1197
Colin McRae Rally 2005
  • lippet
    Hali!

Mi is lan-ban szeretnénk játszani (routerrel, és switchel kötnénk össze), az úgy menne simán, vagy kellene vmien patch hozzá?
  • gabori
    Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni Colin 5 Lan-os használatához!
    Haverral tolnánk hamachival, de akár melyikünk a hostoló nem látjuk egymást a játékban...
    Többen írták itt is és más fórumokon, hogy simán lehet játszani lanban, de nekünk valahogy nem jön össze sajnos....
    Szóval ha van valakinek tapasztalata ez ügyben, azt kérem ossza meg velem. A válaszaitokat előre is THX!

(Néhány infó: u.a. tört játék magyarítással, u.a. hamachi ami mindkettőnknél jól működik-zöld lámpácska, tűzfalak letiltva, más játék pl.rFactor simán megy lanban)

Üdv.:gabori
  • Barcsiii
    sya nekem is a multiba kéne a kód léci ha tuod elküldöd nekem előre is kösy [email protected] [email protected] Kösy
  • rolandosss21
    Sziasztok nekem az a problémám, hogy amikor a carrierrel akarok játszani akkor a játék kilép. És ez a championshippel is így van. Miért lehet ez?
    A válaszokat előre is köszi.
  • kemszi2
    nem nyert ez sem :(
  • kemszi2
    na mondjuk régebbivel még nem próbáltamde akkor megnézem
  • Zsolt01
    Videokártya driver !?
    Egy régebbivel próba.

(Tipp)
  • kemszi2
    hmmm...valamiélrt nem indul a játék.két gépen is próbáltam.indításnál fekete képernyő fogad.ami érdekes,hogy régebben ment.de most nem tudom mi lehet a gond
  • N o N a m e
    Azt hiszem igen. Rég játszottam már vele.
  • Szabi1991
    van a játékban osztott képernyős mód ? :)

(szal hogy 1 gépről 2-en lehessen játszani..)
  • berczely
    Mért van az hogy a játék iszonyat gyorsan megy nem látom merre megyek fel van gyorsulva az egész!
  • [HUN]FaTaL
    9200SE-vel ne is számíts másra nagyon, nekem is volt 9200am játszhatatlan:(
  • Jocoke
    Sziasztok... 1 oraja keresem a megoldast a navigator hangjanak megoldasara es nemkapom...lehet ha mar irta valaki de nem talaltam elolvastam mar vagy 100 uzenetet es mindenki csak panaszkodik hogy nem megy neki de megoldast nem talaltam... nem letezik? vagy csak en nem talalom??

legyszives irjatok meg hogy hogyan kell megoldani vagy legalabb hanyas uzenetet keressem :)
  • Zsolti9014
    sziasztok!

a problémám az lenne, hogy a colin 2005 még alacsony grafikai beállításokkal, 640x480-ban (!!!) is szemmel láthatóan alacsony fps-sel fut.

a gépem: amd 2600+, 512 mb ram, ati radeon 9200se 128mb, amelyek bőven teljesítik a játék követelményeit.
    fent van továbbá az 1.1 patch is, de nélküle is u.ez a helyzet.

Segítségeteket szívesen fogadom!!

Előre is köszönöm!
  • N o N a m e
    ha megveszed a játékot akkor tudni fogod a kódot :)
  • speedy1212
    hello!!
    A multiba milyen kódot kell beirni??
    Mi az a pontos kód??
    KÖsszi
  • Djemba
    ilyet ne mondj, hogy nincsen Isten!!!Van és mindig a legjobbat akarja nekünk!!Colinra szüksége van ott fönt
  • DARYL
    MEGHALT COLIN MC RAE !!!

Nincs Isten, először Richard Burns ment el (2005 nov.25 -én, agydaganatban), most meg Colin Mc Rae zuhant le a saját helikopterével (szombat szept. 16).

R.I.P.
  • Dragonkiller
    Közben rájöttem, hogy rossz helyen tettem fel a kérdést: valószínűleg Hamachi problémáról van szó, nem a CMR2005-éről.
    Esetleg van aki ezt Hamachi-n keresztül játsza, vagy játszotta? Ha igen, milyen Hamachi verziót használ? Kell valamit 'trükközni'?
  • Dragonkiller
    Sziasztok!
    A CMR2005-öt LAN-ban szeretnénk játszani, de neten keresztül. Ehhez a Hamachi-t próbáljuk használni.
    A probléma az, hogy akármelyikünk is kreál játékot, a másik azt soha nem látja.
    Az AOE2-vel is próbáltuk, ott összejön. Igaz, ott van lehetőség az IP cím beírására, és csak úgy jön össze, mert ha csak a játék keresésére klikkelek, akkor persze nem talál semmit.
    A CMR2005-ön belül van lehetőség IP cím használatára? Hogyan lehet ezt a Hamachin keresztül játszani?
  • tzsoltika
    XP
  • berczely
    Senki nem tud segíteni?
  • belcure
    nagyon szépen köszönöm!
  • Zsolt01
    Magyarosítás
  • berczely
    Hali!

Nekem Vista van fent felraktam a játékot de nem megy kiírja hogy mien winfos alatt indul el vista-n nemNincs módja hogy elinícsam rajta?
  • belcure
    sziasztok,nekem olyan bajom lenne hogy amikor instaláltam a játékot,akkor ANGOL-on instaláltam..maga a játék pedig lengyel vagy valami ilyen furabetüs,hogy a S-betünek van farka meg ilyenek és szeretném kérdezni hogy van e hozzá "angolositás vagy magyarositás manapság?
  • pozsoka
    Végül sikerült,nagyon köszönöm a gyors segítséget.
  • pozsoka
    Köszönöm szépen,a patch meg is van de a crack-et nem találom azon az oldalon,biztosan én vagyok a béna.
  • N o N a m e
    1.1-es patch, és a www.gamecopyworld.com-on 1.1-es crack. És jó lesz!
  • pozsoka
    Letöltöttem ,telepítettem,beírtam a cd kulcsot és kéri,hogy tegyem be egy másik meghajtóba a cd-t.Tudja valaki mi a megoldás?
  • irlindy
    az nem jött be sajna...írtam már codemastersnek is...régebben ment a game..most nem...pedig semmi virus vagy iesmi nincs a gépen...
  • tzsoltika
    reinstall...
  • irlindy
    most amikor megpróbálon elindtíani egy fekete képernyő jön csak be...
  • irlindy
    hi
    eredetiben van meg a cmr2005 de ha kormánynal megyek (MOMO RACING) akkor kifagy...ugyanezt csinálta a 4ben is. Mit lehet tenni?
  • Zsolt01
    Köszi szépen innen már jó !
  • tzsoltika
    én és a jó linkelés....

remélem jó lesz
  • Zsolt01
    Na ezek engem is érdekelnének.

De sehogyan se tudom letölteni, Firefox-> Hivatkozás mentése más nénen...
    Internet Explorer-> Cél mentése más néven...

???
  • tzsoltika
    SAVEGAME
    BONUS UNLOCKER
  • blackfire001
    Én PC-s kódokra gondoltam. Ezek nem jönnek össze...
  • tzsoltika
    tessék