Colin McRae Rally 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Ja és ha már itt vagyok :)

A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdõívet. Az emberek motorolaj és kenõanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)

Kérdõív

A kitöltött kérdõívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.

Elõre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért <#felkialtas>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Köszi, írtam privit. :)

Hangkártya probléma: Nekem is ezt csinálta, le kell tölteni a legújabb drivert az SB-hez és untánna nem lesz probléma...

Kocsibeállításkor kilép a program: gamecopyworld-on van egy fix. A probléma ugyanis abból fakad, hogy nyelvi fájlok akadnak össze és ezért dobja el magát. tehát: www.gamecopyworld.com

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

DannyL
Ja és még olyan herótom is van, hogy amikor rámegyek a kocsibeállításra akkor kilép. Ha nem megyek rá akkor semmi gáz, tudok játszani, de az autót nem tudom így állítgatni.

DannyL
Közben visszaolvastam. A hangminõséget hogy vegyem vissza? Játékon belül csak halkítani lehet, nem?

DannyL
Hali! Nem tudjátok miért száll el a hang SB Live-on? Elõször jól szól, aztán elkezd zúgni és végül totál elmegy és csak recseg. Másnak csinált ilyet? Életem legjobb autós progija lenne ha nem csinálná ezt. :(

Felfedezõ
Az ULTiMA féle verzióhoz mellékelt leírásban van egy kód amit kér a játék a netes játékmódban, ha próbálok csatlakozni egy Hostra néha kivág
, ezért inkább saját hostot szoktam nyitni... <#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Vedd vissza a hangminõséget!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Duddits
Nincs! 4-nél is volt ilyen...

czky
Hi.
Miért pattog a hang játék közben? Van erre vmi megoldás?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Big Daddy
Innen letöltheted.A Zozz félét használom az nálam mûködik rendesen.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Csá valakinek olyan magyarosítása ami a polish patch el is magyar?? Bakura http://cmrhungary.dox.hu
Bannert cserélek bárkivel!!
Big Daddy
<#confused><#idiota>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

felraktam, de úgy meg egyáltalán nem indul el

IMYke2.0.0.0
Megoldás mindig van: meg kell venni.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van crack, vagy valami megoldás, hogy lehessen interneten játszani?
köszi, amúgy a CD-n rajta van ez a patch, de nem gondoltam hogy fel kell rakni

Duddits
ahm. Kár. Na mind1.

IMYke2.0.0.0
Mivel más magyarításásal foglalkozom, és amint látom, a másik már mindenkinek a tudatába beférkõzött, nem nagyon tervezem a befejezését - grafikai módosításával egyetemben.

Duddits
A te magyarításoddal mizujs?

IMYke2.0.0.0
Nem kell rá.
Egyszerûen tegye fel rá a magyarítást és kész.
A "lengyelítés" is a stringben lévõ hibát javítja.
A magyarítás szintúgy.

Big Daddy
Ha biztonsági másolatod van akkor kell rá a polish patch.

Hello!

Felraktam a gamet és kipróbáltam, de vmiért nem jó.
Ez a hiba:
Mindig, ha elindítok vmilyen pályát, akkor betölt rendesen és mikor megjelenik a kocsi, kiír vmi hibaüzit: Buffer overrun was detected és kilép a játékból. Másodszorra elindítom akkor már nem ír ki semmit, csak egyszerûen, mikor bejön a kocsi, kilép a játékból.

Mi lehet a gond?

Felfedezõ
Meg az Internetes játékból is kár volt kivenni a chatelést!!

Felfedezõ
Hát tény, hogy a Colin 4 Replay-e sokkal jobb volt, számomra is érthetetlen a visszaesés <#shakehead>

Replaybe úgy mozog az autó a kanyarban mint egy szappanos doboz! Annyira gáz! Ami gagyi az gagyi!!!!
Big Daddy
THX!

Felfedezõ
Már van egy mûködõképes magyarosítás (én már használom), innen le lehet
tölteni (Zozz magyarítása):

Colin 2005 HUN

Duddits
Nincs. De IMYke elvileg már készíti.

Big Daddy
A deamon tools-ot használod? Nekem azzal mûködött.

Big Daddy
Hali!

Magyarosítás nincs a játékhoz?

zsoleszq
egy kis help szeretnék kérni ha tudna valaki segíteni. Tegnap egy félnapot ment a gepum mire leszedtem a játékot fel is installáltam, és a játék inditásnál error ír és kéri az 5.cd-t ami nekem nincs mert nem tudom ki írni dvd-re. Elõre is köszi.

lacibacsi
Ja, és mégegy: Az Ultima verziót lehet peccselni?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

lacibacsi
Kódgenerátor nincs még hozzá? Olyan, mint a 04-hez volt. Ez az OPTIONS-unlock õszintén szólva nekem semmire sem jó (Ultima verzió)

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Fred10
csáztok leszedtem a colin hivatalos honlapjáról az 1.1-es patchet de nemtalálok hozzá cracket segítsetek!!!!!

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Duddits
Csá ! van egy oldalam cmr es cmrhungary.dox.hu fen van egy csomo auto a 2004hez meg modok !! HA valakit érdekel nézze meg!!!<#hamm>
az enyémen egyáltalán nincs crack...
A Codemasters ismét elrontotta a dévédét :-)

karikusz
A hangnál én is meglepõdtem.(

Bár nekem, hogy nem lehetett bekapcsolni, még így is nagyon bejött amikor esett az esõ! Egyenesen lehidaltam...:)

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Danecay
UP!

Danecay
A másik dolog pedig az, hogy nem lehet bekapcsolni az EAX 4-es a hang beállításoknál. A hangkártyám tudja (Sound Blaster Audigy 2). Tudom,, hogy már a Colin 4 -nél is voltz ilyen, de ott legalább mellékelték hozzá a Creative driverét minek az installálása után, aktívvá vált az EAX 4 lehetõség, de sajnos a Colin 2005 korongján nem találtam semmi ilyesmit :( Szerintem ráfért volna a DVD-re. Így kénytelen vagyok elõbányászni a Colin 4-et és onnan feltelepíteni a drivert.

Danecay
Hi! Miért nem tudom bekapcsolni a grafikai beállításoknál az ADVANCED PARTICLES opciót? Radeon 9800Pro VGA-m van és a DX 9C van telepítve.

elirtam ::: látható
Sajnos multiban nem átható a részeredmény. Látott már valaki olyan segédprogramot, amivel nyomon lehetne követni a részeredményeket.
Ha valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne egy ilyet irni, az irjon nekem egy mail-t.
[email protected]
én nem használom a Nerot iso-ra erre ot vannak
az Alcohol 120% és Demon tools. Szerintem jobbak. Szerintem...
Ha mindig ott áll meg a Nero, akkor vagy vmit elrontott
v vmi akakdályozza h tovább menjen .
Nekem ez akkor fordult elõ a Neronál ha "lemez" kevert modú volt...
kis trüközést igényel .. de +oldaható
Duddits
Mit csináljak, hogyha az .iso-t kiírtam CD képbe Néróval de utánna a másolásál mindig megáll ugyan ott? Hogy kell kiírni?

Megint itt... :)
Találtam egy jó patchet, megosztom hátha segít valakinek
nekem ezzel minden müködik
csak egy hexaeditor kell beíráshoz.
Telepítés után a szokásos exe és prozrct.dll és
Data könyvtár csere
majd az SG könyvtárba lévõ options
file +nyitni hexaeditorral és az elsõ sorban
a 13. és 16. értéket FF re állítani.
Ez a két érték feloldja "majdnem" az összes kocsit
(4 kivételével- ezek régebbi tipusok) és az összes pályát.
Célszerû ezek után 1 reboot
Hát igen, nem vagyok gépiró az már kiderült
hiányosan irok , de gyorsan :)
Nekem sem ultimával indul, de a törést ök csinálták.
eddig ok
+ eddig van két option filem amit az SG könyvtárba
kell bemásolni, mind1ik felszabaditja az összes autót
és pályát, de mind2nek van hibája:
1. nincs co-pilot hang, a nyilak nem megfelõ irányt mutatják
2. itt + nem müködik a car setup, ha be akarok menni a menübe
1böl kilép a játékból.
Vkinek ötlet?
please insert coin... (bocs)

Megkaptam a gamet, de nem Ultima-val indul a telepítõje.

Visszaküldjem a Codiesnak?

hi, bocsi a zavarásért ...
sikerült +oldanom,
találtam másik patchet. :)

coin forever<#ravasz1>