1197
Colin McRae Rally 2005
-
#1117 És magyar menüt és navigátor hangot lehet szerezni? -
#1116 Tárgytalan. Letöltöttem a demót. 2 újjal játszottam a bill-en :D És mentem jól.
Nem szerzem be a teljeset nem éri meg. Azért köszi hogy írtál. -
#1115 szerintem nincsenek packkok hozzá, és nem tudom az mennyire biztonságos -
#1114 Unnen biztonságos leszedni a játékot? -
#1113 Hali. Ehhez a játékhoz vannak autó pack-ek magyarosítás és magyar navigátorhang? (letölthető) köszi., -
rager #1112 Miért van az, hogy a hang recseg ebben a játékban? Amikor megyek egy kocsival, olyan ez a recsegés, mint amikor a rádiót hangolod, és közben van az a hang. A játék menüjében semmit nem lehet beállítani. Mi lehet a hiba? (A Dirt 2-vel nincs ilyen gond.) -
sebokmark #1111 nagyon jó game ezzel tolom bár a fizikai tulajdonságok egy picit lehetnének jobbak de játszható GAME :D -
#1110 Én kikapcsolódásként most játszom harmadszorra vagy negyedszerre, jó játék -
steweee #1109 nem játszik mosanában senki rallysokkal ? mik az újak, cm dirt 2 ? nem érkezik egy hsz-sem az egész fórumon csak pályaversenyes játékokhoz... -
csupor #1108 sziasztok!
játék közben furcsa bevillanások, fekete csíkok néha-néha megjelennek, egyszer fatal error is bekövetkezett: beakadt minden, és akármit csináltam egérrel billentyűvel, olyan képet kaptam mint mikor egy paint-be beillesztett print screen képet agyonfirkáltam volna mindenféle színű ecsettel... borzalmas :D ez milyen jelenség? van erre vmi patch vagy orvosság?
üdv, csupor -
gyuri35 #1107 szia!Én is régóta keresgetem már a navigátor magyar szinkronját,de eddig még nem találtam!szerintem csak úgy megy a dolog,ha az ember megveszi a boltban a játékot!Vagy megrendeled on-line -
Foxi87 #1106 Helló mindenki. Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudom letölteni a colin 2005-höz, a navigátor magyarosítást? nagyon jó lenne és fontos. valaki írja már meg. Köszi. Hy -
Rodman6 #1105 Windows 7-en miért nem fut a game? -
gyuri35 #1104 Ha ez célzás,inkább a gép előtt ülök mint a kocsmában!!! -
gyuri35 #1102 Jó eza fórum,jó!De hol vannak a válaszok? -
gyuri35 #1101 sziasztok!Azt mondja meg valaki,az miért van,hogy a karrier módban mindig csak tizedmásodpercekkel maradok le a pontszerző helyekről?Normál nehézségi fokban tolom. -
Foxi87 #1100 Heló. Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudom letölteni a colin 2005-höz, a navigátor magyarosítást? Előre is köszi. -
krisz940122 #1099 de nekem is lenne egy kérdésem. amikor feltelepítettem a játékot indítanám el és azt írja ki h a telepítés befejezéséhez újra kell indítani a gépet. újraindul, megint indítanám el a játékot és megint ezt írja ki h a telepítés befejezéséhez újra kell indítani a gépet.ez ellen mit lehet tenni?hogy ne írja ki hanem indítsa a játékot?előre is köszi. -
krisz940122 #1098 ez egyértelmű, hogy az a nehezebb a haladó. -
#1097 Sziasztok!
A karrierben két fajta nehézségi szint van:
Normál és a Haladó
Gondolom a Haladó lenne a nehezebb, de Dirt 2 Hardcore nehézségi szintjéhez képest itt gyerekjáték a győzelem.
Nem próbáltam ki a Normál szintet, mert mindenképp nehezebb szintet akarok, de akkor elvileg ez a Haladó szint akarna lenni a nehezebb? :) -
tozobá #1096 Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok a bamba ezért előre bocsi.
De, hogyan tudok vista alá cmr2005-öt telepíteni.
Előre is köszönöm.
Üdv.:tozobá -
iguanodon #1095 Szevasztok.
Segítséget szeretnék kérni, megvettem eredetiben a szinkronos colin 2005-öt. Minden rendben azonban amikor játszom egyes pályákon idegesítő akadás van amikor a nap a képernyőbe kerül, már mindent kipróbáltam, indítás módosítással letiltottam a napot, a nap nem volt ott de, ugyanúgy elő jött az akadás.
A rendszerigénnyel nincs probléma.
Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm. -
halapilevi #1094 sziasztok, nelem is segítségre lenne szükségem, én is torrentről töltöttem le, és ezt írja ki amikor beírom a cd key-t: Insert the Colin Mcrae 05 disc into another drive then press retry.
A segítséget előre is köszönöm! -
#1093 az lenne a gondom h don,t send-el kidob.mi lehet a gubanc? -
STESTE #1092 colin mc rae rally 2005 hamachi weboldalunk.gyertek és csatlakozzatok játsszunk minden este! -
Atesz91 #1091 Hello!
Valakinek megvan az eredetie Ford Puma festés, sajnos nem csináltam biztonsági másolatot és egy másik puma festést tettem be ami nem indul így a progi se, ide vagy privátba irjatok nekem, kösz. -
scania620 #1090 hello emberek!
azt szeretném kérni h vki linkeljen nekem 1 no cd cracket!
nagyon szépen köszi előre is! -
Atesz91 #1089 Hello!
Márciusban már kipróbáltam, nagyon jó, sajnos csak torrent-el tudtam kipróbálni, ma újra akartam menni vele eg bajnokságot, de ne mtudtam telepíteni és márciusban is alig találtam torrentet, valószínűleg sérült a telepítő szóval újra kell töltenem, tudtok valamilyen linket ami lejön pár óra alatt. -
gyuszi junior #1088 ja,már megvan -
gyuszi junior #1087 Nekem csak egy bajom van hiába írom be a cd-key-t nem akar elindulni,hibát ír ki.
Segítenétek? -
Daw1x #1086 Hellósztok, valaki tudja, hogy honnan lehet a Magyar Colin McRae Rally 2005-höz Patch-et letölteni?? -
#1085 sziasztok.,miért nem indul a játék el..elinditom és sötét képernyö orákik és nem megytovább.valaki segitene..?? -
STESTE #1084 A hamachi server weboldalunk új cimen elérhető mostmár!
http://colin2005.host22.com
Gyertek ti is játszani! -
STESTE #1083 Mi még játszunk a colin 2005-el és új tagokat is várunk most épülő közösségünkbe, Hamachival LAN-ban, nézzétek meg az oldalamat:http://colin2005.p8.hu
részleteket ott találtok. -
#1082 öreganyád térde kalácsa azt -
Atesz91 #1081 Mgeoldódott a gondom, le kell tölteni egy no-cd crack-et és máris jó. -
Atesz91 #1080 Bocsánat nemsikerült bemásol, tehát a kiirás: "INSERT THE COLIN MCRAE 05 DISC INTO ANOTHER DRIVE THEN PRESS"RETRY"." Mit kezdje kezzel? -
Atesz91 #1079 Hello!
Sajnos máshogy nem tudtam beszerezni a 05-öt csak torrentről, és nemtudok semmit se kezdeni vele a telepítés után, kellett vmi kódot beírni, de nem fogadta el és azóta semmit se tudok vele csinálni. Ha valakinek volt ilyen gondja kérem válaszoljon.EZT írja ki ha el akarom indítani: " -
Barcsiii #1078 OLyan jo hogy mindenki segit egymasnak -
#1077 Hali!
A CMR05-hoz csináltam Citroen C4-et. Ha igen légyszi adjatok egy linket ahonnan le tudom szedni. Köszönöm.