1197
Colin McRae Rally 2005
  • lvweb61
    Hy all nekem minden megy addig ameddig rá nem lépek a Car SEtup-menüre egyből kilép és azt írja hogy a Colin McRae 2005 hibát észlelt stb..

Kérlek segítsetek plz!! plz!!! plz!!!
    Fontos lenne mert apám játszik vele nagy rally-s jólenne ha tudna állitani a kocsin csak nem tud!
    Azt elmondom hogy törtverzió-s a játék nem eredeti!

PLZ PLZ PLZ PLZ
    ELŐRE IS THX!
  • Bacsa Szabolcs
    steweee!! hova kel beirnom ezt SCG95-GA88M-SWJS3-DE4FU-RGX3K
  • Bacsa Szabolcs
    most hova kel beirnom ezt??? SCG95-GA88M-SWJS3-DE4FU-RGX3K
  • rvn
    Üdv! mikor beirom nekia serialt azt irja h nem jó és retryt kell nyomnom és nem fogadja el..mit kellene tennem?
  • steweee
    ja, van egy új letölthető verziója a játéknak,megtalálható a bizonyos oldalakon, vagy egy hete rakták fel, simán a képfájlt bennhagyva a daemonba indul

de sztem nem egy akkora játék hogy nagyon bajlódni kellene vele. én most próbáltam ki egyáltalán hogy van normálisan indítható verziója, de nem igazán jön be a szar fizika és rossz irányíthatóság miatt. még kormánnyal teszek majd egy próbát mikor megveszem, de nagy reményeket nem táplálok.
  • steweee
    SCG95-GA88M-SWJS3-DE4FU-RGX3K

nem kell kód, profile savét átteszed, mindent elérhetsz egyből

http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_colin_mcrae_rally_2005.shtml#Colin%20McRae%20Rally%202005%20v1.0%20[ALL]%20INSTALLATION%20INSTRUCTIONS
  • kis kocka
    valaki tudna segíteni. nem indul a gamma és kicsit idegesytő. kéri a cd-t. vki help pls. thx
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok
    lene egy kérdésem hollehet beirni a kodokat a játékban?
    ja és eröreis nagyon köszi
    az email cimem:[email protected]
  • dmx
    császtok!Cmr2 rallycross bajnokságra keresek jelentkezőket
    Ha vkinek van kedve jókat csatázni az jelentkezzen itt:
    http://gportal.hu/portal/cmrally/

Tom hogy nem ide tartozik de hátha megjön vkinek a kedve...
  • webertom
    A videókártyámhoz kaptam a játékot, a tasakján a 25 jegyü kóddal. Telepítás után megadom a kódot, majd a játék elkezdi vizsgálni a dvd-t, kb-öt percig, majd kiírja hogy Disc Key error!!!
    Segitsen valaki ! Előre is köszi
  • 0011
    ja
  • bsyrex
    Hello!Valaki tudna nekem segíteni?Felraktam a játékot és a kódot is elfogadtta meg a novideo-t is beírtam neki, de amikor ráklikkelek az ikonjára az tálcán megjelenik aztán eltűnik de a játék nem indul el akár hányszor is próbálom. MI lehet a baj?Ritkán tudok nethez jutni mostanában ezért lehetőleg a [email protected] cimre válaszoljatok

Előre is köszönöm a segytséget.
  • kannyul
    Valaki tudna nekem segiteni,hogy hol lehetne megnézni a Colin5 köridöket?
  • Tsige
    Helló!

Genius Speed Wheel 3-as kormnyom van, és a játék nem akarja felismerni a pedálokat!
    Micsinájjak??
    Tudna valaki segíteni??
  • hellbringer
    Azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy ne kelljen minden indítás után beírni a játékosnak a nevet, amit mindig lecserél valamiért player 1-re, kiválasztani az országot, hanem megjegyezze a progi? (Esetleg hexa editorral az options fájlban? Ott láttam a player 1-et beírva, ha azt átírom, megváltozik a default név?) Illetőleg, nem lehet valahogy kihagyatni az induláskor azt a sok logot (gamespy, sound blaster), valamint a (számomra) amúgy is elég ronda intrót?
  • teckdeck
    Hy all!!!

Van már a colin 2005-höz vmi hivatalos javító pach?
    vagy ami kijavítja, azt hogy az első szervízterületig méri, hogy mennyivel vezetek, de a szervíz után már nem :@
  • samhun
    Lehetaz ellenm tenni valamit, hogy az irányitás ne legyen olyan nehéz? a Coin 3ban könyebb szerintem, billel. Kormánnyal az 5 jó?
  • radeer
    Az a poén amikor vettem eredetibe nekem is rossz kód volt. Mondjuk elindítási gondom legalább nincs, de multi kilőve, elmehettem volna panaszra..de semmi humorom nem volt. Jó ez singli-ben is.
  • DjDano
    Akinek sötét képernyő gondja van:

A telepítés után a Colin McRae Rally 2005 parancsikonját a következő képpen módosítsd:

jobb klikk az egérrel, tulajdonságok, általános, cél a végére(CMR5.EXE után) írd be NOVIDEO!!!
  • cola
    hali megvettem a játékot de nem tudok vele játszani multiba hiába irtam be neki a kodot
  • z0ty4
    hali

tudnátok segiteni

ujra leszedtem a játékot de nem indul el
    a világon fellelhető összes crack-et feltettem hozzá de semmi

a legutolsó vmi protect.dll volt azzal már elértem hogy
    ne irja ki hogy nem találja a cd-t de igy semi indul el.

pls help
  • csincse
    kössz
  • gabyy
    Csá!! Wanadoo.atw.hu
  • csincse
    csá mindenkinek!!
    Honnan lehet letölteni a 2005-öt??
    előre is kösszzz
  • atiwrc
    Én a photoshopba dobtam bele azokba a mappákba ahol ilyen kiterjesztésü fájlk voltak.
  • gabyy
    nah ez a dds pluginst h kell használni mert elinditani nem tom mit csináljak vele
    főleg h 8bi formátumu fájl.Valmai részletes leirást nem tud valaki nekem???nagyot segítene
  • atiwrc
    a biget kcisomgalod megnyitod a dds-t, átfested, visszacsomagolod. és kséz
  • atiwrc
    dds plugin innen szedheted le
    én ezt használom csak 1 félébe tud menteni( gondolom a fullosba )( ezket a hüyle számokat nemtod emgjegyezni mi a francnak van kismmillo fajta mondják nekem néha: "ha 8:8:8:8-ba mentem akkro jó? ) de nekem minden megy vele jól
  • gabyy
    dds plugint honnan tom letölteni ?????

és valaki lécci irja le h hogyan kell kicserélni a festéseket
    előre is kössz
  • gabyy
    Hát nekem is ez volt a gondom és csak 256 MB-om volt vettem még 256-ot és elindil. Mennyi memód van és milyen driver....
  • Bendegoose
    ATI Radeon 9800 -al probálkozok, és mikor elindítom a gámot, csak feket képernyő van, de nem fagyott le a gáma elvileg, task managerban azt mutatja FUT, PLZ HLP
  • gabyy
    dds plugint honnan tom letölteni ?????

és valaki lécci irja le h hogyan kell kicserélni a festéseket
    előre is kössz
  • atiwrc
    Autót nem tudsz csak festést.
    Innen letudod szedni egy progit amivel kitudod bontani a big fájloakt, abba vannak dds-ek amiket egy photoshoppal tudsz szerkeszteni, ha leszeded hozzá a dds plugint valahonnan.
  • gabyy
    csáááá!!!valaki le tudná nekem irni h hogyan kell betenni uj autokat a colin 2005-be és hogy milyen programmal és h azt hol találom?????lécccciiiii segííítsetekk
  • ludsimon
    Bocs de amit megadtatok magyarítás nem jó!!!
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=256
    EZ JÓ!!!
  • levi8
    Tud valaki valami jó kiegészítőt? Előre is kössz!
  • Zsolti9014
    Amúgy rendesen ment a játék, formázás után nekem is a sötétháttér gondom van.
  • Zsolti9014
    Ne szóljuk le a gamét, jó ez! A legjobb rally PC-re!
  • Attila56
    van Monte Carlói pálya vagy vaalmi ilyen a játékhoz?
  • Laci69
    Hali Srácok!
    Már olvastam pár megfejtést a sötét háttérre (eredeti játékom van), a tulajdonságoknál beírtam a „no cd”-t, de nem akart megjavulni, a nero-t sem szeretném a gépről ledobni... :(
    Remélem tudtok segíteni, előre is köszönet!
    Laci