Colin McRae Rally 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én aszittem ez normális! 😄
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
és az megjavítja ezt a problemót!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
CMR2005 Car Setup Crash FIX
http://www.bhmotorsports.com/download/10981
Köszi
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Én is pont ezzel a próblémával küzdök. Kicseréltem a lengyel nyelvi fájl-t magyarra, tudja valaki, hogy az angolal megy-e? Lehet, hogy itt van a kutya elásva.
Köszi
Tudja vki esetleg hogy miért fagy meg a játék némelyik tesztelés közben,és irja ki hogy "buffer overrun detected"? Azt vettem észre hogy elsõsorban váltó és motortesztelésnél.
A polish patch fent van plusz a 1.1-es magyaritás.
Ötlet valaki?
Elöre is köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Glory, Glory Man. United!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Nem tudom abban mi lehet a nehéz neked...
Tipp: Ha már a Normál is gondot okoz,akkor inkább játsz mással 😊
Vagy pedig itt találsz cheat-et www.dlh.net
Vagyis gondolom ittvan hozzá vmi.
Egyébként 1.1-hez van valakinek serialja?
Hali!
ez rally!
nem városi furikázás!
és pont ez benne a szép!
nyûdd a kormányt ha jó minõségû úgy se árt neki!
A kormányzásról szeretnék néhány véleményt,nekem nagyon csapkodó,rángó,faroló.
Próbálkoztam driver frissítéssel de nem segített.Talán maga a kormánypad típusa a hibás? Esetleg lehet valamit alkotni?Ha valakinek van megoldása szívesen olvasnám.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Ebbe az a idegesítõ,hogyha még rosszabb is vagy,azt is zölddel jeleníti meg.
Pedig a elsõ 2 pálya jó volt,normálisan kiírta,de most nem hajlandó 😞
Valami tipp? ^^
bocsi!
igazad volt feltettem a magyarítást és nekem is megy!
köszi!
remélem nem haragszol rám!<#dumcsi>#dumcsi>
Pedig a demuéval ment királyul.....
Es gibt nur ein FC Bayern!
Tudom vissza kéne olvasnom, de nagyon lusta vagyok és gyorsan kéne megoldás... Szal miért van az hogy a játék kilép az ULTIMAs verzióban a Career módban mikor a Service areaban szeretném a kocsit beállításait variálni?
Köszi a segítséget!
mert az én kormányommal (Logitech Formula Force GP) tökéletesen megy!
Tud nekem valaki segíteni ?
A játékot felraktam, nincs vele gond de mikor a Kormányt szeretném beállítani (Thrustmaster F1 Force feedback )akkor az "ok" gomb lenyomása után kilép. Azt írja, hogy : " A Colin McRae Rally 2005 Application hibát észlelt ezért leáll." Mitõl van ez ? Hogy kellene a Kormányt rendesen beállítani?
Köszi