Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kiadják keresnek a pc-seken is egy nagy csomó pénzt, ha nem adják ki akkor elesnek egy csomó pénztõl.
Nyugi, ki fogják adni.
PSN ID.: Beegabor
<#violent>#violent>UBI<#levele>#levele>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerintem semmi érteleme várni erre.. Amugy se lesz túl jó , majd ha jön leszednjük (legalábbis én mert hogy megvenni nem fogom az 100) aztán kb 3-4 óráig elég lesz vagy megunjuk az elsõ 10 percben 😄
Resident Evil 4 - PC
Release Date: March, 2007
Á lá STALKER
Vagy ha nem is, akkor meg úgy várom már, hogy mire kijön (100 év) és elkezdek játszani vele és nem fog tetszeni mert ha már valamire ennyit várok,akkor az feleljen meg elvárásoknak és lehet másfél év hitegetés után kevés lesz amit majd nyújt, ahhoz képest... 😞
Next PC upgrade: 2022
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Majd max 1-2 év múlva veszek 1 jobb gépet.. (amugy egy 6600 GT-m 3 GHz-s procim meg 1 GB RAM-om van...)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A végén kaptam infinite ammot!
Meg megnyíltak az extrák:
Ez van benne:
Lehet menni ADA-val!
Meg a vörös ruhás csajjal is!
Jó kis játék,ha kijön pc-re,akkor végignyomom mégegyszer!<#email>#email>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
viszont az amcsi meg eu az még mindig TBA 😞