1197
Colin McRae Rally 2005
-
#836 miért van az hogy a főmenüben a képek amiker mutat az sötétbarna meg fehér. az intro is ilyen, meg amikor megnyerek vmit és tüzijáték van utána meg ilyenek -
xpknight #835 Sziasztok van egy nagy problémám!Éspedig: Az a problem hogy mikor elinditom a amet akkor az egséz képernyő fekete miutána nem látok semmit csak hangokat hallok utána kb fél perc mulva bejön a soundbaster loga és mikor belépnék a játékba ott ahol azt írja hogy nyomj entert a folytatáshoz ott egszerünek kiép az eész játékból!MI lehet a hiba??? Olvasgattam már a forumot de nem találtam megoldást a polish petch el is meg anélkül is ezt csinálja magyarosítással és anélkl is már majd nem mindent kiprobáltam de semmi HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#834 Hogyha kell még a patch,küldj PM-et,és küldöm is. Csak most nincs időm megkeresni a linket :) -
#833 :)))) gart, gondolom nfsu is tetszik:D RBR nemolyakonoknak van akik billel tolják hanem vérbeli szim. profiknak.. -
#832 Olvass vissza pár sort...
-
#831 mivel az rbr tényleg szimulátor és csak kormánnyal érdemes nekikezdeni,de az tulzás hogy labdába se rughat. sztem inkább pont forditva ^.^ -
Tes Parker #830 hello mindenkinek.Tudna valaki egy Patchet a CMR 2005-höz ami kijavítja azt,hogy belehessen állítani az autót az adott pályán mert nálam,ha rámegyek a car setupra kilép a játék.Ha tud valaki ilyet akkor az legyan szives írja meg.Előre is köszi! -
Tes Parker #829 Hello Mindenkinek.A CMR 2005 számomra az eddig legjobb rallys game az RBR szerintem e mellett labdába se rúghat.Bár az igaz,hogy ebben a részben is van némi hiba,de ettől eltekintva egy nagyon jó game!(SZERINTEM) -
Tockos #828 A data fájl allatt találtam drivers fájt és allatta txt-ket amiben szerepel sok beállítás és idó,lehet hogy ott kellene állítani az ellenfél idejét hogy gyengébbek legyenek,de nem tudom hogy melyik txt-be.Szertném ha az ellenfél gyengébb idoket érne el ha tud valaki segítsen.Koszi -
Bazsy12 #827 Nekem meg volt a Collin Mcrae rally 2005 és amikor oda jutottam hogy már feltelepítem a testvérem eltüntette valahova és most le kéne töltenem és nem találok semmi olyan oldalt ahonan lelehetne tölteni nem tudtok segíteni ha tudok nagyon megköszönném. -
Tockos #826 A data fájl allatt találtam drivers fájt és allatta txt-ket amiben szerepel sok beállítás és idó,lehet hogy ott kellene állítani az ellenfél idejét hogy gyengébbek legyenek,de nem tudom hogy melyik txt-be.Szertném ha az ellenfél gyengébb idoket érne el ha tud valaki segítsen.Koszi -
#825 Pedig Normál módban is nagyon könnyű sztem :S
Nem tudom abban mi lehet a nehéz neked...
Tipp: Ha már a Normál is gondot okoz,akkor inkább játsz mással :)
Vagy pedig itt találsz cheat-et www.dlh.net
Vagyis gondolom ittvan hozzá vmi. -
Tockos #824 ha kiválasztok akármilyen pályát jo idoket erek el de viszont ha a karriert vagy a bajnokságot választom akko sosem sikerul továbbjutnom,Nincs valami cheat vagy megoldás hogy az ellenfál gyengébb legyen vagy hogy tovább tudnák juzni.Pedig az autoversenyzést a pc-n nem ma kezdtem.Koszi -
#823 A BHMotorsports-ról már leszedtem egy párat. Nekem olyan kéne, hogy én tudjak csinálni. Pl az OB I-ben van egy fehér Subaru (Ifj. Rabócsi - Somogyi). Na azt szeretném megcsinálni. pl. De más sem lenne rossz. pl az idei Benik style -
söör #822 Köszi! Én értem hogy ez rally,de akkor sem oké hogy kis kormánymozdulatra is csapódjonaz autó. Még aszfalton is. A régi kis mezei kormánnyal ezt nem csinálta.
Egyébként 1.1-hez van valakinek serialja?
Hali! -
#821 de hogyis hibás!
ez rally!
nem városi furikázás!
és pont ez benne a szép!
nyűdd a kormányt ha jó minőségű úgy se árt neki! -
söör #820 Üdv mindenkinek!
A kormányzásról szeretnék néhány véleményt,nekem nagyon csapkodó,rángó,faroló.
Próbálkoztam driver frissítéssel de nem segített.Talán maga a kormánypad típusa a hibás? Esetleg lehet valamit alkotni?Ha valakinek van megoldása szívesen olvasnám. -
#819 Azért mert ha elsőnek indulsz nincs előtted idő.Tehát ha megnyered az első két futamot akkor a harmadikon te indulsz elsőnek és csak a te időd lehet a legjobb. -
#818 Mi lehet a hiba,h pl Karrier módban megyek,és a szakaszokat mindig zölddel jeleníti meg,amit megtettél,és nem írja oda h mennyi az előnyöd vagy a hártányod.
Ebbe az a idegesítő,hogyha még rosszabb is vagy,azt is zölddel jeleníti meg.
Pedig a első 2 pálya jó volt,normálisan kiírta,de most nem hajlandó :(
Valami tipp? ^^ -
#817 NP. -
#816 jól van na!
bocsi!
igazad volt feltettem a magyarítást és nekem is megy!
köszi!
remélem nem haragszol rám! -
#815 Innen tudsz letölteni jópárat. -
#814 Má bocs de a magyarítás javít 1 hibát a tört verzión amitől nem fagy,lép ki a game!Úgyhogy ha nem vagy valamibe tuti biztos,akkor mond de ne faszságozzál itt mert kiba...tul idegesít ha ekkora köcsög valaki ennyi idősen! -
#813 Hali! Hogy lehet a kocsikra skint csinálni? -
#812 Na találtam olyan cracket amibe ez benne van, de azzal sem megy :-(
Pedig a demuéval ment királyul..... -
#811 Oké, de addigra már találtam:) De azért köszi! Da amugy így sem megy, és lehet megint hülyének nézel:), de a protect.dll, már végképp nem találom:-( pedig valszeg az a rosz, mert a demo protect.dll-jével megy.... -
#810 [LINK]
Én is 13 vagyok de nem vagyok ilyen esetlen!
Már bocs! -
#809 Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudok tölteni egy müködő cracket? Lécci! Előre is köszi! -
#808 ez nagy faszság már bocs!
egy magyarítás miért segeítene?!
én most találtam egy cuccot a Blackhole Motorsports-on!
[LinK]
ez talán segít! -
#807 Tedd föl EZT a magyarítást,lehet hogy segíteni fog. -
#806 EMBEREK! Valaki csak tudja a választ a kérdésemre!
PLÍÍÍÍZ! -
#805 detto ua van nálam is! -
#804 Szasztok!!!!
Tudom vissza kéne olvasnom, de nagyon lusta vagyok és gyorsan kéne megoldás... Szal miért van az hogy a játék kilép az ULTIMAs verzióban a Career módban mikor a Service areaban szeretném a kocsit beállításait variálni?
Köszi a segítséget! -
rudicsi #803 Ja. A Colin McRae rally 2-nél is ment. -
#802 más játékoknál megy?
mert az én kormányommal (Logitech Formula Force GP) tökéletesen megy! -
rudicsi #801 Hello!
Tud nekem valaki segíteni ?
A játékot felraktam, nincs vele gond de mikor a Kormányt szeretném beállítani (Thrustmaster F1 Force feedback )akkor az "ok" gomb lenyomása után kilép. Azt írja, hogy : " A Colin McRae Rally 2005 Application hibát észlelt ezért leáll." Mitől van ez ? Hogy kellene a Kormányt rendesen beállítani?
Köszi -
#800 eredetibe nem megy a játék:|
ték -
Tockos #799 ha kiválasztok akármilyen pályát jo idoket erek el de viszont ha a karriert vagy a bajnokságot választom akko sosem sikerul továbbjutnom,Nincs valami cheat vagy megoldás hogy az ellenfál gyengébb legyen vagy hogy tovább tudnák juzni.Pedig az autoversenyzést a pc-n nem ma kezdtem.Koszi -
steweee #798 az euro rally champion nevű játékról hallott már vki? nem találtam neki topicot, csak azért kérdem itt. ha vki látta mi a véleménye róla? -
#797 :)