Colin McRae Rally 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PeeT.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
remélem javitanak rajta,mert ezzel a szintel csak fogyatékosok játszanak vele,a 04még egész "jo" volt azzal még el is voltam,de ez igy ebben a formában kuka sajna
nekem nero fönt van,és megy melette,viszont carrierben setupra lépve kidob valami kreálási hibával
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Én és az ismerõseim játszottunk elég sokat a 04-vel, és nem tûnt olyan rossznak. Sõt, a netes játék elég élvezetes volt. Az irányítás éppen jó, a fizika nem a legjobb, de épp ezért jól játszható. A grafika szerintem a 2005-ben már igen szép(habár az Xpand Rally tényleg szebb).
Szerintem nem olyan rossz játék ez. Az igaz, hogy olyan, mintha a 04-vel játszanék idei színvonalon(grafikailag). Azaz, nem sok újdonság van benne.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
viszont kiadtak egy 1.1-es javítást
csak az a baj, hogy nem találok hozzá nodvd patchet, anélkül meg nem akar elindulni
valaki tud hozzá?
http://goo.gl/gd6Zi5
Help
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsõfokon - Szabványos, felhasználó- és keresõbarát, ergonómikus honlapkészítés
egy trágyakupac de tényleg
ekkora ocskát még életembe nem láttam...:(
mondjuk öszinte legyek én nem csalódtam a 2004 után sõt ezt vártam szal hozták a formájukat a srácok...
ocsmány okákék az öszes colin, mondjuk a 2 kivételével mert az eddig a legjobb akárki akármit mond többi meg megy a sunyiba..
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
de h mi a rák ebben 3gb??????
az rbr még ok h dvd-s , de eeeez?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
három gigát leszedni se érdemes,nem még megvenni
ÜÛÝÞÝ ÞÝ ÞÛ ÞÛ
ÜÛÛÝÛÝÜÜÛÜ ÛÛ ÞÝ
ÞÛÛÛÛÛÛÜÜÛÛÛÜÛÛÝ Û
ÞÛÛÛÛÛßÜßÛßÜßÛÛ ÞÛÛÝ
ßÛÛÛ ÞÛÝ ÞÛÝÛ ÞÛß
ÜÜßÝÛ Û Û ÛÝ ÞßÜÜÜ
ÜÛÛÛÛÜÜßß ßßÜÜÛÛÛÛÛ
ÜÛÛÛßßÛ ÜÜÜÛ ÛßÜßÛÛÛÜ
ÞÛÛÛÜÛß ÛÜÜÜÜÛ ßßÛÛÛÛÝ
ÛÛÛß ßßßßß ÛÛÛ
ÞÛÝ Ü ÛÛ Ü ÞÛ
ß ÜÜ ÛÝÞÛÞÝÞÛÜ ß
ÛÛÜÜÞÛÝÞ ÛÝÛÛ ÝÛ
ßßÛÜÛÛ ÛÛÛÛÝÞÞÝ ÜÜ
ÜÛÛÛÛÛÛÛÛÜßÛÛÛÝÞÜ ÜÛß
ßß ßß ÜÜÜÛÛÛÛÛ ÛÝÞÜÛÛ
NoSFeRaTU ÛÜßßßßßßÜÛÛ ßß
ÞÛÛÛÛ ÛÛÛßÜÛÜ
ÜÜÜÜ ßÜßÜ ÜßÜßßßÜÜÜÜÜÜÜ
ÜÛÛÛßßÛÛÛÛÛÛÛß ßÛÛÛÛÛÛÛÛÜÜßÛÛ
ÕÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͸
³Ý PRESENTS Þ³
ÔÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵
ÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
ÕÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͸ ÖÄ ÄÄÄÄ Ä ÄÄÍÍÄÄ Ä ÄÄÄÄ Ä¿
ÚÄ´Ý RELEASE INFO ÞÃĽ ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß À¿
Û ÔÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵ Û
Û Û
Û [ Type........ Fucker of CDRom Protections ] Û
Û [ Cracked by ................... NoSFeRaTU ] Û
Û [ Site ........... www.Project-StarFuck.tk ] Û
Û [ Russian .... [email protected] ] Û
Û [ Deutsch ..... [email protected] ] Û
Û [ Release date .............. Dec 06, 2004 ] Û
Û Û
À¿ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÚÙ
Ezzel inditottam el a kicsikét....nincs lehuzogatás-feltologatás (cd)..
StarFuck
ez a Ti progitok....
szanalmas.hu
2005????????? egy deka 2005-ös kocsi sincs benne hol azj peguto hol a átalakitott ford HOL????? mi a szartért adták ezt ki ugyan az mint a 4 csak szarabb az irányitása miez????????????? szánalom...............
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
nekem nem megy vele de a lengyel patch nelkul sem.valaki probalja ki hogy mukodik e neki vele es hogy angol lesz e.koszi
Jimi Hendrix
ui.: most érti meg igazán az ember azokat akik állandóan sírnak a játékok magyarosításáért :)
AmdPower
Valakinek egy mukodo otlet?
Vagy kenytelen leszek lengyelt tanulni! <#szomoru1>#szomoru1>
ha felteszem a lengyel patch-et akkor müxik(car setup)...de milyen embertelen nyelv az....fakken
AmdPower
30 percig birtam a gépemen tartani :))))
ez egyre szarabb :)
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!