5443
  • peppuz
    ÉS mégish milyen ajándékokat kapok???csak mert ugyse fogom proba végig vinni!:P
  • Feccho86
    Hát én végigvittem a seperatet is meg az alapot is de semmi új fegyverem nincs. Sőt még a kereskedőnél sincs semmi ingyen. Pedig kiírta hogy kapok rocket launchert meg chivócago fegyvert ingyen de semmi.

Vki hozzászólás h mégis hol keressem?

Ja és a kódokat hova kell beírni?
  • norbi2fraktal
    Seperate Ways, kell végig vinni, és még lesznek egyéb dolgok!!
    Ezek Bonus menüben lesznek az első végig játszás után, jah és ha PRO-ban viszed végig /hard/ akkor kapsz egy kis ajándékot
  • peppuz
    ÉS hogyha végigjátszom akkor hol lesz?Leonnál?és ha mondjuk egy ujjat kezdek leonnal akkor is megkapom?
  • Seth
    Seperate Ways - t kell végigjátszani érte
  • peppuz
    hello!

azt szeretném kérdezni hogy Chicago TypeWriter-t(nem biztos hogy jól irom) na olyat hol lehet szerezni???Egyébként az fegyver csak ha vki nem tudná!
  • METESTO
    3-3-3-4-4-4-3_DDDDDDD
  • Feccho86
    Szisztok!

Lenne egy kérdésem az Adával nyomom már mivel végigvittem a gamet. Szal ha vki a templom körül jár az első pályánál a temetőnél akkor az biztos tudja hogy van ott egy óraféleség melyen 3-at vagy négyet lehet forgatni. A Leonos alapgaménél sem tudtam megcsinálni mert nem is kellett, de itt muszály mennyit és hogyan kell ezt elforgatni.??? Vki help me! Mert már órák óta szarakodok vele.
  • peppuz
    Na jó most már müködik mert leszedtem egy jobbat!!Most már irtom izombol a zombikat
  • peppuz
    Hali all!

azt szeretném kérdezni h a Mouse aim mod v1.1 használ-e??mert én leszedtem...csak vmilyen kódot kér.ÉS fogalmam sincs h mi a kód...
  • bigyo108
    Üdv hozzáértők!

Az a kérdésem lenne hogy a magyarítás miatt ugyebár kiléppet a program mikor Ashley-vel kellett ügyeskedni....azóta újraraktam és nagyon királyul megy .
    Tettem fel egy csomó tex patchet és elég szépen muzsikál a játék motorja.
    A kérdés csak annyi lenne hogy érdemes a magyarítást visszatenni-e vagy sem.A játék során máshol nem okozott problémát csak azon az egy helyen?
    Kösz előre is a választ.
  • danny94
    nah sikerült... :)
  • danny94
    hy all!
    Elakadtam:A nőt viszem vissza, bemegyek 1 házba, a nő elbújik v.hova és én meg bemegyek, aztán ottvan a szakállas nagyúr (vagy ki), aztán eldob, fekszem a földön, aztán nyomni kell az 1+3-mat vagy az 5+6-ot és nyomogatom azt amit kiír, de sosem sikerül és kitöri a nyakam az a nagyúr...
    v.ki segítsen légyszíves...!!!
    Előre is köcce...
  • kérdező00
    Helló:)

Én úgy oldottam meg, mivel csak amikor Ashleyvel kell menni ott fagy ki a játék, ezért újra felinstalláltam a játékot és a magyarosítást csak azután raktam fel miután Ashley küldetése véget ért( kirakta a címert), és ezután olvastam vissza minden jegyzetet amit addig találtam! Én ennél többre nem mentem vele.
  • Okisz
    Üdv! Ashley-nél a kifagyás[hun fent van], csak újrarakással oldódik meg?
    tudom, hogy a magyarítás a gond, vissza is olvastam, de csak azt találtam megoldásnak, hogy reinstall. Esetleg nincs vmi más megoldás? Előre is köszi!
  • tototto
    logitech rumblepad 2 m volt azzal működött
  • odipus
    Sziasztok!!Valaki mondjon egy jó gamepadot Resident Evil 4-hez.
  • METESTO
    dddFelrakod a játékot aztán a patch-et és csak ezek után crackeled be...
  • Bencesz
    Sziasztok, olyan kérdése lenne, hogy mikor ashly-vel kell menni a játékban, akkor ha meg akarom nyitni az inventorit/térképet vagy a levelet, akkor kifagy a játék, és így nem tok tovább menni. Ez mitől lehet? Van rá vmi megoldás?
  • verebb
    ???
  • verebb
    HOgy hogy rendesen???:S:S
    Sztem mindeggyiken fent van már eléggé régies game!!!
  • Ancsee
    Én peddig egy jó torrentet szeretnék ahonnan rendesen le birom tölteni a resi 4 -et köszike :)
  • verebb
    Valaki tudna küldeni egy linket hogy honnann tom letölteni az 1.00 patchot...meret meg van a 1.1.0-ás csak azt még nem rakhatom fel!:S:S

• verebb
    Császtok...nekem 1 problém adodott!!:S
    Felakarom rakni a 1.10 es patcot de nem engedi(mársok vfélével próbáltam)! Ezt irja: ERROR..."No game requiring an update is installed on this computer"!!! De a játék rajta van!!!:S Azé akarom rárakni mert a magyaritas nem jo...és gondoltam ezzel jo lessz...rárakom a magyarositást és nem lessz magyar:S:S !!! Valaki segitsen nékem...elöre is kössz!!!
  • janik
    Gyerekek ez a jatek ugy szar ahogy van. Ekkora szart állitom hogy az elozo részek sokkal jobb mint ez. EGY LÓFASZ AZ EGÉSZ. PÖÖ
  • Seth
    Nem tudom melyik gombra, de meg kell nyílnia a meglévő inventoryd mellett egy másiknak, az a kuka,oda kell átpakolni
  • 19410122
    Felesleges cuccaidat a KERESKEDŐ megvásárolja!
  • qtab986
    Valaki nem tudja, hogy az első részekben az inventoryból a tárgyakat ki lehetett dobni? Le a földre, szóval megszabadulni tőlük, mert van amit fel akarok venni de már tele vagyok és ott kell hagynom. Mindent próbáltam, semmit se tudok eldobni.
  • Squall8701
    Hello én még csak most ismertem meg a játékot és azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak vele mivel akárhogy patchelem nem történik semmi változás , sőt már crackelés után nem is engedi patchelni Biohazard verzióm van és biohazard patchet is telepítek mellé de semmi változás
    PLz valaki segítesen
  • METESTO
    Már texture patch2.0 is van meg azonkívül még egy csomo javítás.DDDDa 2.0patchre csak rákattintasz és telepszik az 1.0nem ismerem.
  • Lowosan
    Ultimate gamecube texture patch 1.0 final relase
    Valaki leirná részletesen hogyan kell ezt működésbe hozni mert sehogyse sikerül?
  • Lowosan
    Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik grafika javító cuccost kéne leszednem hogy a lehető legszebb grafikát kapjam?
  • Sati84
    Oh, visszaolvastam. Nevermind!
  • Sati84
    Ja, és nem tudom átkonfigurálni a billentyűzetkiosztást! Patchet kell hozzá felrakni, vagy hogy van ez?
  • Sati84
    A következő hahota problémám van: nem tudok újratölteni a játékban. Amikor az invertoryban combine-olni próbálom a lőszert a pisztollyal, nem engedi. Az összes gombot végignyomkodtam már a billentyűzeten, de semmi! Melyik az újratöltés? Megőrülök...
  • The Protector
    Hát ezt úgy tudod megállapítani h letöltöd az nfo fájlt és megnézed mit írnak róla.A japán verziója a biohazrd.Mindenhol másholresi4 néven fut.
  • Brad85
    de én arra gondoltam hogy még nem töltöttem le...akkor hogy deritem ki?
  • tabek
    csátok!
    egyszer már végig vittem de most nem emlékszem hogy mit kell csinálni.
    a kastélyba vagyok annál a résznél amikor 4 fali képet kell forgatni egy panel előtt nem emlékszem a sorrendre és nincs kedvem próbálkozni.
    valaki help.kösz
  • METESTO
    Üdv..Akinek sikerült beüzemelni(Hi-res Efftpl Textures Replacement Pack )-ot az leírhatná hogy hogyan is kell.Megköszönném szépenDDDD.Mondjuk ígyis odaver a game hogy telaraktam moddal,de ez még jóttenne neki.
  • Seth
    Nem egyértelmű? Ha a parancsikonon,dvd meghajtóban,címképernyőn Resident Evil 4 helyett Biohazard 4 van XD