1197
Colin McRae Rally 2005
-
#676 Na ismét én. Miután megoldottuk Daddy-vel a problémát tökéletesen működött és nem lépett ki. Miután játszottam vele ismét néha ki-ki lépegetett aztán egy újraindítás és a slot letörlése után ismét kilépett. Most már az első pálya feléig se tudok eljutni, mert kilép és kiirja a szokásos üzenetet. Azóta újraraktam 2-szer, 3-szor lengyel patch-el, patch nélkül cfg javítással, cfg javítás nélkül, és egyszerűen kilép az első pályán. Nem tudom mi a baj. Lehet hogy az 1.1-es javítás is kell? Mert az is fennt volt. De már nem tudom. Egyébként nektek a telepítés végén a Windows Media Format felmegy? Nálam kiirja hogy low memory. Na mind1 ez nem érdekes mert menne úgy. De most tanácstalan vagyok. Segítsetek mit csináljak. Köszi -
#675 Megveszed a boltba és föltelepíted. -
#674 Nem tudjátok, hogy lehet esetleg online játszani a játékot? -
#673 Pár napja szívtunk itt 1 sráccal,az istenért nem ment föl neki.Végül ezt a sorrendet mondtam neki,mert én is így raktam föl(amikor elkezdtem játszani nem volt még magyar).Így elindult neki.Nem tévedésből írtam ezt a sorrendet,van akinek nem megy máshogy,meg nekem is úgy tűnik ez a jobb módszer,igaz én föl tudtam rakni polish patch nélkül is.Egyébként nem hiszem hogy bárkinek gondot okoz hogy 1 percel tovább tart feltelepíteni a gamát ha tuti elindul. -
#672 Tévedés.
1. Colin 2005 telepítése
2. magyarítás telepítése
3. NoCD crack bemásolása
4. INDUL.
A Polish patch azért kellett anno, mert a nyelvi fájl hibás volt, és amikor elindítottad a játékot, opciók alatt buheráltál, kifagyott.
A magyarítás már a működő, jó nyelvi fájl alapján készült, azzal nincs gond. Tehát, ha azt telepíted, a játék simán fog suhanni.
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 -
#671 Game,polish patch,crack.magyarítás. -
#670 TEaht game fel+crack vagy elotte kell polish patch is? -
#669 Kicsit olvass vissza! -
vytraas #668 Szasztok. Van már megoldás a Car Setup fagyásra? Mert engem mindíg kivág a desktopra ilyenkor. Vagy másnak nem és én vagyok a láma? Köszi előre is az infókat... -
#667 Sziasztok!
MI van akkor, ha mindent jól csinálok és nem indul el nekem a Colin 2005.
MInden inditásnál kodot kér! MIért van ez?
Segítsetek pls! -
fdsag #666 Melyik a legjobb Torrent letöltő program?Lehetőleg magyarított. -
#665 OK, időközben megtaláltam. Köszi a segítséget.
Egyébként mi az a gyorskormányzás (hard steer) ?? -
#664 A lemezen amit letöltöttél. -
#663 biztonsági másolat? -
#662 Az a crack amit a biztonsági másolaton van. -
#661 Az nemtom mi,nem is emlékszem ilyenre. -
#660 Akkor a NOVIDEO nem is kell? -
#659 Melyik crack? Melyik oldal? A Windows Media Format neked fenl ment a telepítés végén gond nélkül? -
#658 én úgy csináltam hogy game föl, polish patch,crack,magyarítás.nekem így műkszik,de állítólag a polish patch már nem kell elég a magyaritás. -
#657 Akkor még 1x írd le hogy mit honnan és hová milyen sorrendben. Köszi -
#656 Ahogy írtam,nálam úgy tuti. -
#655 Ja és telepítés végén a Windows Media Format-ot se engedi felrakni. Ez volt valakinek probléma? Miért? Köszi -
#654 Akkor most reinstall. Írd le hogy neked hogy működik -
#653 pfff akkor nem tom. -
#652 Crackeltem, de a Disc Key-t nem fogadta el. -
#651 Nem kell a polish patch.Csak a magyarítás megy a dvd-n lévő crack.Meg indításnál kell lemez a meghajtóba. -
#650 Innen letöltöttem az egyiket, amikor írtad hogy "Tessék" de úgy se fogadja el a disc key-t. HELP! -
#649 Felraktam a polish patchet, de a disc key megváltozott. Ezt meg tudnád adni? Vagy más crack kell hozzá? -
#648 ITT keresd a zozz féle magyarítást.Crack föl,magyarítás föl és már megy is.(ha minden igaz) -
#647 Valaki tudna dobni egy car setup-ot engedélyező és nem kilépést engedélyező patchet és egy magyarosítást? Vagy azóta van más megoldás? Írjatok. Köszi -
#646 Tessék -
#645 Van nem dvd-s is?
-
#644 Dvd-s valtozathoz letezik mar crack? -
#643 Közben letöltöttem!
Király a játék!
Kinek hogy megy?
Kinek melyik a kedvenc kocsilya? -
#642 Na itt találsz linket. -
#641 Én a URL=http://torrentspy.com/search.asp?query=Colin+Mcrae&submit.x=22&submit.y=6]torrentet[/URL] ajánlom.[ -
blaze #640 A DC-ét ajánlom. Beírod a keresőbe, hogy Colin, beikszeled "Csak akinél szabad szál van"-t. Méret szerint sorba állítod, aztán töltheted is. Olyat töltss le, amiből sok van, mert ha a csákó, akitől töltessz elmegy, akkor tudod folytatni egy másiknál. -
#639 Gyerekek valaki tudna segíteni a játék letöltésében(torrent vagy DC)?
Csak ingyenes cím érdekelne! -
fdsag #638 Nincsen semmi a patch-ről.Lehet,hogy nem megy. -
#637 #634