1197
Colin McRae Rally 2005
-
tzsoltika #996 1.1-es patchet letöltöttem, és volt hozzá nocd crack, úgyhogy megy cd nélkül is :) -
Zsolt01 #995 Jó.
Amikor Én kaptam, csak kipróbáltam és kiírtam. Nem teszteltem, de akitől kaptam panaszkodott, hogy néha kidobja a Win xp -be. Javító csomag talán segít rajta meg a már említett törések valamelyike (| #991 !). Csak egyszer elő kéne vennem. (Majd egyszer...) -
tzsoltika #994 Oké, irok ha nem jók -
Zsolt01 #993 Próbáld ki amiket mutattam | #991 ! -
tzsoltika #992 az én játékom csak dvd-vel, vagy mini image-el indul el :( -
Zsolt01 #991 Mért, amik itt vannak nem jók !
(Én nem próbáltam, ami nekem van kb. 1 éve, asszem annak vagy jó crack -je van vagy nem is kell hozzá.) -
tzsoltika #990 még mindig nincs normális nocd crack?? -
Bacsa Szabolcs #989 sziasztok!
lene egy kérdésem! vanak ehez kodok csak egy kod kéne az összes kocsi ha valaki tudja légyszi irjon köszi -
Zsolt01 #988 pl. -
bad boy 2 #987 helló hol tudnám leszedni
-
üdv srácok!
ha valaki tud menni az egyesült királyság elsö szakaszán 2 percen belüli idöt menni akk irjon
lehet probálkozni
cső
-
"1 vagy 2 fős csapat"
lololololololol

-
figy hétvégén megveszem és lehet hogy jelentkezek... -
ljani18 #983
Üdv!
Egy Online CMR5 Bajnokságot szeretnék hírdetni a közösség számára.
Weblap: http://www.flashpoint-gaming.hu/cmr05/index.php
Info:
1 vagy 2 fős csapatok jelentkezését várjuk.
Nem kell az EREDETI JÁTÉK!!
Vagy MSN-en keresetek meg ha többet szeretnétek tudni:
MSN: [email protected]
Jani (CMR5 bajnokság szervezője) -
Játssz inkább a 4-el, jobb mint ez. -
3000 magyar forint a cdgalaxis-ban.
Menj és vedd meg, ne szenvedj vele.

-
Vakeraka #980 Protection error hibával leáll. Segítség -
Én mindent megtettem de hát ha egy eredeti colin5 nem indul akkor muszáj a jó öreg Razor bácsi verziójához fordulni :)
Most gondolj bele ha nem a VGA-mhoz jár hanem megveszem 5 rugóért milyen szo-pás már... -
pedig muszály lesz , mert már minden létező krekket lehoztam hátha azzal megy, de persze nem...
azért sok sikert és ha sikerül akkor oszd meg lécci :) -
én nem tok
-
ugyanez van nekem is :D én már lemondtam róla... -
Hali, én is a VGA-mhoz kaptam a Colin-t de nekem is az a gond, hogy beírtam a kódot ami a papírtokján volt és nem fogadja el.
Kicsit idegesítő h itt az eredeti Colin és nem tok vele mit kezdeni?
Valaki talált már rá megoldást? köszi előre is.. -
az előbbi hozzászólás tárgytalan, sikerült megcsinálni!
Megoldás: töltsétek le a magyarosítást, írjátok felül a file-t, és jó lesz! -
hali! valaki esetleg tud segíteni a Car Setup-os problémával kapcsolatban? Ki kell cserélni a language filet? -
Bacsa Szabolcs #972 admeg az email cimed?? hogy elküldjem az a képet hogy jo hejre irtam vagy nem -
Bacsa Szabolcs #971 nem csinál semit maratak a régi autok és ujak meg nincsenek
nemüködik miért nem müködik??
-
Bacsa Szabolcs #970 KÖSZI MOSTMÁR ÉRTEM 

-
csaba722 #969 Sziasztok!Eredeti játékkal nyomulok,online szeretnék játszani,saját játékot tudok indítani ahova bárki beléphet.Ha én szeretnék máshoz belépni kéri a CD kulcsot,de mennek ellenére sem enged csatlakozni,az Enter után mindig újrakéri.Elöre is köszi!!!Segítsetek!! -
steweee #968 oda van írva, a parancsikont kell szerkeszteni, tehát:
asztalon a cmr 2005.exe ikonjára jobbklikk,tulajdonságok és az elérési útba kiegészíted így
C:\games\Colin2005\CMR5.exe NOVIDEO -
Bacsa Szabolcs #967 steweee!! \CMR5.EXE" NOVIDEO ezt nem találom segits?? 

-
steweee #966 azt a kib***** ku*** úri**** neki, az ilyen emberektől tényleg még engen is kiráz a hideg !!!!! nem látsz EMBER ?????:??!!!!!!!!
kettővel alattad van két oldalnak is a linkje ahonnét közvetlenül le lehet tölteni, meg ezek szerint nem ismered az oldalakak, az összes többi játékhoz is találsz majd cuccokat betűrendi kereséssel
egyszerűen hihetetlen
ami engem érdekelne az az , hogy van e vkinek olyan angol nyelvi fájlja (.....\data\strings\Whole_L.lng) amiben működik a car setup szakaszok között és a narrátor hangja is hallható. mert én bármelyikkel próbálkoztam vagy ez nem volt jó, vagy az. a többi nyelven meg idegesítő a csacsogás, némán meg uncsi -
Balázs1478963 #965 Sziasztok! Lécci ha tudjátok közöljétek hogy hova ment a játék! Előre is köszi! -
honnan tudom letölteni a crack-et,meg a patch-et?? -
steweee #963 Írd át a játék parancsikonját a következő szerint:
"C:\Program Files\Colin McRae Rally 2005\CMR5.EXE" NOVIDEO
Tehát a NOVIDEO legyenaz elérési út után! -
steweee #962 na mégegyszer, patch, install, telepítés, hogy keresővel később is bárki megtalálja
1: http://www.wanadoo.atw.hu/?p=jatekok&search=colin
ezt az új verziót ajánlom, mert nekem a régivel bármit csináltam fagyogatott, kilépegetett töltés közben
2. gép újraindítása
3. http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_colin_mcrae_rally_2005.shtml
mountolás a crack képfájlnak a daemonba
4. http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/colinmcraerally2005.shtml
szokásos krekkelés, majd indítás. ha nem megy a mitfahrer hangja akkor a sok nyelvi fájl közül lehet próbálkozni vmelyikkel, még én is ezen dolgozok -
nincs még crack es szerintem nemis lessz pedig a toca 3 hoz kitutták adni ehhez oan nehéz lenne csinálni egyet ugyanezvoot a baj avval iss 

-
focivilág #960 colin mcrae rally 2005 crack -
focivilág #959 sfasf -
Bacsa Szabolcs #958 nekemis kilép nekemis küldjétek el email cimem [email protected] 
-
lvweb61 #957 jah a hiba már meg van mért lép ki!!
De nincs meg az a nyelvi file amit bekéne másolni és akkor jó lenni kérlek segíítsetek ha valakinek meg van akkor küldjétek el plz!!
e-mail:[email protected]
előre is thx