1197
Colin McRae Rally 2005
  • IMYke2.0.0.0
    Warezzel: nagy eséllyel sehogy.

• masoma
    okés elindult kösz!és hogyan lehet online-on játszani??
    valami gamespy access code-t kér, rákerestem a neten de semmi
    SZERETNÉK SOKAN NETEN NYOMNI DE LEGFŐKÉPPEN ÉN PLS HELP
  • IMYke2.0.0.0
    Hoodlum-féle verzió esetén legyen egy AUDIO CD a meghajtóban!

• masoma
    jóvan mostmár sikerült megoldani mostmárcsak egy hibaüzenetet ir ki.
    2 választási lehetőségem van: Mégse, Hibajelentés küldése....
    PLS SEGÍTSETEK VALAMI CRACK KELL?
  • masoma
    császtok
    Én a netről letöltöttem a cmr 2005-t valami DVD verziót, és installálás után a cd-t kéri:(
    Mit tegyek?
  • IMYke2.0.0.0
    OK.
  • Jancker
    Az lesz, de elöbb jön a spórolás....
    Azért köszi a segítséget
  • IMYke2.0.0.0
    30 ezer pénzért egy VGA vásárlása.

• Jancker
    Magyarul nincs semmi megoldás?
  • IMYke2.0.0.0
    GeForce 4 MX = GeForce 2 = nem támogatja a Shader 1.1-et = a Játék nem indul el emiatt.

• Jancker
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy nincs semmi megoldás arra hogy GeForce4 MX kártyával is elinduljon a játék? Lécci segítsetek!HILFEEEEEEE!
  • PontAz
    Ellenkező írányokat mutat a játék a pályákon. (ha balra kanyar van jobbrát ha jobbra kanyar van balrát mutat).
    Ha valaki tudna vmi megoldást vagy küldeni vmi "nyilas filet" azt megköszönném.
  • IMYke2.0.0.0
    A probléma az, hogy egyetlen ott közölt link sem tartalmaz hasznos dolgot - sőt, a game-editing.net be is zárt!

• Teddy146
    Viszont! Találtam egy topicot a Blackhole Motorsport oldalon, ahol pont ezzel a textúra mizériával foglalkoznak. Íme:
    Make a car in CMR2005
  • Teddy146
    Uppsz, bocsi, pedig vissza szoktam olvasni a topicot. Most az eccer elmaradt, erre tessék :) :(
  • Teddy146
    Imike!
    Ez a Ripper 1.7 beta nekem valamiért nem akarja az igazságot. Kipróbáltam az 1.8-ast is, mindegyiknél azt írja ki a megnyitásnál, hogy invalid file. Ja cmr5-ről van szó.
    Előre is köszi a segítséget!
  • Big Daddy
    Upsz sorry!
  • lac coo
    én nem másolni akarnám , hanem festést csinálni .:-))))
  • Big Daddy
    Nem kell megnyitni!Simán bemásolod a collin/data/cars könyvtárba.Nálam tökéletesen működik!Amilyen festést letöltesz annak a kocsinak a könyvtárába másold.
  • lac coo
    Hát nem tom....XPand Rally-ban van rendes autós multi is , de amikor 8-szor túrnak neki a szikláknak hogy darabokra török azt már nem nagyon élveztem ...:-)))Meg akkora a por ha valaki elötted megy hogy a lámáin kívül semmit nem látsz , bár ezt a patch-ban javították asszem :::
  • obe
    má megint, ez szemétség...köszönöm
  • lac coo
    Szellemet ...
  • lac coo
    Hát nekem az se akar működni ....Kár...
  • obe
    szevasztok, elárulnátok hogy a multijában szellemautot üldözök vagy látható az ellen?vagy ha már volt az üzenet számát légyszi. köszönöm
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy az 1.8 jó, én a TOCA RD2 miatti tapasztalatom miatt nem ajánlottam - 1.8-al fagyott az általa buherált állomány miatt a Játék.

• lac coo
    he he .. Akor a sok 2005-ös autófestés mivel klészült ?Megnézem az 1.8-at....
  • IMYke2.0.0.0
    Nem jó hozzá... nem tudok segíteni :(

• IMYke2.0.0.0
    Várj...

• lac coo
    És miért írja a big file-ra hogy invalid ? Ez nem jó a CMR 2005-höz ?
  • lac coo
    Kösz ez gyors volt :-)))))
  • IMYke2.0.0.0
    BIG fájlok megnyitására: iRipper 1.7 beta 3 ajánlott

• lac coo
    Jók ezek az autófestések . Én is szívesen kipróbálnám F1C után ..Valaki tudja mivel lehet megnyitni a BIG fájlokat ? Köszi ...
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs.

• cselt
    Nem tudja valaki hogy van e már magyar navigátor hang a játékhoz?????
  • PeeTeR
    azzal mit tudok csinalni, hogy jatek kozben beall illetve szarra megy a zene amit hallgatok? csak ugy javul meg ha ujrainditom a gepet...
  • IMYke2.0.0.0
    ITT próbálkoztál már? [115 Single autó vár]...

---------------------------------------
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------
  • David8
    Mi az a TORRENT???
    Mit lehet azzal kezdeni?
  • David8
    Ha letöltöd a játékot, problémás, vagy rendesen megy az "alapműveletekkel" (DAEMON TOOLS)
  • David8
    Hi all! Mi a véleményetek a játékról? A Richard Burns Raly vagy a Colin 2005 a jobb? Grafikája milyen? Miben változott a Colin 4-től?
  • Gerasz1
    Helo!

Gondolom, mar van akinek megy a jatek:) Keresnek hozza + auto texturakat, de nemigazan talalok. a 2-hoz volt egy csomo, sot meg a 3hoz is lattam parat. 2005-hoz viszont sehol semmi. ti mar lattatok vmit?