Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvégre a játék már rég kész van a portolás meg alig kerül valamibe szal nincs rá igazán okuk hogy NE adják ki.

Miért lenne cancel?
Ha kiadják keresnek a pc-seken is egy nagy csomó pénzt, ha nem adják ki akkor elesnek egy csomó pénztõl.
Nyugi, ki fogják adni.

Az lesz a legborzaztóbb amikor kiírják hogy Cancelled. De akkor lemészárolom az összes Ubisoftot.
Seth
de az a baj hogy sehol egy reklám ( vmi coming soon vagy available mm/dd/yyyy vagy pre order now etc), sem-mi

PSN ID.: Beegabor

RocKY2
Szimpla reklám kampány...

húúú 2 x elküldtem valami admin kapja le az egyiket!!! 😄
Vazzz ez komolyan a pofátlanság netovábbja vazzz hova halasszák a gamet csinálnak egyáltalán vele valamit? Szerintem kurvára nem foglalkoznak a játékkal csak mindig halaszgatják a megjelenést komolyan a végén tényleg letöltöm a ps2 verziót miért van az hogy õk már rég végigtolták a gemet mi meg itt csurgatjuk a nyálunkat egyszerûen hihetetlen rosszabb mint a stalker ott legalább annyit mondtak bocs majd egy év múlva azt bocs majd jövõre vagy bocs idén sem jön ki.... itt meg vazz hónapokat csúztatnak el minden hónapban ezt a pofátlanságot van bõr a képükön??? ÁÁÁÁÁÁÁ
Vazzz ez komolyan a pofátlanság netovábbja vazzz hova halasszák a gamet csinálnak egyáltalán vele valamit? Szerintem kurvára nem foglalkoznak a játékkal csak mindig halaszgatják a megjelenést komolyan a végén tényleg letöltöm a ps2 verziót miért van az hogy õk már rég végigtolták a gemet mi meg itt csurgatjuk a nyálunkat egyszerûen hihetetlen rosszabb mint a stalker ott legalább annyit mondtak bocs majd egy év múlva azt bocs majd jövõre vagy bocs idén sem jön ki.... itt meg vazz hónapokat csúztatnak el minden hónapban ezt a pofátlanságot van bõr a képükön??? ÁÁÁÁÁÁÁ
Seth
elsõre kb 20 órányi játékideje van, nem egy rövid darab 😄

Nem tom miért ülnek a játékon amikor már rég készen van a port
asszem gamespoton vagy hol, googleban kerestem rá.
ez hol láttad??? o_0
<#violent>UBI<#levele>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Senkkik
Ezt meg honna szedted? 😄
Szerintem semmi érteleme várni erre.. Amugy se lesz túl jó , majd ha jön leszednjük (legalábbis én mert hogy megvenni nem fogom az 100) aztán kb 3-4 óráig elég lesz vagy megunjuk az elsõ 10 percben 😄

na ha azt hiszitek már közel február akkor itt a jó hír:

Resident Evil 4 - PC
Release Date: March, 2007

Á lá STALKER
Nem úgy volt hogy januárban jön ki? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
csabarinkoo
Én lassan lemondok errõl..
Vagy ha nem is, akkor meg úgy várom már, hogy mire kijön (100 év) és elkezdek játszani vele és nem fog tetszeni mert ha már valamire ennyit várok,akkor az feleljen meg elvárásoknak és lehet másfél év hitegetés után kevés lesz amit majd nyújt, ahhoz képest... 😞

grebber
Ez a 2007 ferbuár is gamestaros megjelenés mert nagyobb game siteokon csak 2007 TBA van 😞

Next PC upgrade: 2022

csabarinkoo
Remek. akkor már egy éve lesz az, hogy állítólag kijön hamarosan..

Törölt felhasználó
Úgy legyen!
grebber
2007 februárban jön elvileg!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Valami friss hír? Az éven ezzel már nem játszunk 😞
biomage
hi mikor olvasod el a PMemet?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Senkkik
hát nem nagyon kell nekem... elmegy rajt majdnem minden max minimumra rakom.. (de ezt fejezzük be mert leszólnak hogy off-oljuk a topicot)

dante3
egy jobb vidokari,és semmi gond,mondjuk egy x1950pro,abból van agp és 50 körül lehet kapni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Senkkik
oh én már unom ezt az állandó fejlesztgetést... Mostis inkább veszek egy gitárt aztán azzal jól elleszek 😄
Majd max 1-2 év múlva veszek 1 jobb gépet.. (amugy egy 6600 GT-m 3 GHz-s procim meg 1 GB RAM-om van...)

dante3
Már egy éve raktam félre minden hónapban egy kis lóvét,hogy végre legyen egy normális gépem,nem volt olcsó,de megérte,szerintem a régihez képest!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Senkkik
jah akkor már értem 😊
nekem kb jövõre lesz ilyen gépem 😞

dante3
Asus P5W DH Deluxe, Core2Duo E6600, 2x1 Giga 800mhz Corsair,His X1900GT

Senkkik
milyen géped van?

dante3
Az elõzõ resi játékokban is szerepelt,most is segített párszor a játék során,fõleg a végén!

dante3
Jah,már rájöttem!<#hehe>

kijaza Ada???😄DD

Seth
Ada = vörösruhás csaj >_<

dante3
Na sikerült végigtolni a gamet!
A végén kaptam infinite ammot!
Meg megnyíltak az extrák:

Ez van benne:

Lehet menni ADA-val!

Meg a vörös ruhás csajjal is!

Jó kis játék,ha kijön pc-re,akkor végignyomom mégegyszer!<#email>

dante3
#540-es hsz-nál ott a movie róla!<#wow1>

dante3
pcsx2 0.9.2

ffxi
Milyen emuval nyomod?

Fákjúal!

ha nem jelenik meg januárban SEM akkor sztem már ki se adják a gémet...

Komolyan ha nem jelenik meg januárban akkor én is lehúzom a ps2 es verziót!!! Az emu!!! 😄
dante3
Addigra végignyomom emulátoron!Habár már kezd nehéz lenni "kevés a töltény és erõsödnek az ellenfelek!<#szomoru1>

Január 4? Kíváncsian várom...... Ez rosszabb mint a S.TA.A.L.K.E.R!!! ááááááá
ffxi
Ááááááhh.... nem errõl volt szó😞

Fákjúal!

Faki
ffxi
Yeeeeeaaaahhhh!!!!

Fákjúal!

Ááá Holnap lesz a nagy nap állítólag....... Ha valaki valami releaset lát akkor mindenképpen írja be ide!!!! 😄 Lehet holnap már zombikat gyilkolunk...... 😄
mucsácsó
hát elég valószínû 😊
Nem baj csak egy verzió jöjjön ki!!! Aztán úgyis futótûzként fog terjedni....... Szerintem pár nappal az ausztráliai megjelenés után.... 😄
mucsácsó
Ausztráliára 2006.12.07-et írnak, szóval az még elképzelhetõ...
viszont az amcsi meg eu az még mindig TBA 😞
ffxi
Aha!

Fákjúal!

ÁÁÁÁ Nem vágom!!!! A gamestaros csávók szerint December 8!!!! De szerintem tuti nem fog megjelenni még...... ÁÁÁÁ Mi tart már ennyi idõbe!!??!?? ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!