Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de naon szar mert 30 nál többel nem tölt szal holnapig nem lesz meg...
kivéve ha adtok webcímet ahonnan full sebességgel tölthetem akkor 1 óra mulva megmondom h jó-e...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
wc-n ülve gépezel??😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ugyanis max 60-al tok letölteni 😊
én csak ezért nem kockáztatom meg potyára lehuzni...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Már úgyis mindenkinek (általában) hasít a megemelt ADSL-e, úgyhogy mit számít az a 3 gb?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
lehet mégse fake 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
bár az egyik komment "what's the password! the file isnt correct :S"
nem igazán boldog.
http://torrentportal.com/details/809508/Resident.Evil.4.PC.DVD.torrent
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
PSN ID.: Beegabor
Mondjuk a NETSHOW asszem csinált egy törést a SC Double Agent-hez is ahol a telepítõ volt kínai(távolkeleti) nyelvû, de maga a game angol volt.
Lehet, hogy itt is ez a helyzet.?
Nemsokára úgyis megtudjuk.
Majd kiderül mert sokan töltik.
Next PC upgrade: 2022
bár ha müködik is akkor sem kell nekem japán nyelvü =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PS3 ID: kolb@szman
amugy sztem akkor is fake 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
vki tud németül?
elolvashatná mit irtak a kommentekhez 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én már jáccok vele 😄DD
amugy lassan elkéne ide is egy házigazda 😊
bár itt lehet nem lesz akkora nagy tömörülés amikor megjelenik 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
szedd le<#idiota>#idiota>
én már itt tolom <#wilting>#wilting>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A Resit japánban Biohazardnak hivják 😄
én is ránzek kismillioszor egy nap 😊
amugy meg TÉK 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
jó, néha elõfordult azért, ha nagyon nagy rikaság kellett, vagy érted olyan cucc, ami már sehol sincsen fennt abszolút, akkor ránéztem a mininovára is azért..persze tudom, hogy a dugig van szeméttel, de azért ott is lehet találni pár jóságot 😄
régen, még mikor bh acc nélküli voltam, akkor még nézegettem az NFOrce-ot, mondjuk akkoriban még gyors is volt...nade most áhh...egyedül kizárólag bithu/tl, pontosan ahogy mondtad...egy nap megnézem legalább 50-60x a bh-t, komoly 😉
én kb egy éve használtam utoljára publikus torrentkeresöt 😊
nem vmi megbizható =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
csak japánba vagy kinába (vagy nemtom hol 😄) biohazard néven jelenik meg 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
akkor jönnek a gondok, mikor megkéri az egyik ember az illetõt, hogy legyen oly szíves, csináljon már 1-2 shotot a játékról 😄
kis 10-12 éves csicskák kedvenc szórakozása az ilyen... 😄
mellesleg remélem nem rám gondoltál grebber 😄 mert én aztán pont olyan vagyok, aki nem dõl be az ilyeneknek... ha mégis felkeltené a figyelmemet egy rls, akkor go bH vagy TL.. 😛
csak itt az volt a problem, hogy én azt sem tudom miez a Biohazard 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
várj..kitalálom
fake??😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬