de olyan érzésem van, hogy õ nem szeretne leader lenni, vagy leaderi feladatokat ellátni.
Legyen eléggé online ahhoz, hogy el tudják érni az új emberek, ha tagfelvételrõl van szó, illetve tudjon velük értelmesen beszélni és józan következtetéseket levonni.
Tudjon eléggé angolul ahhoz, hogy ne nézzék noobnak miatta az egész guildet. Képes legyen megfontoltan tárgyalni kényes eseteket, amikor guildtagokkal kapcsolatos konfrontáció miatt megkeresik.
Legyen annyira képben, ha már leader, hogy válaszolni tudjon a legtöbb securai eseményekkel, vagy tibiával kapcsolatos kérdésekre amit az újak, vagy régiek tesznek fel.
Legalábbis én ezt várnám el a pg leaderétõl. Nem csak azt, hogy trónoljon. Amíg ezeket a feladatokat nem látja el, addig felõlem lehet akármilyen régi account, meg akármennyire nem buyolt account, attól nem lesz jobb leader.
Az biztos, hogy én nem fogok Catti helyett választani egy olyan leadert, aki helyett mindent nekem kell csinálni(mert más nem csinálja meg), közbe meg õ trónol a leaderi székben, mert én annyira szar alak vagyok, hogy leszavaztak azok akik nem játszanak és nem ismernek. Fõleg ha az illetõ 1-2 hónap múlva teljesen inaktív lenne, lejárna a prémije és kezdõdne megint elölrõl az egész választási procedúra...
Másrészrõl viszont Firire szívesen szavaznék, de olyan érzésem van, hogy õ nem szeretne leader lenni, vagy leaderi feladatokat ellátni.
az egész leader, vice leader téma már nem érint, szóval felõlem az aktívak döntsenek
Vihar karaktert nem szívesen látnám leaderként, ha játszanék, mert én eléggé elleneztem az account buyingot/tradinget, de így a pálya szélérõl nézve leszarom a dolgot
azért egy kérdésre valaki postolja már be nekem a választ: Firi hogy lett a FOL-ban vice leader a druidjával? :-p egyszer csak azt vesszük észre, hogy miatta visszaállítják a GM rangot :-p
Vihar karaktert nem szívesen látnám leaderként, ha játszanék, mert én eléggé elleneztem az account buyingot/tradinget, de így a pálya szélérõl nézve leszarom a dolgot
azért egy kérdésre valaki postolja már be nekem a választ: Firi hogy lett a FOL-ban vice leader a druidjával? :-p egyszer csak azt vesszük észre, hogy miatta visszaállítják a GM rangot :-p
Help
15:58 Duncan Ironweaver <29>29>: Hello, Guido, are you there?
az optimista 😄
15:58 Duncan Ironweaver <29>29>: Hello, Guido, are you there?
az optimista 😄
[/spam]™
szerintem nem olyan rossz.. nekem tetszett.. az elsõ gondolatom az, hogy volt, hogy "tök jó" 😊
[/spam]™
ha meg akarjuk / akarjátok õrizni a PG-t akkor sajna azzal kell számolni aki van. Bár azzal én se értek egyet hogy mondjuk új karakter legyen a vice de túl sok beleszólásom nincs😊
Azért remélem a PG megmarad mert nem szeretnék egyszer arra visszatérni hogy sehol senki😊
Azért remélem a PG megmarad mert nem szeretnék egyszer arra visszatérni hogy sehol senki😊
Nem azon van a hangsúly, hogy ki legyen vagy ne legyen a líder, hanem, hogy lesz-e PG két hónap múlva. 😊
És nem azon, hogy kit ismerünk (kiben bízik meg/ismer minden PGs), hanem ki az, aki prémis. 😊
Ezért is emeltem ki, hogy 5 prémis account kell, amibõl van jelenleg mondjuk 8-10, amibõl egy nagyon új, négynek meg vannak számlálva prémis napjai és van egy, aki másik guildben vice a többi meg vagy hosszabbít prémit vagy nem. Azaz választás nem sok van. 😊
// még nem olvastam végig minden hozzászólást 😊
És nem azon, hogy kit ismerünk (kiben bízik meg/ismer minden PGs), hanem ki az, aki prémis. 😊
Ezért is emeltem ki, hogy 5 prémis account kell, amibõl van jelenleg mondjuk 8-10, amibõl egy nagyon új, négynek meg vannak számlálva prémis napjai és van egy, aki másik guildben vice a többi meg vagy hosszabbít prémit vagy nem. Azaz választás nem sok van. 😊
// még nem olvastam végig minden hozzászólást 😊
[/spam]™
Egy hónapja éreztem némi késztetést a játékra, de hamar el is múlt. Szóval úgy érzem maradok továbbra is inaktív, ez az update sem hozta vissza a játékkedvem. Sajnos már nagyon elrontották számomra, innen már nincs visszaút. Szinte teljesen elvesztette már azokat a tulajdonságait, amikért szerettem.
Akkor felõlem legyen más, ha az jobb...
Én csak megemlítettem, hogy eddig is én végeztem a legtöbb "leaderi" feladatot és elvállaltam volna magát a rangot is, ha már így alakult, hogy Catti le akarja fokozni magát és engem ajánlott a helyére... De mondtam, ha bárkinek kifogása van, akkor ejtve a lehetõség.
Én csak megemlítettem, hogy eddig is én végeztem a legtöbb "leaderi" feladatot és elvállaltam volna magát a rangot is, ha már így alakult, hogy Catti le akarja fokozni magát és engem ajánlott a helyére... De mondtam, ha bárkinek kifogása van, akkor ejtve a lehetõség.
de arról lehetett tudni, hogy valakinek az alkarija, csak lídernek lett betéve...míg egy nagyon magas szintû kari lehet egy tök idegen, alapvetõen nem az az elsõ gondolatom, hogy valakinek egy másodlagos karija, amit felhúzott iszonyat gyorsan vagy hogy egyéb úton-módon tett rá szert....
meg mondjuk Leaderináról tudtam, hogy kinek a karija, pedig akkor is passzív voltam
meg mondjuk Leaderináról tudtam, hogy kinek a karija, pedig akkor is passzív voltam
Leaderináról se volt fingja senkinek hogy kicsoda. Állandóan jöttek a kérdések. Úgyhogy errõl ennyit...
és attól hogy szerintem lényeges, attól még nem kell rám hallgatni...ahogy az elsõ kommentben írtam, a ti döntésetek, ti vagytok az aktívak, szóval légy olyan kedves, és ne flémként fogd fel a kommentjeimet
nem kell a torkomnak ugrani, én csak írtam, hogy nem vagyok képben, kinek a karija, nem flame-nek szántam, sajnálom, hogy te annak vetted (legalábbis flame-mel válaszoltál rá..)
amúgy Sai név már sokkal ismerõsebben hangzik...
nem utasításba adtam, hogy ki legyen a líder, de szerintem lényeges, hogy olyan ember legyen, akit sokan ismernek, nem csak az aktív játékosok...mert ha épp valaki pont olyan gondolkodna a visszatérésen, aki 4-5 éve passzivity-t játszik, és csak azt látja, hogy olyan vezeti a régi guildot, akirõl fingja nincs, hogy kicsoda, akkor az nem nagyon lesz motiváló, míg a régi nevek láttán nosztalgia-érzés ragadja el, és inkább visszavágyik....az én szememben például Zak lesz mindig is a PG vezetõje, csak "helyettesítik" a köztes idõben 😊
Firit mondjuk nem értem, a vice-oknak lényegében sosem volt különösebben feladatuk, max felvettek néha embereket, a lídernek is inkább csak akkor, ha volt guild-ház
ha gondoljátok, Tygep-tõl megkérdezem a vicelíderséget, fel van véve skype-on
amúgy Sai név már sokkal ismerõsebben hangzik...
nem utasításba adtam, hogy ki legyen a líder, de szerintem lényeges, hogy olyan ember legyen, akit sokan ismernek, nem csak az aktív játékosok...mert ha épp valaki pont olyan gondolkodna a visszatérésen, aki 4-5 éve passzivity-t játszik, és csak azt látja, hogy olyan vezeti a régi guildot, akirõl fingja nincs, hogy kicsoda, akkor az nem nagyon lesz motiváló, míg a régi nevek láttán nosztalgia-érzés ragadja el, és inkább visszavágyik....az én szememben például Zak lesz mindig is a PG vezetõje, csak "helyettesítik" a köztes idõben 😊
Firit mondjuk nem értem, a vice-oknak lényegében sosem volt különösebben feladatuk, max felvettek néha embereket, a lídernek is inkább csak akkor, ha volt guild-ház
ha gondoljátok, Tygep-tõl megkérdezem a vicelíderséget, fel van véve skype-on
vihar = saiax, saiax the paladin
Persze ha évekig nem játszol, akkor könnyen azon veheted észre magad, hogy belépsz és egyik név se ismerõs. És ez nem a mi hibánk :/ Az meg szerintem egy kissé önzõ gondolat, hogy az elsõ szempont az, hogy olyan legyen a leader akit TE, mint (jelenleg)inaktív játékos ismersz.
Tygep nem lép be már hetek óta. Firi legutóbb azért "panaszkodott", hogy vice leader se akar lenni, mert nem lát el semmi ilyen feladatot és nincs is hozzá kedve. Fagyi több mint egy hónapja nem lépett be és a prémije is le fog járni.
A guild a feloszlás szélén van, örülünk, hogy egyáltalán van még aki prémiumos és a hátán hordja a pg-t. Erre meg beindul a flame, hogy ki mikor regisztrált, meg hányszor volt talin :/
Persze ha évekig nem játszol, akkor könnyen azon veheted észre magad, hogy belépsz és egyik név se ismerõs. És ez nem a mi hibánk :/ Az meg szerintem egy kissé önzõ gondolat, hogy az elsõ szempont az, hogy olyan legyen a leader akit TE, mint (jelenleg)inaktív játékos ismersz.
Tygep nem lép be már hetek óta. Firi legutóbb azért "panaszkodott", hogy vice leader se akar lenni, mert nem lát el semmi ilyen feladatot és nincs is hozzá kedve. Fagyi több mint egy hónapja nem lépett be és a prémije is le fog járni.
A guild a feloszlás szélén van, örülünk, hogy egyáltalán van még aki prémiumos és a hátán hordja a pg-t. Erre meg beindul a flame, hogy ki mikor regisztrált, meg hányszor volt talin :/