Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Istenem grafika szar, irányítás szar mást se tudtok mondani, van itt néhány nyavalygó ember akinek szerintem fingja sincs errõl a játékról hogy milyen.
Nekem már az elsõ rész is magával ragadott jó story és még durvább játékélmény.
EmThor
Widescreen szépségei 😛

Valaki írta hogy a Cold fearnál szebb lesz...
Hát szerintem egyáltalán nem szebb nála inkább rondább. meghogy nincs benne egér, kész röhej, de amúgy nem lenne rossz a játék
mucsácsó
ehhh...ezt pofáztam pár sorral ezelõtt...szánalom 😞
regelj szépen valami jó drága smswebre, hááátha fennt van valahol! 😉
ha már ennyi nincs benned, hogy használni tudjad a neted ami elõtt ülsz...vagy csak szimplán lusta vagy keresni?
De amúgy mi nehézség van egy torrent keresésében?<#wow1>
Biohazard 4 Gyerekek, bannolva leszek, de nesztek..... <#mf2><#zavart2><#rolleyes><#worship><#violent><#boxer>

Still Alive

Lécci, akkor valaki msn-re egy torrentet!!!!

[email protected]

Still Alive

Az irányítás mennyire gázos?
látom nemsokan foglalkoznak az általam belinkelt oldalla,de megpróbálkozom mégegyszer:http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364..szal itt mit jelent ez a mouse joystick?
Csuhai G
Hát nekem ez egér nélkül felejtõs ! 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

PLZ!!! Valaki linket torrenthez!!!

Still Alive

mucsácsó
hát az tényleg röhej lenne aztán....
grebber
7300GT ha nem elég ehhez a gamehez akkor el is mehetnek a picsába a tisztelt portolok.

Next PC upgrade: 2022

dante3
persze!Minimum Gépigény:
CPU: 1ghz
RAM:256Mb
VGA:128
-----------------------
Ajánlott Gépigény:
CPU:2ghz
RAM:512mb
VGA:256mb
----------------------
Optimális Gépigény:
CPU:3ghz->>
RAM:1gb->>
VGA:256-512mb

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Prince of Máté

tessék

Prince of Máté
képet a#914-es hsz-ban linkeltem!

Prince of Máté
hát a videókártyád miatt max grafikán nem, de amúgy akadás mentesen lazán elmeyg rajta.

Szerintetek futni fog a játék a gépemen?:

P4 2,8 GHZ
Geforce 7300 GT 128MB GDDR3
1024 MB RAM
furcsa hogy nem kapjuk töled a már megszokott képeket 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Maxtreme
Én mondjuk digitallal nyomom az irányt 😊 (ehhez szoktam ez van)
Az 1ik analog kar kihasználattlan, a másikkal a távcsõ zoomolásának mértékét állítom 😄
1ébkénr elég ehhez only digital karos gamepad is, csak jó sok gomb legyen rajta 😊

dante3
Még jó,hogy az enyém analógos!😄<#eplus2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

<#schmoll2>

mucsácsó
Nem akarok ünneprontó paraszt lenni, de olyan nincsen, hogy ne kezdõdne el ez a tipikus "nekem x/kb-kel jön a cucc" 😄 Meg aztán "hol a crack, mi a serial, aggyá linket, honnan töltöd, adjál reget az xy smswebra..."
-bár azért reméljük itt azért ilyen mélyre nem süllyed a színvonal 😄
Meg mellesleg sztem nem valami sokan kíváncsiak rá, már nem azért 😊
az meg már, hogy nem ide tartozik, az meg ugye már csak részletkérdés... 😄

Egyébként, most ez így, hogy nincsen egér, most akkor ezt hogyan oldották meg? Irányokat mind külön billentyûre? 😄DD
Nálam az a szopás fõleg, hogy van "gamepadem", de analog az meg luxus rajta báz 😄
Prince of Máté

dante3
<#mf2>

Prince of Máté
Képek:
elsõ
második
harmadik

a játék szélesvásznú?

Prince of Máté
Majompraádéról jön is 130-al, de azért a 180 jobb lenne😄
Másfél megabites a netem.

kabbe 😞

nekem meg csak 60-al 😞

dante3
torrent,jön 300-al

Prince of Máté
Bazz ti honnan szeditek?

Prince of Máté
AMD Athlon 64 3700+
Kingston DDR400 512MBx2
ATi RADEON X800XT PE
CATALYST 6.7
1280x1024+2x AA
télleg nem kell nagy gép!!

Prince of Máté
Majomparádéra most rakték fel...
Bazz ezt nem hagyhatom ki<#wow1>
Szerintetek Celeron 2 ghz, 640 mb rammal ati 9800-al próbálkozzak, vagy majd az új gépemmel?

Sarapetike

ennyit a vas igényéröl

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Gideon Wieth
japán v angol?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Maxtreme
Naszóval. Elõre szólok, egeret nem kezel a játék!!!!!!
Szal akinek nics gamepadja, az megszítta.
Sajna most nálam egy 64 bites 9550 van átmenetileg, amíg meg nem érkezik a 7600GT-m (mellesleg simán megy 9600Xt órajelen :Ð ) de ezzel is teljesen játszható 800x600-ba. Szal a vasigény nem vész.

A gfx meg 1 az 1bben PS2.

vki segítsen plíz, elakadtam annál a résznél amikor ki kell egy puzzle-t rakni vmi lovagos teremben, de hiába nézem a gamefaqs-t onnan nem igyzán jövök rá. elõre köszi
ffxi
Nép(v) követel(ez)<#vigyor3>

Fákjúal!

Sarapetike

ez nem semmi

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

azt már nézheted, mert -nincs kulcs már; -holnap lejár a béla, mivel én tolom, ma végre vettem egy jo kis lambordzsimit😄 amugy ez a resi 4 érdekel, nem vok vmi nagy horror játékos mert hajlamos vok összeszarni magam ha jol rámijesztenek hirtelen😄 de kiváncsi vok, anno a cold fearrel nagyon jol és sokáig elvoltam...

DarkSector
Én meg megnézem ezt a foslimited-et hátha elleszek 1-2 napot vele.......

R.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De tud............. ha megszerzi nekem a GC-s RE1-et 0-át vagy a PS3-as 5-öt!!!!!
Akkor kinyalnám a hátsóját is bárki legyen az..........😄DDD

R.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De csak idáig!
A Cold Fear-nál szebb lesz!!!
Ne PS2-es képeket nézz és ne képeket!
Hanem mozgás közben, én tudom mirõl beszélek mert már végignyomtam nem 1x.
A Cold Fear a közelébe nem ér ennek....

Ha megszerzed és lenyomod az óriást akkor majd meglátod!
Vagy a szakállas faszit esetleg a kis ponyot és egészen a varázslóig!!
A pályák is messze otthagyák magukmögött a Cold Fear-ban látottakat!
Még PS2-õn is jól jár vele az ember!Az egyik legszebb konzolon is!

R.

ffxi
ÁÁhhh.. DarkSectorral nem érdemes ilyenrõl beszélgetni. Mert nem tudsz újat mondani neki a RE életútjáról.

Fákjúal!

ffxi
KACSÁN FENN VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyertek szavazni <#taps>

Fákjúal!

sztem ez a cold fear grafjátol és irányitásától nagyon el fog maradni =/

DarkSector
Nem a joy vs bill.egér témán van a hangsúly hanem egy olyan játékon aminek van valami tartalma is!
Aki nyomta a Devil-t, az tudja hogy mirõl beszélek!!
Ezt azért említem mert a Devil 1 anno Resident Evil 4 ként indult, csak közben valami más lett.És ezért kezdék újból a programozást amibõl ugye GC-ra lett a RE4.
Aki egyszer végigmegy rajta az megérti hogy miért más ez a játék mint a sok csúcsgrafikás game amiben még csak a végén se dobnak egy szaros videót!!!!
Az irányítást átírták hogy az átlagnak is emészthetõ legyen Úgyhogy vegye magához mindenki!

FUCK barátom is tegye ezt aztán adja tovább nekem.... 😄

Van már RE 1,2,3,4 és REO 1,2 amit végigtoltam, csak a GC-s RESI 1-et és a GC-s RE 0-át(vagy zero-t) portolja már át valaki az 5 elõtt!!!!!!!!!!
Ha lehet......?

Ha még ennél is többet akar valaki akkor überelheti a RE2-vel ami 2cd és
kategóriájában ott van ahol a Metal Gear, Final Fantasy, stb. a saját körükben a maga 4 végigjátszható TÖRTÉNETével!!!

mesélj, milyen, amugy azt igérték h 2nme cask egy sima konzol port lesz". vagyis remélem a grafon javitottak, az irányitás (ha nincs is egér) jo lesz. de mondjuk idáig nekem a Cold Fear jobban néz ki és azt nagyon könnyen lehetett irányitani...

Na Hell gyorsan told végig és hozzad benekem a gamepadot 😄

PS3 ID: kolb@szman

Törölt felhasználó
Szerintem inkább gamepaddal próbálom meg tolni, igy billentyûvel elég nehéz 😞
Saját screenshotok:
http://gameplay.freeblog.hu/archives/2007/02/03/Resident_evil_4/
a lentebb általam belinkelt fórumon van egy ilyen h:
aja und mouse support funktioniert auch..... habe hier ne seite gefunden

http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364

én nemtudok németül,meg a linken megadott oldalon lévõ dolgokat se nagyon tudom hova tenni,de hátha vki ..