Colin McRae Rally 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem ment csak az ameriakaival, azzal minden ok,
csak az unlock patch tréfál meg 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az össze pályát és autót, de nincs co-pilot hang és az iránymutató is összevissza mutat. igy elég nehéz bevenni a kanyarokat 😞
Szerintetek ... ?
Lehet Driver függõ is. NEkem ATI Catalyst-ból volt olyan verzió fent ami nem nagyon támogatta a FRAPS-el való rögzítést. ÉS ezért sokáig 3.7-t használtam mert az tökéletes volt ilyen célokra. Most asszema legújjab van fent, és ez is nagyon jól teljesít.
(mindenesetre nem a géped a veszélyes keresztmetszete a dolognak hanem valami software probléma)
Errõl a DivX cuccról nem olvastam/hallottam még, mindenesetre érdekes.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Felvétel : Fraps
SupaCow felirat : bármelyik 3D tervezõ programmal, (pl 3D studio), én esetemben Truespace. Háát letölteni? nem hiszem hogy tudsz pont olyat ami neked kéne. Szóval meg kell csinálnod magadnak.
"Sok sikert a további munkáidhoz !!!!"
köszönöm szépen. 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Csináltam egy kis Videót mondjuk ugy hogy INTRO.
Colin Mcrae Rally Intro by SupaCow
Supavideos page
Hossz: 1:43
Méret : 39 MB
Kodek : DivX
Jó szórakozást.
lenne egy kèrdèsem
talàlkoztatok màr olzan problèmàval hogz nem tudott elindùlni a progi mert valami "GraphicsSS_SetupRender Adapter has no modes! "
hibauzenettel leàll???
erre keresem a megoldàst
elore is koszi
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Köszönöm a linket!! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Esetleg ha te regisztrált vagy itt és emléxel hova kell tenni a pipákat (blokkolt portok, illetve, hogy az ujonc regisztráltak mikor tölthetik le a legujabb torrenteket) akkor azt írdd már leg légyszi.
Elõre is KÖSZI!!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Next PC upgrade: 2022
ha valaki meg tudna dobni egy müködõ torrent-tel vagy account-tal priviben, annak nagyon örülnék, és nagyon szépen megköszönném!<#finom>#finom>
Ugyanis az a müködõ torrent amit én találtam, az a filelist.com-on regisztrációt igényelt volna, de "teltház" van...
Hát ezért kérek segítséget tõletek!<#help>#help>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mellesleg hangkártyához.
Nekem Sound B.Live va. Egy idõ után elkezd recsegni és teljesen élvezhetetlen, szlétesik a hang. Ugyanez volt anno Colin 4 esetén is. írtak mindent Ace Codec ununstal, Live upgrade. Akkor sem, és 2005 esetén is szarul kezeli a régi SB kártyákat sajna ez van.
Nekem is Alaplapi hangkártyával megy rendesen a hang.
Másik:
Figyusz ide..lehet volt már de jelenleg 500 feletti a hosszászólás hadd ne olvassam végig hol lehet.
Fenn volt a gamma és iszonyú sokat toltam vele, elindítási problémám egyszer sem volt vele de...
Volt egy winXp telepítésem és azóta elindul ugyan de...
Fagyik..iszonytatóan. Pedig az elõzõ rendszeren ( szintén XP. ugyanezek driverek beállítások ) telepítés elött ment rendesen.
Próbáltam kb. 3 féle driverrel de mind ua. Nem értem gép ua. nem cseréltem semmit csak egy újratelepítés volt...ötlet?
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
a Starforce 3-at honnan tom letölteni ?
Hameg tönkremegy a CD, amit kapott hozzá, akkor dughatja a hátsójába 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
De viszont tegnap óta folyamatosan kutatok, keresek, és sehol nem találok drivert ehhez 😞
Pedig más cuccomhoz sitty-sutty találtam mindig, nem értem ehhez miért olyan nehéz 😞
Az a legszebb dolog, hogy még a gyártó oldalán sincsen.
Ha esetleg tudsz helyeket, vagy konkrét linket Soundblaster Live! 7.1 24-bit-hez, akkor hálám örökké ûldözne 😊
Annak idelyén én a colin 4-el voltam így de azon a lemezen rajta volt az a driver ami után be lehetett kapcsolni az EAX 4-et
Hát ezt hogyafrancba engedheti meg magának a Soundblaster?
1.) Ott van a csicska logo-ja játék indításkor, ebbõl én azt a következtetést vonom le, hogy direkt erre a hangkártyára csinálták az effekteket
2.) A leírásában a hangkártyának ott van az is, hogy EAX-ot tudja
Akkor mér nem tudom benyomni? Van már valaki, aki be tudtak kapcsolni? Ha igen, akkor milyen hangkártyával?
nem tudtam hogy rögtön itt választ kapok.
Azt hittem hogy hatezer hozzászólással visszább kapnék választ!
Bocs Még1X
De tényleg nem kellett volna sokat vissza olvasni.<#nezze>#nezze>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Na letöltöttem a Colin McRae Rally 05 és azt szeretném kérdezni hogy ugye ez a játék nem Star Force-os?Mert nem akarok úgy járni mint a GTR-el.Mert azt nem sikerült elindítani.
Elõre is THX
ugyanis szerintem az 1.1-es patch megoldhatja a car setupnál jelentkezõ problémát, de kellene egy 1.1-es crack is hozzá. sajnos ez az amit nem találok sehol,
esetleg valaki igen?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Van egy olyan érzésem hogy ez még sajna mindíg a Colin 4...
Nem sok újítást tettek bele , csak pár uj autó de nem több...
A graf is maradt meg a hangok meg a bonyolult menü(már akinek)<#taps>#taps><#nezze>#nezze>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
ajánl a játék, nekem 16 bites van és némelyik autónál bizony recsegés van.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Minden OK !! 😊)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Tegyél fel egy K-Lite-ot, megjavul!