124119
  • silbor
    a kicsi virág ott van eredetileg mert ss után voltam ott 1 percel. Gondolom nálad már valaki ellopta :)
  • silbor
  • Noodlee
  • CattiBrie
    Ha, hol állok? :)

Képet saját karakterrel! :)
  • CattiBrie
    Cip olyan mint Magyarország.. vissza van néhány évvel...
  • taj
    :(
    éppen most akartam kiskéssel lenyomni annit, de most majd kidob afk miatt, mert csak az uh gombot nyomnám...:D
  • rroolli
    Kérdés: miért tartott 3 évig megcsinálni?
  • maerlyn
    "Constantly performing the exact same action ingame, e.g. by jamming a hotkey, is now detected as being idle after 15 minutes. Characters log out automatically if they have been idle for sixteen minutes."
  • rroolli
    250-esen blessinggel visszamegy egy teljes szint, amit általában 1 hétig tart visszahozni normál embernek, ha napi 1-2 órát játszik és nem wastel.
  • silbor
    és ugye jól tudom hogy egy lvl 200-300-as karinak azért blessekkel is komoly xp veszteségre kell számítania!? +idő+a potik ami ahoz kell hogy újra visszaszerezze az xp-t+ a 110K
  • silbor
    ne ezzel maximálisan egyetértek!!!!
  • rroolli
    Engem ez annyira nem zavart. Amíg egy 2 másodperces netszakadástól is elvesztek 110k-t, addig nem érdekel, hogy évente egyszer kilopnak 10k-t a lényemből.
  • silbor
    bocsánat nehogy az jöjjön le ebből hogy lehúznám a játékot mert sokat játszottam vele és mikor kezdtem nem ismertem magyarokat így tényleg a játék fogott meg. hosszútávon viszont bátran állíthatom hogy több dühöt, tehetetlen megaláztatást (mikor beszorítottak régen egy-egy helyre) és noobozást (mindenki-mindenért-mindenkire) még nem kaptam játékban mint itt.(én ilyen érzelmesen játszom :) A mai napig néha belépek... de amikor megállok a városban és látom a ninjázó karikat és belegondolok hogy elindulok hentelni valahova és ha meghalok akkor többet veszítek mint amit ki tudok termelni (xp, arany) és ha elfogy a pénzem akkor jöhet az "izgalmas hent" blessek nélkül aminek az eredménye akár 1 heti visszaesés is lehet... hát akkor elszomorodok. (ez utóbbi rossz példa mert nem a játékosok hibája)
  • silbor
    én mondanék pár játékot ahol ezt akadályozzák a készítők hogy ne arra szakosodjanak néhányan hogy a játékukkal játszókat szívassak... pl. nem lootolhatod azt a mobot amit már elkezdett ütni illetve ha megölte. (főleg olyan szerveren jogos ez ami nem pvp hisz ide jönnek akik nem akarnak "konfliktust" másokkal). és az ember (főleg a kezdő akire ugye építeni kellen már csak a magyar populáció alakulását nézve is) nem érezné kiszolgáltatva, megalázva magát egy "játékban". van aki más interakcióra vágyik másokkal egy MMO-ban :)))
  • taj
    és a dobozos bf1942 ww2 anthology-m harmadik telepítő kódját egy Uri Geller kiolvasta a vákuumcsomagolt dobozból, pedig ma idén először engedtem volna magamnak egy kis virtuális mókát :-p
  • taj
    dobpergés...íme itt vagyok én, akit még sose...dobtak meg zongorával!
    de a desert quest pénzem lenyúlták :-(
  • CattiBrie
    szép kis listád van :)))
  • rroolli
    Ez mindenhol így van. Kevés embert ismerek, akit még sose vertek át, vagy loptak meg.
  • silbor
    Bárhogy csavarod-tekered okoskodsz és hallgatod meg mások tanácsait előbb-utóbb (ha sokat játszol többször is) valaki lenyúlja a mobodat, kilootolja a ritka tárgyat előled , ellopja a cuccodat, rád húzza a mobot amibe belehalsz és kirabol, bejut a házadba és kirabol, tradeblakban is átver és mást trade-el veled mint amit akarnál, hiteget hogy segít de cserbenhagy és kiröhög a halálod miatt, üti a mobjaidat ami rajtad van, nem hagy egy területen hentelni és odapofátlankodik (ha magasabb szintű, ha alacsonyabb akkor is) ... és te egyre bizalmatlanabb leszel... mert ha nem akkor kirabol, megtéveszt ellop...stb. és ezek a dolgok gerjesztik hogy egyre többen ezt csinálják. És egy napon (még ha nem is vallod be nyíltan) te is meg fogod tenni mert veled is megtették. És ennek egyetlen oka van csak... mert a játék maga megengedi ezt a lehetőséget. ezért van itt sok ilyen játékos.
  • Noodlee
    Rádobálnak vackokat, akár órákig is képesek csinálni, idővel vagy megunod, és elmész, vagy idegességedben a saját cuccodat is ledobod a depot tetejéről a nagy szemét ledobálásban.
  • Slipknot14
    azthogy? :D
  • rroolli
    depora se rakd ki, mert onnan is le tudják nyúlni
  • CattiBrie
    .. hogy már-már bot :D
  • Noodlee
    Ezer éve ott dolgozik egy figura ezzel a trükkel.
  • Slipknot14
    ott volt a srác jajaa
  • Noodlee
    Thais, északi kapu?
  • Slipknot14
    valakinek nem lapul a házába vagy depójába valami armor, amit nem használ, és kölcsönkérhetném amíg nem telik sajátra megint? :/
  • Shiwo
    vau :)
  • Xing
    Erre találták ki a trade ablakot. Még akkor is ellopják ha egy fal van köztetek amin nincs ajtó ill semmilyen tájárás...
  • Slipknot14
    hát a kutya se gondolná, hogy kb 15sqm-re levő ellopja valahogy :)
  • Shiwo
    az ilyen sztorikat olvasva/hallva elgondolkodok.. "én vagyok az egyedüli, aki megfogadta a többiek tanácsát, és nem pakoltam ki semmit a földre?" :)
  • Xing
    Én is pk endet vártam :D
  • Slipknot14
    hát igen ritka :) most lopták el a nehezen össze kuporgatott pénzemből vett crown armorom :P srác mutogatta a plate armorját a földön és kiabált hogy haha neked is az van, kiraktam a földre én hülye, ő meg rádobott egy fire fieldet, aztán megvárta míg elalszik, és kirántotta.... gyorsabb volt mint én :/ :D mind1 csak 1 játék
  • Shiwo
    én is.. pk helyett segített kijutni.. ritka az ilyen
  • CattiBrie
    én azon csodálkozom h ilyen segítőkész volt a karakter :o
  • Slipknot14
    hát igen, ezzel végülis kárt nem okoz az ember senkinek
  • rroolli
    Ez a híres "tp". Régebben a depónál lehetett sokat hallani, hogy "tp plz". Ott 2 ember is elég ahhoz, hogy hazateleportáljanak valakit, ha lusta gyalogolni.
    Elvileg nem szabad, mert "bug abuse"-nak számít, de amúgy nem hiszem, hogy bárkinek kárt okozna.
    Target dummy-nál is előfordul, ha sokan vannak, hogy kilépsz ott lent és templomba lépsz be.
  • Slipknot14
    hmm, kíváncsiskodtam aztán a hell gatenél kötöttem ki, ami nem is lett volna baj, csak nem tudtam, hogy a kijárathoz kellenek parcellák :D Draconián is szétnéztem de sehol nem találtam másik kijáratot. Egy sráctól kérdeztem van-e valahol más kijárat, mondta hogy van de nehéz lenne eljutni oda, de tud segíteni. Beállított egy lyukba, oda hozott 2 rotwormot meg "belém" állt és mondta relogoljak. Aztán Thais templomába kötöttem ki :) Ez gondolom valami bug lehet a játékba, hogy nem volt hely hova betenni engem, ezér haza dobott, de nem bánom.:P
  • maerlyn
    21:34 You advanced to shielding level 68.

:]
  • CattiBrie
    20:26 Vlagyivosztok Szevasztok: I SELL BP OF UH * MSG ME

:D

ez sem ma volt :))