1197
Colin McRae Rally 2005
-
#596 Ja és ha már itt vagyok :)
A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdőívet. Az emberek motorolaj és kenőanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)
Kérdőív
A kitöltött kérdőívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.
Előre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért
-
#595 Köszi, írtam privit. :) -
stupido #594 Hangkártya probléma: Nekem is ezt csinálta, le kell tölteni a legújabb drivert az SB-hez és untánna nem lesz probléma...
Kocsibeállításkor kilép a program: gamecopyworld-on van egy fix. A probléma ugyanis abból fakad, hogy nyelvi fájlok akadnak össze és ezért dobja el magát. tehát: www.gamecopyworld.com -
#593 Ja és még olyan herótom is van, hogy amikor rámegyek a kocsibeállításra akkor kilép. Ha nem megyek rá akkor semmi gáz, tudok játszani, de az autót nem tudom így állítgatni. -
#592 Közben visszaolvastam. A hangminőséget hogy vegyem vissza? Játékon belül csak halkítani lehet, nem? -
#591 Hali! Nem tudjátok miért száll el a hang SB Live-on? Először jól szól, aztán elkezd zúgni és végül totál elmegy és csak recseg. Másnak csinált ilyet? Életem legjobb autós progija lenne ha nem csinálná ezt. :( -
#590 Az ULTiMA féle verzióhoz mellékelt leírásban van egy kód amit kér a játék a netes játékmódban, ha próbálok csatlakozni egy Hostra néha kivág
, ezért inkább saját hostot szoktam nyitni... -
#589 Vedd vissza a hangminőséget!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#588 Nincs! 4-nél is volt ilyen... -
#587 Hi.
Miért pattog a hang játék közben? Van erre vmi megoldás? -
#586 Innen letöltheted.A Zozz félét használom az nálam működik rendesen. -
Bakura #585 Csá valakinek olyan magyarosítása ami a polish patch el is magyar?? Bakura http://cmrhungary.dox.hu
Bannert cserélek bárkivel!!
-
#584 -
Tigerson #583 felraktam, de úgy meg egyáltalán nem indul el -
#582 Megoldás mindig van: meg kell venni.
===============================
.:i2k:. melóból:
-
Kuznyikov #581 Van crack, vagy valami megoldás, hogy lehessen interneten játszani? -
Tigerson #580 köszi, amúgy a CD-n rajta van ez a patch, de nem gondoltam hogy fel kell rakni -
#579 ahm. Kár. Na mind1. -
#578 Mivel más magyarításásal foglalkozom, és amint látom, a másik már mindenkinek a tudatába beférkőzött, nem nagyon tervezem a befejezését - grafikai módosításával egyetemben.
.:i2k:. melóból: -
#577 A te magyarításoddal mizujs? -
#576 Nem kell rá.
Egyszerűen tegye fel rá a magyarítást és kész.
A "lengyelítés" is a stringben lévő hibát javítja.
A magyarítás szintúgy.
.:i2k:. melóból:
-
#575 Ha biztonsági másolatod van akkor kell rá a polish patch. -
Tigerson #574 Hello!
Felraktam a gamet és kipróbáltam, de vmiért nem jó.
Ez a hiba:
Mindig, ha elindítok vmilyen pályát, akkor betölt rendesen és mikor megjelenik a kocsi, kiír vmi hibaüzit: Buffer overrun was detected és kilép a játékból. Másodszorra elindítom akkor már nem ír ki semmit, csak egyszerűen, mikor bejön a kocsi, kilép a játékból.
Mi lehet a gond? -
#573 Meg az Internetes játékból is kár volt kivenni a chatelést!! -
#572 Hát tény, hogy a Colin 4 Replay-e sokkal jobb volt, számomra is érthetetlen a visszaesés -
LimPeti #571 Replaybe úgy mozog az autó a kanyarban mint egy szappanos doboz! Annyira gáz! Ami gagyi az gagyi!!!! -
#570 THX! -
#569 Már van egy működőképes magyarosítás (én már használom), innen le lehet
tölteni (Zozz magyarítása):
Colin 2005 HUN -
#568 Nincs. De IMYke elvileg már készíti. -
#567 A deamon tools-ot használod? Nekem azzal működött. -
#566 Hali!
Magyarosítás nincs a játékhoz? -
#565 egy kis help szeretnék kérni ha tudna valaki segíteni. Tegnap egy félnapot ment a gepum mire leszedtem a játékot fel is installáltam, és a játék inditásnál error ír és kéri az 5.cd-t ami nekem nincs mert nem tudom ki írni dvd-re. Előre is köszi. -
#564 Ja, és mégegy: Az Ultima verziót lehet peccselni? -
#563 Kódgenerátor nincs még hozzá? Olyan, mint a 04-hez volt. Ez az OPTIONS-unlock őszintén szólva nekem semmire sem jó (Ultima verzió) -
#562 csáztok leszedtem a colin hivatalos honlapjáról az 1.1-es patchet de nemtalálok hozzá cracket segítsetek!!!!! -
#561 Itt is vannak. -
Bakura #560 Csá ! van egy oldalam cmr es cmrhungary.dox.hu fen van egy csomo auto a 2004hez meg modok !! HA valakit érdekel nézze meg!!! -
Vlala #559 az enyémen egyáltalán nincs crack...
A Codemasters ismét elrontotta a dévédét :-) -
#558 A hangnál én is meglepődtem.(
Bár nekem, hogy nem lehetett bekapcsolni, még így is nagyon bejött amikor esett az eső! Egyenesen lehidaltam...:) -
#557 UP!