Colin McRae Rally 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

irlindy
az nem jött be sajna...írtam már codemastersnek is...régebben ment a game..most nem...pedig semmi virus vagy iesmi nincs a gépen...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

reinstall...

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

irlindy
most amikor megpróbálon elindtíani egy fekete képernyõ jön csak be...

irlindy
hi
eredetiben van meg a cmr2005 de ha kormánynal megyek (MOMO RACING) akkor kifagy...ugyanezt csinálta a 4ben is. Mit lehet tenni?

Köszi szépen innen már jó !
én és a jó linkelés....

remélem jó lesz

Na ezek engem is érdekelnének.

De sehogyan se tudom letölteni, Firefox-> Hivatkozás mentése más nénen...
Internet Explorer-> Cél mentése más néven...

???

blackfire001
Én PC-s kódokra gondoltam. Ezek nem jönnek össze...

blackfire001
Helló! Nekem is csalás kéne a CMR 2005-höz. És ne google-t rakj ki, mert megnéztem ott mindent, de semmi.

helló kéne csalás a colin 2005 -höz légyszi aki tud az irjon!

Emberek! Vista 32bites alatt fut a CMR 2005? Vagy kell valami hozzá?
Sajnos nekem pont ilyen gondom van, van valakinek ötlete???
illetv még egy dolog, amikor feltettem nagyon jól ment minden szaggatás nélkül. Majd egy héttel késõbb próbáltam újra, akkor már idõnként szaggat mint álat, mi lehet ez van valakinek tipje?

Elõsre is köszi!

Üdv!

Levee
Attila889
Sziasztok.Egy kis gondom lenne.Méghozzá a Serivce Stationban nem engedi a setup-ot..vagyis a car setupto...kilép,és hibát észlel :S
Mi lehet a gond? patch nincs rajta..mert nem indul úgy el 😞

Balazs15
hello nem tudod hogy miért nem tudok multizni mikor eredeti a játékom?????????????????ezt irja ki:The game does not have enough openings for you to join..ha minden igaz ez azt jelenti hogy nincs elég PÉNZEM hogy csatlakozhassak EZ AZT JELENTI HOGY OYLAN MINT a WORLD OF WARCRAFT HOGY HAVIDIJAT KELL FIZETNEM...remélem ez nem igy van mer minyá tökön szurom magam hogy kiadtam a játékért 3000 ft ot...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
Lehet hogy hülye kérdés de jo lenne tudnom..vannak a játékhoz kiegészitések??pl plus pályák autok,,ha igen vki egy linket tudna adni elöre is thx..

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

azt gondoltam wazze 😄
de milyen progi kel hozzá?
és tört gameval megy?
Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy mi alapján ad bütetõ idõt a játék? Elvileg semilyen hibát nemkövetek el, minden szakaszban gyorsabb vagyok, mégis adja a büntetõ idõt. (Karrier módba)

az nekem is tetszene!
Valaki elkezdené? Egy magyar CMR05 Offline bajnokság!

Légyszi valaki fogjon neki!

David8
Nem fog indulni vmilyen Colin5 vagy Colin4 bajnokság a közeljövõben? Jó lenne<#wow1>

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

leho94
lehet.kell hozzá a játék meg internet😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hi! lehet multiba játszani?
ha igen mi kel hozzá?
lécci segitsetek!!!!
ugy van, hogy ha megnyered az elsõ szakaszt/versenyt és kapsz 5 pontot, ezután már te leszel az elsõ aki végigmegy a pályán és ezért nincs pályarekord (megfigyelhetted volna mikor átmész az egyik ellenörzõponton hogy nem irja a hátrányodat/elõnyödet)

Hali!

Nem igazán értettem ezt a mondatot, amit írtál.
A lényeg, amit nem értek, h az miért van, h a szakaszokon (az utolsón is) végig zöldet kapok, de néha a gép berakja, h 15.-nek értem be..?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

ajem kisa
Amikor zöld, és kiirja az idõkülömbséget is, akkor az azért, mert az elsõ 2 gyors, és ha mindkettõn elsõ voltál, akkor onnantol nincs kihez (nincs elsõ) viszonyitania...Épp ezért zöld 😊

Hali!

Nemrég kaptam meg a játékot és azt szeretném megkérdezni, h:
Van olyan eset, amikor megyek a pályán karrier módban, végig zöldet mutat a szakaszokon, mégis 10vhanyadiknak érek be. Ez miért van? Általában megnyerem a szakaszokat, de néha csinál ilyet is.
Esetleg azért, m lemegyek a pályáról egy csöppet? Néha kicsúszom.

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Erre gondolsz:

| #1004 -> | #1005 !!!

Hol kér kódot ?
Használni nem használtam végülis még !

Írtam is:
"Ha jut vele valaki valamire ossza meg, kiváncsi vagyok !!!"
Zsolt01 szia!!!
még régeben irtál egy oldalt hogy van ot egy cheat oldal ahonét letutam tölteni a játékhoz a programo és letöltötem de valami kodot kér és ezt szeretném megkérdezni hogy ne tudnád megadni a kodját????<#confused><#help>

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem a Colin 2005-ben online amikor csatlakozok 1szerverhez ugye kéri a kódot ezzel semmi gond mert a game eredeti, de a kódot nem tudom beírni, mert nincs elég hely, vagy oda valami mást kell beírni?? Ha igen mit és, hogy jutok hozzá?? Elõre is köszönöm
csak az 1.1-es verzióhoz van crack
az 1.0-hoz mini image van

a gamecopyworld-ön kapsz 1.1-es cracket

nfs world
tudja vki hogy crack -et honnan zok leszedni hozzá?

ajem kisa
Nekem is sercegett, kikészültem a realtec hangtól, vettem egy hangkártyát, azota nem serceg a mekré, meg olyan hangminösége van a gyári hanghoz képest, hogy...
Annyit megér, hogy veszel egy alap hangkártyát(8-10e Ft), és már a zenéket is sokkal másképp fogod hallani!

hang nélkül szar játszani az igaz, de erre nem tudok mit mondani...

sztechnika
De nem tudok hang nélkül játszani<#wow3>

ne aggódj, nekem sípol ha hangszóró mikor töltöm be...

sztechnika
Hali!

Miközbe tolom a colint játék közben elkezd sercegni a hang mitõl lehet?
Köszi elõre!<#worship>

rá jöttem az autó beállitásánál( car setup ) irja ki hogy értesitse a microsoft-ot. valaki segitsen légyszi!<#rinya><#rinya>
helosztok sos -esbe kell mért van az hogy amikor elinditom a bajnokságot és be tölti a szerviz menüt akkor le áll az egész és ki irja hogy értesitse a microsoft-ot a problémárol stb.ez mér van? lécci segitsetek köszi. ja mge ezt csinálja karier mod-ban és a többi -ben is mint pl:idõmérõ mindegyikben ezt csinálja!
ajem kisa
Hello!
Volt már valakinek olyan, hogy játék közben egy pillanatra megáll, elindul, megáll...
Eddig semmi gond nemvolt vele, de az a gáz, hogy amig nemraktam fel, addig jo volt minden más játék, de miota fönt van, a FEAR is csinálja, meg a Condemned is, a többi nem...
Ha leszedem, nem lesz jo a többi sem, ati driver, direkt x frissitve...
Ha valaki látta már ezt, és sikerült megoldania, mondja el nekem legyenszives.
Most probálom a patch-et is, de az csak magán a játékon segit, nem a rendszeren szerintem...
Azelött ezen a rendszeremen rendesen futott, nemtudom mi a hunyo?!
Kösz

Mozilla Firefox -al nem tudtam letölteni, Internet Explorer -el is csak úgy, ha nem letöltés vezérlõvel.
Én valami ilyesmit találtam hozzá. De, hogy mit lehet vele elérni, nem tudom. (Nincs fent a CMRR 2005, így nem tudom kipróbálni.

Ha jut vele valaki valamire ossza meg, kiváncsi vagyok !!!

És ha esetleg tud valaki biztosan mûködõ Cheat"csalást" akkor árulja el !!!
és akor mijen kodok vannak hozá mer nem tudom megszerezni???????????

Carrierben tudod megszerezni, ha ott sem akkor cheattel 😄

sziasztok!!!
lenne egy kérdésem hogy miért nem tudom megszerezni 4x4 autokat????

ez az 1000. hsz!

Én a patchet innen töltöttem le, a cracket hozzá meg: #991

Toby0501
Hello! Honnan töltötted le a patch-et és crack-et? Jobban csak a crack érdekelne 😊