Colin McRae Rally 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is feltettem a Polish Patchot és mégis kidob a car setup-kor,igaz én a DVD-rol utána átirtam Whole_E.lng-t és most nem lengyel hanem ismét angol a nyelv.
Colin McRae Rally 2005 Patch 1.1 activation serial-t keresek.

PeeT.
radeer
Kidob, csak a Polish Patch-al megy a dolog. Azzal viszont jó. Mondjuk tudom nem egy egyszerû nyelv,de én már mentem vele pár karikát és nem dob ki se car setup se semmi. Azt hiszem ma adtak hozzá ki egy Ultima FIX -et ( Colin McRae 2005 Fix(Ultima Release) de nekem még nem jött le mert nem akart beindulni az a torrent ahol találtam.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

báttyó02
nem tuggya senki,lehet hogy valami codekhiba,de tuggya a rák

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Olvasgatom a fórumot de eddig nem találtam valaszt. Mi a megoldás hogy ne dobjon ki a car setup-kor a windowsba?Légyszi segitsetek
Crazyn
és ez a cucc hogy müxik?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

karikusz
Nekem a demó bejött..a fullt meg ma próbálom ki...Szerintem teljesen más a két játék amúgy.

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

[HUN]FaTaL
ez a game vmi hatalmas szardarabka. valaki azt mondta hogy jobb mint az xpand, szerintem az nincs magánál. colin 1 & 2 rulz.

http://goo.gl/gd6Zi5

malter
kiprobáltam én is,a grafika tényleg javult,de csak az autok kinézete,a környezet ugyanaz,a törés viszont sokkal jobb,kopik a festék ilyesmi,ha jol vettem észre jobban is koszolodik a verda,de a mozgás az gáz(pattog meg mittomén)sztem még az arcade szintet sem üti meg
remélem javitanak rajta,mert ezzel a szintel csak fogyatékosok játszanak vele,a 04még egész "jo" volt azzal még el is voltam,de ez igy ebben a formában kuka sajna
nekem nero fönt van,és megy melette,viszont carrierben setupra lépve kidob valami kreálási hibával
fitutufi
ahhoz képest 0

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

a richard burns rallyhoz képest mennyire élethû az irányítás ?

Hát, nem tudom...
Én és az ismerõseim játszottunk elég sokat a 04-vel, és nem tûnt olyan rossznak. Sõt, a netes játék elég élvezetes volt. Az irányítás éppen jó, a fizika nem a legjobb, de épp ezért jól játszható. A grafika szerintem a 2005-ben már igen szép(habár az Xpand Rally tényleg szebb).
Szerintem nem olyan rossz játék ez. Az igaz, hogy olyan, mintha a 04-vel játszanék idei színvonalon(grafikailag). Azaz, nem sok újdonság van benne.

[HUN]Crassus
Akit érdekel egy MOMO racing(tökéletes állapot,néhány játékóra van csak benne) 27k-ért dobjon privit.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Duddits
<#nevetes1>

elindul, de a car setupnál azonnal kidob a desktopra
viszont kiadtak egy 1.1-es javítást
csak az a baj, hogy nem találok hozzá nodvd patchet, anélkül meg nem akar elindulni
valaki tud hozzá?

báttyó02
ja,ebben a játékban egy dolog nagyon élvezetes,mikor uninstallálod...

[HUN]FaTaL
nerot uninstalláld nálam ez volt a problem, de sztem nem éri meg egy hatalmas szarkupac az egész

http://goo.gl/gd6Zi5

Nállam is ez van..PROTECTION ERROR.
Help

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsõfokon - Szabványos, felhasználó- és keresõbarát, ergonómikus honlapkészítés

Hali!Meg tudná nekem valaki mondani miért van az hogy elinditom és csak egy fekete képernyõ jön be utánna meg valami PROTECTION ERROR.Mi a baj?
raziel.
ez tudod mi?

egy trágyakupac de tényleg

ekkora ocskát még életembe nem láttam...:(
mondjuk öszinte legyek én nem csalódtam a 2004 után sõt ezt vártam szal hozták a formájukat a srácok...

ocsmány okákék az öszes colin, mondjuk a 2 kivételével mert az eddig a legjobb akárki akármit mond többi meg megy a sunyiba..

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

báttyó02
<#buck>

báttyó02
értem persze,a colin szar,ezzel egyetértünk

fitutufi
ne szidjátok az év leglúzerebb rally-s game-jét<#ejnye1><#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

reaper4
de majdnem :)). nem is az a lényeg. gondolom érted mirõl beszélek

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

báttyó02
de mondjuk még a rbr se 3 gb

reaper4
minden rész egyre terjedelmesebb volt eddig.
de h mi a rák ebben 3gb??????
az rbr még ok h dvd-s , de eeeez?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

báttyó02
faszom a starfuck-ba,leszarni ezt a csomó colint!
három gigát leszedni se érdemes,nem még megvenni

sumi
Ü Ý ÛÛÜ
ÜÛÝÞÝ ÞÝ ÞÛ ÞÛ
ÜÛÛÝÛÝÜÜÛÜ ÛÛ ÞÝ
ÞÛÛÛÛÛÛÜÜÛÛÛÜÛÛÝ Û
ÞÛÛÛÛÛßÜßÛßÜßÛÛ ÞÛÛÝ
ßÛÛÛ ÞÛÝ ÞÛÝÛ ÞÛß
ÜÜßÝÛ Û Û ÛÝ ÞßÜÜÜ
ÜÛÛÛÛÜÜßß ßßÜÜÛÛÛÛÛ
ÜÛÛÛßßÛ ÜÜÜÛ ÛßÜßÛÛÛÜ
ÞÛÛÛÜÛß ÛÜÜÜÜÛ ßßÛÛÛÛÝ
ÛÛÛß ßßßßß ÛÛÛ
ÞÛÝ Ü ÛÛ Ü ÞÛ
ß ÜÜ ÛÝÞÛÞÝÞÛÜ ß
ÛÛÜÜÞÛÝÞ ÛÝÛÛ ÝÛ
ßßÛÜÛÛ ÛÛÛÛÝÞÞÝ ÜÜ
ÜÛÛÛÛÛÛÛÛÜßÛÛÛÝÞÜ ÜÛß
ßß ßß ÜÜÜÛÛÛÛÛ ÛÝÞÜÛÛ
NoSFeRaTU ÛÜßßßßßßÜÛÛ ßß
ÞÛÛÛÛ ÛÛÛßÜÛÜ
ÜÜÜÜ ßÜßÜ ÜßÜßßßÜÜÜÜÜÜÜ
ÜÛÛÛßßÛÛÛÛÛÛÛß ßÛÛÛÛÛÛÛÛÜÜßÛÛ
ÕÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͸
³Ý PRESENTS Þ³
ÔÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵
ÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
ÕÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͸ ÖÄ ÄÄÄÄ Ä ÄÄÍÍÄÄ Ä ÄÄÄÄ Ä¿
ÚÄ´Ý RELEASE INFO ÞÃĽ ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß À¿
Û ÔÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵ Û
Û Û
Û [ Type........ Fucker of CDRom Protections ] Û
Û [ Cracked by ................... NoSFeRaTU ] Û
Û [ Site ........... www.Project-StarFuck.tk ] Û
Û [ Russian .... [email protected] ] Û
Û [ Deutsch ..... [email protected] ] Û
Û [ Release date .............. Dec 06, 2004 ] Û
Û Û
À¿ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÚÙ

Ezzel inditottam el a kicsikét....nincs lehuzogatás-feltologatás (cd)..

StarFuck

ez a Ti progitok....

báttyó02
jaja

nem veletlenul nem akarodzott senkinek venni a faradsagot, hogy feltorje. es nem veletlenul vettek meg rá a legkemenyebb masolasvedelmet.

szanalmas.hu

báttyó02
huhh...ez istencsászár beszólás volt<#worship>

fitutufi
nyugi ember...colin PoWa <#nevetes1><#nezze><#alien>

Istencsászár
Miez 3gb????
2005????????? egy deka 2005-ös kocsi sincs benne hol azj peguto hol a átalakitott ford HOL????? mi a szartért adták ezt ki ugyan az mint a 4 csak szarabb az irányitása miez????????????? szánalom...............

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Clava
bár ahogy itt olvasom a dolgokat nem csak én vagyok így vele

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Clava
szevasztok. Nem tudjátok mi lehet a baja ennek a sza****nak mert az van hogy carrierbe belépek oszt 1 darabig megy aztán amikor a service park jön viszek 1 oldalrát a repairra oszt minden ok nélkül kib****sz az asztalra

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Van 1.1-es patch, ez mûködik no-cd crack nélkül?

Akkor senkinek semmi epkezlab otlete a 350-es hozzaszolasomhoz? <#szomoru1>
fitutufi
hát sose tudod meg mibõl maradtál ki<#mf2><#nevetes1><#eplus2><#hehe><#idiota>

nemvesztel vele semmit!<#zavart2>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Szerintem a 6-ot se,mire kijon jon a 7-et.

Jimi Hendrix

grebber
Letettem róla inkább nem szedem le.Ugyis mingyá jön a 6 :)

Next PC upgrade: 2022

Koszi.az nem jo.ha valaki rátalal egy angol nyelvcsomaghoz az szoljon

Jimi Hendrix

viso 007
kipróbáltam és nem müxik<#szomoru1>

Hi valaki mar probalta ezt eng 1.0 fixed?:http://m0010.gamecopyworld.com/download.php?d=2004&f=ColinMcRae2005!zip
nekem nem megy vele de a lengyel patch nelkul sem.valaki probalja ki hogy mukodik e neki vele es hogy angol lesz e.koszi

Jimi Hendrix

Ridley
asszem a lengyelek most öröm mámorban úsznak :)

ui.: most érti meg igazán az ember azokat akik állandóan sírnak a játékok magyarosításáért :)

AmdPower

Ridley
lószart akkor inkább várok pár napot vagy hetet...

AmdPower

Megy polish pach nelkul is de carrier modban kilep ha allitani akarok az auto tulajdonsagain! Ha nem nyulok a beallitasokhoz tudok jatszani vele! De hat aszfalt gumival havon......
Valakinek egy mukodo otlet?
Vagy kenytelen leszek lengyelt tanulni! <#szomoru1>
viso 007
igazad van, már rájöttem én is:( de a megoldás engem is érdekelne

Ridley
úgy hallom a car setup-nál kilép..nekem is
ha felteszem a lengyel patch-et akkor müxik(car setup)...de milyen embertelen nyelv az....fakken

AmdPower

:DDD

30 percig birtam a gépemen tartani :))))

ez egyre szarabb :)

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!