Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jha az Capcom akart lenni, nekem olyan egyforma mind <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Inkább kihagyom most kontrollerrel jól müxik legalább. Meg tiszta röhely felteszem a pach-et és játszhatatlan az egész annyira szaggat. Üzenem Conamis konzolprogramozólámáknak hogy maradjanak a saját asztaluknál mert így csak lejáratják magukat. Ha még HL2 szintû rafc lenne és úgy szaggatna megértem de hogy alig van észrevehetõ változás...
<#gonosz3>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

nem is jók... legalábbis sztem lehet sokan esküdnek rá.. engem csak akadályozott és le is töröltem
Amúgy nekem se mûködött: http://data.hu/get/471102/MouseAim_Fix.zip.html
Ezt kellett bemásolni a játék könyvtárába és utána hibátlanul. Sok sikert!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ekem emg nem müxik egyik mouse aim loader sem :/ pedi 3-at vagy kipróbáltam

Nos végigvittem... nagyon jó volt😊 Bár a fõbosst nehezebbnek hittem... jó ok tudom easy... de akkor is😄 Voltak nála nehezebb ellenfelek is. Most akkor jöhet a normal és a többi... Valaki megmondaná melyik a legszebb grafjavító pack manapság? Másodszorra már azzal a karaom tolni😄

hát igen ezt nem kell bemutatni.. bár már azt mondom inkább ne variáltam volna át programmal😄

Maxtreme
Pc-n számokat alapból 😊

úgy tudtam ps2nél a gombokat mutatta

Maxtreme
Hát persze hogy számoznak. Mivel alapból az van építve a programba (mondjuk nálam már nem sok minden maradt az eredeti fileokból 😄)

Jah hogy még ott is számoznak? Degááázazért!😄 Viszont a grafika naggyoooon szép😮 Aztamindenit😮 Mindjárt kifolyik a szemem a képeket nézvén😄

Maxtreme
Nemtom nyomja valaki x360 controlerrel közületek? Ha igen, van ahhoz is button pack. (ha kell adok linket)

Ki is próbáltam jól:

Azért így csak jobb mint a számok 😊)

igenigen... de már megcsináltam Skorzeny-nek😊

CroftManor
Mégegyszer:
Ha 1 3 van kiírva, akkor JOBB ctrl + Enter
Ha 5+6, akkor bal és jobb shift

Nothing is True, Everything is Permitted

amúgy nem mindegy melyik Ctrl-t ütöd

figy felveszel msn-en? megköszönném,sikerült megtalálni közbe majdnem az összes gombot: [email protected]
hmmmmm... és akkor biztos hogy ctrl entert kell ütni?
Ha sehogy se megy linkeld be ide a mentésedet és továbbviszem a következõ mentésig😊

már szétvertem 8x a billentyûzetet de nem segített😄<#boxer><#banplz><#help>
igen
Amikor kinyitják alattad a földet és zuhansz a tüskékbe?

Lenne ismét 1 próblémám.Amikor a kis csajt elkapják Lyon meg odamegy és elkezd zuhanni,akárhogy nyomogatom a telibevert ctrl meg entert semmi nem történik,csak simán megdöglik a faszi.Úgy felhúzta már az agyam 3 órán keresztül ez a szenvedés hogy simán kitekerném a nyakát a fejlesztõnek....
Köszönöm szépen utánanézek😊

CroftManor
Van az Általános eszmecsre topicon belül a Logómûhely topic.
Ott kell kérni, megadni h mit ábrázoljon a logó, ha szerencséd van és esetleg többször rákérdezel h mikor lessz kész a tiéd, 1-2 nap alatt megcsinálják.

off:hogyan lehet ilyen "fejlécet" csinálni magamnak? mint neked is a neved? Azaz hol lehet beállítani?

nem tudom nekem eddig nem monoton, féltem hogy végig faluban fog játszódni erre jött a kastély... és hallotam hogy még lesz egy sziget is😊 Bármikor amikor unalmas kezdene lenni mindig kitalál valami újat a játék... mindig van benne fordulat... remélem ez továbbra is így lesz😄

CroftManor
Nekem egy cseppet monotonnak tünt egy idõ után az egész. Az a katona, vmi K betûs neve van, õ egy kemény ellenfél, de õt is le lehet gyõzni 😄

Most tartok ott, hogy szóltak annak a tengerészgyalogos kinézetû egész emberi külsejû fszikának, hogy akkor most õ ugorjon nekem... komolyan ez a leon kezd egyre Rambobbnak tûnni😄 Resi2ben azért ennyimindent nem kellett túlélnie!😄

CroftManor
Persze, egy hét alatt végigvittem. Tudok a javítócsomagokról, de annyira megfogott, h nem tettem fel rá semmit, csak toltam. Amúgy nekem a Biohazard 4 van meg (kedvenc warez oldalamon csak ezen a néven volt fent, így kénytelen voltam ezt leszedni) és a Biohazard 4 verzióhoz alapból más javítócsomag kell, mint a Resident Evil 4 hez...de mind, a lényeg, h végigtoltam javítócsomag nélkül is. <#smile>

Hehe lehet az még egyszerûbb is lenne😛
Egyébként a grafika kapcsán... kijött mindenféle grafikajavító a játékhoz de ahogy nézegettem már itt is volt róla szó😊 Én azt majd csak akkor rakom fel ha normalon játszok... elõször ezt szokja a szemem hogy utána leessen az állam a "nagy változásoktól"😄
Szerintem is csúnyácska a grafesz de ennek a játéknak nem is az az erõssége... hanem hogy nem altat el... ennyire még a Devil may cry 3;4 sem bilincselt le... mondjuk ahhoz képest hogy horrorjáték eddig csak egyszer ilyedtem meg a csatornánál a láthatatlan bogaraktól😄 De ha nem is ilyesztõ... az biztos, hogy végig izgalmas és adrenalindús!😊 Gondolom te már végigvitted😊

Varikova
Én még nem raktam fel, de már elég bonyolultan hangzik. Bal shift+jobb shift😄 Már jó hogy nem kocka+háromszög az 1+3 helyett.

CroftManor
Nincs mit.
Amikor én is elkezdtem, aznap este én is a kastélyban találtam magam Ashley-vel<#vigyor> Nem bírtam letenni. Bár ahhoz képest h tavaly jött ki PCre, eléggé elavult a grafika.
De azért végigtoltam...

Igen-igen már rájöttem közben, mert felraktam azt a progit amivel kiírja rendesen milyen gombokat kéne nyomogatni és akkor így mondom... nahneeee végig rosszat nyomtam?😄 Köszi szépen a választ!😊
Egyébként nagyon megfogott a játék... egyik barátom ajánlotta...
Tavaly amikor megjelent gépre nem tetszett... mondjuk nem is attam nnagyon esélyt neki... elkezdtem meguntam letöröltem. De most... mondta barátom adjak neki esélyt az elsõ bossig... és igen😄 Mostmár a kastélyban vagyok😊 tegnap este kezdtem.

CroftManor
Szia
Az a probléma, hogy az 5+6 gomb, az nem a bal shift+jobb ctrl. Hanem a bal és jobb shift egyszerre.
Az 1+3 pedig a jobb ctrl meg az Enter.
Ennyi <#wink>

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van az a rész amikor futni kell egy szikagömb elõl ugye nyomkodni kell a 3mas gombot (azaz Entert) és eddig jó is... majd jön az a rész amikor 5+6 vagy 1+3mat kell nyomni azaz balshift+jobbctrl vagy Jobbshift+enter... de semmi nyomom és semmi nem történik... egyszer véletlenül sikerült... és utána a chapter vége jött és jött egy félszemû baltás figura... ahol ugyan így kellett volna nyomni két gombot de semmit nem reagállt... elegem van mert nagyon akarok játszni mostmár😄 Valaki segítsen ha tudja mi a probléma! Köszi😊

CroftManor
Na végigtoltam. Egy hét kellett hozzá (így is kihagytam két napot).
Tetszett a végén a jet-skizés <#vigyor> Jó ötlet volt.
Mérföldkõ volt a RE3 után, sokkal jobb lett sztem az egész, irányítás is meg az egész játékmenet...
Egyébként a végén, ami Lord Setler után maradt, az micsoda?

CroftManor
Hát már ideje

Seth
Már nagyon a végén vagy ^^

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
Hát ez egy télleg marha hosszú játék, már kinyírtam azt a csápos szörnyet is, ami abba a lezuhanó láncos szerkezetbe volt, megöltem azt a katonát is, már Ashley-t is kiszabadítottam abból a gépbõl, már minden volt, csak még a vége nem <#merges2>

A magyarítást úgy értettem, h töröld le.
Szedd ki a játékból a mentést (SaveData.dat) és töröld le az egész játékot.
Telepítsd újra a játékot és rakd bele a mentést és akkor már jó lesz.

Fenntvan a honosítás és mégis rossz:S
CroftManor
Jaja. Fõleg a fõbb ellenségeknél.

A játék elején amikor gombokat kell nyomkodni, én is párszor nekiálltam, de miután rájöttem h melyik szám melyik gomb, utána már nem volt semmi gond. Egyépként a késöbbiekben rengetegszer kell ezeket a gombokat nyomkodni (reflexszerüen).

Én most kb. 1 hete vittem végig.
Szedd le a magyarítást és akkor nem fog lefagyni.
Én nem raktam fel semmilyen javítást.
Minden jó volt javítás nélkül is, igaz a grafika nem a legjobb.

Valaki válaszolhatna nekem is ám....
Prince23
5 és 6-os gombokra (shiftekre) nem reagál...
de elõtte beállítottama keyboardot még a legelején.
fegyvert elõvesz: E, és lõ ENTER
kést elõvesz: Q, használ ENTER
siet: bal shift vakon ezek közre játszank, h ezér nem reagál az 5-6 gombra?

CroftManor
Hát tényleg azzal a résszel én is megszívtam az elején, de mikor kiírja hogy nyomkodd a 3-ast, akkor az entert kell ütögetni marha sokszor és mikor bevillan hogy 5+6, akkor a bal és a jobb shiftet kell nyomni és félreugrik a szikla elõl. Vagy ha azt írja, hogy 1+3, akkor (asszem) a jobb shiftet meg az entert.

Egyébként azt meggtudná vki mondani, hogy az mitõl van, h az aknavetõt megveszem attól az árustól és ha lövök vele egyet, akkor eltûnik Leon kezébõl?

Hali.Mindig kifagyok amikor a csajszival vagyok,feltenném a javítást de ezt írja ki:No game requiring an update is installed on this computer.
Valaki segítsán már mi ez....
Prince23
ezt nyomom tiszta ideggel... majd pár hét múlva ki próbálom 😄

Seth
jaj ne má, nyomkodd az enter jobb-bal shift ctrl-t gyorsan így összevissza

PSN ID.: Beegabor

Prince23
De jó neked... én még mindig ott dekkolok, annál a sziklatömb legörditésénél, ahol gombokat kell nyomkodni 1-3-5-6 gomb vagy miket... nincs is kedvem hozzá kezdeni

CroftManor
Na most ott tartok, hogy annak a kis grófocskának a nagy szobra elõl befutottam a ferde toronyba.
Kezd kissé monoton lenni az egész...