Empire Earth 2

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Új vagyok és segítségre szorulok,vagy valami. Nem indul el a játék a windows 7-en. Próbáltam már az ikonnal a kompatibilitás problémát +oldani de semmi...van ötlete valakinek?<#szomoru1><#szomoru1>
Errõl a torrent oldalról http://transfer-tracker.eu/index.php le tudjátok tölteni a Magyar verziót!
Üdv

Sziasztok!
Már sokan feltöltöttétek a magyar nyelvi fájlokat,de minden letöltõoldalról törölték.Megköszönném ha valaki feltöltené újra és belinkelné vagy ide vagy elküldené a linket erre a címre:[email protected]ár mindent felraktam csak az kéne!elõre is köszi!
Helo

Bocs a hülye kérdésért de fölmentem a lejjebb említett hamachi szerverre meg haverom is és hogy lehet játszani ?

Elõre is köszi
Én sem akarlak felgyújtani, úgyhogy ezt megbeszéltük 😄 majd írok persze ha találok valamit 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

peppuz
hát oké!azért köszi!<#nyes><#whatever>hogyha mondjuk(most nem azt mondom h kezd el izombol keresni)ha "véletlenül találsz valamit ez ügyben akkor ugye azért szolsz!Keresem én nem akarlak csicskáztattni!<#nevetes1><#pias><#wave><#whatever><#nyes>

Harder,better,faster,stronger XD

Akkor nyílván alapból kompatibilis volt a 2 játék, ez dirett arra való hogy kompatibilitási gondokat orvosolja. nekem myconfigx.cfg néven van, és a barátnõm gépén is, pedig a 2 gép között generációs különbségek vannak 😊
nincs más akkor részemrõl, rá kéne keresni a hibaüzikre google-ban

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

peppuz
na itt áll meg az install-ba!kb a 13dik kocka!XD

C😛rogram Files/Sierra/Empire Earth2/movies_ee2x/fe_loop_EE2X.bik

egyéb 5let...amugy ha átirom a myconfig-ot akko azt irja ki 1böl h nem kompatibilis<#rinya><#sniffles><#confused><#falbav><#boxer><#ejnye1>

peppuz
ja jó!ott van csak én vak vok!!XD

peppuz
a myconfig.cfg-t a kiegészitön találom????mert azt nem tudom...
Hát mind a 2 eredeti cd!és nincs vistám!<#nyes><#wave><#confused>

Próbáld átírni a myconfig.cfg-t a sima EE2 fõkönyvtárában, mondjuk "myconfig2.cfg"-re. De akkor ennek is csak akkor lehet értelme ha mind2 eredeti, vagy mind2 tört. Ha ezek nem, akkor meg feltenném a kérdést hogy Vistád -e van? 😄

peppuz
De az meg hogy lehet h néha sikerült néha meg nem?????😮:S
Am eredeti a CD

Köszi a segítséget viszább olvastam a magyar patch-et megtalálta csak a cracket nem de sikerült. KÖSSZ
Akkor úgy tûnik rossz oldalról töltötted le, vagy hibás az eredeti CD (ami kevésbé valószínû) 😛

peppuz
és ez a telepités közbe van!Tehát nem vágom az egészet<#nemtudom><#nemtudom><#sniffles><#szomoru1><#merges2>

peppuz
bocsi h ilyen késön irok na!

Összetevö átviteli hiba

meg vmi
Fájl: H:\data2.cab
Hiba: Adathiba (CRC)

Ez sajnos minden stratégia game-nél így van, LAN-ban próbálva legalábbis, avagy én még senkitõl se hallottam erre megoldást 😞

Sziasztok!
Nekem egy kérdésem a következõ lenne az Empire Earth 2 vel kapcsolatban.
Mégpedig, hog hogyan lehet megoldani, ha egyáltalán meg lehet, hogy multiplayerben direct ip-s kapcsolat esetén, elmenteni úgy a játékot, hogy azt a késöbbiekben is tudjuk folytatni? Eddig csak azt sikerült elérni, hogy a mentés megtörténte után, miután be lett töltve, az akivel eredetileg játszottam, annak a helyét a gép vette át.
Remélem tudtok erre megoldást mondani.

Üdv: Sidower

Én meg akkor fogok agybajt kapni ha az van neki amit EGY sorral lejjebb írtam 😄DD már azon se lepõdnék meg

hát, ha bepötyögnéd hogy mégis milyen errort ir ki, esetleg esélyünk is lenne arra hogy tippeljünk mi a baj 😊

peppuz
hali!

Vki nem tudja h miért nem müködik nekem a kiegészitö?mert eredeti meg minden de amikor telepitem vmi errort ir ki?és néha sikerül néha meg nem:S:S Thx elöre

Királyságos megoldást találtam!!! Akinek nem megy fel az Art of Supremacy, mert különbözõ nyelvû, akkor nevezze át a MYCONFIG.CFG-t a játék fõkönyvtárában! Ez tartalmazza a nyelvterületi információkat és VOILA!

Nem tudjátok hogy kiegészítõhöz van -e magyarítás? Nem nekem kéne, csak barátnõmmel rákaptunk hogy LANba nyomassuk gép ellen, azt jó lenne ha oroszokkal is lehetne lenni(más egyébben nem tudom mi van még kieg.ben) és közben mind2en értenénk 😄

szia attila!
én szivesen jatszanek veled felmentem a hamachi szerverre de még ott nem találkoztunk.nincs msn-ed vagy valami hogy meg tudjunk beszelni egy idõpontot?
üdv: dahutiusz
Sziasztok!
Játokosokat várok egy új hamachi szerverre!
Haamchi hálózat neve: EE2_Attila2012
jelszó: EmpireEarth2
Remélem sokan fogtok jönni! 😉
CSAK tört játékkal mûködik ez a hálózat, szóval ide csak olyanokat várok akinek a tört EE2 van meg!

Mivel nekem is ez van meg, és neten nem tudom nyomni, ezért csináltam meg ezt a hálózatot.
Gyertek minél többen hogy jó nagyokat játszhassunk! 😊
Üdv, Attila
Hali, vkinek lenne kedve ma esetleg holnap este játszani egyet?

Viszonylag kezdõ játékos vagyok, ezt vegyétek figyelembe 😊
crack-et hol lehet letölteni
shevsenko7
Eladom az EE-2-met párszor má használtam de még megy viszont az Act of Supremacy az nem megy még mindig...de eladom 1000FT-ért és a AoS-t is 1000ért ha vkinek kell érdeklödjön itt vagy küldjön egy üzit...<#nezze><#wave><#phone><#integet2>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

shevsenko7
nem tudom!lehet hogy már probáltam...<#confused>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Pecselni nem kell elõtte?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

shevsenko7
hali!!!

megvettem az EE2-t és ugyan abba a csomagba benne volt az Art of Supermacy!na elötte instaláltam a rendes game-t és utána akartam a kiegészitöt.na azt irta ki hogy ERROR.De miért?hiszen eredeti a CD és vadonat uj

shevsenko7
te melyik vagy mert itt 10csávo van azt mindenki offline

shevsenko7
az nekem ugy is megvan

shevsenko7
oksa

Valakinek, ha van kedve játszhat onlineban, és nem feltétlenül szükséges a legális serial!
Csak töltsd le a Hamachit innen:
http://hamachi.workforyou.hu/letoltes/HamachiSetup-1.0.2.1-en.exe
(A honosítás letölthetõ innen:
http://hamachi.workforyou.hu/letoltes/hamachi%20hun.zip )
Lépjen be erre a szerverre: EMPIRE 2
Jelszó: EMPIRE
Gyertek minnél többen!
Remélem minnél többen leszünk és komoly csatákat vívhatunk!

Ui: Ha valami hiba van a hozzászólásaimban vagy segítség kellene ezekkel kapcsolatban, akkor írjatok!<#kacsint><#kacsint><#kacsint>
Elõször is tedd fel az ANGOL patchet innen:

ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/empireearth2/updates/ee2_update_uk_100-110_120.exe

Másodszor másold be ezt a játék fõmappájába a kibontott fájlokat:

http://data.hu/get/384304/empireearth2-nocd-1_2-ENG.zip.html

FIGYELEM! A fájlok csak akkor mûködnek, ha teljes telepítést választottad a játék feltelepítésénél!! (Kihagyható ez a lépés, ha eredeti a játék!)

Harmadszor másold be ezt a játék "zips" mappájába (Köszönet Nyigunak):

http://data.hu/get/384298/db.zip.html

Ezek után élvezd a játék 1.2-es verzióját MAGYARUL!
100%-ig MÛKÖDÕKÉPES!
jah csak akkor nem indul ha felteszem a magyarítást!
Meg lehet oldani hogy magyarul is menjen?
Sziasztok!
Nagyon kellene az 1.2-es patch!
Leszedtem egyet a gamecopyworld-rõl, de azzal elindul a játék, majd 2 másodperc után kilép!!!!!
AMíg nem volt fent patch addig ment!
És nagyon kellene!
Már egy csomó oldalt megnéztem, de nem találtam mást!
Mi lehet ezzel a crackkel a gond?
Most 1.2-es UK patch van fent!
Valaki kérem segítsen!!!!
Pls help!
Elõre is nagyon köszönöm!!!
Üdv.
Van vki aki még jáccik vele, neten?
Mert én szivesen tolnám vele, bár kedden már utazom el, de utánna meg holnap esetéleg még játszhatunk

Nem goind..már olyan gyakran engem se.Lehet hogy a ping

nagyonjó gém.
Meglehet vhogy álítani a multit ha mondjuk pihenni akarunk?
Nyomkodtam már a pause-t de semmi.
Akkor mi mást kéne nyomkodni?(lányokat, tudom😊)

ritkán engem is ledob, de sajnos nemtudom, hogy miért. bocs!
köszi, megy.Mé g egy uccso kérdés, hogy mért dob ki egy rövid idõ után?

THX

Horse sense: Hamachin keresztûl úgy tudtok játszani, hogy a multin belûl van a Lan/Direct connect és itt van egy olyan, hogy ,,join game at ip". <<<ez mellett van 4 mezõ ahova beírod annak a személynek a HAMACHI IP címét, aki csinálja a szervert. Ha minden oké akkor elvileg egy kis töltögetés után már csak a join game at ip-re kell ráklikkelni!
Sziasztok! neten hogyan kell tolni a Empire earth 2-vel?Hamachit leszedtöük, de nem látjuk a másik serverét, meg igazából foggalmunk sincs, hogy hogyan kell beállítani használni stb..

HElp mee!!

Hali! Most kaptam a szülinapomra a játékot de az oktatópáják nem mûködnek , ezét magam kezdtem felfedezni a játék titkait. A legfõbb problémám,hogy nem tudom hol kell kort átlépni .Kiirta ,hogy mostmár átléphetsz akövetkezõ korba de nem tudom ,hogy hol lehet átlépni.Help!!
Hali! Mivel tudom a textúrákat (*.pcpatch) szerkezteni?
Nem értem az embereket.Van internet hozzáférése és kéri hogy keresse meg valaki neki az adott dolgot.Helyette!!!!Mert lusta beirni a keresõbe a keresett dolgot. Tessék. Fakk!!

http://spacetarget.com/games/pc_empire_earth_2.shtml<#violent><#gun><#boxer><#banplz>

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

kéne az empire earth 2 v1.2 patchnek a crackje
valaki tud segiteni az empire earth-be
Oldal 1 / 9Következő →