Colin McRae Rally 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Valakinek egy mukodo otlet?
"vessetek a mókusok közé" :)
Segitsetek pliiizzzz! Nem nagyon vagom a lengyelt! :-(
a 7-vip azthiszem fent van
Rendesen meglepõdtem,hogy a demó után ennyit változott
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Network Q (ugye még emlékeztek?)
Colin 2
RBR (a legjobb. kormányal eszméletlen)
Az x-pand rally nekem is ennyi volt: két kanyar, megnéztem hogy törik a kocsi, uninstall (ez a demo volt, de ezek után fel se raktam a teljest)
Ha igen,akkor szedjetek le minden codeket,meg nero-t,meg ilyeneket,és akkor elvileg megjavul.
most raktam fel és ki is probáltam mitmondjak...
ugyanojan mint a többi része (sajna) többet vártam az ujj részétöl..
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
papírkocsi egy doboz a verda...eléggé fostalicska az benne
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
ezerszer jobbak.
Egyenlore nalam a colin viszi a palmat!
A RBR rallyrol meg annyit, hogy nem "egyszeru" embereknek talaltak ki! En nem vagyok annyira fanatikus hogy napokat szorakozzak a beallitasokon, hogy tudjak vele 50 metert egyenesen menni!
Ez persze csak az en velemenyem volt es tiszteletben tartom a masok velemenyet is!
ricsárd rallyt nem szerettem mert az élethû volt nagyon és újból meg kellett tanulni rendessen vezetni a kocsit 😄
de itt amatõrõk is mehetnek rendessen mint én 😄
annyira nem vok oda a rally-ért de szeretem
nálam inkább FPS-ek viszik a pálmát , fõleg a jók
Riddick is the best 😛
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
alapjáva véve nem rossz !
nekem jobban bejön ez az írányítás , tetszik az ütközés közben a rázkódás és a háttér elhomályosítása , környezet jó , hangok annyira nem , graf átlagos , menü a megszokott
ami rossz hogy a kocsik olyanok mint egy papírautók vagy medzsboxok 😄
kb ennyi
(most billel nyomtam , de hamarossan megkapom a kormányt stb...t is)
Én is kipróbáltam, és ez még a 4-nél is szarabb!!
Isten bizony!
Az Xpand Rally sokkal jobb (arcade.) Szimulátornak meg RBR.
Na kipróbáltam ezt a rettenetet. Nem vártam hogy szimulátor legyen, ez a Colin. Ha szimulátort akarok ott a RBR, de hogy ennyire szar legyen azt nem gondoltam. Nem játszottam a 4. résszel, hogy az milyen volt ,de ez... Félre értés ne essék, szeretem az arcade rally-t. A colin 2 isten volt, de a három óta egyszerûen egyre szarabb az irányítás. Feltúrbózták a grafikát a fizikát meg le. Lehet hogy sok kocsi/pálya van benne,de ha nem élvezetes velük/rajtuk menni akkor mit csináljak velük. Sok sikert annak aki végig tolja, de szerintem ezzel játszani az igények földalá ásása. Marad az RBR és a remény hogy majd a Colin06. Na sziaszok!
Igaz is amit mar valaki itt irt! Ha valosaghu elmenyt akarsz ulj be egy igazi vasba!
<#smile>#smile>
Megvan eredetiben is a játék (de a Nero jelenlétében nem indul semmiképpen sem, tehát Nero uninstall vagy nincs Colin), hát megnéztem azért ezt is: ez elindul. De: ez fagy és az EAX4-et sem lehet engedélyezni. (Az eredetivel igen)
Klassz release, de nem tökéletes.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Meg tudná mondani valaki nekem, hogy a lengyel nyelvrõl (amiben nagyon nem vagyok jártas), hogy lehet angol nyelvre váltani. Gondolom a lengyel nyelvet a -= POLISH PATCH =- elindítása hozza be. Sumi #303-as hozzászólása alapján a játék használható és mûködõ képes, csak ez a fránya nyelv lenne angol.
Elõre is köszi.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
inkabb ricsard burns rallys? rally trophys? colin2-s?
vagy másos? <#vigyor>#vigyor>
hüje vagy hamán szép nem!4
Egyszer végigviszem,most 115 ft-os dvd árak mellett mér ne.
Next PC upgrade: 2022
( mondjuk grafikában az xpand üt mindent )
akkor,majd talán lekapom ,azaz igazság,hogy tul sokat csalodtam már a rally-kban (vmi sosem volt teljesen ok,vagy maga a gamma,vagy a "védelem" miatt!!),pedig DE SZERETNÉK már 1igazán ütõsset ---->mind graf.ban,mind hangulatban,mind játékélményben!!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Telepítés után restart windows
Minden meghajtóba tegyél lemezt!
Írd át a játék parancsikonját a következõ szerint:
"C:\Program Files\Colin McRae Rally 2005\CMR5.EXE" NOVIDEO
Tehát a NOVIDEO legyenaz elérési út után!
Djcom