Colin McRae Rally 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.1-es patchet letöltöttem, és volt hozzá nocd crack, úgyhogy megy cd nélkül is 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Jó.

Amikor Én kaptam, csak kipróbáltam és kiírtam. Nem teszteltem, de akitõl kaptam panaszkodott, hogy néha kidobja a Win xp -be. Javító csomag talán segít rajta meg a már említett törések valamelyike (| #991 !). Csak egyszer elõ kéne vennem. (Majd egyszer...)
Oké, irok ha nem jók

Próbáld ki amiket mutattam | #991 !
az én játékom csak dvd-vel, vagy mini image-el indul el 😞

Mért, amik itt vannak nem jók !
(Én nem próbáltam, ami nekem van kb. 1 éve, asszem annak vagy jó crack -je van vagy nem is kell hozzá.)
még mindig nincs normális nocd crack??

sziasztok!
lene egy kérdésem! vanak ehez kodok csak egy kod kéne az összes kocsi ha valaki tudja légyszi irjon köszi

helló hol tudnám leszedni
norby1007
üdv srácok!
ha valaki tud menni az egyesült királyság elsö szakaszán 2 percen belüli idöt menni akk irjon
lehet probálkozni
csõ<#mf1>

z0ty4
"1 vagy 2 fõs csapat"

lololololololol

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Prince of Máté
figy hétvégén megveszem és lehet hogy jelentkezek...

Üdv!
Egy Online CMR5 Bajnokságot szeretnék hírdetni a közösség számára.
Weblap: http://www.flashpoint-gaming.hu/cmr05/index.php
Info:
1 vagy 2 fõs csapatok jelentkezését várjuk.
Nem kell az EREDETI JÁTÉK!!

Vagy MSN-en keresetek meg ha többet szeretnétek tudni:
MSN: [email protected]

Jani (CMR5 bajnokság szervezõje)
ZakRob
Játssz inkább a 4-el, jobb mint ez.

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

z0ty4
3000 magyar forint a cdgalaxis-ban.
Menj és vedd meg, ne szenvedj vele.
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Protection error hibával leáll. Segítség

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

David8
Én mindent megtettem de hát ha egy eredeti colin5 nem indul akkor muszáj a jó öreg Razor bácsi verziójához fordulni 😊
Most gondolj bele ha nem a VGA-mhoz jár hanem megveszem 5 rugóért milyen szo-pás már...

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

reaper4
pedig muszály lesz , mert már minden létezõ krekket lehoztam hátha azzal megy, de persze nem...

azért sok sikert és ha sikerül akkor oszd meg lécci 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

David8
én nem tok <#wow1>

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

reaper4
ugyanez van nekem is 😄 én már lemondtam róla...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

David8
Hali, én is a VGA-mhoz kaptam a Colin-t de nekem is az a gond, hogy beírtam a kódot ami a papírtokján volt és nem fogadja el.
Kicsit idegesítõ h itt az eredeti Colin és nem tok vele mit kezdeni?
Valaki talált már rá megoldást? köszi elõre is..

Tatz
az elõbbi hozzászólás tárgytalan, sikerült megcsinálni!
Megoldás: töltsétek le a magyarosítást, írjátok felül a file-t, és jó lesz!

www.autosapro.atw.hu

Tatz
hali! valaki esetleg tud segíteni a Car Setup-os problémával kapcsolatban? Ki kell cserélni a language filet?

www.autosapro.atw.hu

admeg az email cimed?? hogy elküldjem az a képet hogy jo hejre irtam vagy nem

nem csinál semit maratak a régi autok és ujak meg nincsenek
nemüködik miért nem müködik??
<#rinya>

KÖSZI MOSTMÁR ÉRTEM<#worship><#taps><#wave>

Sziasztok!Eredeti játékkal nyomulok,online szeretnék játszani,saját játékot tudok indítani ahova bárki beléphet.Ha én szeretnék máshoz belépni kéri a CD kulcsot,de mennek ellenére sem enged csatlakozni,az Enter után mindig újrakéri.Elöre is köszi!!!Segítsetek!!
oda van írva, a parancsikont kell szerkeszteni, tehát:

asztalon a cmr 2005.exe ikonjára jobbklikk,tulajdonságok és az elérési útba kiegészíted így

C:\games\Colin2005\CMR5.exe NOVIDEO

steweee!! \CMR5.EXE" NOVIDEO ezt nem találom segits??<#help><#help><#nezze><#rinya>

azt a kib***** ku*** úri**** neki, az ilyen emberektõl tényleg még engen is kiráz a hideg !!!!! nem látsz EMBER ?????:??!!!!!!!!

kettõvel alattad van két oldalnak is a linkje ahonnét közvetlenül le lehet tölteni, meg ezek szerint nem ismered az oldalakak, az összes többi játékhoz is találsz majd cuccokat betûrendi kereséssel

egyszerûen hihetetlen

ami engem érdekelne az az , hogy van e vkinek olyan angol nyelvi fájlja (.....\data\strings\Whole_L.lng) amiben mûködik a car setup szakaszok között és a narrátor hangja is hallható. mert én bármelyikkel próbálkoztam vagy ez nem volt jó, vagy az. a többi nyelven meg idegesítõ a csacsogás, némán meg uncsi

Sziasztok! Lécci ha tudjátok közöljétek hogy hova ment a játék! Elõre is köszi!
manutdzoli
honnan tudom letölteni a crack-et,meg a patch-et??

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Írd át a játék parancsikonját a következõ szerint:
"C:\Program Files\Colin McRae Rally 2005\CMR5.EXE" NOVIDEO

Tehát a NOVIDEO legyenaz elérési út után!

na mégegyszer, patch, install, telepítés, hogy keresõvel késõbb is bárki megtalálja

1: http://www.wanadoo.atw.hu/?p=jatekok&search=colin

ezt az új verziót ajánlom, mert nekem a régivel bármit csináltam fagyogatott, kilépegetett töltés közben

2. gép újraindítása

3. http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_colin_mcrae_rally_2005.shtml

mountolás a crack képfájlnak a daemonba

4. http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/colinmcraerally2005.shtml

szokásos krekkelés, majd indítás. ha nem megy a mitfahrer hangja akkor a sok nyelvi fájl közül lehet próbálkozni vmelyikkel, még én is ezen dolgozok

crazyclone
nincs még crack es szerintem nemis lessz pedig a toca 3 hoz kitutták adni ehhez oan nehéz lenne csinálni egyet ugyanezvoot a baj avval iss <#fejvakaras><#fejvakaras><#kerdes>

colin mcrae rally 2005 crack
sfasf
nekemis kilép nekemis küldjétek el email cimem [email protected]<#help><#help>

jah a hiba már meg van mért lép ki!!

De nincs meg az a nyelvi file amit bekéne másolni és akkor jó lenni kérlek segíítsetek ha valakinek meg van akkor küldjétek el plz!!

e-mail:[email protected]
elõre is thx
Hy all nekem minden megy addig ameddig rá nem lépek a Car SEtup-menüre egybõl kilép és azt írja hogy a Colin McRae 2005 hibát észlelt stb..

Kérlek segítsetek plz!! plz!!! plz!!!
Fontos lenne mert apám játszik vele nagy rally-s jólenne ha tudna állitani a kocsin csak nem tud!
Azt elmondom hogy törtverzió-s a játék nem eredeti!

PLZ PLZ PLZ PLZ
ELÕRE IS THX!<#worship><#worship><#worship><#banplz><#banplz>
steweee!! hova kel beirnom ezt SCG95-GA88M-SWJS3-DE4FU-RGX3K

most hova kel beirnom ezt??? SCG95-GA88M-SWJS3-DE4FU-RGX3K

rvn
Üdv! mikor beirom nekia serialt azt irja h nem jó és retryt kell nyomnom és nem fogadja el..mit kellene tennem?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

ja, van egy új letölthetõ verziója a játéknak,megtalálható a bizonyos oldalakon, vagy egy hete rakták fel, simán a képfájlt bennhagyva a daemonba indul

de sztem nem egy akkora játék hogy nagyon bajlódni kellene vele. én most próbáltam ki egyáltalán hogy van normálisan indítható verziója, de nem igazán jön be a szar fizika és rossz irányíthatóság miatt. még kormánnyal teszek majd egy próbát mikor megveszem, de nagy reményeket nem táplálok.

SCG95-GA88M-SWJS3-DE4FU-RGX3K

nem kell kód, profile savét átteszed, mindent elérhetsz egybõl

http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_colin_mcrae_rally_2005.shtml#Colin%20McRae%20Rally%202005%20v1.0%20%20INSTALLATION%20INSTRUCTIONS

valaki tudna segíteni. nem indul a gamma és kicsit idegesytõ. kéri a cd-t. vki help pls. thx

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

sziasztok
lene egy kérdésem hollehet beirni a kodokat a játékban?
ja és eröreis nagyon köszi<#nemtudom><#nezze><#worship><#help>
az email cimem:[email protected]<#worship><#nezze><#rinya><#nemtudom><#help>

dmx
császtok!Cmr2 rallycross bajnokságra keresek jelentkezõket
Ha vkinek van kedve jókat csatázni az jelentkezzen itt:
http://gportal.hu/portal/cmrally/

Tom hogy nem ide tartozik de hátha megjön vkinek a kedve...

Burn tire, not your soul!

A videókártyámhoz kaptam a játékot, a tasakján a 25 jegyü kóddal. Telepítás után megadom a kódot, majd a játék elkezdi vizsgálni a dvd-t, kb-öt percig, majd kiírja hogy Disc Key error!!!
Segitsen valaki ! Elõre is köszi