Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(De ha lenne valaki, akinek megéri, akkor miért ne?) 😊
[/spam]™
[/spam]™
erre: "senki nem hasznalja es 1 emberert nem erdemes megtartani"
Jó lenne azért, ha a jövõben lenne annyi magyar játékos, hogy értelme lenne pl egy saját gh-nak...
This guildhall has thirty beds.
The house has been rented by Saiax the Paladin. He has paid the rent until Aug 14 2011, 09:18:48 CEST.
The monthly rent is 22810 gold
Ki gondolja, hogy szüksége van a guildnek erre a házra? Valaki tudná használni valamire? Aludni, cuccot lepakolni, vagy akármire?
Legjobb tudomásom szerint a ház Matias tulajdonában van, aki már marha régen átpasszolta Cattinak "megõrzésre", illetve hogy adja el. Átutalt valamennyi pénzt Cattinak, hogy abból fizesse a bérleti díjakat, ami kb 23k havonta.
A pénz amit Cattinak adott már elfogyott, de már kb 1 éve nem jelentkezett.
Szóval kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye... Ha valaki szeretné használni, akkor megtartanánk, fizetném a bérleti díjat(vagy összedobjuk a pénzt). Vagy ha nem kell senkinek, akkor valaki bevállalhatná, hogy eladja.
13:17 Naji: Very well. You have transferred 10000 gold to Saiax the Paladin.
Szóval Sainál Létrina maradék pénze.. az a GHs pénz.. gondolom. 😊
[/spam]™
kis noob karimmal venor swamptrollokat gyaktam mint az állat hogy meglegyen a lvl 20 mert megyünk lenyomni a desert questet. Meglett a szint és indultam hogy thais kaz hídnál tali a quest miatt. természetesen be volt lurolva venor elé a GS és bele is haltam így lehetett újra gyakni a kis szotyikat. Mindig nagyon féltünk arra menni😊
a másik ilyen finom hely meg carlinab a DS volt. fõleg hogy régen lehetett a lényeket UH-zni😊
Teccikértenivel elmentünk gyakni. õ jött a druiddal én meg a palámmal mentem. 2 makkmarci meg ott lurolta a DS-eket. tecciknek nem volt probléma mert láthatatlan tudott lenni de én mivel még kicsi voltam igy nem tudtam láthatatlan lenni. Így maradt a futás és közben a gyakás. de mindig mielõtt meghalt volna felgyógyították és kötéllel húzták utánam. Már a felszinen szaladgáltam de nem tudtam visszamenni a lukba mert persze helytakarékosság miatt nem volt nálam ásó csak Tecciknél. Meredek volt de szerencsére túléltem😊
De sokat gyaktunk ott utána Cattival😊
két pala láthatatlanul szaladt egy kört kiirtott minden DS-t utána várta hogy legyen elég mana😊
de volt egy két meleg helyzet😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Thou art a very pleasant little rabbit.
Ez talán 2005. februárja körül lehetett.
Minden tradelés csupa izgalom volt, mert muszáj volt a Bermuda-háromszögön átkelni :-p Utána meg azért paráztunk, hogy scammer-e a delikvens, nem nyomunk-e rossz gombot stb. :-p
Aztán tíz perc múlva ráírtam szegényre ismét, mert megölt egy elf scout és dobtam a p armort 😄DDDDDDDD Hát na. Sajnálom hogy ez lett ebbõl a játékból..több ilyen jó 2D-s MMORPG nem lesz (bár vannak próbálkozások, pl zezenia online)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
De jogos amit mondasz!! Mit szólnál az aukciós ház használatát questhez kötni?? mint a dijnn és rashid. csak mondjuk lvl 20 vagy 50...esetleg lvl 100!! 😊) és a questben össze vissza küldözgetnek. mindenféle npc-tõl kell vásárolgatnod és másoknak eladni. esetleg véletlenszerû alkudozással. jól megizzasztva azt aki belevág. mondjuk a szinthatárral óvatosan mert akkor nem lesz felveõ piac a kis karakterektõl 😊 és mondjuk mint minden rendes helyen jutalékért dolgoznának. így megmaradna a régi trade varázsai is. vagy valami ilyesmi.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
D3 AH pénzes része baromira elkeserített :S
De azért annak is van egy hangulata, amikor level 8-asan, életedben elõször vásárolsz valami jobb cuccot. Valószínû, hogy el kell gyalogolni érte egy másik városba, talán oda, ahol még sose voltál. Aztán megkeresni az embert, tradelni. És még át is verheti a kezdõket... De ha megvan a cucc, akkor legalább sikerélménye van az embernek.
Emlékszem, amikor level 20 körül egy egész délutánt rászántam arra, hogy megvásároljam az eq-t, amit kinéztem magamnak wikin. Sokat kellett várni, utazgatni, stb... De nap végén mégis úgy éreztem, hogy milyen sikeres volt a délután és büszke voltam az új eq-ra.
Vagy másik példa: az elsõ item, amit céltudatosan kinéztem magamnak, az a serpent sword volt. Tetszettek a paraméterek, volt rá pénzem... Aztán "nehézkesen" nyélbeütöttem az üzeletet, level 8-asan kellett gyalogolnom venore-ból kaz hídig. De amikor megvolt, teljes sikerélményem volt, hogy végre "élõben" foghatom és használhatom azt a kardot, amit kinéztem.
Persze magasabb szinten már nincs ilyen... Úgyis mindenki hajóval megy, meg egy idõ után már elég unalmas a tradelés. Ezért is mondják sokan, hogy kéne aukciós ház. De azért valahol mégis külön szórakozás/élmény volt a klasszikus módon beszerezni a cuccaimat. Érdekesebb, mint ha kattintottam volna 3-at aztán szevasz...
Még egy dolog van, ami különleges(volt?) tibiában... Az, hogy normál esetben sokat kell kommunikálni más emberekkel. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy állandóan látunk egy bazi nagy chat ablakot és bárhol, bármikor "beszélhetünk". Míg wowban majd belerokkantam, amikor írni akartam egy privát üzenetet a haveromnak... Talán mert annak a játéknak a kommunikáció nem erõs oldala. Na de ha jön az aukciós ház tibiába, akkor valamilyen szinten itt is ki lesz herélve a kommunikáció szükségessége.
Ami nem túl jó, ha azt nézzük, hogy már így is szinte tökéletesen lehet boldogulni kommunikáció nélkül... Rookgaardot teljesen végig lehet vinni úgy, hogy egy árva szót nem szólsz élõ emberhez, csak npc-hez. Rúnákat is lehet kapni npc-nél, olyan áron, hogy szinte nem éri meg playertõl venni...
Akkor mitõl lesz multiplayer? Attól, hogy néha összeakadunk valami gyökérrel aki lövi a lényeinket és "fuck you"-zunk egymásra?
[/spam]™
[/spam]™
Amúgy meg ajándék ingyenes tibia kliens? Hm, kemény... 😛
"Tibia kliens ajándékba…"
"DVD mellékleten találjátok meg a fantasy MMO Tibia kliensét is. Az egyik legrégebbi, európai fejlesztésû MMORPG 1997-ben tárta szélesre kapuit, s azóta sem hagyták magukra a játékosok.
"
[/spam]™
<#wave>#wave>
[/spam]™