199
Tankcsapda
-
matazsofi #79 Az új album letölthető a www.sendspace.com/file/3ruh68 oldalról. Kicsomagolásnál a jelszó: lions01 -
bazsi123 #78 valaki nem tud letöltési lehetőséget? -
Hááát, nemtom, de nekem a Nem Kell Semmi az eddig a leges-leges-legjobban tetszik, a többit sajnos nem hallottam, nem vettem még meg, csak ez az egy szám van meg nekem. De valahogy a hangzás és a dallamvilág nagyon bejön, olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy úgy változik az ízlésem mint Lukácséknak, ez azt jelenti, hogy albumról albumra mindig jobban tetszik a Tankcsapda mint az előző. Lehet azért, mert kb. egyidős vagyok velük, picit öregebb, de majdnem. Ezt mondom az Ember tervez óta, hogy mindig jobb az új. Most egy szám alapján megint ezt mondom, szóval én megint jól jártam velük, pont ez a hangzás kellett most nekem. -
MagyaR #76 Basszus! Megvan az új lemez! Apámat elzavartam a dedikálásra, azt megvette 3300 Huffér. Szntem rendes boltban drágább lesz.
Hát az értékelésem: Volt már jobb lemezük is de ami a messze legjobb ebben az újban az a SZÖVEG! Ezek már olyan szövegek, h elolvasom és én fiatal fejjel azt mondom, hogy he? :D. Szal apám fordította nekem közbe hehe :).
Az első három szám az valami isten: Rock a nevem <--- az 1ik legjobb, nem kell semmi, és a california über allas.
A lemez közepén vannak a zúzós számok, és az 1ik legzúzosabb az pont a lemeznek a címe a mindenki vár valamit.
A vége felé vannak talán a kicsit enyhébb dalok, amik eggyáltalán nem popposak.
Szal nem rossz lemez, csak még meg kell szoknom! Még olyan ismeretlen...
Ehhez még egy jó darabig hallgatnom kell az biztos.
Hát naggyából ennyi! Ja és még annyi, hogy az a nagyon jó a lemezbe, hogy tele van az egész ien szövegekkel, mint pl: -fél attól az embertől aki embert öl
- Tudom jól hogy kérdés lehet száz és száz , de válasz csak egy van: egy van -
ma jelent meg egy Pecsás dvdvel együtt -
blackgamer #74 jövőhéten új lemez, van már valahol fent kalóz? -
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy mennyibe kerül a belépő a holnapi komáromi Tankcsapda koncertre? -
Tamás26 #72 Dalospacsirta 2005 - Melyik a legnépszerűbb együttes?- SZAVAZZ!
ITT: http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=2142 -
Aham...
Itt szeptember 10ig van...
Nem hinném hogy többet nem mennek sehova -
homokhat #70 itt -
Sziasztok!
Nem tudja valaki a tankcsapda 2005-ös koncerkörútját?
ELőre is köszi -
blackgamer #68 nekem koncert dvd (Viszlát Debrecenben) van meg, 2000 Ft volt, kár hogy Legjobb mérgek 5 ezer forint
keresek valahol akciósat... -
Vlala #67 nekem csak a CD-k vannak meg -
blackgamer #66 ma Tankcsapda nap Wishradio-n (
hallgat) -
blackgamer #65 A legjobb mérgek dvd (klipes) megvan valakinek?
dc-n kerestem, de senkinek nincs meg -
Fekszem a földön, hányok a fűre.
Gondolok piára, nőre, fűre... -
Pityi009 #63 "kit érdekel, hogy mi a helyzet?
kit érdekel, hogy kik figyelnek?
kit érdekel, az égen az a kibaszott halott nap?
kit érdekel, hogy mocskos a körmöm?
kit érdekel, hogy bekéne törnöm?
kit érdekelnek, a gonosz a gonosz szemeim? ...."
-
Fatanur #62 Amikor odalépett hozzám én má' éreztem hogy ebből nem lesz pardon
Aztán még aznap éjjel meztelenre vetkőztünk a folyóparton
Messziről szólt valami zene de engem csak a szeme érdekelt és
Éreztem a szerelem szele felkapta a szívem én
Nem hittem hogy ilyen velem megtörténhet még...
Amikor odalépett hozzám én má' persze egyből gondolhattam volna
Hogy egy ilyen csaj ha józan lenne talán hozzám se szólna...
De ő azt mondta hogy szia én meg azt hogy itt a pia és
Kérdeztem és mondta hogy most éppen nincs faszija
Én tudom hogy ez hiba de hagytam hogy a liba
Elmenjen mielőtt én...
Azt mondom állj állj állj ilyet többet ne csinálj
Ha komolyan akarod nincsen akadály de addig
Állj állj állj ilyet többet ne csinálj
Lehet hogy ez neked jó de nekem fáj...
Azt mondom állj
Tudod én úgy éreztem magam mint egy húr amit húznak
De vigyáznak hogy el ne pattanjon a túsznak
Éppen annyi kaja kell hogy ne legyen baja de ez nekem így nem elég
Azt mondom állj állj állj ilyet többet ne csinálj
Ha komolyan akarod nincsen akadály de addig
Oké hogy kutya vagyok de ne a farkamon állj
Azt mondom állj
Ez nekem így fáj... -
Lábnyom #61 Itt vagyok,énekelek
Ezen kívül mi tehetek
hogy több legyen a zsebemben
Mitől legyen jó kedvem?
Üres zseb,üres gyomor
szembe jön velem a nyomor
Rossz helyre születtem
Mitől legyen jó kedvem?
-
blackgamer #60 ma Tankcsapda nap Viván -
khamwass #59 A régi szövegek szerintem is jobbak voltak, de úgy néz ki ez kell az embereknek :) -
Én a régi számokat hallgatom! A legobb méreg környékén.... -
Abszolúte, és igazad van!
-
Narancs
Azt hiszem, szándékosan félreértessz. Mintha úgy rémlene, odaírtam, hogy a régi számok nagyon-nagyon-nagyon jók, gáz, hogy nem azokkal futottak be.
Azok a szövegek egyáltalán nem közhelyesek, mint ahogy te is írtad.(Bárány, A négy, Ember tervez, Múlik , stb.)
De!
Mikor kapja meg Lukács a legjobb szövegírónak járó díjat?
Amikor fossa magábol a sok kommersz gagyiságot. Engem ez háborít fel!
Meg, ha eladják magukat, akkor miért jelenik meg olyan cikk, hogy ők egész idő alatt hűek voltak önmagukhoz, tömjén, tömjén.
Remélem most már világos, mit akartam mondani. -
Tankcsapda.
A punk kezdetek köszönnek vissza a névvel, nem épp a mostani álkemény vivás zene jut a szóról az ember eszébe sztem... -
mi ezen durva??? -
Nem tom pl legjobb méreg mióta közhely, vagy R&R rugója, vagy Akapulkó...stb és még folytathatnám...
Csapdának k*va sok száma van, és télleg megfigyelhetők visszatérő motívumok, de ettől nem hinném hogy közhelyes lenne...
Ha csak az új számok lennének meg, akkor én se szeretném őket...
Mellesleg nem durva, hogy ilyen gáz névvel be lehet futni? -
ÁJÁJ! Jóak a tankcsapda, volt és az is,, az utolsó pár hónap zanéjéről most nem vok képben, de mék mindíg jól nyommják a fiúk, és télek jó egy ien koncert ;) meg egyszer egy riportban hallotam vagy olvastam már namtom hogy ami igazán nagyá teszi őket az többek közt a fülbemászó dalam és szöveg, émg akkor is ha mind közhely -
blackgamer #51 csak furcsa, hogy a csapból is Tankcsapda folyik
ezt nem gondoltam volna pár éve
lehet, jővőre majd Junkies vagy más hasonló banda kerül a viva listáira?
persze azt ne felejtsük el, hogy a zenélésben is pénz van
a kiadó valamilyen szinten tud hatni a zenészekre és ha "megélhetési" zenész vagy, (pl. Kispál) akkor hajlani is fogsz, hogy olyat játsz amit el lehet adni széles körben -
"Érdekes megfigyelés, hogy Tankcsapdát mindenki szereti, ha egy buliban mondjuk vita van a zenéről, akkor Csapdát mindíg be lehet tenni, mert punk gyerek is szereti, meg a diszkósok is..."
ez tényleg ÉRDEKES megfigyelés
vagy csak tényleg mifelénk nem bírja senki őket? [diszkós/punk] -
Én kurvára szeretem a Csapdát, rajtuk nőttem fel. Nekik már régóta nagy a rajongótáboruk és sikeresek. Az, hogy most vettek 2 díjat maguknak (mer most már tellik), nem sajnálom tőlük...
Érdekes megfigyelés, hogy Tankcsapdát mindenki szereti, ha egy buliban mondjuk vita van a zenéről, akkor Csapdát mindíg be lehet tenni, mert punk gyerek is szereti, meg a diszkósok is...
Amúgy annyira bírom, hogy mikor egy zenekar "befut", a kortársak rögtön útálják őket, és elveik feladásával, a műfaj meggyalázásával meg hasonlókkal dobálóznak...(pl Alvin VS minden punk, Tankcsapda VS Auróra...stb)
Inkább örülök, hogy nem csak azt a teknó szart meg a fika diszkót nyomját a VIVÁn, hanem néha lemegy egy Csapda is a népnek. Ez király! Persze igazad van abban, hogy a régebbi számok SOKKAL jobbak, de a népnek nem kell 'legjobb méreg' meg 'Lopott könyvek', nekik ez az álkemény rock kell, és a Csapdával megkapták...
Megjegyzem a koncertek még mindíg baszott jók, az igazi slágereket mindíg lenyomják, közönség is a régieket preferálja...
-
A szövegek meg röhelyesen közhelyesek.
Ennyit a nagy dalszövegíróról... -
Ok.
Azt tudtátok, hogy Lukács lett Debrecenben az év embere (kulturális embere, vagy mittudomén mi a címe a kitöntetésnek), megelőzve színházigazgatókat, költőket, ilyesmi.
Volt egy cikk, olvastam, közben ment fel bennem a pumpa.
Valami ilyesmi volt:
-Mi lehet a zenekar sikerének a titka?
-Hát az, hogy végig hűek maradtunk magunkhoz, mindigis azt csináltuk, amit eredetileg.
Aztán volt egy ilyen megjegyzés:
-A szövegek humanisták, meg pozitív töltetűek, meg ilyenek.
Mi a fene ez, kérdem én?
Hát halgassanak vissza a saját albumaikon, milyen volt a zene, meg a szöveg. Tényleg ugyanazt nyomják. Hogy szakadna rájuk az ég. Jó lenne, ha elmondaná valaki a tankcsapdának, hogy a tankcsapda nem az agyarországgal kezdődött, és az emberek nem a menyországturiszt utántól szeretik őket.
Nálam lejáratták magukat, már vagy 2 éve utálom őket, most meg főleg. Az a baj, hogy a régiek viszont jók. Mára meg...gerinctelen popnyáladék.
Kb ennyi a véleményem. -
Tankcsapdások..:))) -
blackgamer #45 cikk
egy vadonatúj nótát is tartalmaz, az Azt mondom, állj!! című dalt, melyhez minden idők legdrágább és legdögösebb hazai videoklipje készült el a napokban.
???
mi került olyan sokba? a rendőrautók bérlése? vagy mi?
amúgy nem dobtam hátast amikor megláttam a klippet
szerintem nem valami jó
Tankcsapda nem tud jó klippeket készíteni.
Csak a Menyország.. és az Ez az a ház volt jó, talán Mindig péntek? bár arra nem nagyon emlékszem, valami görkoris pályán forgatták asszem -
sajnos...
és élni is fog, mer pénzéhes geciek....
tinikedvencekö :P -
Nemtudom hogyha valami jó akkor miért kell elrontani és ez rengeteg mindenre igaz ,, jobb úgy sem lessz! -
az 1 undorito szar bad religion feldolgozas....
Mar mint az eredeti szam jó, de ez a TCS verzió valami borzalom.
Letagadom hogy 6-7 éve még hallgattam.
-
Vlala #41 Tegnap láttam a klipet, nekem bejött. A szám is. Bár ha akarnának, sem tudnának rossz zenét gyártani [nem elfogult] -
mitgondoltál?? Jóhogy :DDDDD