124119
  • CattiBrie
    szóval szerintem bármennyit :)
  • A Joco
    :(
  • CattiBrie
    http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Pannon+Guardians
  • CattiBrie

The guild was founded on Secura on Oct 14 2004.
    It is currently active, but has too few vice leaders.
    It will be disbanded on Apr 07 2012 if there are still less than four vice leaders then.
  • A Joco
    Catti, tudsz valamit aról h a depoba menyi itemet lehet max parelozni? :D
  • A Joco
    tejszinhab, krampusz :) :P
  • CattiBrie
    Tesód? Mert, hogy van? :D
  • rroolli
    Az a helyzet, hogy nekem is lejár a prémim.
  • maerlyn
    a heten en sem voltam meg benn tul sokat (druid nincs is a kepen :) )
  • Noodlee
    Gyud is eltűnt? :(
  • A Joco
    én s a tesóm vagyunk általában bent...dc nekem is egyre kevesebb az időm :(
  • CattiBrie
    elég kevesen játszanak

• Xing
    Nagyjából 2 hét prémim van még. Tudtok betenni majd valakit vicenak a helyemre?

Ha nincs elég prémi akkor szívesen meghosszabítom a guild miatt de amég vanak viceok eltekintenék tőle tekintve, hogy már úgysem játszom.
  • Aquir
    Látom a Pannon G. ház már nincs ott Kazordoonban ahova régen bementem :)
  • rroolli
    Erről én is olvastam valahol. Meg arról, hogy először nem tudták, hogy a Tibia egy csont, aztán miután néhány játékos közölte velük ezt a tényt, szándékosan(viccből?) elkezdtek csont neveket osztogatni a későbbi helyeknek.

Thais meg egy görög prosti :D
  • Aquir
    Bone references :)

The name Tibia is also a medical (latin) name assigned to the human shin bone.
    The Fibula is the bone placed behind the Tibia, and it is also known as the calf bone.
    Femor Hills probably is named after the Femur, the thigh bone.
    Mount Sternum refers to a bone in the chest, the Sternum
    The correct name of Black Knight's Villa is Villa Scapula. The scapula is the bone that connects the humerus (arm bone) with the clavicle (collar bone).
    A long time ago, there was an island north of Fibula named Calcanea (Calcaneus), a bone in your heel.
  • Aquir
    ez a második kérdés, és az ajtók nem nyithatóak ilyen egyszerűen :)
  • CattiBrie
    ctrl - katt :)
  • Aquir
    hol állok, és hogyan lehet az ajtókat kinyitni? :)

• Bexter
    ööööööööö
  • maerlyn
    csak a domain erdekel
  • taj
    nem tudom, hogy találtad meg a képem, de meg vagy hívva jutalomból étterembe
  • Parappa
    Sok szeretettel!

• CattiBrie
    ..akkor ez most 13 ezer forint
  • CattiBrie
    és mi legyen a webtárhellyel?
  • rroolli
    Miután betöltött, kiírt valami errort és maradt az üres tibia háttér. Mivel ennél nincs jobb flash telefonra és az adobe rég leállította a mobil flash fejlesztését, ezért valszeg soha nem lehet majd tibiázni telefonon. Na nem mint ha ezzel az órajel/memória temető flash-tibiával a mobilos célközönséget célozták volna meg...

Meanwhile, amíg a cipsoft a zacsiját vakargatja, addig 2012-ben már ilyenekkel játszunk telefonon:

Ja bocs, dolgoznak ők: hosszas fárasztó brainstormingok és az emberi elme határait feszegető scriptelési fondorlatok árán sikerült megakadályozni a radír+hotkey cheat-et. Mindössze 3 év alatt! Gondolom még 5-6 év és azt is megcsinálják, hogy ne kelljen fél percet várni a nyúzáshoz.
  • CattiBrie
    SEX :)
  • rroolli
    Kiírta, hogy nincs engedélyezve a local data, ezért minden indításkor le kell töltenie az adatokat. Nyomtam, hogy ok. Aztán bejött a "Loading, please wait..." képernyő. Mivel most nincs nálam wifi, ezért tovább nem jutottam.

SE X10, dolphin browser, flash 11
  • CattiBrie
    Köszi! :)

Zoliknak meg Boldog Zolit! :):)
  • Bobber
    Miért, fut mobilon?:))

És egy hozzászólásban letudva
    Nagyon Boldog Nőnapot:))
  • CattiBrie
    lehet h oldschool kérdés de mik a tapasztalatok hogy fut tibia mobilon? nem mini
  • maerlyn
    dotrollnal van domainem, szoval ez igy remek :)
    szeretnem akkor a tibia.hu domaint, egy evig meg biztos megtartom, aztan meglatjuk.
  • CattiBrie
    1930
    dotroll.hu
  • maerlyn
    mennyi most a .hu egy evre hosszabbitasa?
  • CattiBrie
    akkor újra és egyszerűen és kiemelve

• lejár a tibia.hu domain
    • nem frissítem, ha nincs értelme, ha nem tart senki igényt rá
    • feltételezem megszűnnek a @tibia.hu-s email címek
    • körülbelül 2 hét van dönteni

hozzászólásokat várom
    ha valaki szeretné, átadom
  • A Joco
    o/
  • Czdano
    Játszik még egyáltalán valaki? Én hetente felnézek, de eddig se értettem minek külön honlap..a régi tibia.hu creature/spell listtel segített a játék elején, de a mostanit még egyszer se használtam..
  • CattiBrie
    lassan letelik egy újabb év, a domain nevet meg kellene hosszabbítani, azaz fizetni kell érte.. és hát el kell gondolkodnom azon, hogy megéri-e nekem/nektek, hogy legyen tibia.hu domainünk... én magamnak már nem érzem, hogy szeretnék ilyet, viszont ha valaki kifejezetten igényli, szívesen átadom.. de nem tudom még mi legyen... vélemények? igények?
  • maerlyn
    a piros szoveg is uj

"19:24 There was no variation in your behaviour for 15 minutes. You will be disconnected in one minute if there is no change in your actions until then."
  • CattiBrie
    :):):)