Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább úgy nem hozok pénzt a fejlesztõknek, hogy közben nem lopom meg õket^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Irányítás elég szokatlan ,de nem érdekel!
Mindjárt mutatok pár képet!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ugyhogy engem nem zavar 20 %ék😄 2500 pertõl töltöm de még igyis átlag 50 a normális 350 helyetT😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De nekem ilyenem nincs, sima rollerem sincs.
még jó hogy már egy jóideje beszerváltam egy gémpadot 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de csak párat olvass vissza 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
És ezzel meg ha megnyitok 3 progit, már várni kell vagy 2 percet, hogy feljöjjön a tálcáról a firefox.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Miért biohazard 4?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A
nah gyorsan elkezdem én is szedni 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Ami viszont új, hogy már elolvasható a játék rendszerkövetelménye.
1 GHz-es processzor
256 MB RAM
128 MB-os videokártya (magas grafikai részletességhez 256 MB-os)
"
Hogy ennek a képek alapján mihez kell 256 MB-os videokártya arról halvány lila gõzõm sincs.De ha ez igaz akkor megint valami extra gány port-ról lesz szó,ahol optimalizálásról még csak nem is hallottak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
játékkal 25000
forintért (használt) jó a re4 mindenkinek csak ajánlani tudom olcsóbb volt mint a pc egy részegysége és ezért egy jó gépet kaptam sok játékkal. Miatta már kb 2 hónapja nem is játszottam pcn. (Ja igen a legjobb a zelda wind waker meg a zelda tp, sõt még a super mario sem rossz) kövezzetek meg, de én ezután már nem is akarom fejleszteni a pct, hanem veszek wiit. ja igen arra jön egy exkluzív re, amit pont akkora pénzért fejlesztenek mint a re5öt.
A
remélem mihamarabb felrakják vmi nem torrentes oldalra
úgyhogy inkább hagyom is a francba... talán felkerül a nevesebb torrentoldalak valamelyikére is, bár a fene tudja... 😄
PS3 ID: kolb@szman
PS3 ID: kolb@szman