Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Segítaséget szeretnék érni, hogy most raktam fel a resi 4et pcre..korûbban sokszor kijátszottam már ps2n és láttam sok helyen volt beszélgetés, hogy ilyen olyan textúra pack stb.. dee elég sok helyen vagy rosszul van leírva vagy nincs is már fent a cucc.
Nem igazán olvastam vissza ezt az 5.000 hozzászólást..amúgy se vágnám le mit hogy kell csinálni 😊)
Ha vki tudna ebben segíteni megköszönném.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
CSViktor: én innen szedtem le, nekem ez mûködik.
tud valaki segiteni nos az van hogy : nincs semmijen patch se magyarositás a játékban DE amikor eslit (lol nem tudom hogy kell irni XD <#idiota>#idiota> ) kell irányitanom és bemennék az invertory ba kifagy a játék :S és igy nem tudoom meg csninálni mert max a kirakos részig el lehet jutni de ott használni kéne a követ :s
(és eddig müködött rendessen és az 1,1 patch nenm tudom telepiteni XD )
elöre is thx ^_^
Nothing is True, Everything is Permitted
Soory, de a játékhoz nincs vmi végigjátszás? Tesommal játszunk vele és elakadtunk.. Vmi katona szivat minket, már rendesen beleeresztettnk midnent shotgunt,gránátot,gépfegvyert,magnumot és most ott tartunk, h. 2 torony össze van kötve egy híddal és mind2 tornyon 3-3 bomba és csak 3 percünk van, h, cisnaljunk is vmit. A katonának az egyik keze átváltozott amivel igen csak erõs lett. És nem tudjuk mit kell cisnálni, a bombákat nem lehet lelövögetni, a katnát sehogy se tudjuk leölni, és sajna nem is az a cél, h. 3 percet éljünk túl..
Elõre is kösz!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amióta ezek a gfx módosító cuccok megjelentek, én azóta folyamatosan "építgetem" a játékot.
Az eredeti fileokból már szinte semmi nem maradt. (a game mappájában található .dat fileokat kicsomagoltam, és rengeteg dolgot beleintegráltam (textúrák, modelek, effektek, mozgások)
Kb közel ~100 "mod" került rá a cuccra.
A hl2 nagyon jól optimizált, és kb a vga korának megfelelõ játék.. SC:CH azmiaz? CT? (chaos Theory) Az meg sm2-ben nem lassú...
Nomeg zat sem ártana elfelejteni hogy a fentebb említett 2 játéknál lejebb lehet venni a gfx szintet, míg a resi4-nél nem.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Persze nem fx5200-al meg 9550se-vel kell nekiállni..
Másrészrõl azért 1 alap követelmények nem árt megfelelni vga ügyileg.
Errõl ennyit. Azt ne mond hogy csak az a 70 megányi effekt megöli a videókarit.