Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki leirná részletesen hogyan kell ezt mûködésbe hozni mert sehogyse sikerül?
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
egyszer már végig vittem de most nem emlékszem hogy mit kell csinálni.
a kastélyba vagyok annál a résznél amikor 4 fali képet kell forgatni egy panel elõtt nem emlékszem a sorrendre és nincs kedvem próbálkozni.
valaki help.kösz
PSN ID.: Beegabor
Honnan tudom megálapítani hogy a játék a Biohazardos vagy az eredeti??
Itt arra gonolok hogy egy letöltõ öldalon van fent és nem akarom leszedni megint a Biohazardot 😊
Megpróbálom a shiftet de nem fûzök hozzá reményt 😞
Köszi
Egyébként te hol állítottad be? Nekem az opcióknál csak annyi van, hogy melyik gombbal vegye elõ a kést. Én az enterrel lövök, ezért neked lehet, hogy ahelyett a space-t kell nyomkodni.
Képtelen vagyok elugrani a guruló kõ elõl...
ctrl=elõveszi a fegyvert
space=lõ
shift=fut
Ezek a beállításaim
Spacet nyomkodom mint egy hülye, el is fut elõle az jó de utána kiírja hogy nyomjak még valamit de hiába mert szétnyom a kõ...
Valaki segítseeeeeeen
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Turkáltam kicsit a CD-k között és megtaláltam a RE4-t. Gondoltam megpróbálom újra. Sikerült eljutnom addig a szerencsétlen óriásig, aki éppen csak szeretetbõl szeretné szétzúzni a fejem és gy aréna szerû helyen kén küzdeni. Miután végignéztem az átvezetõ videót kicsit elment a kedvem, de most már végképp unom a YOU ARE DEADTH feliratot. Az életem mindig elfogy. A kutya csak morog, nem csinál semmit, legszívesebben azt lõném le, de sikerült már a Troll szerûségnek a kis élõsködõjét is leszednem. PLZ segítsetek! Mivel lõjem? Annak egy tár 223-as puska semmi sem volt (fejre) a shotit azt le se szarta, a TMP-t elhasználtam arra a randa piros szemmel rendelkezõ valamire a fején/hátán. Van még 9mm-es push v.mim is ami 2 embert elméletileg átvisz, gyakorlatilag meg egy nyamvadt gnómot nem öl le.
Én jobb híján újraraktam. (vigyázz a mentéseidre!)
A második kérdésedre sajnos nem tudom a választ <#rinya>#rinya>
Vagy újrakell raknom az egészet??
Ha Ashley-t átvittem utánna visszamehet a magyarosítás vagy lesz még ilyen vacak rész benne??
Ezt a hibát rendszerint a magyarítás okozza.
Ha neked nincs fent a magyaritás, akkor pasz...
Tudna vki olyan problémában segíteni, hogy mikor Ashleyvel kell mennem akkor ha felveszek valamit vagy térképet hívok le egyszerûen kihall a játék.
Hónap elejére van megrendelve gyáriban a játék szóval semmi ingyenélés mert nagyon szeretem a játékot...csak hát addig is jó lenne továbbjutni.
Valaki esetleg tudna segíteni privátban?
"There's likely a codec problem on your system that's preventing the videos from being played."
Van fent vmilyen kodek-pakk? Ha igen, azt le kéne szedni...
amúgy a RE4-es változatot leszedtem de nem tudom hogyan kell elindítani az olyan cuccost ami EMU_DVD változat ugyanis õ az eredeti lemezt akarja érzékelni:S
Elõbb is kérdeztem, de nem válaszolt rá senki, így újra megkérdezem:
A gondom az, hogy az átvezetõ videókban az emberek eltünnek, és nincs hang (úgy mint ebben a videóban):
http://www.videoplayer.hu/videos/play/28623
Írjatok valami megoldást, mert így nem nagyon élvezhetõ a játék.(DX10-es a videokártya, ATI HD3470 256M😎 XP alatt nem volt ilyen gond, csak Vista alatt!
Magyarítást nem használtam, ahhoz nemtok hozzászólni - lehet hogy az is csak az egyik verzióval mûködik (de amit láttam egyszer videót róla, abban borzasztó félrefordítások voltak 😊 azóta már lehet hogy javult, nemtom)
"Startmenü/futtatás/regedit.
Keressétek meg a következõ bejegyzést:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4
..és írjátok át erre:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4"
(http://resi4.uw.hu/)
de nem biztos hogy mûködik, jobban jársz ha a Resident Evil 4-et szeded le, mert arra gond nélkül felmegy
Én kizárólag a CAPCOM RE 4 verziót használom.Próbáld meg ezt megszerezni, ha fel akarod patch-elni a grafikát! A patch-et mindig másold be a játék felinsatllált közegébe és ott índítsd el! A magyarosítással gondjaid lesznek, miután kiszabadítottad Asley-t! Ha maradsz a BIOHAZARD verziónál, akkor szerintem ne patchelj semmit, csak simán játsz az alapjátékkal. Sok türelem és kisérletezgetés kell, mire gurul ez a játék!
NE ADD FEL!!!
lenne egy problémám, feltettem a patch-et meg a legutolsó honosítást amivel tökéletesnek kéne lennie, ki is írja hogy feltelepítve, de úgyanúgy angol a játék és nemtok mit baszni neki, ha vki tud vmit segíthetne, mert szívesen tolnám már
a másik gond meg az, hogy amik jáccok nemtok semmivel kilépni, esc-el options jön be és ennyi...
kösz
na most: Asian patch kell úgy olvastam...nem tudom az melyik...aztán->
XSCR meg az XFILE nem jo nem is tudom az minek kell, aztán-> mi az a 2.0 patch?:S neked melyik van 1941? szted melyiket célszerû feltenni? ja és muszály megcsinálni azt h futtatás->regedit?
amúgy tegnap kezdtem el, 1-2 órát toltam csak de még eléggé az elején vagyok mégcsak most tartok a vízierõmûnél😄 ,barlang, jel megszerzése h kinyissam a templomot Ashley felé, még a Troll se volt még... persze Normálon kezdte el a game mivel Biohazardot lekellett töltenem:S
remélem ha felteszem a patcheket akkor nem fog elveszni a mentésem, de úgyis mind1 mert eltárolom akkor...megmentem a mentést😄
bocs',hibáztam! Itt a jó link:
http://resi4.uw.hu/index.html
(Használd ki a gamepad minden gyönyörét.)
Én kb.20 éve játszom, de ez a játék tetszik legjobban.<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
EMU szarságot hagytam mert nem ment, BIO4-et tudtam leszedni most tartok a temetõs résznél...
Grafika tényleg tulzottan gyenge lett de sajnos nem tudom mit kell leszedni a BIO 4-hez úgyhogy megszívtam:S Milyen Asian patch? Merre van az?
Menj ide:
http://resi4.uw.hu/index.html
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.
Az lenne a gondom, hogy az átvezetõ videókban az emberek eltünnek, és nincs hang (úgy mint ebben a videóban):
http://www.videoplayer.hu/videos/play/28623
Már régebben is kérdezték itt a fórumon, de étkézláb magyarázat nem érkezett. Aki tud megoldást pls írja le, mert ez a hiba elrontja a játék élvezhetõségét!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Olvass vissza!
Ha rám hallgatsz, szerzel, vagy veszel egy gamepadot! Ez a játék megéri.
Egy ilyen szerkezettel felhõtlenül élvezheted majd ezt a fantasztikus játékot. PC-re ez az egyetlen JÓ MEGOLDÁS.
Tudna segíteni valaki?