1197
Colin McRae Rally 2005
-
dave85 #876 sziasztok!
lehet ezzel a játékkal ketten v többen játszani világbajnokságot?(nem egyszerre, egymást váltogatva szakszonként)
szép magyarosan kifejezve...:-) -
#875 nem is én akarok vele játszani -
#874 ez a játék 5ft-t nem ér meg, igaz nem is játszok vele:D -
#873 Hát ha nem ér 3 rugót akkor nem is kell vele játszani!(szerintem) -
#872 Annyit nem ér meg a játék,hogy eredetiben megvegye vki :) -
#871 psp-re kiköltekeztem magam. -
#870 Még mindig a tört verzióval szarakodtok? 3 rugóért meg lehet már venni a játékot!Sztem annyit bőven megér ez a játék. -
#869 Valaki segítsen már ebben a ki.....tt játékban! Hogyan lehet elindítani vagyis mit lehet a "protection error" ellen tenni? Honnan lehet a Zozz féle magyarítást letölteni az Ultima féle dvd-s változathoz? A dvd-s változat is lefagy magyarítás nélkül vagy csak a cd-s? És hogy kell használni a Starforce Nightmare-t? Most láttam először és sajnos nem konyítok hozzá, hogy mit jelentenek a rövidítések. Légyszi segítsetek! -
#868 starforce nightmare-ben mit kell kikapcsolni? -
#867 Légszi segitsetek'
Protection errorral kifagy a gép. Biztos már tobbszor leirtatok a megoldast, de legyszi irjatok meg nekem is. Zozz féle magyaritast keresek, marha ay jo a dvd-s valtozathoz. Mi kell meg hogy elinduljon. kosy a segitseget' -
#866 Nekem nem lép ki a Autó beállításoknál,mert létezik egy fix :)) Ami orvosolja ezt a problémát.
Itt egy link,ahonnan le lehet tötleni:
http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_colin_mcrae_rally_2005.shtml -
Papóóó #865 Sziasztok! Kérném azok tanácsát/segítségét, akik kormánnyal játszanak, mert se nekem (Trust kormány), se a cimbimnek (Logitech kormány) nem játszható kormánnyal. Akkor fordul csak az autó, ha szinte teljesen elfordítottam ütközésig, de ekkor viszont rögtön akkorát fordul, hogy leszalad az útról...FFB, minden egyéb muxik...Mi lehet a gond?
-
Richard90 #864 szar hozzá a törés -
Richard90 #863 nekem is kilép (de már bagyon régen letöröltem az eglsz játékot ez miatt) -
#862 Auto beallitasoknal nem lep ki neked game? -
Papóóó #861 Sziasztok! Kérném azok tanácsát/segítségét, akik kormánnyal játszanak, mert se nekem (Trust kormány), se a cimbimnek (Logitech kormány) nem játszható kormánnyal. Akkor fordul csak az autó, ha szinte teljesen elfordítottam ütközésig, de ekkor viszont rögtön akkorát fordul, hogy leszalad az útról...FFB, minden egyéb muxik...Mi lehet a gond? -
#860 Megy nalam is de menukbol neha kilepked stb!
Erre letezik megoldas vagy vmi patch? -
Vanyuska #859 HI! Na, tud valaki segíteni??????????????????????????? -
#858 Simán,vagyis nálam :) -
#857 TElepites siman megy vagy van vmi trukk,hogy elinduljon? -
#856 nekem wanadoos verzióm van, vissza is olvastam de linket nem találok.
az a gond hogy elinditom-először ment a menüig-de azóta kidob az asztalra.. -
#855 maga a game visstafejlődés a 04-hez képest, abban az irányítás oké volt.. -
#854 ez nem colin, de megirigyelhetné :P
-
Vanyuska #853 Hi! Töröld ki az összes videót és vszinúleg jó lesz! -
#852 szerviz résznél is kilép sajna a bajnokságban.. -
Vanyuska #851 Hi! Segítsetek! Az Ausztrál pályából karrier és a bajnokságban folyton kilép!
Üzi mindenkinek: a feketemonitor ellen töröljétek ki az összes videót és akkor megy! -
#850 Jó .. Tehát ide ?
Codemasters\Colin McRae Rally 2005\data\Cars -
#849 Sry a lámerságért ..
Skineket hova másolom ? -
quarkmaster #848 Na szóval: ezzel a magyarítással a váltó, motor teszt nem fagy, a car setup-os fagyással pedig még nem találkoztam. A haver azt mondja, kezdetektől fogva fagy a car setup. Ez nálatok is így van, mert én ezzel még nem találkoztam. Karrier módban kb a 10. versenyen vagyok túl. -
masssza #847 Zozz magyarítás : http://www.magyaritasok.hu. A lefagyás nem oldja meg a magyarosítás, legalább is nálam nem. -
quarkmaster #846 Megnéztem és nem találta Zozz féle magyarítást -
quarkmaster #845 Ha jól emlékszem nekem pont az van fent és azzal a magyartással csinálja. A havromtól viszont hallottam egy másik problemáról, mégpedig arról, hogy a car setup-ba fagy bele, az alábbi fájl (gondolom ez az angol nyelvi fájl) ezt a hibát javítja. -
#844 nekem is ilyen!
én aszittem ez normális! :D -
#843 szedd le a Zozz féle magyarítást a magyaritasok.hu-rol!!
és az megjavítja ezt a problemót! -
quarkmaster #842 Ezt találtam, de sajnos nem tudom letölteni, ha valaki tudja honnan lehetne, szóljon:
CMR2005 Car Setup Crash FIX
http://www.bhmotorsports.com/download/10981
Köszi
-
masssza #841 Az a problémám, hogy lefagy a játék verseny közben, rendszertelenül. Ez a verzió van meg : Colin.McRae.2005.DVD-ULTiMA és nem ír ki hibát csak resettel indul újra a gép. Alcohol 120%-al használom. -
quarkmaster #840 Sziasztok!
Én is pont ezzel a próblémával küzdök. Kicseréltem a lengyel nyelvi fájl-t magyarra, tudja valaki, hogy az angolal megy-e? Lehet, hogy itt van a kutya elásva.
Köszi -
Action #839 Hello!
Tudja vki esetleg hogy miért fagy meg a játék némelyik tesztelés közben,és irja ki hogy "buffer overrun detected"? Azt vettem észre hogy elsősorban váltó és motortesztelésnél.
A polish patch fent van plusz a 1.1-es magyaritás.
Ötlet valaki?
Elöre is köszi -
#838 mért van az hogy minden meg van tükrözve nekem verseny közben? -
na szal ilyen. a játékban semmi probléma nincs ott minden tök jó.