1197
Colin McRae Rally 2005
  • drowns41
    Na ismét én. Miután megoldottuk Daddy-vel a problémát tökéletesen működött és nem lépett ki. Miután játszottam vele ismét néha ki-ki lépegetett aztán egy újraindítás és a slot letörlése után ismét kilépett. Most már az első pálya feléig se tudok eljutni, mert kilép és kiirja a szokásos üzenetet. Azóta újraraktam 2-szer, 3-szor lengyel patch-el, patch nélkül cfg javítással, cfg javítás nélkül, és egyszerűen kilép az első pályán. Nem tudom mi a baj. Lehet hogy az 1.1-es javítás is kell? Mert az is fennt volt. De már nem tudom. Egyébként nektek a telepítés végén a Windows Media Format felmegy? Nálam kiirja hogy low memory. Na mind1 ez nem érdekes mert menne úgy. De most tanácstalan vagyok. Segítsetek mit csináljak. Köszi
  • Duddits
    Megveszed a boltba és föltelepíted.
  • berczy #674
    Nem tudjátok, hogy lehet esetleg online játszani a játékot?
  • Big Daddy
    Pár napja szívtunk itt 1 sráccal,az istenért nem ment föl neki.Végül ezt a sorrendet mondtam neki,mert én is így raktam föl(amikor elkezdtem játszani nem volt még magyar).Így elindult neki.Nem tévedésből írtam ezt a sorrendet,van akinek nem megy máshogy,meg nekem is úgy tűnik ez a jobb módszer,igaz én föl tudtam rakni polish patch nélkül is.Egyébként nem hiszem hogy bárkinek gondot okoz hogy 1 percel tovább tart feltelepíteni a gamát ha tuti elindul.
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedés.

1. Colin 2005 telepítése
    2. magyarítás telepítése
    3. NoCD crack bemásolása
    4. INDUL.

A Polish patch azért kellett anno, mert a nyelvi fájl hibás volt, és amikor elindítottad a játékot, opciók alatt buheráltál, kifagyott.
    A magyarítás már a működő, jó nyelvi fájl alapján készült, azzal nincs gond. Tehát, ha azt telepíted, a játék simán fog suhanni.

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
  • Big Daddy
    Game,polish patch,crack.magyarítás.
  • Ombika
    TEaht game fel+crack vagy elotte kell polish patch is?
  • Duddits
    Kicsit olvass vissza!
  • vytraas
    Szasztok. Van már megoldás a Car Setup fagyásra? Mert engem mindíg kivág a desktopra ilyenkor. Vagy másnak nem és én vagyok a láma? Köszi előre is az infókat...
  • berczy #667
    Sziasztok!

MI van akkor, ha mindent jól csinálok és nem indul el nekem a Colin 2005.
    MInden inditásnál kodot kér! MIért van ez?
    Segítsetek pls!
  • fdsag
    Melyik a legjobb Torrent letöltő program?Lehetőleg magyarított.
  • drowns41
    OK, időközben megtaláltam. Köszi a segítséget.
    Egyébként mi az a gyorskormányzás (hard steer) ??
  • Big Daddy
    A lemezen amit letöltöttél.
  • drowns41
    biztonsági másolat?
  • Big Daddy
    Az a crack amit a biztonsági másolaton van.
  • Big Daddy
    Az nemtom mi,nem is emlékszem ilyenre.
  • drowns41
    Akkor a NOVIDEO nem is kell?
  • drowns41
    Melyik crack? Melyik oldal? A Windows Media Format neked fenl ment a telepítés végén gond nélkül?
  • Big Daddy
    én úgy csináltam hogy game föl, polish patch,crack,magyarítás.nekem így műkszik,de állítólag a polish patch már nem kell elég a magyaritás.
  • drowns41
    Akkor még 1x írd le hogy mit honnan és hová milyen sorrendben. Köszi
  • Big Daddy
    Ahogy írtam,nálam úgy tuti.
  • drowns41
    Ja és telepítés végén a Windows Media Format-ot se engedi felrakni. Ez volt valakinek probléma? Miért? Köszi
  • drowns41
    Akkor most reinstall. Írd le hogy neked hogy működik
  • Big Daddy
    pfff akkor nem tom.
  • drowns41
    Crackeltem, de a Disc Key-t nem fogadta el.
  • Big Daddy
    Nem kell a polish patch.Csak a magyarítás megy a dvd-n lévő crack.Meg indításnál kell lemez a meghajtóba.
  • drowns41
    Innen letöltöttem az egyiket, amikor írtad hogy "Tessék" de úgy se fogadja el a disc key-t. HELP!
  • drowns41
    Felraktam a polish patchet, de a disc key megváltozott. Ezt meg tudnád adni? Vagy más crack kell hozzá?
  • Big Daddy
    ITT keresd a zozz féle magyarítást.Crack föl,magyarítás föl és már megy is.(ha minden igaz)
  • drowns41
    Valaki tudna dobni egy car setup-ot engedélyező és nem kilépést engedélyező patchet és egy magyarosítást? Vagy azóta van más megoldás? Írjatok. Köszi
  • Big Daddy
    Tessék
  • Big Daddy
    Van nem dvd-s is?
  • Ombika
    Dvd-s valtozathoz letezik mar crack?
  • Magic Boy
    Közben letöltöttem!
    Király a játék!
    Kinek hogy megy?
    Kinek melyik a kedvenc kocsilya?
  • grebber
    Na itt találsz linket.
  • grebber
    Én a URL=http://torrentspy.com/search.asp?query=Colin+Mcrae&submit.x=22&submit.y=6]torrentet[/URL] ajánlom.[
  • blaze
    A DC-ét ajánlom. Beírod a keresőbe, hogy Colin, beikszeled "Csak akinél szabad szál van"-t. Méret szerint sorba állítod, aztán töltheted is. Olyat töltss le, amiből sok van, mert ha a csákó, akitől töltessz elmegy, akkor tudod folytatni egy másiknál.
  • Magic Boy
    Gyerekek valaki tudna segíteni a játék letöltésében(torrent vagy DC)?
    Csak ingyenes cím érdekelne!
  • fdsag
    Nincsen semmi a patch-ről.Lehet,hogy nem megy.
  • Big Daddy