1197
Colin McRae Rally 2005
-
#916 Nekem a 2.rész jött be leginkább az 1. még túlzottan arcade jellegű a 3. meg ismét csak az. Kettőhöz van fasza WRC2002 mod is jó hangokkal módosított belülnézettel. -
#915 nekem is ez a gondom,bár már csak votl,mert letöröltem :P -
#914 minden jo es szep de amikor a car setup menure megyek mindig kilep a jatek. mi lehet a gaz? regebben nem volt ilyen gond. -
#913 bazz menjel manual valtoval ilyen egyszeru -
Blackhill #912 Hi.
Az a véleményem a colin 5-ről amit nem szívesen mondok mert szerettem a colin sorozatot de ez messze van a jó rally programtól a hangok meg valami csúcs sz..r
A gafika mondjuk rá jó ez igaz de attól nem lesz még egy jó rally program.Mióta kell egy WRC-vel emelkedőn felfele negyedikbe várni mig leforogja magát.Tiszta vicc. -
#911 hah, megtaláltam a tapaszt, ami már kompatibilitás módban hajlandó elindulni....a legjobb rally game....az utána lévő részek...hát...:)))) -
#910 hi!
előre is bocsi, hogy ide írom, de nem találtam az első rész topicját, csak valami 4db üzenetest :). A problémám az, hogy előszedtem a jó öreg colin1-et, de sajna xp alatt sehogy nem akar elindulni (kompatibilitást is próbáltam), csak azt írja ki, hogy game.exe is not a valid win32 application. Rettentő szomorú vagyok, mert szívesen mentem volna néhány karikát a régi colinnal...nem tud valaki megoldást erre a problémára? Előre is thx a helpet! -
Pogány #909 meg tudná valaki mondani, hogy a no cd crack mappának mit, és mennyi fájlt kell tartalmaznia?
-
#908 szerintem maga a "celeron" nem jo probálod meg egy intel-lel vagy amd-vel
és akkor talán nem fog szaggatni vagy ami volt má nekem is egy virus talán de nem biztos -
iguanodon #907 Szevasztok.
Nem tudom mi lehet a gond, nem tudok normálisan kátszani a Colin 5-el valamiért még a legkissebb grafikai beállítások mellett is akad.(configom:3,2 celeron;geforce 6800 gt 256mb;1024mb memória;sound blaster live 24 bit hangkártya) minden beállítást kipróbáltam, új driverek, windows újra rakás, hang kártya letiltás, de semmi nem segített.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#906 hali
azt akarom meg kérdezni hogy mi lenne ez a "protection error"?
elöreis köszi
-
amare32 #905 A grafika nem rossz de a hangok azok katasztrofálisak! Remélem az újabb az jobb lesz! -
#904 az egész játék minden csak nem rally:) -
amare32 #903 hy! Létezik hang javítás a Colinhoz? A gyári hangok az minden csak nem rallyautó hangok! Kösz! -
#902 Én is vga-hoz kaptam, de ez a szar sehogy sem akar elindulni! Feldughatják, hogy ilyen fost adnak ki tonnaszámra! -
#901 hi all!
a fekete képernyőre a megoldás asztalon lévő ikonjára katt jobbegér/tulaj/és a célhoz írjátok be ezt a szöveg végéhez NO VIDEO -
hlaca #900 Hi!
Nekem is ez volt a gondom,de felülírtam az .exe fájlt a dvd-n levő .exe-vel és azóta működik! -
Dodo55 #899 Azt hiszed dvd nélkül próbáltam? :D -
Boygo #898 Azért, mert Disc key-t keres, ami discen van :-) -
Boygo #897 A játék indításhoz rakd be CMR 2005 dvd-t. Akkor elindul - elvileg... -
#896 hasonló nekem is a gondom mondjuk nekem Lfogadja de utána fekete képernyőre vált és nem indul L!
ennyit erről.... -
Dodo55 #895 A videokártyámhoz kaptam a Colin McRae Rally 2005-öt. Amikor kéri a kódot és beírom, akkor elkezd percekig ellenőrizgetni majd ezt írja ki:
Próbáltam a #881-ben lévő kóddal de azzal sem jó! -
#894 sziasztok!
lehet volt már róla szó akkor Lnézést!
7800-as kareszhoz kaptam a játékot a cd kulcs rászitázva a lemezre. Install majd bead a cd kulcs de semmi!Illetve egy szép fekete képernyő.A gép elég jó hozzá szal nem az lehet a gond.
valaki valami 5let?
thx -
#893 Na ismét vettem egy original stuffot! :)
Colin bármennyire is arcade mindig is a kedvencem volt, és nagyon sokat szívtam vele annak idején mikor kijött.
Én is csak lengyelül tudtam gyűrni, igaz a végén már elég perfect lettem a menük megértésében...de voltak furcsa fagyásaim is így hanyagoltam.
Örültem neki, és szerintem mint mostanság a régi SF védelemmel ellátott játékok ( Colin 05,Toca2,stb) jó eséllyel indulnak hogy havonta 1-2-re beruházzak.
Meglepődve tapasztaltam, hogy begépelve a kódot egy ellenörzés után közölte a játék, hogy nem eredeti. LOL
Lehet a magyar kiadó hasára ütött, mint ahogy olvastam alant más is járt így....
Én mindenesetre kicsit morcos vagyok mert nem fogok telefonálgatni ez miatt, meg bemenni a boltba és az asztalra csapkodni...
A játék a lejebb leírt kódot beírva simán elindult ( kössz Lac coo).
Mindenestre szerintem ennyit bőven megér, és mikorra egy év elteltével kijönnek a játékok ennyiért, már igen über-brutál módon lehet futtatni, hisz épp ekkorra fejleszti fel az ember a gépét lévén az akkori 100e forintos VGA-k, a felébe kerülnek most...amin persze az újakkal csak gond van.
Nálam aztán (EAX 4.0, max distance, minden élsímítás, minden extra bekapcs) egy szaggatás nélkül, mint vajban a kés.... :)
Ezt amikor kijött nem igazán bírtam megcsinálni....
-
#892 Megvolt a játék, csak hibásan feltörve, és mivel asszem lengyelek törték fel, volt hozzá egy "lengyelesítés". Én meg a játék telepítése után vesztemre felraktam azt a szart, és csak utána indítottam el először a játékot. Így hibás is volt a játék + lengyelül volt :( Utána meg nem volt kedvem mégegyszer 3 óráig telepíteni a játékot, mer ugyanis sehogyse tudtam törölni a "lengyelesítést", így hagytam a fenébe -
Jockey Ewing #891 Senkinek semmi ötlete, hogy miért nem megy? -
Jockey Ewing #890 Sziasztok!
Valakinek sikerült elindítania x64-es XP-vel, meg 1.1-es patch-el ??? -
dave85 #889 egyet nem értek:ha én csinélok magamnak acc-ot, akkor elvileg miért nem tudok játszani neten... -
#888 Én sem használtam soha...
Megy az anélkül is :DD -
dave85 #887 igen, csináltam is acountot, de akkor minek van ott a gamespy kód helye a tokban?
sosem használtam még gamespy-t, ezért nem tudok róla semmit, ne haragudj..... -
#886 Nem. A Game Spy kód az asszem név-jelszó, te csinálsz magadnak accountot...
A dobozban elvileg a telepítő kódnak kellene lenni szvsz....
Nálam ugyan ez volt a hiba.... -
dave85 #885 kipróbáltam a kódot, amit adtál,természetesen jó. valahol máshol azt olvastam, hogy a tokban található serial valójában a gamespy kód, ezért megpróbáltam csatlakozni a saját kódommal(előtte az általad megadottal "aktiváltam"), de mikor rákattintottam az on-line-ra, ugyan le nem fagyott a gép, de valami hasonló szörnyű állapotba került, így el sem jutottam odáig, hogy megpróbáljam beírni a tokban mellékelt kódot.
remélem, még nincs úton szoftverrendőrség...:-) -
dave85 #884 persze,hogy nem tudok játszani vele neten...:-)
nem komolyan gondoltam a kérdést...:-)
viszont lehet, hogy a kiadót megpróbálom, köszönöm a tippet.
ha nem jön be, legfeljebb visszaviszem.
-
#883 szvsz nem ...
Hívd a kiadót !!! -
dave85 #882 köszönöm a választ, már én is találtam hozzá kódot, csak abban nem vagyok biztos, hogy így tudok vele játszani neten...:-) -
#881 Igen , ismerős !
Az én tokomban is rossz kód volt ragasztva olyannyira, hogy még a formátuma sem egyezett !! :DDDD
Vagy felhívod a kiadót (telszám a tokban...) , vagy keresel valahol kódot hozzá:DDDD
Addig is itt van ez:
UVNPB-UWDX9-5X48F-FBK5S-BL2YP -
dave85 #880 sziasztok!
megvettem a játékot, mivel ugye csak 3000HUF, de nem tudok vele játszani.
a probéma a következő:van a tokban egy lemezkód, amit első indításkor kell beírni, beírom, és azt írja ki, hogy nem jó.
mit lehet ezzel tenni? -
Savmacska #879 nemtuttya valaki hogy mérdob ki mindig hábás exe-vel mikor elinditanáma játékot megkreálom a prifilt elinditanám nyomok 1 gombot és kidom exe hivával h szabálytalan müveletet hajtott végre....... -
dave85 #878 köszönöm, még nincs meg a játék, csak gondoltam, megkérdezem előre
-
#877 Lehet.Ki kell választani a multi ociókban az alternatív módot.