1197
Colin McRae Rally 2005
-
#556 A másik dolog pedig az, hogy nem lehet bekapcsolni az EAX 4-es a hang beállításoknál. A hangkártyám tudja (Sound Blaster Audigy 2). Tudom,, hogy már a Colin 4 -nél is voltz ilyen, de ott legalább mellékelték hozzá a Creative driverét minek az installálása után, aktívvá vált az EAX 4 lehetőség, de sajnos a Colin 2005 korongján nem találtam semmi ilyesmit :( Szerintem ráfért volna a DVD-re. Így kénytelen vagyok előbányászni a Colin 4-et és onnan feltelepíteni a drivert. -
#555 Hi! Miért nem tudom bekapcsolni a grafikai beállításoknál az ADVANCED PARTICLES opciót? Radeon 9800Pro VGA-m van és a DX 9C van telepítve. -
zsagia #554 elirtam ::: látható -
zsagia #553 Sajnos multiban nem átható a részeredmény. Látott már valaki olyan segédprogramot, amivel nyomon lehetne követni a részeredményeket.
Ha valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne egy ilyet irni, az irjon nekem egy mail-t.
[email protected] -
JamEX #552 én nem használom a Nerot iso-ra erre ot vannak
az Alcohol 120% és Demon tools. Szerintem jobbak. Szerintem...
Ha mindig ott áll meg a Nero, akkor vagy vmit elrontott
v vmi akakdályozza h tovább menjen .
Nekem ez akkor fordult elő a Neronál ha "lemez" kevert modú volt...
kis trüközést igényel .. de +oldaható -
#551 Mit csináljak, hogyha az .iso-t kiírtam CD képbe Néróval de utánna a másolásál mindig megáll ugyan ott? Hogy kell kiírni? -
JamEX #550 Megint itt... :)
Találtam egy jó patchet, megosztom hátha segít valakinek
nekem ezzel minden müködik
csak egy hexaeditor kell beíráshoz.
Telepítés után a szokásos exe és prozrct.dll és
Data könyvtár csere
majd az SG könyvtárba lévő options
file +nyitni hexaeditorral és az első sorban
a 13. és 16. értéket FF re állítani.
Ez a két érték feloldja "majdnem" az összes kocsit
(4 kivételével- ezek régebbi tipusok) és az összes pályát.
Célszerű ezek után 1 reboot -
JamEX #549 Hát igen, nem vagyok gépiró az már kiderült
hiányosan irok , de gyorsan :)
Nekem sem ultimával indul, de a törést ök csinálták.
eddig ok
+ eddig van két option filem amit az SG könyvtárba
kell bemásolni, mind1ik felszabaditja az összes autót
és pályát, de mind2nek van hibája:
1. nincs co-pilot hang, a nyilak nem megfelő irányt mutatják
2. itt + nem müködik a car setup, ha be akarok menni a menübe
1böl kilép a játékból.
Vkinek ötlet? -
Vlala #548 please insert coin... (bocs)
Megkaptam a gamet, de nem Ultima-val indul a telepítője.
Visszaküldjem a Codiesnak? -
JamEX #547 hi, bocsi a zavarásért ...
sikerült +oldanom,
találtam másik patchet. :)
coin forever -
JamEX #546 igen, 1 DVD -
#545 1 DVD...
===============================
.:i2k:. from meló -
JamEX #544 DVD isobol lett kiirva, az eredeti crackkel (ultima)
nem ment csak az ameriakaival, azzal minden ok,
csak az unlock patch tréfál meg :( -
#543 hány cds ? -
#542 Szerintünk is...
===============================
.:i2k:. from meló -
JamEX #541 Hi, a játék nekm m1 ,de ha felrakom az unlock option-t megkapom
az össze pályát és autót, de nincs co-pilot hang és az iránymutató is összevissza mutat. igy elég nehéz bevenni a kanyarokat :(
Szerintetek ... ? -
#540 Fraps probléma :
Lehet Driver függő is. NEkem ATI Catalyst-ból volt olyan verzió fent ami nem nagyon támogatta a FRAPS-el való rögzítést. ÉS ezért sokáig 3.7-t használtam mert az tökéletes volt ilyen célokra. Most asszema legújjab van fent, és ez is nagyon jól teljesít.
(mindenesetre nem a géped a veszélyes keresztmetszete a dolognak hanem valami software probléma)
Erről a DivX cuccról nem olvastam/hallottam még, mindenesetre érdekes. -
#539 Nekem a fraps speciel nagyon szaggatva rögzíti a CMR5-öt .Miért ?3000 -es prescott-om van 1 GB rammal .Valami 3d tervezőt hol tudnék letölteni ?Egyszerű gagyit .Most jut eszembe : a CMR5-t csak játék közben tudom úgy ahogy felvenni visszajátszás közben 2 fps -el rögzít .Xpand Rallyhoz adtak valami dvix 5 prot ami profi minőségben - akár 5.1-es hangal -rögzít , az nem lenne jó a többihez is ?Igaz lassu mert képkockánként veszi de akár 60 fps-el (lassításhoz tök jó )és szinte bármilyen felbontással .Mindjárt utána nézek mi a pontos neve... -
#538 köszi. :) -
#537 hi.:) örülök hogy tetszett. :D
Felvétel : Fraps
SupaCow felirat : bármelyik 3D tervező programmal, (pl 3D studio), én esetemben Truespace. Háát letölteni? nem hiszem hogy tudsz pont olyat ami neked kéne. Szóval meg kell csinálnod magadnak.
"Sok sikert a további munkáidhoz !!!!"
köszönöm szépen. :) -
#536 Jó a videó !!! Áruld már el légyszi mivel sikerült felvenned a replay-okat a játékból ?Én csak Frapsal próbálkoztam de az nem mindegyik játéknál jó , valamelyiknél csúnyán szaggatva veszi fel ... Köszi !És mivel mivel lehet a filmjeidben látható SupaCow mozgó feliratot csinálni ? (Estleg honnan tölthetnék le ilyesmit ?)Sok sikert a további munkáidhoz !!!! -
#535 Imádom ezt a játékot, és a műved is nagyon jóra sikeredett!!! -
#534 Szeva mindenki
Csináltam egy kis Videót mondjuk ugy hogy INTRO.
Colin Mcrae Rally Intro by SupaCow
Supavideos page
Hossz: 1:43
Méret : 39 MB
Kodek : DivX
Jó szórakozást. -
#533 up -
#532 Tudomásom szerint még nincs CD-s vwrzió.. -
Taibi #531 Honnan lehet leszedni a cd-s verziót? (ne a DVD-set!)Warez cím kellene. -
#530 Na nekem -= POLISH PATCH =- megy de angolba kene aztan "Fekete képernyő - akkor a parancsikon után írd be: NOVIDEO és menni fog." ez sem nagyon jo :) -
#529 na sziasztok
lenne egy kèrdèsem
talàlkoztatok màr olzan problèmàval hogz nem tudott elindùlni a progi mert valami "GraphicsSS_SetupRender Adapter has no modes! "
hibauzenettel leàll???
erre keresem a megoldàst
elore is koszi -
#528 Thx. Az alaplapival megy faszan! -
#527 sztem csak visszakkel állítani a hardveres gyorsítást
mondjuk elég gány hangkártya -
#526 nem kell, már szerecsére átküzdöttem magam a regisztráció!!
Köszönöm a linket!! -
#525 Köszi, de itt is regisztrációs gondokkal küzdök, abban a hosszú FAQ-ukban kéne ugye választ találni a kérdéseikre, de nem igazán sikerült...
Esetleg ha te regisztrált vagy itt és emléxel hova kell tenni a pipákat (blokkolt portok, illetve, hogy az ujonc regisztráltak mikor tölthetik le a legujabb torrenteket) akkor azt írdd már leg légyszi.
Előre is KÖSZI!! -
#524 Itt fennt van még -
#523 Sziasztok!
ha valaki meg tudna dobni egy müködő torrent-tel vagy account-tal priviben, annak nagyon örülnék, és nagyon szépen megköszönném!
Ugyanis az a müködő torrent amit én találtam, az a filelist.com-on regisztrációt igényelt volna, de "teltház" van...
Hát ezért kérek segítséget tőletek! -
#522 Persze. Tekitve, hogy van már audigy 1,2,4 Már az audigy 2 is már létezik 2002 óta. Szerintem ez a 7.1-es Live! csak valami tuningolt váltózata az alap live hangkártyának. -
syluccy #521 A 24 bittes, 7.1-es Soundblaster Live! is réginek számít? -
#520 olE:
Mellesleg hangkártyához.
Nekem Sound B.Live va. Egy idő után elkezd recsegni és teljesen élvezhetetlen, szlétesik a hang. Ugyanez volt anno Colin 4 esetén is. írtak mindent Ace Codec ununstal, Live upgrade. Akkor sem, és 2005 esetén is szarul kezeli a régi SB kártyákat sajna ez van.
Nekem is Alaplapi hangkártyával megy rendesen a hang.
Másik:
Figyusz ide..lehet volt már de jelenleg 500 feletti a hosszászólás hadd ne olvassam végig hol lehet.
Fenn volt a gamma és iszonyú sokat toltam vele, elindítási problémám egyszer sem volt vele de...
Volt egy winXp telepítésem és azóta elindul ugyan de...
Fagyik..iszonytatóan. Pedig az előző rendszeren ( szintén XP. ugyanezek driverek beállítások ) telepítés elött ment rendesen.
Próbáltam kb. 3 féle driverrel de mind ua. Nem értem gép ua. nem cseréltem semmit csak egy újratelepítés volt...ötlet?
-
#519 Azt sehonnan. Azt az ezzel a névvel ellátott védelemmel bíró eredeti hordozós (CD/DVD) játék - jelen esetünkben a Colin 05 - felteszi telepítéskor!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
loser #518 üdv.
a Starforce 3-at honnan tom letölteni ? -
syluccy #517 Bocs, de ez a sima Live!-hoz való. Szerintem a sima Live! és ez, ég és föld. Márcsak abból is kiindúlva, hogy ez 7.1-es. Nemtom miért, de úgy gondolták a gyártók, hogy nincs szüksége a bumburnyák embernek driverre a neten.
Hameg tönkremegy a CD, amit kapott hozzá, akkor dughatja a hátsójába :)