1197
Colin McRae Rally 2005
  • PeeTeR
    persze, nem kene felrakni
  • fdsag
    Felraktam az 1.1-es patch-et,az Ultima-s CMR2005-re,azóta nem tudom elindítani.Van valami megoldás?
  • IMYke2.0.0.0
    www.gamecopyworld.com

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • Ombika
    udv!!

Colin McRae 2005 [Full-DVD] [Multilingual] [www.pctorrent.com]

Crack kellene hozza,mert kiirja ,hogy keri a cd-t!

tud vki segiteni
  • Big Daddy
    A C-n keresd valahol.
  • Duddits
    Hova rakja a mentéseket?
  • GaS*O
    GraphicsSS_SetupRender Adapter has no modes !

hibaüzenetre mit csináljak ? :\
  • Bakura
    Csá! Véletlenül nincsen valakinek mentése a colin 2004hez teljes! ujra huztam az xp-t azt elfelejtetem le menteni!! Elöre is kösz!
    http://cmrhungary.srv.hu
    BAKURA
    email:[email protected]
  • gurubefree
    Én megvettem most teszem fel a gépre........
  • Big Daddy
    Polish patch fönt van?
  • steweee
    a zene megy szépen a menüben, de szabályos időközönkét mintha vmi csörgés vagy recsegés vagy interferencia lenne egy másodpercig, mindig ua hang, és ebből arra gyanakszom hogy lehet hogy vmi codec probléma?
  • steweee
    légyszi segítsen vki!!! végigolvastam a topicot, és hiába csinálok mindent úgy ahogy le van írva, eleve a telepítés, crackelés és utána való indításkor nem akarja hogy újraindítsam a gépet, el is indul de utána a pálya betöltése közben kifagy desktopra
  • steweee
    az lenne a kérdésem hogy volt e vkinek olyan problémája hogy a játék bejön, indítanék egy futamot és akkor fagy ki töltés közben visszalép desktopra, vagy végigmegy a töltés de nem indul a futam, és szenvedni kell hogy visszalépjek vagy reset. úgy telepítettem fel ahogy le van írva, úgyhogy sztem mással van a gond. driver? radeonom van
  • cselt
    Hellósztok! Az lenne a gondom hogy a Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel kormányban nem megy a force feedback a Colin 2005-ben. A középrehúzás működik szépen csak ez nem megy. ÉS azért jobb lenne úgy jáccani. Volt valakinek esetleg ilyen gondja? És van valakinek szoftverje a kormányhoz ami xp kompatibilis?
  • GaS*O
    -, +?
  • GaS*O
    valahol nincs fent most a játék, néhány filet nem sikeült letöltenem :o pls help !!
  • PeeTeR
    valaki legyszives!
  • PeeTeR
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • PeeTeR
    na szoval ha jatek alatt beall a zene amit hallgatok (mondjuk sonique alol) azzal tudok valamit csinalni ? olvastam valahol egy hozzaszoasba hogy valami mas drvier vagy program (talan k-line) kell hozza de egyszeruen se ebben se a masik topic -ban (CMR04) nem talalom. aki tudja mirol/melyik progirol beszelek, irja be a nevet legyszi. vagy egy linket ha tud adni
  • IMYke2.0.0.0
    A magyar szinkronnal kiadott Rally Trophy-ból esetleg át lehet műteni a hangokat.
    Azt hiszem, hallottam ilyen - már megoldott - projektről is...
    De ha nem létezik, akkor egyszerűen meg kell valósítani az ötletemet!
    Az biztos, hogy nem minden hang fog egyezni, de a semminél ez is több lesz!

• Mogyi2
    Köszi I2K.
    Sajnos Igazad Volt.
    Feladom.
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen nem létezik.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Mogyi2
    © Mogyi2 2005. márc. 05. 11:44 | Privát | Válasz | #609

Hali mindenkinek.
    Nekem is megvan az a bizonyos ULTIMA-s verzió és semmi probléma vele.
    Sőt még magyar is a menűje.
    Viszont lenne egy gondom: Megvolt a cmr2.0 és ott a navigátor is magyar volt, úgy k..va jó volt.
    Szeretnék a 2005-höz is magyar "hangot".
    Ha valaki tud ilyet kérem irjon.
    Előre is köszi.

Mogyi.
  • radeer
    Jah felraktam lengyel Patch-t, TAK ..NIE ... egész jól elboldogultam már vele :)
  • Bakura
    Csé! A oldalam átköltözöt ide http://cmrhungary.srv.hu !! Van kin egy csomo autó!4 És 4 db mod is !! Nézétek meg !4 És regisztráljatok !! Csé
  • karikusz
    Feltetted a lengyel pacsot is?
  • radeer
    Nekem nagyon bejött a gém...de mint valahol lejebb írtam :
    Ez az EGYETLEN játék ami fagy a gépemen.
    Már mindent próbáltam...driver csere, gfx beállítás, kormány driver upgrade majd levétel...max 1-2 pályát megy azt fagyás...

Sajnálom így Uninstall és nem kisérletezem vele tovább...Pedig egyszer ment régebben 2-3 hetet, de nem tudom mit csináltam akkor :)

• Mogyi2
    Hali mindenkinek.
    Nekem is megvan az a bizonyos ULTIMA-s verzió és semmi probléma vele.
    Sőt még magyar is a menűje.
    Viszont lenne egy gondom: Megvolt a cmr2.0 és ott a navigátor is magyar volt, úgy k..va jó volt.
    Szeretnék a 2005-höz is magyar "hangot".
    Ha valaki tud ilyet kérem irjon.
    Előre is köszi.

Mogyi.
  • Dj Toto
    öö nekem image ben van meg szal mind a 4 virtuális meghajtoban van cd csak a dvd-romomban meg a cd iromban nincs! azokban is kellene lenni?
  • DannyL
    van cd a cd-romban? nekem akkor nem indul ha üres. Bármilyen cd-t belerakhatsz csak legyen benne.
  • Vlala #606
    Bár nem tudom, az enyémet a Codemasters törte :-) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )
  • Vlala #605
    ááltalában be kell rakni hozzá egy BÁRMILYEN CD-t, azzal el szokott indulni.
  • Dj Toto
    Hy all! lenne egy problémám! megvan a colin 5 ultima dvd. és felrakom és elinditom de nem csinál semmit! olvastam hogy a cél-hoz be kell irni hogy NOVIDEO de beirom és akkor sem csinál semmit! ha valakinek megvan az ultima-ás dvd verzió és játszik vele légyszi szoljon h hogy csinálta meg! elöre is köszi
  • Marko001
    A helyzet az, hogy ilyen problémával még senki nem jött elő eddig. Nem is csodálom, mert időközben rájöttem, hogy mekkora fasz vagyok. :)) Az options-ben átállítottam joypadra az irányítást, de a menüben továbbra is a klaviatúrával mászkáltam. Viszont azon a bizonyos continue-s részen csak a joypad gombjának lenyomásával tudtam túljutni, az enter-re meg sem nyikkant. Tök véletlenül jöttem rá erre a baromságra. Úgyhogy minden oké, leszámítva azt hogy kb 300 hozzászólást olvastam át feleslegesen. :))
  • Nadi
    Lapozz vissza mert ez sok mindenkinek problémája volt.
  • Marko001
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy amikor elindítanám a versenyt (bajnokságot) a continue-ra kellene entert nyomni, de nem csinál semmit a játék, csak a háttérkép váltakozik és csak ctrl-alt-del segítségével lehet kilőni?
    Üdv!
  • ponty1
    Szee ! Le lehet tölteni valahonnan demot ? Multisat is lehet? Jó játék ?
  • XeroX
    Szasztok!

Nekem is egyfolytába szabálytalan művelet kreált a menüben és elszállt, a hang meg kattogott.(Alapjáték/ULTIMA)
    Letöltöttem a ZOOZZ féle magyrosítást, a language filet kicseréltem.
    A beállításoknál minden hangból visszavettem egy egységet.
    És láss csodát azóta hibátlanul műkszik minden.

Játék értékelésem: Ha szép és jól kezelhető hangulatos autós játékot keresel, akkor ezt ne hagyd ki. szerintem!

------Ezzel a konfiggal Fullmaxon minden hibátlanul megy---------
    ABIT IS7/IP4 3.2Ghz/1GB 400DDR/240GB/ATI X800Pro256/19" TFT 12ms/
    -----------------------------------------------------------------
  • IMYke2.0.0.0
    Nem. Lengyellé varázsolja a játékot.
    A kifagyások miatt kellett annak idején, de most már azért sem kell.

• lacibacsi
    Sziasztok!

Bocs ha már volt, de: mit tud ez a "polish patch"?

Érdemes feltenni?