Colin McRae Rally 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdõívet. Az emberek motorolaj és kenõanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)
Kérdõív
A kitöltött kérdõívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.
Elõre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért <#felkialtas>#felkialtas>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Kocsibeállításkor kilép a program: gamecopyworld-on van egy fix. A probléma ugyanis abból fakad, hogy nyelvi fájlok akadnak össze és ezért dobja el magát. tehát: www.gamecopyworld.com
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
, ezért inkább saját hostot szoktam nyitni... <#eplus2>#eplus2>
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért pattog a hang játék közben? Van erre vmi megoldás?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Bannert cserélek bárkivel!!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyszerûen tegye fel rá a magyarítást és kész.
A "lengyelítés" is a stringben lévõ hibát javítja.
A magyarítás szintúgy.
Felraktam a gamet és kipróbáltam, de vmiért nem jó.
Ez a hiba:
Mindig, ha elindítok vmilyen pályát, akkor betölt rendesen és mikor megjelenik a kocsi, kiír vmi hibaüzit: Buffer overrun was detected és kilép a játékból. Másodszorra elindítom akkor már nem ír ki semmit, csak egyszerûen, mikor bejön a kocsi, kilép a játékból.
Mi lehet a gond?
tölteni (Zozz magyarítása):
Colin 2005 HUN
Magyarosítás nincs a játékhoz?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
A Codemasters ismét elrontotta a dévédét :-)
Bár nekem, hogy nem lehetett bekapcsolni, még így is nagyon bejött amikor esett az esõ! Egyenesen lehidaltam...:)
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ha valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne egy ilyet irni, az irjon nekem egy mail-t.
[email protected]
az Alcohol 120% és Demon tools. Szerintem jobbak. Szerintem...
Ha mindig ott áll meg a Nero, akkor vagy vmit elrontott
v vmi akakdályozza h tovább menjen .
Nekem ez akkor fordult elõ a Neronál ha "lemez" kevert modú volt...
kis trüközést igényel .. de +oldaható
Találtam egy jó patchet, megosztom hátha segít valakinek
nekem ezzel minden müködik
csak egy hexaeditor kell beíráshoz.
Telepítés után a szokásos exe és prozrct.dll és
Data könyvtár csere
majd az SG könyvtárba lévõ options
file +nyitni hexaeditorral és az elsõ sorban
a 13. és 16. értéket FF re állítani.
Ez a két érték feloldja "majdnem" az összes kocsit
(4 kivételével- ezek régebbi tipusok) és az összes pályát.
Célszerû ezek után 1 reboot
hiányosan irok , de gyorsan :)
Nekem sem ultimával indul, de a törést ök csinálták.
eddig ok
+ eddig van két option filem amit az SG könyvtárba
kell bemásolni, mind1ik felszabaditja az összes autót
és pályát, de mind2nek van hibája:
1. nincs co-pilot hang, a nyilak nem megfelõ irányt mutatják
2. itt + nem müködik a car setup, ha be akarok menni a menübe
1böl kilép a játékból.
Vkinek ötlet?
Megkaptam a gamet, de nem Ultima-val indul a telepítõje.
Visszaküldjem a Codiesnak?
sikerült +oldanom,
találtam másik patchet. :)
coin forever<#ravasz1>#ravasz1>