Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már az elsõ rész is magával ragadott jó story és még durvább játékélmény.
Hát szerintem egyáltalán nem szebb nála inkább rondább. meghogy nincs benne egér, kész röhej, de amúgy nem lenne rossz a játék
regelj szépen valami jó drága smswebre, hááátha fennt van valahol! 😉
ha már ennyi nincs benned, hogy használni tudjad a neted ami elõtt ülsz...vagy csak szimplán lusta vagy keresni?
Still Alive
Still Alive
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Still Alive
Next PC upgrade: 2022
CPU: 1ghz
RAM:256Mb
VGA:128
-----------------------
Ajánlott Gépigény:
CPU:2ghz
RAM:512mb
VGA:256mb
----------------------
Optimális Gépigény:
CPU:3ghz->>
RAM:1gb->>
VGA:256-512mb
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
P4 2,8 GHZ
Geforce 7300 GT 128MB GDDR3
1024 MB RAM
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az 1ik analog kar kihasználattlan, a másikkal a távcsõ zoomolásának mértékét állítom 😄
1ébkénr elég ehhez only digital karos gamepad is, csak jó sok gomb legyen rajta 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
-bár azért reméljük itt azért ilyen mélyre nem süllyed a színvonal 😄
Meg mellesleg sztem nem valami sokan kíváncsiak rá, már nem azért 😊
az meg már, hogy nem ide tartozik, az meg ugye már csak részletkérdés... 😄
Egyébként, most ez így, hogy nincsen egér, most akkor ezt hogyan oldották meg? Irányokat mind külön billentyûre? 😄DD
Nálam az a szopás fõleg, hogy van "gamepadem", de analog az meg luxus rajta báz 😄
nekem meg csak 60-al 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kingston DDR400 512MBx2
ATi RADEON X800XT PE
CATALYST 6.7
1280x1024+2x AA
télleg nem kell nagy gép!!
Bazz ezt nem hagyhatom ki<#wow1>#wow1>
Szerintetek Celeron 2 ghz, 640 mb rammal ati 9800-al próbálkozzak, vagy majd az új gépemmel?
ennyit a vas igényéröl
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szal akinek nics gamepadja, az megszítta.
Sajna most nálam egy 64 bites 9550 van átmenetileg, amíg meg nem érkezik a 7600GT-m (mellesleg simán megy 9600Xt órajelen :Ð ) de ezzel is teljesen játszható 800x600-ba. Szal a vasigény nem vész.
A gfx meg 1 az 1bben PS2.
ez nem semmi
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
R.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor kinyalnám a hátsóját is bárki legyen az..........😄DDD
R.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Cold Fear-nál szebb lesz!!!
Ne PS2-es képeket nézz és ne képeket!
Hanem mozgás közben, én tudom mirõl beszélek mert már végignyomtam nem 1x.
A Cold Fear a közelébe nem ér ennek....
Ha megszerzed és lenyomod az óriást akkor majd meglátod!
Vagy a szakállas faszit esetleg a kis ponyot és egészen a varázslóig!!
A pályák is messze otthagyák magukmögött a Cold Fear-ban látottakat!
Még PS2-õn is jól jár vele az ember!Az egyik legszebb konzolon is!
R.
Fákjúal!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Aki nyomta a Devil-t, az tudja hogy mirõl beszélek!!
Ezt azért említem mert a Devil 1 anno Resident Evil 4 ként indult, csak közben valami más lett.És ezért kezdék újból a programozást amibõl ugye GC-ra lett a RE4.
Aki egyszer végigmegy rajta az megérti hogy miért más ez a játék mint a sok csúcsgrafikás game amiben még csak a végén se dobnak egy szaros videót!!!!
Az irányítást átírták hogy az átlagnak is emészthetõ legyen Úgyhogy vegye magához mindenki!
FUCK barátom is tegye ezt aztán adja tovább nekem.... 😄
Van már RE 1,2,3,4 és REO 1,2 amit végigtoltam, csak a GC-s RESI 1-et és a GC-s RE 0-át(vagy zero-t) portolja már át valaki az 5 elõtt!!!!!!!!!!
Ha lehet......?
Ha még ennél is többet akar valaki akkor überelheti a RE2-vel ami 2cd és
kategóriájában ott van ahol a Metal Gear, Final Fantasy, stb. a saját körükben a maga 4 végigjátszható TÖRTÉNETével!!!
PS3 ID: kolb@szman
Saját screenshotok:
http://gameplay.freeblog.hu/archives/2007/02/03/Resident_evil_4/
aja und mouse support funktioniert auch..... habe hier ne seite gefunden
http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364
én nemtudok németül,meg a linken megadott oldalon lévõ dolgokat se nagyon tudom hova tenni,de hátha vki ..