273
Én anyám jelentkezett!és a tiéd?
-
#233 köszi; meg, csak a 3 vizsgán majdnem szétment a fejem :-€ -
#232 Hát, utólag is sok sikert a vizsgákhoz. Megérdemelted a felhőtlen bulizást akkor. -
#231 nem voltam otthon :( Ma volt 3 vizsgám, előtte szórakoztam egy kicsit :Ð -
#230 Pedig most tényleg érdemes lett volna megnézni. -
#229 nem láttam :-C -
#228 Ma Suhi játszott, és másfél millió forintot nyert. Fantasztikus volt az egész műsor, olyanokat mondott ez a gyerek, hogy komolyan, férfi létemre majdnem megkönnyeztem. Hihetetlen, hogy egy férfiban ekkora lelki érték legyen. -
#227 NEm vagyok vak, csak volt már gyakszim plasztikai sebészeten, és ismerem, milyen nyomokkal járnak egyes beavatkozások. -
vg #226 Hát bakker, te vak vagy! -
#225 Erről van szó. És ha valaki csak 1 forintot nyer, annak 30 fillér a nyereménye. -
#224 Ez úgy szemétség ahogy van, mert hogy azt nem hangoztatják, hogy mennyi az adó rá az még elmegy, de hogy még a telefonálót is ő fizeti ki, aki lehet csak eyszer telefonált, a játékos pedig ott volt számtalan sok adásban :( Mennyit kaphatott az aki néhány százezer forintot nyert??!! :( -
#223 Vagyism ha nyer 20 millát, ebből 10 milla az övé, amiből lejön a 37%-os adó vagyis 6,7 millát kap a 20-bó? -
#222 HOgyne. Ott van Ica, Bogika, Viorika a példának kedvéért. -
#221 A játék elején nem így mondták!Biztos hogy az igazi játékosok mondták? -
#220 Számtalanszor leírtuk már, hogy sajnos ez így van. Az Index fórumon szoktak a volt játékosok írni, és ők mondták, hogy az ő nyereményünből fizetik ki a telefonálót. -
#219 Ez szerintem nem így van. -
#218 30% az a 47% ;-) -
TNormi #217 Nem az a vicc hogy csak a felét hanem 47% os adót is vonnak a nyereményből !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#216 Szerintem túl sok éhenkórász még nem volt abban a műsorban, mégis sokan nyertek nagy összeget. -
#215 Nincs feltétlen agyonplasztikázva, de hogy nem kell sorban állnia ingyen kajáért, az is fix. -
#214 Ez már régóta megy az olasz csatornán..... -
#213 Nem volt agyonplasztikázva, az látszott volna rajta... Ismerek én 40-es nőt, aki 30-asnak alig néz ki.. -
#212 Ebben az a szemétség, hogy a nyereményeket megfelezik. Lehet a csaj 20 millát nyert, de csak 10-et visz haza, mert a telefonáló kapja meg a másik felét. Eddig azt hittem, hogy a játékos megkapja a 20-at, s a telefonáló külön 10-et ,de ez, hogy a játékos csak a felét kapja meg????!!!! Akkor a főnyeremény nem is 50 milla, hanem csak 25 :( Nagyon megtévesztő ez az egész..... -
#211 pfff ezt nem is tudtam -
vg #210 Inkább az a durva, hogy egy agyonplaztikázott csaj(40 éves volt...), akinek láthatóan nem volt szüksége erre a pénzre nyerte meg a 20milliót! Ráadásul "shopingolásra" költik majd...! -
#209 Az mekkora VÉLETLEN hogy tegnap volt a 100. adás és a csaj 20.000.000 Ft nyert -
#208 Gyanúsan magasak mostanában a nyeremények ;) -
#207 Dehogy van! Véletlenszerű permutáció az egész, meg szerencse.. -
#206 Az igaz, mert véletlenszerűen helyezik el az összegeket. -
#205 Most komolyan!Tényleg nincs értelme!A statisztikának van értelme de az sem segít túl sokat!!!! -
#204 Van értelme a számmisztikának. Most komolyan. -
#203 Ha tényleg ezt csinálta akkor inkább ő nyerte volna az 50 millát!Utálom a sok barmot aki ott okoskodik fél órát hogy mi lehet a táskájában a számmisztika meg egyébb bromságok szerint mikor senki sem tudhatja!!! -
#202 Hát, legalább. :-D -
#201 Aztán meg a fenekére csapni a vonalzóval a hanyag magaviselete miatt ;) -
#200 Nem mondod :-D Hát, megérdemelte volna -
#199 Végig azért szurkoltam, hogy a vonalzót nyerje -
#198 Akkor még jobb. Kap belőle 20 000 000-t, azt érezze jól magát vele. -
#197 főleg, hogy szimpatikus ember. Tényleg bunkó módon viselkedett. mindenkit siettetett, hogy nyissa már ki a táskáját, ne mondja a hülyeségét, és Gundelra is többször rászólt, hogy nem kíváncsi rá. -
#196 Én azt az újítást vezetném be, hogy a játékos a játék megkezdése előtt szabadon cserélhessen, és utána hagyják békén.. Így jobban hasonlítna a régi játékra.
Szerintem 25 millából nem 10 milla az adó. max. 5-7 között. -
#195 Enyhén nagyképű volt. És a játékvezetőre nehesztelni különösen nem szép dolog. -
#194 De igen, ez így van, sajnos. Az Index fórumon szoktak írni volt játékosok, és alátámasztották ezt a sajnálatos tényt.