1197
Colin McRae Rally 2005
-
#636 persze, nem kene felrakni -
fdsag #635 Felraktam az 1.1-es patch-et,az Ultima-s CMR2005-re,azóta nem tudom elindítani.Van valami megoldás? -
#634 www.gamecopyworld.com
===============================
.:i2k:. melóból: -
#633 udv!!
Colin McRae 2005 [Full-DVD] [Multilingual] [www.pctorrent.com]
Crack kellene hozza,mert kiirja ,hogy keri a cd-t!
tud vki segiteni -
#632 A C-n keresd valahol. -
#631 Hova rakja a mentéseket? -
#630 GraphicsSS_SetupRender Adapter has no modes !
hibaüzenetre mit csináljak ? :\ -
Bakura #629 Csá! Véletlenül nincsen valakinek mentése a colin 2004hez teljes! ujra huztam az xp-t azt elfelejtetem le menteni!! Elöre is kösz!
http://cmrhungary.srv.hu
BAKURA
email:[email protected] -
#628 Én megvettem most teszem fel a gépre........ -
#627 Polish patch fönt van? -
steweee #626 a zene megy szépen a menüben, de szabályos időközönkét mintha vmi csörgés vagy recsegés vagy interferencia lenne egy másodpercig, mindig ua hang, és ebből arra gyanakszom hogy lehet hogy vmi codec probléma? -
steweee #625 légyszi segítsen vki!!! végigolvastam a topicot, és hiába csinálok mindent úgy ahogy le van írva, eleve a telepítés, crackelés és utána való indításkor nem akarja hogy újraindítsam a gépet, el is indul de utána a pálya betöltése közben kifagy desktopra -
steweee #624 az lenne a kérdésem hogy volt e vkinek olyan problémája hogy a játék bejön, indítanék egy futamot és akkor fagy ki töltés közben visszalép desktopra, vagy végigmegy a töltés de nem indul a futam, és szenvedni kell hogy visszalépjek vagy reset. úgy telepítettem fel ahogy le van írva, úgyhogy sztem mással van a gond. driver? radeonom van -
#623 Hellósztok! Az lenne a gondom hogy a Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel kormányban nem megy a force feedback a Colin 2005-ben. A középrehúzás működik szépen csak ez nem megy. ÉS azért jobb lenne úgy jáccani. Volt valakinek esetleg ilyen gondja? És van valakinek szoftverje a kormányhoz ami xp kompatibilis? -
#622 -, +? -
#621 valahol nincs fent most a játék, néhány filet nem sikeült letöltenem :o pls help !! -
#620 valaki legyszives! -
#619 !!!!!!!!!!!!!!!!! -
#618 na szoval ha jatek alatt beall a zene amit hallgatok (mondjuk sonique alol) azzal tudok valamit csinalni ? olvastam valahol egy hozzaszoasba hogy valami mas drvier vagy program (talan k-line) kell hozza de egyszeruen se ebben se a masik topic -ban (CMR04) nem talalom. aki tudja mirol/melyik progirol beszelek, irja be a nevet legyszi. vagy egy linket ha tud adni -
#617 A magyar szinkronnal kiadott Rally Trophy-ból esetleg át lehet műteni a hangokat.
Azt hiszem, hallottam ilyen - már megoldott - projektről is...
De ha nem létezik, akkor egyszerűen meg kell valósítani az ötletemet!
Az biztos, hogy nem minden hang fog egyezni, de a semminél ez is több lesz!
Mogyi2 #616 Köszi I2K.
Sajnos Igazad Volt.
Feladom. -
#615 Ilyen nem létezik.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Mogyi2 #614 © Mogyi2 2005. márc. 05. 11:44 | Privát | Válasz | #609
Hali mindenkinek.
Nekem is megvan az a bizonyos ULTIMA-s verzió és semmi probléma vele.
Sőt még magyar is a menűje.
Viszont lenne egy gondom: Megvolt a cmr2.0 és ott a navigátor is magyar volt, úgy k..va jó volt.
Szeretnék a 2005-höz is magyar "hangot".
Ha valaki tud ilyet kérem irjon.
Előre is köszi.
Mogyi. -
#613 Jah felraktam lengyel Patch-t, TAK ..NIE ... egész jól elboldogultam már vele :)
-
Bakura #612 Csé! A oldalam átköltözöt ide http://cmrhungary.srv.hu !! Van kin egy csomo autó!4 És 4 db mod is !! Nézétek meg !4 És regisztráljatok !! Csé -
#611 Feltetted a lengyel pacsot is? -
#610 Nekem nagyon bejött a gém...de mint valahol lejebb írtam :
Ez az EGYETLEN játék ami fagy a gépemen.
Már mindent próbáltam...driver csere, gfx beállítás, kormány driver upgrade majd levétel...max 1-2 pályát megy azt fagyás...
Sajnálom így Uninstall és nem kisérletezem vele tovább...Pedig egyszer ment régebben 2-3 hetet, de nem tudom mit csináltam akkor :)
-
Mogyi2 #609 Hali mindenkinek.
Nekem is megvan az a bizonyos ULTIMA-s verzió és semmi probléma vele.
Sőt még magyar is a menűje.
Viszont lenne egy gondom: Megvolt a cmr2.0 és ott a navigátor is magyar volt, úgy k..va jó volt.
Szeretnék a 2005-höz is magyar "hangot".
Ha valaki tud ilyet kérem irjon.
Előre is köszi.
Mogyi. -
Dj Toto #608 öö nekem image ben van meg szal mind a 4 virtuális meghajtoban van cd csak a dvd-romomban meg a cd iromban nincs! azokban is kellene lenni? -
#607 van cd a cd-romban? nekem akkor nem indul ha üres. Bármilyen cd-t belerakhatsz csak legyen benne. -
Vlala #606 Bár nem tudom, az enyémet a Codemasters törte :-) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) -
Vlala #605 ááltalában be kell rakni hozzá egy BÁRMILYEN CD-t, azzal el szokott indulni. -
Dj Toto #604 Hy all! lenne egy problémám! megvan a colin 5 ultima dvd. és felrakom és elinditom de nem csinál semmit! olvastam hogy a cél-hoz be kell irni hogy NOVIDEO de beirom és akkor sem csinál semmit! ha valakinek megvan az ultima-ás dvd verzió és játszik vele légyszi szoljon h hogy csinálta meg! elöre is köszi -
Marko001 #603 A helyzet az, hogy ilyen problémával még senki nem jött elő eddig. Nem is csodálom, mert időközben rájöttem, hogy mekkora fasz vagyok. :)) Az options-ben átállítottam joypadra az irányítást, de a menüben továbbra is a klaviatúrával mászkáltam. Viszont azon a bizonyos continue-s részen csak a joypad gombjának lenyomásával tudtam túljutni, az enter-re meg sem nyikkant. Tök véletlenül jöttem rá erre a baromságra. Úgyhogy minden oké, leszámítva azt hogy kb 300 hozzászólást olvastam át feleslegesen. :)) -
Nadi #602 Lapozz vissza mert ez sok mindenkinek problémája volt. -
Marko001 #601 Sziasztok!
Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy amikor elindítanám a versenyt (bajnokságot) a continue-ra kellene entert nyomni, de nem csinál semmit a játék, csak a háttérkép váltakozik és csak ctrl-alt-del segítségével lehet kilőni?
Üdv! -
ponty1 #600 Szee ! Le lehet tölteni valahonnan demot ? Multisat is lehet? Jó játék ? -
XeroX #599 Szasztok!
Nekem is egyfolytába szabálytalan művelet kreált a menüben és elszállt, a hang meg kattogott.(Alapjáték/ULTIMA)
Letöltöttem a ZOOZZ féle magyrosítást, a language filet kicseréltem.
A beállításoknál minden hangból visszavettem egy egységet.
És láss csodát azóta hibátlanul műkszik minden.
Játék értékelésem: Ha szép és jól kezelhető hangulatos autós játékot keresel, akkor ezt ne hagyd ki. szerintem!
------Ezzel a konfiggal Fullmaxon minden hibátlanul megy---------
ABIT IS7/IP4 3.2Ghz/1GB 400DDR/240GB/ATI X800Pro256/19" TFT 12ms/
----------------------------------------------------------------- -
#598 Nem. Lengyellé varázsolja a játékot.
A kifagyások miatt kellett annak idején, de most már azért sem kell.
#597 Sziasztok!
Bocs ha már volt, de: mit tud ez a "polish patch"?
Érdemes feltenni?