Colin McRae Rally 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nortai
Hi All!
Kéjne egy kis help. Nekem az original dvd-rõl lett átnyomva colin. S nincs crackem. Valaki küldje el nekem e-mailben: [email protected] a walla-n 1gb adatot lehet tárolni. Vagy töltse vki fel a yousendit.com-ra és adja meg a helyet! A Protection.dll nem kell csak a többi (cmr5.exe....stb)!!!!!!! THX

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

NuCLEARScoRp
Én sem pont erre a játékra gondoltam csak általánosságban beszéltem, amugy tudtommal már a TOCA is fel van törve.

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Duddits
itt nem kell semmit eltünteni! Ez nem Toca! Tokéletresen megy!

NuCLEARScoRp
Ez egy progi amivel a StarForce 3-as védelmet lehet "hatástalanítani".
Próbáljátok ki! (egy biztos a CD-meghajtót egy gombnyomással eltünteti)

StarFuck

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

IMYke2.0.0.0
Én kipróbáltam. Fel sem tettem a "lengyeleítést". Mûxik.
Igaz, most kezdhetem újra a magyarítását, mert persze a hibának forrását nem közölték, így az egész Whole fájlt újrafordítom inkább...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ElfQT
Nem tökéletes. Néhány nyelvi elem polish maradt.
Vki kiprobálhatná polis patch nélkül. Üdv.

Vigyázat, a leopárd harap!

ElfQT
Na akkor a Cure. Akinek car setupnál kiakadt.

Fel kell rakni a polish patch-et. Aztán ezt a file-t http://s18.yousendit.com/d.aspx?id=1HL8FLT2Z9GTW1X0TLGM635B8P, a "Whole_E.Lng" file-t. (\CMR2005\data\Strings\Whole_E.Lng).

Nekem igy mûködik. Máshol nem teszteltem.

Forrás:
http://www.mgforums.com/forums/showthread.php?p=235179#post235179

Vigyázat, a leopárd harap!

lac coo
Na igen...Nekem is megvan ez amit küldtél , csajhogy amit ír az nfo file-ba az nekem nem létezik a játékban ! Akkor hová másoljam be ? Vagy csak vak vagyok ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

IMYke2.0.0.0
X-Pand Rally Trainer + All Access - A Google-t kellett volna csak használnod...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lac coo
Na , rally királyok tudtök cheatet xpand-hoz ????nagyon megköszönném !

Laciiiiiii
Ezt megoldottam, de a kkormányosat nem!😞(

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
ÁÁÁ!!Segitség!Láttam itt a forumon a Whole_E.Lng -t betettem, és nem tudok elindulni és semmi!Nem tudom irányitani a verdát!<#kerdes><#kerdes><#nemtudom><#confused>

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
Hali!Tudnátok segiteni?Nem tudom rendesen beállitani a kormányomat!Olyan h. forgatom már félig elforgattam és egyenesen megy!!!Van vmi megoldás esetleg? vagy semmi😞THX

Na vegre kitudtam probalni a fix-nek koszonhetoen angolul(novideo parancsal indult el).Szerintem egesz jo lett ez a 2005,a 4-hez es a 3-hoz viszonyitva.hangulatos grafika,az arnyek nagyon bejon,az iranyitas is egyesz jo,a hangok eleg szarok lettek.sok kocsi,meg jo palyak vannak benne.

Jimi Hendrix

IMYke2.0.0.0
#415 megoldás...

radeer
De nekem nem megy, ha nem lengyel Patch van fenn akkor el sem indul a game...már amúgy is +szoktam lengyel nyelvet 3 napja így nyomom.
TAK ? 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Megvan 😊
Data/Strings ... jó csak utálok keresgélni elöbb írkálok ;-)

IMYke2.0.0.0
x:\Colin McRae Rally 2005\data\Strings - könyvtárba

radeer
Ezt a Whole_E.Lng file-t hova kell dobni ?
nfo-ban nem láttam 😊

lac coo
Tudom , hogy nem ide tartozik de nem tudtok valami törést az Xpand Rallyhoz , hogy megnyissa az összes pályát ?Valmit letöltöttem egyszer de nem találom hová kell bemásolni .Írja ugyan a readmi file de olyan könyvtárat nem találok a játékomban .Ha valaki tud segítsen mert az xpand Rally oldalon nem sikerült megtudnom semmit !Thx.<#help>

"D:\Colin McRae Rally 2005\CMR5.EXE" NOVIDEO
Így csináltam és továbbra sem müxik 😞
Már jönne be a game, legalább is gondolom, de bevágja ezt a Protection error hibaüzit. Nero 6.6.0.1 volt csak fenn íróprogramként, de az is uninstall-t kapott, szóval nemigazán értem mitõl lehet még ez a hiba....

Csak halkan, mert ez illegális...

Breki33
ami oda van írva P
felraktam a patch-et de kér valami kódot!!!
mit irjak be?
lac coo
Köszönöm szépen !<#worship>

Breki33
a korábban már leirt módszer múködik

fél oldalt kéne visszaolvasnod P
Ridley
szerintem egész hangulatos kis game..legalábbis a carrier része az biztos 😊

ne ítélj elsõre...

AmdPower

En is letoltottem az optionsos cheatet megnyiltak a pályák és az autok
,csak az upgredokat és a carrier modban a versenyeket nem sikerult megnyitnom.Ti hogy vagytok vele?
NuCLEARScoRp
Módosítsd a Colin 2005 parancsikonját igy:

tulajdonságok,általános,cél CMR5.exe után írd be NOVIDEO <#email>

Sziasztok!

Xp sp1 alatt mielött bejönne a game, nyomat a háttérben egy protection error-t, és marad a fekete képernyõ 😞
Ez ki lehet valahogy kerülni, vagy van valami megoldás rá?
Nagyon szeretném már kipróbálni..

Csak halkan, mert ez illegális...

NuCLEARScoRp
Itt a megoldás a problémádra :

Az oldalon klikk MIRROR2-re!!

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2004&f=CM2005_OPTIONS!zip

Ridley
steweee:

ha nem értesz a dolgokhoz minek telepíted õket (ad-aware/ad-watch)

persze,hogy engedélyezd mert különben nem indul (registry-hez hozzá kell adni)

AmdPower

Ridley
bocsi csak épp jáccottam vele 😊
szal nem olyan rossz ha adsz egy kis idõt neki...

megoldás car setup-ra (angol nem lengyel)

AmdPower

Mukodik a car setup angolul de hogyan? Mert nekem csak lengyelul sikerult hogy ne dobjon ki a win-be
most telepítettem, és nem akar elindulni. valyon starforce- védelem van rajta, és amikor majdnem befehezi a telepítést az ad-adaware jelez hogy hozzá akar piszkálni a vindóz registryhez és meg nem engedem. lehet hogy ez az oka ? csinál vmi rosszak a starfoce védelem ha fennt van ?

Ridley
hölgyeim és uraim itt a várva várt pillanat (kinek-hogy)

de a lényeg müködik rendesen a game és a car setup is ANGOLUL természetesen!

jó játékot...

AmdPower

radeer
Jól kezelei kormányt ( Microsoft FF😎, nekem tök bejön a gém. Igaz marha könnyûre sikerült, de nekem ez kell...mert nincs idõm az igazi szimulátorra. Tehát ez nem az, nem szimulátor semmi köze hozzá...igazán ezért nyomtam a Flat Out-ot is, dzsázd dö fán !
Megyek is vissza játszani .

IMYke2.0.0.0
Mert az az X-BoX-os verzióra van elkészítve, csak X-Man kéri, hogy próbáljuk ki, megy-e a PC-sen is... NEM MEGY.

Szia nekem is ez a cod van meg de nem fogadja el neked vagy másnak jó?
artschiatwork
SG könyvtár??? Az Sg mindenütt ott van? <#wow1><#eljen><#worship><#vigyor>

Hoo nálam is ez a helyzet...
lac coo
Szia ! Én letöltöttem ezt a z options file-t amirõl írtál - természetesen már átírva -kicseréltem az eredetivel és minden tök szuper megnyitott mindent csak éppen a texturák megfordultak a játékban !!! Mintha tükör bõl nézném !Miért van ez ?Egyeébként hogy kell azt a Hexadecimális megnyitást ?( Hátha olyan is át van írva nálam amit nem kéne...)Ha tudsz segíts, kérlek !<#worship><#help>

NuCLEARScoRp

Ha nincs kedved végigjátszani a játékot vagy csak kiváncsi vagy az autókra és a pályákra
csináld a következõt:

Nyisd meg Hexadecimális formában a SG könyvtárban lévõ OPTIONS fájlt,és az elsõ sorát módosítsd a következõk szerint:

eredeti sor: 07 00 00 00 64 64 64 02 00 00 00 00 00 00 00 00
írd át így: 07 00 00 00 64 64 64 02 00 00 00 00 FF 00 00 00

A lényeg a két F betûn van a többi nem érdekes!!
Mentés és kész!

NuCLEARScoRp
Tockos azért nem mûködik mert PS2-re készült a magyarítás

NuCLEARScoRp
A kód: LUQJGU030302-MZVGDZYXYXYW

Csõ!Ha online akarok nyomni milyen kulcsot kell beírni?
Légyszi segítsen valaki.

Magyaritást hogy nem adtak ki?Dehogy is nem a www.magyaritasok .hu ott van csak nekem nem mukodik.
Duddits
Szar. Mi lenne?

Ha online akarsz akkor olvasd el az NFO-ját ott van benne egy serial

Duddits
Nem adtak ki semmit!

Es mi van a Collin magyarítással a portálon létezik csak mikor feltettem akkor a játék elején már kidob a win-be
Csõ!Ha online akarok nyomni milyen kulcsot kell beírni?
Létszi segítsen valaki.