5443
-
#1760 Gamepad akkor jó ha dupla analógos mint PS2-es!
Elméletileg akkor bal kar mozgás és jobb kar célzás/kamera!
Így marha könnyű kezelni,de billentyű és egér több halálhoz vezet majd mert gyorsnak kell lenni... -
robert200611 #1759 de itt hogy kell -
Hellsing47 #1758 akkor a gém fökönyvtárábol nyisd meg a SetupTool-t
utána katt GAMEPAD majd Control camera
itt tudod beállitani :) -
robert200611 #1757 sprint -
robert200611 #1756 gamepaddal -
#1755 Boss:
Szakállas ember (nem emlékszem a nevére):
1.alakja:
Másszál fel az U alakú felső szintre a fészerben és a felmászás után bujj a bal oldalon lévő doboz mögé és szépen lassan puffogtass a koponyájába.Itt elméletileg nem tud elérni!
2.alakja:
fent várd meg még felkapaszkodik és eléd mászik ekkor küld meg egy shoti tölténnyel,hogy leessen a földre!KB. 5ször kell meglőni közelről.
Ha nem megy akkor szólj! -
Hellsing47 #1754 gamepaddal vagy billel tolod? -
robert200611 #1753 a kamerát nekem nem lehet mozgatni (vagy amúgysem lehet?) -
Hellsing47 #1752 az is elég :)
árusnál már megkapod ingyen az uj fegyot (Punisher) -
#1751 Ezek a kék medálok vagy mik kifogtak rajtam csak 13-at találtam meg a 15-ből pedig 3x tuti körbejártam a területeket ahol vannak :( -
#1750 Barna fehér és arany is álltalában a farmon a tyúkok tojnak, csak türelmesnek kell lenni és asszem nem nagyon szabad őket lövöldözni...
De ha ételre van szükség akkor a tónál a mikor elérsz a nagy halhoz akkor a tóban lévő halakat is levadászhatod! -
#1749 Az árustól tudod venni!Rögtön az az első!!24ropi!Tuningolni se lehet mindig,csak fejezetenként vagy bizonyos idő utánn engedi!Nekem van 150ropi pénzem és már tuningolni meg venni se tok per pill semmit!Szóval a pénz az elég bőven!Most voltam ott mikor a házban vagyok a sráccal és kurvasokan jönnek,és eddig csak 2* tudtam az uzit meg a shotit is fejleszteni!Ti is így tudtátok eddig a részig??!? -
#1748 Tojnak néha az udvarban. Nálam már van arany, bordó... -
#1747 Az irányokat megnézhetem majd neked ha kell, de te magad is megoldhatod!
Figyeld meg a színes üveget hogy a meghatározó nagyságú és színű háromszögek hogy helyezkednek el és úgy kezd el forgatni 1esével, hogy ha kék-sárga-piros négyzetek fedésbe kerülnek, akkor azt a képet kapjad!
Ha így nem tiszta akkor írj és megnézem pontossan...csá -
#1746 ja és én csak fehér tojást találtam még!
többi hol van? -
#1745 Nagyobb táska később a történet folyamán az árustól vehető ahogy a fegyverek választéka is bővül majd! -
#1744 az árusnál -
#1743 Csá!
Vagy eladod őket egyenként ha szükséged van pénzre, vagy kombinálod őket, később akár nagyobb pénzjutalom ellenében!Egyedül a tolyást tartsd meg ha tudod mert sok lové,de viszont 1 slotot foglal és:
Barna tojás: kis energia
Fehér tojás: közepes energia
Arany tojás: teljes energia!(ha megeszed)
Ezt nézd át......! -
#1742 Nagyobb táskát hm ezt hogy kell megvenni? -
#1741 vegyél nagyobb táskát.
és nem hiszem hogy túl sok pénzed van, mert lehet tuningolni, és arra az istenpénze se elég. -
#1740 Cső!
Én is ígykezdtem (végül megszereztem a lézerputyit is)!
Pár tippem van (ha jól értem akkor még az elején vagy a faluban):
1.A házakba és torlaszold el az ajtót,és ha széttörték az ajtót akkor át akarnak mászni a torlaszon "pl.:kisasztal" lazán meglőheted őket és leesnek a földre és így tovább....(shotgun mindenkit visz)
2.Mássz fel a házak tetejére és amikor jönnek fel a létrán lődd meg őket és ahogy lezuhannak úgy is sebesülnek kb 3 golyó elég így...
3.Futosgálj óvatossan köztük (ekkor követni fognak) és próbáld összeterelgetni őket 1 helyre és gránátot közéjük....akár 10-20 kill is összejöhet...
-
#1739 Vegyél nagyobb táskát, illetve az értékek nem foglalnak helyet.. -
#1738 Melyik oldalon találom meg a játékokhoz a rendszerkövetelményt? Lehet angol nyelvű is. -
#1737 Ezzel a többet ér dologgal az a bajom hogy a pénz az csak gyülik mint atom de nemtok mit venni ugyanis nagyon kicsi a hely és nem fér el semmi :( Pedig egy rakátavetőt vennék szivesen a nehéz pillanatokra de arra viszont drága 30 ropi :( -
#1736 el lehet adni, de később tudod őket combinálni és többet érnek majd. -
#1735 Mire jók ezek a cuccok?:
tojás (növeli az életerőt), sárga tojás,maszk, zöld rubin amit a temető mögüli feladvány megfejtése után kaptam,kis rubinok, zsebóra.
Ezeket csak eladni lehet vagy van más jelentőségük is? -
#1734 jótol kérded lol :D -
#1733 a képeket hogyan kell forgatni? -
geri486 #1732 lesz olyan pálya is, ahol kb 70-en lesznek jól adagolva, 10-20 fős csoportokban -
#1731 ejha,én mindig meghalok olyan 4-5 zombinál. -
#1730 nem kell lopakodnod, úgyis rádront az egész falu. Ki kell húzni egy ideig, lődd akit éred, majd jön egy láncfűrészes állat,azzal vigyázz,majd megszólal a templomharang és elvonul a "nép" ^^ -
geri486 #1729 nem, nem lopakodni kell, sajna ki kell menni, és hentelni, még vissza nem vonulnak -
#1728 Szasztok még az elején vok a gamenek ott hogy belépek a faluba ,elmeek balra ahol felveszek egy virágot és utána merre?mert gondolom nemszabad h észrevegyenek.mert ha igen akkor cefatokra szaggatnak a vadálatok :D.Szal merre lopakodjak?még ott asszem be tudok ugrani egy házba ahol töltény van.ennyi. merre tovább? -
#1727 Nem, a rocket launcher csak egyszeri móka. Egyet lősz vele, és eldobja utána. Viszont az az egy megfektet bármit (Főellenséget is). -
#1726 tuti ugyanaz mind2...
mivel a "Resident Evil 4" cím még konkrétan PC-re ugye nem jött ki... -
#1725 Lehet láma kérdés de ha veszek rocket launcher-t akkor ahhoz úgyanúgy fogok lőszert kapni a pályákon? -
#1724 most melyik verzio a jo?
Biohazard 4 Dvd Netshow
Resident Evil 4 PC -
geri486 #1723 van 1 (meg még párszáz) problémám a játékkal, mégpedig, hogy hiába van a menüben kikapcsolva a szélesvászon, a játék widescreen-ben megy, ami 15"-os monitoromon nagyon zavaró.... a setupini vagy nemtommi file-ban a játék könyvtárában is 0 a widescreen értéke, úgyhogy passz... valaki lécci segítsen -
Hellsing47 #1722 töltényt nem lehet töle venni
össze kell szedegetni az elhullott emberkéktöl ill a széttört dobozokból,hordokbol
-
sorrow #1721 igaz, vertikálist kellet volna írnom