1197
Colin McRae Rally 2005
-
#756 Warezzel: nagy eséllyel sehogy.
-
masoma #755 okés elindult kösz!és hogyan lehet online-on játszani??
valami gamespy access code-t kér, rákerestem a neten de semmi
SZERETNÉK SOKAN NETEN NYOMNI DE LEGFŐKÉPPEN ÉN PLS HELP -
#754 Hoodlum-féle verzió esetén legyen egy AUDIO CD a meghajtóban!
-
masoma #753 jóvan mostmár sikerült megoldani mostmárcsak egy hibaüzenetet ir ki.
2 választási lehetőségem van: Mégse, Hibajelentés küldése....
PLS SEGÍTSETEK VALAMI CRACK KELL? -
masoma #752 császtok
Én a netről letöltöttem a cmr 2005-t valami DVD verziót, és installálás után a cd-t kéri:(
Mit tegyek? -
#751 OK.
-
#750 Az lesz, de elöbb jön a spórolás....
Azért köszi a segítséget -
#749 30 ezer pénzért egy VGA vásárlása.
-
#748 Magyarul nincs semmi megoldás? -
#747 GeForce 4 MX = GeForce 2 = nem támogatja a Shader 1.1-et = a Játék nem indul el emiatt.
-
#746 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs semmi megoldás arra hogy GeForce4 MX kártyával is elinduljon a játék? Lécci segítsetek!HILFEEEEEEE! -
PontAz #745 Ellenkező írányokat mutat a játék a pályákon. (ha balra kanyar van jobbrát ha jobbra kanyar van balrát mutat).
Ha valaki tudna vmi megoldást vagy küldeni vmi "nyilas filet" azt megköszönném. -
#744 A probléma az, hogy egyetlen ott közölt link sem tartalmaz hasznos dolgot - sőt, a game-editing.net be is zárt!
-
Teddy146 #743 Viszont! Találtam egy topicot a Blackhole Motorsport oldalon, ahol pont ezzel a textúra mizériával foglalkoznak. Íme:
Make a car in CMR2005 -
Teddy146 #742 Uppsz, bocsi, pedig vissza szoktam olvasni a topicot. Most az eccer elmaradt, erre tessék :) :( -
Teddy146 #741 Imike!
Ez a Ripper 1.7 beta nekem valamiért nem akarja az igazságot. Kipróbáltam az 1.8-ast is, mindegyiknél azt írja ki a megnyitásnál, hogy invalid file. Ja cmr5-ről van szó.
Előre is köszi a segítséget! -
#740 Upsz sorry! -
#739 én nem másolni akarnám , hanem festést csinálni .:-)))) -
#738 Nem kell megnyitni!Simán bemásolod a collin/data/cars könyvtárba.Nálam tökéletesen működik!Amilyen festést letöltesz annak a kocsinak a könyvtárába másold. -
#737 Hát nem tom....XPand Rally-ban van rendes autós multi is , de amikor 8-szor túrnak neki a szikláknak hogy darabokra török azt már nem nagyon élveztem ...:-)))Meg akkora a por ha valaki elötted megy hogy a lámáin kívül semmit nem látsz , bár ezt a patch-ban javították asszem ::: -
obe #736 má megint, ez szemétség...köszönöm
-
#735 Szellemet ... -
#734 Hát nekem az se akar működni ....Kár... -
obe #733 szevasztok, elárulnátok hogy a multijában szellemautot üldözök vagy látható az ellen?vagy ha már volt az üzenet számát légyszi. köszönöm
-
#732 Lehet, hogy az 1.8 jó, én a TOCA RD2 miatti tapasztalatom miatt nem ajánlottam - 1.8-al fagyott az általa buherált állomány miatt a Játék.
-
#731 he he .. Akor a sok 2005-ös autófestés mivel klészült ?Megnézem az 1.8-at.... -
#730 Nem jó hozzá... nem tudok segíteni :(
-
#729 Várj...
-
#728 És miért írja a big file-ra hogy invalid ? Ez nem jó a CMR 2005-höz ? -
#727 Kösz ez gyors volt :-))))) -
#726 BIG fájlok megnyitására: iRipper 1.7 beta 3 ajánlott
-
#725 Jók ezek az autófestések . Én is szívesen kipróbálnám F1C után ..Valaki tudja mivel lehet megnyitni a BIG fájlokat ? Köszi ... -
#724 Nincs.
-
#723 Nem tudja valaki hogy van e már magyar navigátor hang a játékhoz????? -
#722 azzal mit tudok csinalni, hogy jatek kozben beall illetve szarra megy a zene amit hallgatok? csak ugy javul meg ha ujrainditom a gepet... -
#721 ITT próbálkoztál már? [115 Single autó vár]...
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#720 Mi az a TORRENT???
Mit lehet azzal kezdeni? -
#719 Ha letöltöd a játékot, problémás, vagy rendesen megy az "alapműveletekkel" (DAEMON TOOLS) -
#718 Hi all! Mi a véleményetek a játékról? A Richard Burns Raly vagy a Colin 2005 a jobb? Grafikája milyen? Miben változott a Colin 4-től?
-
Gerasz1 #717 Helo!
Gondolom, mar van akinek megy a jatek:) Keresnek hozza + auto texturakat, de nemigazan talalok. a 2-hoz volt egy csomo, sot meg a 3hoz is lattam parat. 2005-hoz viszont sehol semmi. ti mar lattatok vmit?