Colin McRae Rally 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, 1 DVD
IMYke2.0.0.0
1 DVD...

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DVD isobol lett kiirva, az eredeti crackkel (ultima)
nem ment csak az ameriakaival, azzal minden ok,
csak az unlock patch tréfál meg 😞
littleNorbi
hány cds ?

IMYke2.0.0.0
Szerintünk is... <#hehe>

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hi, a játék nekm m1 ,de ha felrakom az unlock option-t megkapom
az össze pályát és autót, de nincs co-pilot hang és az iránymutató is összevissza mutat. igy elég nehéz bevenni a kanyarokat 😞
Szerintetek ... ?
SuperCow
Fraps probléma :
Lehet Driver függõ is. NEkem ATI Catalyst-ból volt olyan verzió fent ami nem nagyon támogatta a FRAPS-el való rögzítést. ÉS ezért sokáig 3.7-t használtam mert az tökéletes volt ilyen célokra. Most asszema legújjab van fent, és ez is nagyon jól teljesít.
(mindenesetre nem a géped a veszélyes keresztmetszete a dolognak hanem valami software probléma)

Errõl a DivX cuccról nem olvastam/hallottam még, mindenesetre érdekes.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

lac coo
Nekem a fraps speciel nagyon szaggatva rögzíti a CMR5-öt .Miért ?3000 -es prescott-om van 1 GB rammal .Valami 3d tervezõt hol tudnék letölteni ?Egyszerû gagyit .Most jut eszembe : a CMR5-t csak játék közben tudom úgy ahogy felvenni visszajátszás közben 2 fps -el rögzít .Xpand Rallyhoz adtak valami dvix 5 prot ami profi minõségben - akár 5.1-es hangal -rögzít , az nem lenne jó a többihez is ?Igaz lassu mert képkockánként veszi de akár 60 fps-el (lassításhoz tök jó )és szinte bármilyen felbontással .Mindjárt utána nézek mi a pontos neve...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SuperCow
köszi. 😊

SuperCow
hi.😊 örülök hogy tetszett. 😄
Felvétel : Fraps

SupaCow felirat : bármelyik 3D tervezõ programmal, (pl 3D studio), én esetemben Truespace. Háát letölteni? nem hiszem hogy tudsz pont olyat ami neked kéne. Szóval meg kell csinálnod magadnak.

"Sok sikert a további munkáidhoz !!!!"

köszönöm szépen. 😊

lac coo
Jó a videó !!! Áruld már el légyszi mivel sikerült felvenned a replay-okat a játékból ?Én csak Frapsal próbálkoztam de az nem mindegyik játéknál jó , valamelyiknél csúnyán szaggatva veszi fel ... Köszi !És mivel mivel lehet a filmjeidben látható SupaCow mozgó feliratot csinálni ? (Estleg honnan tölthetnék le ilyesmit ?)Sok sikert a további munkáidhoz !!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

NuCLEARScoRp
Imádom ezt a játékot, és a mûved is nagyon jóra sikeredett!!! <#taps>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

SuperCow
Szeva mindenki

Csináltam egy kis Videót mondjuk ugy hogy INTRO.

Colin Mcrae Rally Intro by SupaCow

Supavideos page

Hossz: 1:43
Méret : 39 MB
Kodek : DivX

Jó szórakozást.

DeathMatch
up

Warez 4ever!!

DeathMatch
Tudomásom szerint még nincs CD-s vwrzió.. <#nemtudom>

Warez 4ever!!

Honnan lehet leszedni a cd-s verziót? (ne a DVD-set!)Warez cím kellene.

glkFox
Na nekem -= POLISH PATCH =- megy de angolba kene aztan "Fekete képernyõ - akkor a parancsikon után írd be: NOVIDEO és menni fog." ez sem nagyon jo 😊
Free
na sziasztok
lenne egy kèrdèsem
talàlkoztatok màr olzan problèmàval hogz nem tudott elindùlni a progi mert valami "GraphicsSS_SetupRender Adapter has no modes! "
hibauzenettel leàll???
erre keresem a megoldàst
elore is koszi

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[oLe]
Thx. Az alaplapival megy faszan!
Breki33
sztem csak visszakkel állítani a hardveres gyorsítást

mondjuk elég gány hangkártya
tHoMaSmAn
nem kell, már szerecsére átküzdöttem magam a regisztráció!!

Köszönöm a linket!! <#eljen><#worship>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn
Köszi, de itt is regisztrációs gondokkal küzdök, abban a hosszú FAQ-ukban kéne ugye választ találni a kérdéseikre, de nem igazán sikerült...
Esetleg ha te regisztrált vagy itt és emléxel hova kell tenni a pipákat (blokkolt portok, illetve, hogy az ujonc regisztráltak mikor tölthetik le a legujabb torrenteket) akkor azt írdd már leg légyszi.

Elõre is KÖSZI!!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

grebber

Next PC upgrade: 2022

tHoMaSmAn
Sziasztok!
ha valaki meg tudna dobni egy müködõ torrent-tel vagy account-tal priviben, annak nagyon örülnék, és nagyon szépen megköszönném!<#finom>
Ugyanis az a müködõ torrent amit én találtam, az a filelist.com-on regisztrációt igényelt volna, de "teltház" van...
Hát ezért kérek segítséget tõletek!<#help>

bon
Persze. Tekitve, hogy van már audigy 1,2,4 Már az audigy 2 is már létezik 2002 óta. Szerintem ez a 7.1-es Live! csak valami tuningolt váltózata az alap live hangkártyának.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

A 24 bittes, 7.1-es Soundblaster Live! is réginek számít?
radeer
olE:
Mellesleg hangkártyához.
Nekem Sound B.Live va. Egy idõ után elkezd recsegni és teljesen élvezhetetlen, szlétesik a hang. Ugyanez volt anno Colin 4 esetén is. írtak mindent Ace Codec ununstal, Live upgrade. Akkor sem, és 2005 esetén is szarul kezeli a régi SB kártyákat sajna ez van.
Nekem is Alaplapi hangkártyával megy rendesen a hang.

Másik:
Figyusz ide..lehet volt már de jelenleg 500 feletti a hosszászólás hadd ne olvassam végig hol lehet.
Fenn volt a gamma és iszonyú sokat toltam vele, elindítási problémám egyszer sem volt vele de...
Volt egy winXp telepítésem és azóta elindul ugyan de...
Fagyik..iszonytatóan. Pedig az elõzõ rendszeren ( szintén XP. ugyanezek driverek beállítások ) telepítés elött ment rendesen.
Próbáltam kb. 3 féle driverrel de mind ua. Nem értem gép ua. nem cseréltem semmit csak egy újratelepítés volt...ötlet?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

IMYke2.0.0.0
Azt sehonnan. Azt az ezzel a névvel ellátott védelemmel bíró eredeti hordozós (CD/DVD) játék - jelen esetünkben a Colin 05 - felteszi telepítéskor!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

üdv.
a Starforce 3-at honnan tom letölteni ?
Bocs, de ez a sima Live!-hoz való. Szerintem a sima Live! és ez, ég és föld. Márcsak abból is kiindúlva, hogy ez 7.1-es. Nemtom miért, de úgy gondolták a gyártók, hogy nincs szüksége a bumburnyák embernek driverre a neten.
Hameg tönkremegy a CD, amit kapott hozzá, akkor dughatja a hátsójába 😊
bon
Én találtam ott drivert Igaz sima Live-hoz de az is jó a tiedhez. Egyébként friss driver-ra ne nagyon számíts mert a live már elégé kifutott termék család inkább az audigy 2,4-et frissítgeti a Creative.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hallod, és azt már megnézted, hogy mi van azon az oldalon? Nagy büdös lótrágya, nem driver. Szerinted a "Gyártó oldla" alatt mire gondoltam? Azért nem kéne ennyire butának nézni az embert. <#ejnye1>
IMYke2.0.0.0

Erre gondoltam én is! 😊
De viszont tegnap óta folyamatosan kutatok, keresek, és sehol nem találok drivert ehhez 😞
Pedig más cuccomhoz sitty-sutty találtam mindig, nem értem ehhez miért olyan nehéz 😞
Az a legszebb dolog, hogy még a gyártó oldalán sincsen.
Ha esetleg tudsz helyeket, vagy konkrét linket Soundblaster Live! 7.1 24-bit-hez, akkor hálám örökké ûldözne 😊
viso 007
Cserélj drivert!
Annak idelyén én a colin 4-el voltam így de azon a lemezen rajta volt az a driver ami után be lehetett kapcsolni az EAX 4-et

Na...végignyálaztam a topicot, de erre nem találtam semmi utalást, úgyhogy remélem senki nem ordítja le a fejem. Tegnap vettem 1 Soundblaster Live! 24-bit-es 7.1-es hangkártyát, és nem bírom bekapcsolni sehogy a rohadt EAX-ot. Csako Off-on van, és nem moccan sehova, hiába nyomok bármilyen gombot.
Hát ezt hogyafrancba engedheti meg magának a Soundblaster?
1.) Ott van a csicska logo-ja játék indításkor, ebbõl én azt a következtetést vonom le, hogy direkt erre a hangkártyára csinálták az effekteket
2.) A leírásában a hangkártyának ott van az is, hogy EAX-ot tudja

Akkor mér nem tudom benyomni? Van már valaki, aki be tudtak kapcsolni? Ha igen, akkor milyen hangkártyával?
[oLe]
Azt hittem ez a videora vonatkozik.
Thx.
Jó bocs.
nem tudtam hogy rögtön itt választ kapok.
Azt hittem hogy hatezer hozzászólással visszább kapnék választ!
Bocs Még1X

Morphin
Hang probléma!!!!

De tényleg nem kellett volna sokat vissza olvasni.<#nezze>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

IMYke2.0.0.0
Visszaolvasás nuku?!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Hi
Na letöltöttem a Colin McRae Rally 05 és azt szeretném kérdezni hogy ugye ez a játék nem Star Force-os?Mert nem akarok úgy járni mint a GTR-el.Mert azt nem sikerült elindítani.
Elõre is THX

[oLe]
Akkor van a hangra valami megoldas? (torzulas)
egyébként minek ez a cmr5_fix.rar nevû file?
ugyanis szerintem az 1.1-es patch megoldhatja a car setupnál jelentkezõ problémát, de kellene egy 1.1-es crack is hozzá. sajnos ez az amit nem találok sehol,
esetleg valaki igen?

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segít(h)ettem. <#alien>

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Morphin
Köszi IMYKE helyreállt a hiba!!Most már jó minden!!
Van egy olyan érzésem hogy ez még sajna mindíg a Colin 4...
Nem sok újítást tettek bele , csak pár uj autó de nem több...
A graf is maradt meg a hangok meg a bonyolult menü(már akinek)<#taps><#nezze>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

IMYke2.0.0.0
16 bites hangkártyát már nem gyártaknak.

NuCLEARScoRp
Morphin bár nem bitos de lehet hogy azért van mert 24 bites hankártyát
ajánl a játék, nekem 16 bites van és némelyik autónál bizony recsegés van.

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Klon
Köszi !!!
Minden OK !! 😊)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

IMYke2.0.0.0
Fekete képernyõ - akkor a parancsikon után írd be: NOVIDEO és menni fog.

IMYke2.0.0.0
Kodek hiba. Tipikus a Codemasters játékok esetében, mert õk a Windows Media codekekre építenek!
Tegyél fel egy K-Lite-ot, megjavul!