198
Tankcsapda
  • britani
    Ez kész.. Otteszekészegíteeka bajbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Balázs Brigitta
    MIndenki figyelmébe:www.youtube.com/watch?v=GiRGI16PUwY

• elekati
    Honnan veszed?
  • kikinda
    Lehetne-e újra feltölteni az utolsó cd-t? Nem dolgoznak а régi linkek! Köszönöm előre!
  • ndaveed
    Csá
    Tán lesz DVD a főnix koncertről!!!
  • kikiangel #113
    Sziasztok,

nem szedte le valaki a california über alles című klippet?
  • elekati
    Sziasztooook!Nem tud vki vmi infot a 29.-ei főnix koncertről h' készült e valami felvétel és netán lesz-e DVD??
  • elekati
    Sziasztooook!Nem tud vki vmi infot a 29.-ei főnix koncertről h' készült e valami felvétel és netán lesz-e DVD??
  • bcrics
    a legfiatalabb rajongó?:)
  • bcrics
    sárváron a kuglizó vagy mi megva még?nagy alterhely volt vagy 4 éve
  • bcrics
    nem kellet volna köpködni a földre,nem kellett volna nem kellett volna ...
    húj de nagy zene...respect
  • mimcsi
    csáo
    nincs meg valakinek a Tankcsapda - Legjobb mérgek CD1-2 borítója
    Ha mégis, küldd már a [email protected]. Köszi
  • MagyaR
    Hát ez hihetetlen! Hogy lehettem ilyen ostoba, h nem 2 héttel ezelőtt vettem meg a jegyet a pecsás koncertre :(. Most könyöröghetek apámnak, h menjünk el debrecenbe, ami még oké, de azé haverokkal sokkal jobb lett volna ma :(.

Hát igen. Kinőtte már a pecsát a tcs.... Legalább egy kistadionba kéne koncertezniük, mint tavasszal. Ohh télleg, de most tél van :D. Na mind1....
  • bonyek
    hi all
  • HTS s3rg1nh00
    hát,nem egy májk portnoy,sem egy denni kerri
    (lásd:Dream Theater+30 egyéb más,Tool^^)
  • zsolesz92
    Huuhu szombat Sárvár mocitali és MEGYEK!!! yeee
  • Fülüke
    DEjó neked!
  • Sephirot T
    Ja de helyette lesz szatmarnemetiben az meg itt van 30 km-re ugyhogy ott leszek:D
  • Lteebee
    Holnap Hegyalján!
  • Fülüke
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Elmarad a Gyöngyösi-sástói koncertjük! :(
  • Lteebee
    Majd meghallgatom újra én is.
    Az élő főnix viszont adja!
  • sufnituning
    Most hallgatom az új albumot. Szerintem elég jó lett!
  • Voltan
    Tényleg ennyit tud. A TCS-ban nincsenek zenészek. EFOT-on belenéztem a koncertjükbe, a Fejes Tamás még egy közönséges 4/4-es beütést is elb*szott, ami azért nem semmi.
  • Lteebee
    Én meg mennék már megint egyre, de valami miatt sosem jön össze.
  • blackgamer
    én mindig belebotlok, de általában kihagyom
  • Lteebee
    Gondolom lemezbemutató.
    Meg nincs is olyan gyakran Tankcsapda-koncert szvsz.
  • blackgamer
    máskor is van Csapda koncert, ezt most miért kell óriásplakátokon lobogtatni?
  • pasquale
    4 nap múlva kisstadion!
  • PaI2tizán
    California über alles szám marha írónikus bár kevesen értik az összefüggést de a lukács nagyon tud szöveget írni ehez kell egy kis történelem és társadalom ismeret
  • RangeR
    Szvsz ha ennyit tud éppen elég mert ennyi kell. Igen van néhány félig vicces új szöveg, meg annál jobban is viccesebb is meg kevésbé vicces is. Elvileg a 2. szám után is arra lett kitalálva, hogy hallgatható legyen, szóval van valami hallgatható még rajta. Te felküldöd a mélyet? Sz...r lehet, én nem győzöm lejjebb venni, de ha nem teszem ezt akkor is hallgathatónak hallom ám!
    Az is igaz, hogy nagyobbat kaszálnak legalábbis remélem, és mennyire megérdemlik, mert egyre jobb amit előadnak.
  • Lteebee
    Két számig jutottam.
    Mondjuk a férgeknél jobban szól, az biztos, de olyan szarul keverni csak egyszer lehet egy életben.
    Rendesen fel kellett küldenem a mélyet a kocsiban, hogy hallgathatószerűvé váljon a dolog.

A 2. szám után van valami hallgatható, vagy továbbra is csak szemezgetnek a korábbi reszelésből, illetve néhány félig vicces új szöveg?

Egyre nagyobbakat kaszálnak és egyre gagyibb, amit előadnak.

Vajon Cseresznye megtanult az évek során gitározni, csak nem fér bele a TCS imidzsbe, vagy tényleg ennyit tud?
  • oliverspy
    Mondjuk azt nem értem miért mondják, hogy Divatrock.
    Nem ők kérik, hogy mennyen rádióba. Nem ők mondják, hogy menjenek disco-ba.
    Múltkor volt a Dob + Basszus. Tankcsapda - Menyország tourist volt az első dal.
    Mondták Lukácsék, hogy ők nem örülnek, hogy megy Disco-ba a számuk... (asszem)
    Felvettem majd visszanézem!
  • Ben C
    Jó lett, sztem komorabb és keményebb mint a kicsit tul slágeres élni vagy égni, örülök hogy nem kommerszedik tovább a csapda..
  • oliverspy
    Tőccsétek from máj webszájt:
    --==[WiiZ]==--
  • blackgamer
    lekéstél #79, amúgy pörgős a lemez, de volt már jobb is
  • oliverspy
    RapidShare, tehát slotokra nem nagyon kell várakozni, meg fent van. Igaz csak 128kb/s-os mp3, de sztem minősége tökéletes!
  • oliverspy
    Új lemez? Bejön?
    http://wiiz.extra.hu
    Tom nem szép dolog, de egy RapidShare-es linket belinkeltem az oldalra. Lelehet free-n tölteni az új lemezt. Csak egy reg kell az oldalra és kész!
  • matazsofi
    Szivesen.
  • RangeR
    Most aztán nem semmi dolgot tettél, egyszerűen sem DC-n, sem sehonnan nem tudtam megszerezni csak erről a címről! Ezer hála! Azért megveszem majd fizukor a CD-t, de addig is...
  • matazsofi
    Az új album letölthető a www.sendspace.com/file/3ruh68 oldalról. Kicsomagolásnál a jelszó: lions01